تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828012706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به حرفم گوش بده...


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: به حرفم گوش بده...
امنيت رواني اعضاي خانواده در محيط خانه و جامعه به آسايش و آرامش روان مربوط مي‌شود.


امنيت رواني اعضاي خانواده در محيط خانه و جامعه به آسايش و آرامش روان مربوط مي‌شود.
مي‌دانيم بهداشت روان چيزي فراتر از فقدان يا نبود بيماري است، به‌گونه‌اي ديگر مي‌توان گفت: بهداشت روان حالتي از رفاه است كه در آن فرد توانايي‌هايش را بازمي‌شناسد و قادر است با استرس‌هاي معمول زندگي تطابق حاصل كرده و از نظر شغلي مفيد و سازنده باشد و به‌عنوان بخشي از جامعه با ديگران مشاركت و همكاري داشته باشد.بهداشت روان به همه ما مربوط است نه فقط به كساني كه از بيماري‌هاي رواني رنج مي‌برند.
بهداشت رواني افراد متأثر از عوامل متعددي است، اگرچه اين عوامل به‌صورت

" زن با صحبت كردن تخليه مي‌شود. اگرچه به‌نظر شما او در صحبت كردن افراط مي‌كند، هرگز او را از گفتن باز نداريد.... "

جداگانه مورد مطالعه قرار مي‌گيرند ولي در واقع اين موضوع چندوجهي متأثر از يكديگر است. بدين‌معني كه افراد به‌علت شرايط محيطي يا عوامل فردي تعادل و آرامش روحي‌شان دچار تغييراتي مي‌شود و هرچه شدت اين عوامل زيادتر باشد، تأثير و تهديدش بيشتر خواهد بود. عواملي همچون عدم‌برآورده شدن نيازهاي اوليه، ناكامي، استرس، يادگيري، مسائل اجتماعي و رسانه‌هاي جمعي و... از عمده‌ترين تأثيرگذاران بر بهداشت رواني هستند.
تامين و ارتقاي سلامت روان زنان نياز به توجه جدي به سلامت و حقوق زنان دارد. تامين اين سلامتي ابعاد متفاوتي دارد كه بخشي به‌عهده جامعه، والدين و فرزندان و بخشي به‌عهده مردان است و در اين ميان نقش مردان در ارتقاي سلامت روان زنان از اهميت خاص و چشمگيري برخوردار است. نقش مادري زن اگر به خوبي موردتوجه قرار گيرد زن را در جايگاهي بسيار بالاتر و مؤثرتر از مرد در جامعه انساني قرار مي‌دهد، اما تفكر مادي به‌گونه‌اي در به ابتذال كشاندن زنان تلاش كرده كه اين موجود متعالي امروز به بازيچه‌اي در دستان هوس‌بازان شيطان‌صفت تبديل شده است. با تأسف و شرمساري بايد گفت كه در دنياي مدرن، تجارت زنان و دختران پس از مواد‌مخدر از سودآورترين انواع قاچاق به‌شمار مي‌آيد.
مقام زن به‌ويژه

" همسر خود را با القاب زيبا و پسنديده موردخطاب قرار دهيد: چنان كه رسول خدا(ص) همسرش را حميرا (گل سرخ) خطاب مي‌كرد.... "

نقش مادري او در پيشگاه خداوند و اولياي دين بسيار بلند و ارزشمند است. پيامبر گرامي(ص) مي‌فرمايد: (بهشت زير پاي مادران است) جالب آنكه اين سخن نه‌تنها، يادآور يك وظيفه اختصاصي بلكه بياني حق‌شناسانه و تشكرآميز از زن، به‌عنوان مادر است. اين تشكر اختصاصي حضرت حق از زن در برابر مرد، نشان از تكريم مادر بودن و بزرگي منزلت وي در بارگاه قدس الهي است.
مردان اگر تمايل به ارتقاي سلامت روان همسرشان و برخورداري از خانواده سرآمد، پايدار و مستحكم و كارآمد دارند و درصدد تربيت فرزندان شكوفا هستند و ايجاد رابطه‌اي صميمانه با او را در سر دارند، بايستي به نكات زير توجه خاص داشته باشند:
- زنان را درك كنيد: شما بايد نيازهايشان، عواطفشان، شادي، ناراحتي، سرزندگي، كسالت و خوب و بدشان را درك كنيد. به‌ويژه اگر مورد بي‌مهري قرار گرفته‌اند، بايد موقعيت آنان را درك و با آنان همدلي كنيد.
- زن‌ها گفت‌وگو را دوست دارند: زن با صحبت كردن تخليه مي‌شود. اگرچه به‌نظر شما او در صحبت كردن افراط مي‌كند، هرگز او را از گفتن باز نداريد.
- به حرف‌هاي آنان گوش دهيد: اولين نشانه درك شما از زن اين است كه به صحبت‌هايش به دقت و باتوجه گوش دهيد. هنگام صحبت او با دست‌هايتان بازي نكنيد روزنامه نخوانيد، سرتان را بالا بياوريد، صميمانه نگاهش كنيد و...
- از او بخواهيد تا احساساتش را بيان كند: نه‌تنها از گوش كردن اجتناب نكنيد، حتي از او پرسش هم بكنيد تا بيشتر توضيح دهد و حرف بزند.
- زن به توجه نياز دارد: به او توجه كنيد، به نيازهايش، به لباس‌هايش، به‌صورتش، به فعاليت روزانه‌اش. براي مثال وقتي او كفش تازه خريده و به شما مي‌گويد چطوره؟ فقط با يك كلمه (خوبه) نظر خود را ندهيد. اين نادرست است. شما بايد به وجد بياييد. به‌دقت نگاه كنيد و بگوييد: براي پاي تو زيباست.
- زن دوست دارد كه به او احترام بگذاريد: احترام به‌زن براي او خيلي لذت‌بخش است. مثلاً زماني كه هر دو، پاي در ايستاده‌ايد بگوييد اول خانم‌ها و او جلو برود. هرگز زن را جلوي بچه‌ها، فاميل و غريبه‌ها خرد نكنيد.
- زن از اينكه موردعلاقه است، لذت مي‌برد: اساساً زن بيش از مرد، به صميميت نياز و توجه دارد، با او صميمي شويد و احساس دوست داشتن خود را در گفته‌ها و رفتار به او نشان دهيد. مثلاً با كلام و صورت زيبا او را صدا كنيد. در خانه و در حضور او لباس تميز بپوشيد.
- زن به اعتبار نياز دارد: احترام و توجه شما به او اعتبار مي‌دهد؛ به‌ويژه در حضور ديگران و تا حد زيادي اين شما مردانيد كه به او اعتبار مي‌دهيد.
- به زن قوت قلب بدهيد: به او بگوييد كه دوستش داريد، بگوييد كه هميشه حمايتش مي‌كنيد، بگوييد كه تنهايش نمي‌گذاريد، بگوييد كه حجم عمده‌اي از مشكلات زندگي او را به دوش مي‌كشد، بگوييد كه او كانون محبت است و خانه بدون او روح ندارد.
- هرگز همسر خود را با ديگران مقايسه نكنيد: در حضور همسرتان از زنان ديگر چه به‌صورت تمجيد، يا انتقاد و ايراد صحبت نكنيد. اين مسئله حساسيت آنها را برمي‌انگيزد.
- همسر خود را با القاب زيبا و پسنديده موردخطاب قرار دهيد: چنان كه رسول خدا(ص) همسرش را حميرا (گل سرخ) خطاب مي‌كرد.
- ابراز محبت كنيد: به شكل مستمر محبت خود را به او ابراز كنيد و گاهي از طريق هديه دادن به مناسبت‌هاي مختلف (سالگرد ازدواج، تولد و...) به همسرتان، آن را عملاً تأييد كنيد.
- فداكار باشيد: در زندگي گذشت و از خودگذشتگي را پيشه كنيد.
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 693]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن