تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826598431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قدیمی‌ترین سالن تئاتر تبدیل به انبار شد! (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قدیمی‌ترین سالن تئاتر تبدیل به انبار شد! (+عکس) سال‌های سال است که سالن‌های قدیمی تئاتر ایران به فراموشی سپرده شده‌اند و سال‌های سال است که از تئاتر دهقان تنها یک تابلو آن هم بر سر یک خیابان باقیمانده است. سال‌های سال است که تئاتر نصر میزبان خاک است و هر روز با تمام خاطرات خود زیر آوار مغازه‌های مجاور خود که کمترین احساسی به این بنای هنری ندارند مدفون می‌شود. تئاتر پارس این روزها در سکوت مدیران و رسانه‌ها تبدیل به انبار لوازم الکتریکی شده و هر روز به تخریب و تبدیل به پاساژی تجاری نزدیک می‌شود.به گزارش مهر، سال‌های سال است که حرف از نبود سالن‌های تئاتری می‌شود. سال‌های سال است که مدیران و مسئولان مدعی حمایت از تئاتر هستند. سال‌های سال است که فریاد هنرمندان و اهالی تئاتر از نبود حمایت‌های لازم از این هنر زنده و تأثیرگذار به گوش می‌رسد و سال‌های سال است که مدیران و مسئولان تئاتری نسبت به اتفاقاتی که برای تئاتر رخ می‌دهد بی‌تفاوت هستند.سال‌های سال است که سالن‌های قدیمی تئاتر ایران به فراموشی سپرده شده‌اند و سال‌های سال است که از تئاتر دهقان تنها یک تابلو آن هم بر سر یک خیابان باقیمانده است. سال‌های سال است که تئاتر نصر میزبان خاک است و هر روز با تمام خاطرات خود زیر آوار مغازه‌های مجاور خود که کمترین احساسی به این بنای هنری ندارند مدفون می‌شود.سال‌های سال است که این اتفاق رخ می‌دهد و تنها چیزی که دیده می‌شود سکوت است. سکوت مدیران، رسانه‌ها. فراموش نکنیم که چند سال پیش بود که خبر سرقت از تئاتر نصر باعث شد تا همگان به ناگاه به یاد این سالن قدیمی تئاتر بیفتند و مدیران و مسئولان به فکر تبدیل آن به موزه تئاتر افتادند.

در پشت در تئاتر پارس جعبه‌های لوازم الکتریکی در انتظار شما هستند!چند ماهی تئاتر نصر شاهد حضور چهره‌های مختلف تئاتری و غیر تئاتری بود و مسرور از اینکه مورد توجه قرار گرفته اما هیچ نمی‌دانست که بعد از این توجه مقطعی به خوابی فرو خواهد رفت که هیچکس متوجه آن نمی‌شود و یا وانمود می‌کند که متوجه آن نمی‌شود.تئاتر پارس یکی از قدیمی‌ترین سالن‌های تئاتری ایران هم چنین وضعی دارد. سالنی که تنها میزبان بازمانده‌های نسل قدیم نمایشگران تئاتر آزاد ایران بود و تنها مأمن آن‌ها. سالنی که با احمد بهروزی، علی تقوایی، افشین یکه، اصغر زمانی، حسین رنگینوند و غلامرضا امیری خاطرات خوبی را سپری کرده بود.سالنی که شاهد وداع اردشیر سهرابی بود و می‌دانست که تنها دو روز بعد خبر رحلت سهرابی را خواهد شنید و چه بسیار سهرابی‌ها که با تعطیلی تئاتر پارس نه تنها از تئاتر که از این دیار خاکی هم وداع کردند. اما گویا مدیران و مسئولان تنها چیزی را که نمی‌بینند و نمی‌شنوند همین‌ها است.گویا سالن‌های قدیمی تئاتر و اهالی و هنرمندان آن از دایره توجه مدیران و مسئولان خارج هستند گرچه هنر تئاتر هم سهم ناچیزی از این دایره توجه دارد. این روزها وقتی به خیابان لاله‌زار قدم می‌گذاریم و به سمت تئاتر پارس می‌رویم با دری بسته مواجه می‌شویم که پشت آن پر است از جعبه‌های لوازم الکتریکی.سالنی که روزی میزبان هنرمندان تئاتر و تماشاگران تئاتری بود این روزها میزبان لامپ و سرپیج و چیز‌های دیگری است که تناسبی با هنر و تئاتر ندارند و اگر در مکان‌های دیگر باعث روشنایی هستند این بار خاموشی تئاتر پارس را به همراه دارند. بعد از گذشت سالن‌ها این روزها به جای تماشاگران تئاتری تنها جعبه‌های کالا حق ورود به این سالن تئاتری را دارند.جالب این است که فروشندگان و مغازه‌داران اطراف بی‌توجه به این مکان هنری و قدیمی از این مکان به عنوان انباری برای کالاهای خود استفاده می‌کنند و در پاسخ به پرسش ما که چرا در تئاتر پارس بسته است می‌گویند که این سالن پلمپ شده است. اما تنها قفلی به در ورودی تئاتر پارس نصب شده که کلیدش به دست مغازه‌داران مجاور سالن است.مشخص نیست که چرا فضاهای فرهنگی و هنری که جزو میراث فرهنگی کشور هستند باید به این راحتی و بدون کمترین توجه رو به نابودی کشیده شوند. البته سال‌های سال است که این سؤال مطرح است و تنها پاسخی که داده شده اتفاقاتی است که به صورت عینی هر بیننده‌ای می‌تواند شاهد وقوع‌شان باشد.یکی از این اتفاقات این است که تئاتر پارس به عنوان یکی از قدیمی‌ترین سالن‌های تئاتر ایران تبدیل به انبار شد!





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1398]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن