تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838137778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قطعنامه دهمين كنگره ژنتيك: ايران داراي ذخاير غني ژنتيكي است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: قطعنامه دهمين كنگره ژنتيك: ايران داراي ذخاير غني ژنتيكي است
خبرگزاري فارس: دهمين كنگره ژنتيك و دومين همايش ملي ايمني زيستي روز گذشته با صدور قطعنامه‌اي به كار خود پايان داد.


به گزارش خبرگزاري فارس در اين قطعنامه آمده است؛ با استعانت از الطاف خداوند سبحان و توجه خاص به رهنمودهاي مقام معظم رهبري و با انديشه تحقق آرمان هاي متعالي سند چشم‌انداز توسعه نظام در افق 1404 و جنبش نرم‌افزاري، در سالي كه به نام «نوآوري و شكوفايي» مزين شده است، دهمين كنگره ژنتيك و دومين همايش ملي ايمني زيستي جمهوري اسلامي ايران به طور همزمان برگزار شد.
در اين نشست كه با سخنراني نمايندگان وزراي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و رييس سازمان حفاظت محيط زيست از اول تا سوم خرداد ماه سال 1387 در سالن همايش‌هاي رازي برگزار شد، بيش از يك هزار نفر از متخصصين ژنتيك و ايمني زيستي كشور، اساتيد دانشگاه‌ها، پژوهشگران موسسات پژوهشي، دانشجويان، مسئولين بخش هاي اجرايي و بخش خصوصي شركت داشتند.
در اين دو همايش همزمان، حدود 950 مقاله علمي و پژوهشي در حوزه‌هاي مختلف كشاورزي، پزشكي، محيط زيست، صنايع، ايمني زيستي ودفاعي ارائه شد.
شركت كنندگان در اين همايش ضمن گراميداشت روز مقاومت و سالروز آزاد سازي خرمشهر و تجديد ميثاق با رهبر معظم انقلاب براي ادامه تلاش بي پايان خود تا فتح قلل رفيع علم و فناوري موارد زير را اعلام مي‌كند:
ايران در گستره طبيعي خود از ظرفيت هاي عظيم و بي‌بديل ذخاير ژنتيكي برخوردار است كه توجه به اين سرمايه عظيم مي‌تواند ارزش افزوده فوق العاده‌اي را براي كشور ما به ارمغان آورد لذا مديريت منسجم، هوشمندانه و علمي براي حفظ و بهره گيري از اين سرمايه هاي ملي مورد انتظار است.
دانش ژنتيك با همراهي فن‌آوري‌هاي دست‌ورزي و مهندسي ژنتيك پا را از عرصه‌هاي دانش فراتر گذاشته و بيوتكنولوژي نوين در تمام عرصه‌هاي زندگي بشر اعم از حوزه‌هاي پزشكي و بهداشت، كشاورزي و منابع طبيعي، محيط زيست، دفع آلاينده‌هاي زيست محيطي و ... از اهميت فوق العاده‌اي برخوردار شده و اين تحول ارزشمند در علم و دانش بشري، موجبات بهره‌وري مفيدتر از سرمايه‌هاي خداداد را فراهم كرده است و جا دارد براي بهره‌گيري كشورمان از اين منابع عظيم، مسئولين نظام با شجاعتي در شأن اين ملت و مديريتي پژوهش مدار، تحول‌گرا و نوآور، بستر شكوفايي فن آوريهاي نوين را فراهم كنند.
شركت‌كنندگان در همايش از تلاش‌هاي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي، وزير ، معاون غذا و داروي اين وزارتخانه و ساير دست‌اندركاران ذيربط كه كمر همت به توسعه علم و فناوري در حوزه بهداشت و درمان و تحقيق، توليد و استفاده از فراورده‌هاي ژنتيك و بيوتكنولوژيك بسته‌اند، تقدير و تشكر كرده اميد آن دارد كه اين رويكرد در همه دستگاه‌هاي اجرايي كشور عموميت يابد.
دستيابي به فناوري‌هاي نو نظير بيوتكنولوژي و استفاده از آن نه تنها يك ضرورت غير قابل انكار براي توليد غذاي بيشتر و بهتر است بلكه يكي از تكاليف مندرج در بند 9 سياست‌هاي كلان برنامه جمهوري اسلامي است. بر اين اساس توسعه كشت محصولات تراريخته كه به تصويب هيئت وزيران نيز رسيده است مورد تاكيد است.
پژوهشگران حوزه‌هاي مرتبط با ژنتيك و بيوتكنولوژي، ضمن تاكيد بر قابليت هاي گسترده اين شاخه از علم و فن‌آوري، آنرا يك ابزار توسعه غير قابل چشم پوشي تلقي نموده و در عين وقوف به ملاحظات ايمني زيستي آمادگي خود را براي همراهي موثر و مشاوره مطمئن براي دستگاههاي اجرائي و تقنيني كشور اعلام نموده و خواهان برخورد عالمانه بجاي برخورد محتاطانه و سد نمودن مسير علم و پژوهش بوده و خواستار تدوين قوانين، مقررات و آئين‌نامه‌هاي اجرائي با نگاه پيشبرد دانش در كنار ملاحظات زيست ايمني هستند و لايحه پيشنهادي قانون ملي ايمني زيستي ارائه شده به مجلس شوراي اسلامي را فاقد وجاهت علمي و مانع هرگونه فعاليت علمي در عرصه بيوتكنولوژي دانسته و خواهان بازنگري در آن با مشورت انجمن هاي علمي ذيربط هستند.
شركت كنندگان از رياست جمهور و هيئت وزيران استدعا دارند به بي‌ساماني بيوتكنولوژي در كشور طي چند سال اخير پايان داده و به منظور مديريت هوشمندانه مورد انتظار، رفع موانع اجرائي، تسهيل و اختصاص منابع و اعتبارات، تدوين ساز و كارهاي مورد نياز، پيش‌بيني قواعد و مقررات حقوقي و قضائي متناسب و كارآمد، رفع نقيصه حذف شوراي عالي زيست فن‌آوري، در تشكيل ستاد سبك، چالاك و موثر ويژه زيست فناوري تسريع لازم مبذول كنند.
اطلاع‌رساني صحيح توسط رسانه ملي و پرهيز از تقويت فناوري هراسي به طور ويژه در مورد علم ژنتيك و مهندسي ژنتيك در برنامه‌هاي تدوين شده و به ويژه برنامه هاي وارداتي مورد تاكيد است.
اجراي قطعنامه‌هاي پيشين انجمن‌هاي علمي كشور به ويژه قطعنامه پنجمين همايش ملي بيوتكنولوژي مورد تاكيد و تقاضاست.
در سال «نوآوري و شكوفايي»، انجمن هاي علمي ضمن تاكيد بر شعار مبنتي بر شعور «ما مي توانيم» بيش از گذشته آمادگي كامل خود را براي همكاري با مسئولين محترم نظام در كليه سطوح اعلام نموده و براي تحقق آرمانهاي علمي جمهوري اسلامي از پاي نخواهند نشست. اميد آن داريم تا با تقويت ژنتيك و «نوآوري هاي» اين رشته بستر شكوفايي و رونق علمي و اقتصادي كشور را فراهم سازيم.
انتهاي پيام/ز
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن