تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854996785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مجلس هفتم و دولت نهم در نگاه اقتصادي اختلاف نظرداشتند/ سازوكارهاي قانوني براي اعمال جنبه نظارتي مجلس ناقص است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مجلس هفتم و دولت نهم در نگاه اقتصادي اختلاف نظرداشتند/ سازوكارهاي قانوني براي اعمال جنبه نظارتي مجلس ناقص است
رييس مجلس هفتم با بيان اينكه سازوكارهاي قانوني براي اعمال جنبه نظارتي مجلس ناقص است، گفت: تلاش زيادي براي بهبود اين نقيصه در مجلس هفتم انجام دادم.


به گزارش خبرنگار پارلماني برنا، غلامعلي حداد عادل رييس مجلس هفتم در آخرين نشست خبري خود با خبرنگاران كه پيش از ظهر امروز در خانه ملت برگزار شد با بيان اينكه از اين مصاحبه ها خاطره خوبي دارم گفت: اين بخش از فعاليت مجلس را از جنبه هاي مثبت آن مي دانم كه ارتباط ما با خبرنگاران منظم و ادامه دار بود.

وي ضمن اشاره به اين كه امروز سي و دومين ديدار ما است اظهار داشت: معتقدم سياست از رسانه جدا نيست و اطلاع رساني، رسانه ها، مطبوعات و صدا و سيما جزو مكمل عالم سياست هستند. وجود رسانه ها و خبرنگاران جزو ضروري فعاليت سياسي و مديريت كشور است.

حداد عادل ادامه داد: همواره بر اصل آزادي بيان تاكيد داشتم و در كنار اين تاكيد توجه به حق و حقيقت را ضروري دانسته و اعتقاد به اخلاق رسانه اي هستم.

وي در ادامه در پاسخ به سوال اولين خبرنگار مبني بر تحليل وي از انتخاب رييس مجلس در شب گذشته گفت: تلاش شد در جمع اصولگرايان نزاعي سر قدرت ايجاد نشود. البته رقابت هم وجود داشت و هم آقاي لاريجاني خود را مناسب اين سمت مي دانستند و هم من احساس وظيفه كردم كه خودم را از صحنه كنار نكشم. البته پيشنهادات مختلفي براي تصميم گيري شد مانند اينكه در جمع كوچكي اين تصميم گرفته شود. ولي نظر ما اين بود كه اين انتخاب را به فراكسيون اصولگرايان واگذار كنيم.

رييس مجلس هفتم افزود: روز گذشته بيش از 220 نفر در اين جلسه حضور داشتند بنا اين بود كه هر كس رأي بيشتري آورد نفر ديگر خود را در صحن مجلس نامزد مجلس نكند و بر اساس اين توافق هم بنده عمل خواهم كرد.

رييس مجلس هفتم در ادامه آخرين نشست خبري خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر روشن شدن تكليف حقوقي نمايندگان بعد از اتمام دوره آنها اظهارداشت:نمايندگان مجلس دو دسته اند يك عده كساني هستند كه كارمند دستگاهي بوده اند لذا در پايان دوره خود اگر در دوره جديد انتخاب نشوند به همان دستگاه مطبوع خود بر مي گردند. عده دومي كه شغل آزاد دارند به دنبال شغل خود خواهند رفت.

وي تاكيد كرد: در مجلس حقوق مادام العمر برقرار نمي شود و خوب است كه ملت ما بدانند كه بر خلاف ساير مسئوليت ها و كارها كه وقتي كسي چند سال در جايي كار مي كند در پايان مدت، پاداش خدمتي به او داده مي شود در مجلس اين قوانين وجود ندارد.

حداد عادل درباره اينكه آيا براي رياست جمهوري كانديدا مي شود، پاسخ داد در مجلس هفتم دو مسئوليت داشتم يكي نمايندگي مردم و ديگري اداره مجلس در مجلس هشتم هم همان وظيفه نمايندگي را بر عهده دارم و مثل نمايندگان ديگر به انجام وظيفه خواهم پرداخت.

وي با اشاره به اينكه براي رياست جمهوري تصميمي نگرفتم افزود: تاكنون فكري براي اين موضوع نكرده ام قبلاً هم گفته بودم كه بنده بيشتر به فكر كار بودم همچنين براي احترام به رأي مردم در مجلس خواهم ماند.

رييس مجلس هفتم در خصوص اينكه تعامل مجلس هشتم با دولت چگونه خواهد بود گفت: درباره وضع مجلس هشتم و از جمله تعامل آن با دولت نبايد تعجيل در اظهار نظر كنيم.آنچه مسلم است اين كه مجلس هشتم نسبت به مجلس هفتم متكثر تر است.

وي تصريح كرد: طبعاً يكي از مسائل مهمي كه اين مجلس پيش رو خواهد داشت تعامل با دولت است ما اميدواريم مجلس هشتم با دولت و دولت با مجلس همكاري كنند اما اينكه تا چه حد و به چه شكل اين همكاري خواهد بود بايد زمان بگذرد.

وي درباره اين كه آيا به مراكز پژوهش ها خواهيد رفت گفت: رفتن من به مركز پژوهش ها شايعه است و قصدي ندارم.طبعاً فراكسيون و نمايندگان درباره مسئوليت هايي مانند مركز پژوهش ها و مسئوليت كميسيون ها مشورت كرده و تصميم مي گيرند. ممكن است بحث هاي مقدماتي شده باشد ولي هنوز نهايي نشده است.

حدادعادل درباره‌ اين‌كه امروز يكي از روزنامه ها نوشته بود عصر رياست حداد به پايان رسيد در ارزيابي از به پايان رسيدن عصر رياست لاريجاني در مجلس هشتم نيز گفت:‌ بنده به اين اندازه قدرت پيش بيني ندارم كه قبل از شروع كار يك مدير درباره پايان كار او صحبت كنم و فكر مي كنم اين سوال سوال زودرسي است و بهتر است درباره شروع كار ايشان سوال كنيم تا درباره نتيجه پاياني آن.

وي اظهار اميدواري كرد: شروع كار لاريجاني خوب باشد .

حدادعادل همچنين در خصوص نتيجه جلسه اصولگرايان و انتخاب لاريجاني به عنوان رييس مجلس هشتم و تفاوت بين آراء آنان گفت: همان‌ طور كه قبلا در جمع شما گفته بودم تلاش شد كه در جمع اصولگرايان نزاعي بر سر قدرت انجام نشود.

رييس مجلس هفتم افزود: البته رقابت وجود داشت؛ زيرا هم دكتر لاريجاني خود را براي رياست مجلس مناسب مي ‌دانست و هم بنده، احساس وظيفه كردم كه خود را از صحنه كنار نكشم.

حدادعادل در ادامه با بيان اين كه پيشنهادات مختلفي نيز براي تصميم‌ گيري صورت گرفت، اظهار كرد: برخي پيشنهادات مربوط به اين بود كه تصميم ‌گيري در جمع‌ هاي كوچكتر انجام شود، ولي بنده معتقد بودم موضوع را به فراكسيون اصولگرايان واگذار كنيم.

وي با بيان اين مطلب كه جلسه ديروز فراكسيون اصولگرايان با حضور بيش از 220 نفر برگزار شد، ادامه كرد: هر دو نفر لاريجاني و حدادعادل صحبت كردند و بعد راي‌ گيري صورت گرفت و توافق كرده بوديم هر كس راي بيشتري بياورد نفر بعدي خود را در صحن مجلس نامزد رياست مجلس نكند، و بنده بر همين اساس توافق مي‌ كنم.

رييس مجلس هفتم در ادامه با بيان اينكه كار من كار دشواري بود ،گفت: اصرار داشتم كه مشي مستقلي داشته باشم، و در واقع مي‌ خواستم هم از حقوق مجلس دفاع كنم و هم حتي‌ الامكان با دولت همكاري داشته باشم.

وي تصريح كرد: در خيلي از موارد هم دولت انتظار بيشتري داشت و هم نمايندگان انتظار داشتند. به هر حال دوران سختي بود و مي ‌توان حدس زد كه اين مشي مستقل رضايت همه را تامين نكند و اين برآورد من است از آنچه اتفاق افتاد.

حدادعادل همچنين به مشي سياسي خود اشاره كرد و گفت: به عنوان يك اصل معتقد به كاهش التهاب در فضاي سياسي و تاكيد بر فكر، انديشيدن و كار كردن هستم.

وي خاطرنشان كرد: هرجا باشم در عرصه سياست تلاش مي ‌كنم به اتحاد سياسي دامن بزنم و فضا را براي كار و انديشه بازتر كنم.

وي با بيان اينكه مي‌توانيد رفتار چهارساله بنده را در صحن علني و تعامل با قواي ديگر بر پايه اين اصل تفسير كنيد، گفت:‌ بنده در آينده نيز بر اين مشي تاكيد خواهم كرد و تصور مي ‌كنم اين مشي و روش براي انقلاب اسلامي و ايران ضرورت دارد.

حدادعادل با تاكيد بر اينكه بايد تلاش كنيم فضا، فضاي تفاهم و كار باشد، اظهارداشت: اگر دوستان اين روش را نپسنديدند و يا معتقد بودند فرد ديگري بهتر مي‌ تواند، اين وظيفه را انجام دهد، به دوستان مربوط است، اما آنچه به من مربوط بود اينكه براي ماندن احساس وظيفه كنم و اصولا مي‌ توانستم در انتخابات مجلس هشتم شركت نكنم.

رييس مجلس هفتم افزود: با راي بالايي هم كه مردم تهران به من دادند، مي‌ توانستم نامزد رياست مجلس نشوم، ولي احساس تكليف و وظيفه كردم چون معتقد بودم كشور به اين شيوه نياز دارد.

نماينده مردم تهران ابراز اميدواري كرد: كساني كه راي دادند به وظيفه خود عمل كرده باشند.

حدادعادل در خصوص روش تفاهم اصولگرايان در انتخاب رييس مجلس و تاثيرات آن درانتخاب رييس جمهور بعدي گفت:‌ هرچه تفاهم بيشتر و نزاع كمتر باشد، به سود كشور است، چه در انتخابات مجلس هشتم وچه در انتخابات رياست جمهوري و چه در امر ديگري.

حدادعادل در ادامه‌ عملكرد زنان مجلس هفتم را مثبت دانست و درخصوص حضور آنان در هيات رييسه‌ مجلس هشتم گفت: اين امر تابع راي نمايندگان است و بايد ديد آيا نمايندگان به يكي از خانم‌ هاي نماينده براي عضويت در هيات رييسه راي مي‌دهند يا خير. ولي مجموعا عملكرد نمايندگان زن در مجلس هفتم را موفق مي ‌دانم و معتقدم كه آنها مي ‌توانستند موفق‌ تر از اين نيز باشند.

رييس مجلس هفتم درارزيابي تحليلي مبني بر اين‌كه رياست مجلس هشتم به دست طيف حاميان دولت افتاده، با بيان اينكه اين تحليل‌ ها را قبول ندارم، افزود: تصور نمي‌ كنم كه در دوره‌ چهار ساله مديريت مجلس، طوري عمل كرده باشم كه ديگران بتوانند مرا متعلق به يكي از جناح‌ هاي دروني اصولگرايان بدانند. من عضوي از اصولگرايان بودم و با همه‌ جناح ‌هاي دروني اصولگرايان كار مي ‌كردم و حتي سعي مي ‌كردم حقوق غيراصولگرايان و اقليت را نيز رعايت كنم.

وي همچنين درباره‌ بازداشت يكي از نمايندگان و احتمال ارتباط اين دستگيري با گزارش تحقيق و تفحص از قوه‌ قضاييه نيز تاكيد كرد: ارتباطي ميان دستگيري يكي از نمايندگان مجلس هفتم و قرائت گزارش تحقيق و تفحص از قوه‌ قضاييه وجود ندارد.

حدادعادل افزود: معمولا وقتي قوه‌ قضاييه بخواهد يكي از نمايندگان را احضار كند، موضوع را به هيات رييسه اطلاع مي ‌دهد. هيات رييسه اگر ببيند اين احضار نسبت به ايفاي وظايف نمايندگي است، وارد بررسي مي ‌شود، ولي اگر معلوم شود كه علت احضار، غير از ايفاي وظايف نمايندگي است، چون ديگر فرقي بين نمايندگان و شهروندان نيست، هيات رييسه وارد آن نمي ‌شود.

رييس مجلس هفتم درباره‌ آخرين وضعيت اين نماينده‌ دستگير شده گفت: تا جايي كه اطلاع داريم، علت احضار، ايفاي وظايف نمايندگي نيست. با اين وصف، از بعضي همكاران در مجلس خواسته ‌ام با مراجعه به قوه قضاييه تلاش كنند كه مبادا حقي از نمايندگان مجلس ضايع شود و در عين حال تلاش كنند كه نسبت به جرم احتمالي اطلاعات بيشتري كسب كنند.

وي درباره‌ اينكه تا چه حد شعار ژاپن اسلامي كه داده بوديد تحقق يافته است، تاكيد كرد: من قبلا نيز گفته بودم كه هيچ وقت شعار ژاپن اسلامي را در سخنراني ‌هاي انتخاباتي مجلس هفتم مطرح نكرده بودم. اين مطلبي بود كه همان زمان‌ ها بر زبان‌ ها جاري شد و هيچ ‌كس به من مراجعه نكرد كه آيا تو چنين صحبتي كرده ‌اي يا نه؟ و هيچ ‌كس سند آن را ارايه نكرد.

رييس مجلس هفتم در عين حال با بيان اين‌كه در اينكه مشكلات اقتصادي داريم شكي نيست، اظهار اميدواري كرد كه دولت با تحركات تازه ‌اي كه آغاز كرده و مجلس هشتم با نمايندگان جديد بتوانند در سايه‌ همكاري مشترك، از فشار مشكلات اقتصادي بر دوش مردم كم كنند.

حدادعادل با بيان اينكه مجلس هفتم توفيقات زيادي داشت، لايحه‌ اجراي سياست‌ هاي كلي اصل 44 قانون اساسي را يكي از لوايح سنگين، مفصل و موثري دانست كه در اين مجلس به تصويب رسيده است و افزود: كاري كه در مجلس هفتم براي تصحيح، تكميل و تصويب اين قانون صورت گرفت، يكي از افتخارات اين مجلس است، اما مسلما هر مديري برنامه‌ هايي در نظر دارد كه در پايان مسووليت خود وقتي به عقب برمي‌ گردد ممكن است احساس كند اي كاش مي‌ توانست آنها را هم به انجام برساند.

وي اظهارداشت: اصلاح آيين‌ نامه‌ مجلس، يكي از اموري بود كه بنده علاقه‌ مند بودم قبل از پايان مجلس هفتم صورت بگيرد؛ چون در چهار سال در مقام مجري اين آيين‌نامه احساس كردم كه اين آيين‌نامه احتياج به اصلاح دارد و برخي مشكلات مجلس ناشي از مشكلات آيين ‌نامه است و بعد ديگري كه مايل بودم در مجلس هفتم در آن پيشرفت بيشتري بكنيم ،سامان دادن به جنبه‌ نظارتي وظايف نمايندگان بود.

رييس قوه‌ مقننه درادامه با بيان اين‌كه در مجلس ششم احساس كرده بودم كه ساز و كارهاي قانوني و تشكيلات اداري براي اعمال جنبه‌ نظارتي مجلس بسيار ضعيف است، آن را اصلا قابل مقايسه با بعد قانون ‌گذاري ندانست و افزود: بايد براي نمايندگان مجلس دو كفه‌ قانون ‌گذاري و نظارت، همسنگ باشد؛ در حالي كه نظارت بسيار ضعيف است. من در مجلس هفتم شخصا قدم‌ هايي در اين راه برداشتم كه يكي از آنها تشكيل هيات عالي نظارت و پيشنهاد تغييرات نمودار سازماني مجلس بود كه تا حدودي انجام شده ولي ناقص است.

حدادعادل در ادامه با بيان اين‌كه هر مسووليتي بالاخره يك نهايتي دارد، گفت: فرض كنيد مديريت من در مجلس چهار سال ديگر هم ادامه مي ‌يافت، به هر حال بايد به انتها مي‌ رسيد و هر اتفاقي كه آن روز مي‌ خواست بيافتد، امروز مي ‌افتد. اين تحولات در عالم سياست طبيعي است. مهم اين است كه به وظيفه‌ خود عمل كنيم. بقيه هرچه پيش آيد قابل تحمل است.

وي خاطرنشان كرد: اگر يك نگراني داشته باشم اين است كه آيا توانسته‌ام در وظيفه‌ي خودم به عهدي كه با خدا بسته بودم عمل كنم. در عين حال بايد بدانيم كه نه ماندن خيلي باعث خوشحالي بايد باشد و نه رفتن بايد باعث تاسف باشد.

رييس مجلس هفتم درخصوص طرح تثبيت قيمت ‌ها به عنوان يكي از طرح‌هاي اساسي مجلس هفتم اظهار داشت: اين طرح، تصميمي بود كه نمايندگان مجلس هفتم در برابر اقدامات پيش‌بيني شده در قانون برنامه چهارم گرفتند. مطابق قانون برنامه، بنزين مي ‌بايست در سال اول اجراي آن يعني سال 84 حداقل به ليتري 250 تومان برسد. نمايندگان معتقد بودند چنين اقدامي تورم‌زا است و فشار بر مردم كم‌درآمد وارد مي ‌كند. بر اين اساس براي مدت كمتر از يك سال قيمت 9 قلم كالا را در انتقال از يك بودجه به بودجه‌ ديگر ثابت نگه داشتند.

وي با بيان اين‌كه اين طرح موقت بود، به تلاش‌هاي مجلس هفتم جهت وارد نشدن فشار بر مردم در اثر افزايش ناگهاني و سريع قيمت‌ها اشار كرد و افزود: در مجموع در مجلس هفتم از نظر برنامه‌هاي اقتصادي با اين مشكل روبه‌رو بوديم كه دولت در ابتداي امر يك سياست انبساطي در بودجه داشت و مجلس خلاف جهت دولت به سياست انقباظي معتقد بود. يكي از مشكلات مجلس هفتم در تعامل با دولت، در عرصه‌ي اقتصادي، تفاوت دو ديدگاه بود كه نمونه‌ي آن را در بودجه‌ي سال 85 شاهد بوديد.

حدادعادل افزود: دولت مايل به افزايش بودجه‌ي عمراني بود و مجلس راي به محدود كردن آن داشت. دولت مي‌گفت مي‌خواهم خدمت بيشتري بكنم و مجلس مي‌گفت اين امر به افزايش نقدينگي منجر مي‌شود. دولت اين را نمي‌پذيرفت. البته بعدها دولت هم به اين واقعيت اعتراف كرد و حالا همه دنبال چاره هستند.

وي در پاسخ به سوالي كه به سخنان خطيب جمعه‌ هفته‌ گذشته‌ تهران درخصوص مجلس اشاره داشت، گفت: خطيب جمعه، جهات مثبت مجلس هفتم را نيز ذكر كردند و نگفتند كه مجلس هفتم مجلس خوبي نيست، گفتند اين يك اشكال را هم دارد و البته درست هم گفتند.

رييس مجلس هفتم ادامه داد: بارها گفته‌ام يكي دو بار كه مجلس به دليل عدم حضور نمايندگان تشكيل نشد، من با تاسف برخورد كردم. البته اين اتفاق در مجالس گذشته نيز افتاده ولي خوب نيست.

به گفته‌ وي، براي جلوگيري از اين اتفاق، علاوه بر توصيه‌ ها به نمايندگان تمهيداتي پيش‌بيني شده است از جمله نصب دستگاه‌ هاي راهگشا در ورودي صحن علني كه با به كار افتادن اين دستگاه‌ ها در آغاز مجلس هشتم اميدواريم اين مشكل از حد نصاب افتادن مجلس كمتر شود.

وي درخصوص پاسخ قوه‌ي قضاييه درباره‌ي گزارش تحقيق و تفحص از اين قوه نيز اظهارداشت: اي كاش قوه‌ي قضاييه اين وقتي را كه صرف كرده براي تهيه‌ي اين پاسخ، در طول سه سالي كه اين تحقيق و تفحص در جريان بود اين وقت را صرف مي‌كرد. اگر قوه‌ي قضاييه عنايت بيشتري به اين درخواست مجلس مي‌كرد اين تحقيق و تفحص بهتر انجام مي‌شد و نتيجه‌ي آن براي كشور، مجلس و قوه‌ي قضاييه مفيدتر بود و اين گله‌ها نيز پيش نمي‌آمد.

حدادعادل همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه چرا به جاي طرح تثبيت قيمت‌ها، افزايش پلكاني قيمت‌ها را به‌ويژه در مورد بنزين انجام نداديد؟ گفت: قانون برنامه، نرخ بين‌المللي را براي بنزين پيش‌بيني كرده بود و اين‌كه طبق روال گذشته سالي 10 درصد به قيمت بنزين اضافه شود عمل به قانون برنامه نبود. در عين حال تجربه هم ثابت كرده بود كه وقتي اين 10 درصد را به بنزين اضافه مي‌كنيم، به اين بهانه قيمت‌هاي ديگر نيز افزايش پيدا مي‌كند و در عين حال اين امر درآمدي را به دولت اضافه نكرده و از حجم ترافيك نمي‌كاهد و فقط منجر به گراني مي‌شود.

رييس مجلس هفتم در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه چه نمره‌اي به قوايي كه با آنها كار كرده‌ايد مي‌دهيد؟ گفت: بهتر است من به دولت يا قوه‌

قضاييه نمره ندهم. الان وقتي است كه ديگران به من نمره بدهند و من انتظار دارم كه بدانم ملت چه نمره‌اي به دوره‌ي چهار ساله‌ي مسووليت من مي‌دهند. البته معتقدم كه مردم تهران با راي بالايي كه به من دادند نمره‌ قبولي به من داده‌اند. اميدوارم باز هم بتوانم در خدمتگزاري به مردم موفق باشم.

حدادعادل در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آقاي الهام گفته است مجلس هفتم بيشترين سنگ ‌اندازي را در راه دولت داشته، در اين راستا شما چه توصيه ‌اي به آقاي لاريجاني در نحوه‌ي تعامل با دولت مي‌ كنيد؟ گفت: آقاي لاريجاني مي ‌دانند چگونه با دولت تعامل كنند.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه معاون وزير نفت گفته است بودجه‌ اي كه مجلس براي بنزين داده حداكثر تا مرداد تمام مي ‌شود، اظهار داشت: راه اين است كه اصلاحيه بودجه بياورند و استدلال كنند و در صورتي كه مجلس را قانع كردند از مجلس مصوبه بگيرند. راه، بن‌بست نيست و توصيه مي ‌كنم كه براي حل اين مشكلات از راه‌ هاي پيش ‌بيني شده در قانون پيروي كنند.

رييس مجلس هفتم در پاسخ به سوالي درباره‌ اختلاف نظرات ميان اصولگرايان گفت: اختلاف در عالم سياست امري طبيعي است. خوشبختانه اين اختلافات به اندازه ‌اي نبود كه از وحدت اصولگرايان در انتخابات جلوگيري كند.

حدادعادل اظهار اميدواري كرد كه اصولگرايان همان ‌طور كه در انتخابات وحدت داشتند، در طول مجلس هشتم وحدت بيشتري داشته باشند و اين به سود مردم و كشور باشد.

رييس مجلس هفتم همچنين اظهار اميدواري كرد كه رسانه ‌ها همان‌ گونه كه با مجلس هفتم مهربان بودند، با مجلس هشتم نيز مهربان باشند و در انتقال مطالب، فقط نقطه ضعف‌ ها را نبينند و ضعف‌ ها و قوت ‌ها را بزرگنمايي نكنند.

وي گفت: يكي از موفقيت ‌هاي خود را ايجاد بزرگراه همواري مي ‌دانم كه در مجلس هفتم بين مجلس و رسانه‌ ها ايجاد شد.

حدادعادل در حاشيه‌ اين كنفرانس مطبوعاتي در پاسخ به سوال خبرنگار شبكه‌ الكوثر مبني بر اين‌كه آيا تغييرات در مجلس در روابط كشور با مجالس كشورهاي عربي تاثيرگذار است يا خير؟ اظهارداشت: تغييرات مديريت در مجلس در اين رابطه تاثيري ندارد. در عين حال آقاي لاريجاني تجربه‌ي خوبي به جهت حضور در شوراي امنيت ملي دارند و در اداره‌ي مجلس نيز طبعا از اين تجربه استفاده مي كنند.
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 603]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن