پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849154625
7 آبان 1389 / 21 ذیقعده 1431 / 29 اکتبر 2010
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
7 آبان 1389 / 21 ذیقعده 1431 / 29 اکتبر 2010 1) 7آبان ماه سال1358هجري شمسي: درپي ورود شاه مخلوع ايران به آمريكا و حمايت دولت اين كشور ازاو، مردم مسلمان و مبارز كشورمان تظاهرات گستردهاي عليه وي برپا كردند. آنان دراين راهپيمايي باشكوه خواستار استرداد شاه مخلوع شدند. همچنين حضرت امام خميني (ره) ضمن ايراد سخنراني فرمودند: «تمام گرفتاريهاي ما و مسلمين ازآمريكاست بشكند قلمهايي كه براي اينها كار ميكنند و بريده شود زبانهايي كه به نفع اينها صحبت ميكند.»
2) 7آبان ماه سال1372هجري شمسي: دكترمحمد كاظم خواجويان استاد برجسته تاريخ و محقق گرانقدر ايراني درگذشت. دكترخواجويان علاوه بر تلاش بي دريغ براي نشر تفكراسلامي دردانشگاه با محافل اسلامي ارتباط برقرار مي كرد. وي از نمونه ها و مصاديق بارز مردان الهي بودكه درسايه تلاش صادقانه دردانشگاه فردوسي مشهد و هيئت امناي دانشگاههاي شمال شرقي به عنوان صاحبنظري متعهد نام خود را جاودانه ساختند.
3) ترور نافرجام آيتاللَّه "سيدحسن مدرس" به امر "رضا خان" (1305 ش) پس از آنكه رضاخان پهلوي به قدرت دست يافت، درصدد برآمد تا از آيتاللَّه سيدحسن مدرس انتقام بگيرد و او را از سر راه خويش بردارد. به همين منظور ده نفر از مأموران شهرباني را مأمور ترور وي نمود. در هفتم آبان ماه 1305 شمسي هنگامي كه آيتاللَّه مدرس از كوچهاي در تهران عبور ميكرد از اطراف، مورد سوء قصد و شليك گلولهها قرار گرفت. وليكن بدون اينكه به خود تزلزلي راه دهد با چابكي از مهلكه نجات يافت و تنها از ناحيه كتف و ساعد زخمي گشت و به بيمارستان منتقل گرديد. ايشان از بيمارستان پيام فرستاد: به رضاخان بگوييد كه به كوري چشم بدخواهان، من هنوز زندهام. با اين حال، رضاخان وجود او را تحمل نكرد و پس از چندي ايشان را به خواف در استان خراسان تبعيد كرد و پس از سالياني تبعيد، به شهادت رساند.
4) تصويب قانون مبارزه با كشت خشخاش در مجلس شوراي ملي (1334ش)
5) درگذشت "حسينعلي راشد" دانشمند و سخنور معاصر(1359 ش) حجتالاسلام حسينعلي راشد فرزند عالم بزرگوار ملاعباس تربتي در سال 1284 ش در تربت حيدريه در استان خراسان به دنيا آمد. در شانزده سالگي براي فراگيري علوم اسلامي راهي مشهد شد و طي ده سال از محضر اديب نيشابوري وديگران بهره برد. او همچنين از علماي نجف، اصفهان وتهران نيز استفاده فراوان برد و سپس به وعظ و ارشاد پرداخت. راشد مدتي در اصفهان منبر رفت ولي توسط رژيم شاهي به زندان افتاد. وي از سال 1320 ش در راديو ايران به ايراد سخنرانيهاي اخلاقي و مذهبي پرداخت و در مدرسه سپهسالار (مدرسه شهيد مطهري) و دانشگاه تهران به امر تدريس مشغول شد. حسينعلي راشد سرانجام در سال هفتم آبان 1359 در 75 سالگي در گذشت. فضيلتهاي راشد، دو فيلسوف شرق و غرب و مجموعه سخنرانيهاي راشد، از جمله آثار اوست.
6) آغاز هفته كتاب و كتاب خواني (از 7 تا 13 آبان) كتاب از ديرباز حافظ و احيا كننده تفكر و انديشههاي والا و منبع عظيمي بوده است كه طالبان علم و انديشه و حقيقت را سيراب كرده است. ارزيابي شرايط و امكانات موجود فرهنگي، مبين اين است كه امروز نيز كتاب به عنوان يك وسيله مطمئن و كارآمد در بسترسازي موجود فرهنگ ميتواند مورد استفاده قرار گيرد. شك نيست كه ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني در جامعه، اولاً به توجه بيشتر مسؤولان فرهنگي و آموزشي كشور نياز دارد و ثانياً محتاج تلاشي همه جانبه، فراگير و ملي است. از اين رو، به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و همكاري نهادهاي فرهنگي و در اجراي فرامين مقام معظم رهبري در مورد توسعه نمايشگاههاي كتاب در سطح كشور و تشويق مردم به كتاب خواني، نخستين هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران در روزهاي چهارم تا دهم دي ماه سال 1372 با پيام رهبر فرزانه انقلاب اسلامي برگزار شد. برگزاري اين هفته، همه ساله بر اساس آيين نامهاي است كه به تصويب شوراي فرهنگ عمومي رسيده و از هفتم تا سيزدهم آبان، به عنوان هفته كتاب نامگذاري شده است. دبير ستاد هفته كتاب، معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ميباشد. سازمانها و وزارتخانههايي كه در هفته كتاب و كتاب خواني عضو و نقش فعالي دارند عبارتند از: صدا و سيما، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، كانون پرورش فكري كودكان ونوجوانان، سازمان تبليغات اسلامي و ديگر سازمانهاي فرهنگي كشور. تقويت بنيه فرهنگي كشور، تشويق و ترغيب مردم به كتاب و كتابخواني، تقويت روحيه نشاط در ميان پديدآورندگان آثار مكتوب، كمك به حل مشكلات توليد و توزيع كتاب و تجهيز و گسترش كتاب خانههاي عمومي و كانونهاي فرهنگي مساجد، از جمله اهداف برگزاري هفته كتاب ميباشند. 7) وفات "ابن نفيس" طبيب مسلمان و كاشف گردش ريوي خون(687 ق) علاءالدين علي ابن نفيس دانشمند و طبيب مسلمان در دمشق به دنيا آمد و در زادگاهش به تحصيل علوم اسلامي پرداخت. او علم طب رانزد دانشمندان مشهور آن عصر فراگرفت و پس ازمطالعه و تحقيقات عميق در اين رشته مهارت بسياري پيدا كرد. يكي از نخستين كتابهاي ابن نفيس شرح تشريح القانون نام دارد كه گردش ريوي خون را شرح داده است. كشف اين گردش خون، مربوط به سه قرن قبل از زماني است كه توسط دانشمندان اروپايي ارايه شده است. به همين جهت، بنا به نظر برخي از محققان، دانشمندان اروپايي، اين نظريه را از ابن نفيس اقتباس كردهاند. كتاب الشامل، يكي ديگر از آثار اوست كه دربارهي تكنيكِ جراحي، بحثهاي قابل توجهي دارد.
8) حملهي "آقامحمدخان قاجار" به شمال غربي ايران(1210 ق)
9) آغاز صدارت "اميركبير" صدراعظم با كفايت ناصرالدين شاه قاجار(1264 ق) پس از مرگ محمدشاه قاجار، پسرش ناصرالدين ميرزا كه شانزده سال داشت به شاهي رسيد. وي پس از آن كه در تبريز بر تخت نشست، ميزا تقي خان اميرنظام را با لشكري آراسته به تهران فرستاد و خود در 21 ذي قعده به تهران رسيد. ناصرالدين ميرزا، پيش از ورود به تهران، امير نظام را به لقب اتابك اعظم ملقب كرد و او رابه صدر اعظمي خويش برگزيد. بعدها صدر اعظم ناصرالدين شاه توسط سلطان قاجار ملقب به امير كبير گرديد. 10) درگذشت عالم بزرگوار آيتاللَّه "سيد يونس اردبيلي" (1377 ق) سيد يونس فرزند سيدمحمدتقي موسوي اردبيلي در سال 1293 يا 1296 ق در اردبيل به دنيا آمد. وي پس از تحصيل مقدمات و سطوح در اردبيل، به زنجان رفت و فقه و اصول را از آخوند ملاقربانعلي زنجاني، عالم بزرگ آن سامان و علوم معقول را از آخوند ملاسبزعلي حكيم آموخت. سيديونس سپس براي ادامهي تحصيل راهي نجف اشرف شد و در حلقهي درس اساتيد نامداري همچون شيخ الشريعهي اصفهاني، فاضل شربياني، آخوند خراساني و علامه سيدمحمدكاظم يزدي جاي گرفت. وي پس از آن به كربلا رفت و از محضر آيتاللَّه ميرزا محمد تقي شيرازي بهره جُست. آيتاللَّه اردبيلي در سال 1346 ق به اردبيل بازگشت و عهدهدار امور مذهبي گرديد. از آن پس به مشهد رفت و به دنبال كشتار خونين مسجد گوهرشاد، به همراه عدهاي ديگر از روحانيون، دستگير، زنداني و سپس تبعيد شد. در اواخر عمر چندي درعتبات بود ولي به علت بيماري به تهران رفت و در آن شهر در 84 يا 81 سالگي درگذشت. پيكر اين عالم رباني را به مشهد منتقل كرده و در آن شهر به خاك سپردند. از آيتاللَّه سيد يونس اردبيلي آثاري برجاي مانده كه دورهي كامل فقه، رساله در فروع علم اجمالي و معتقدات القاصر از آن جملهاند. 11) 29 اكتبر سال 1956ميلادي: سربازان رژيم اشغالگر قدس به شبه جزيره سينا حمله كردند. اين حملات بدنبال ملي شدن آبراه سوئز به همت جمال عبدُ النّاصر رئيس جمهورمصرآغازشد. رژيم اشغالگرقدس درصدد بود كه ازاين طريق خليج عَقَبه را براي عبور كشتي هاي خود دراختياربگيرد. گفتني است كه دراين حملات قواي فرانسه و انگليس بطورمستقيم از رژيم صهيونيستي حمايت كردند و چتربازان خود را درسراسر شبه جزيره سينا مستقر ساختند. بدين ترتيب شيه جزيره سينا به اشغال دشمنان درآمد. سرانجام اين جنگ كه دومين جنگ كشورهاي عربي و صهيونيست ها بشمار مي رود با ميانجيگري سازمان ملل متحد پايان يافت و مهاجمان خاك مصر را ترك كردند.
12) مرگ "ژان دالامْبِر" نابغه رياضي فرانسوي (1783م) ژان لورِن دالامْبِر، رياضيدان معروف فرانسوي در پانزدهم نوامبر 1717م در پاريس به دنيا آمد. با اين حال، پدر و مادرش او را درون بستهاي قرار داده و در كنار كليسايى در پاريس رها كردند. از اين زمان يك زن كه همسر يك شيشه فروش بود، از او نگهداري كرد و به تربيت او همت گماشت. اين پسر سرراهي پس از طي تحصيلات متوسطه، به تحصيل طب و حقوق پرداخت ولي پس از چندي به رياضيات علاقهمند شد و به مطالعه و تحقيق در آن روي آورد. دالامبر در 22 سالگي با انتشار مقالهاي درباره حساب انتگرال، خود را شناساند و پس از چندي به شهرت رسيد. در آن زمان رسم بود كه مغزهاي متفكر و صاحب نبوغ به دربار دعوت شوند، اما دالامبر اين دعوت را رد كرد. او در سالهاي بعد، كارهاي علمي خود را ادامه داد و قضيه معروف خود را ارائه داد. بر اساس اين قضيه كه به نام مبتكرش، دالامبر خوانده ميشود، هر معامله جبري، يك جواب دارد. گرچه دالامبر در اثبات اين قضيه تلاش فراواني از خود نشان داد، ولي نخستين اثبات دقيق آن، شانزده سال پس از مرگ وي انجام گرفت. او در فلسفه از مؤسسان مكتب اثباتي به شمار ميرود كه تنها به پديدهها و نمودهايى كه به طور مثبت دانسته، يا به طور قاطع، قابل مشاهدهاند، ارج مينهد. دالامبر همچنين يكي از تهيه كنندگان دايرةالمعارف بزرگ ديدِرو، ديگر دانشمند هموطن خود بود و بعدها به درجهاي از شهرت رسيد كه ملكه روسيه و پادشاه پروس به دوستي با او افتخار ميكردند. ژان دالامبر سرانجام در 29 اكتبر 1783م در 66 سالگي درگذشت. 13) ورود امپراتوري عثماني به جنگ جهاني اول پس از حمله به ناوگان روسيه (1914م)
14) مرگ "ارنسْتْ ماخ" فيزيكدان و فيلسوف اتريشي (1916م) ارنست ماخ، فيلسوف و فيزيكدان اتريشي، در 20 مارس 1838م به دنيا آمد و پس از اتمام تحصيلات خويش به تدريس پرداخت. ماخ در اين هنگام به انتقاد از اصول مكانيك كلاسيك مشغول شد و تئوريهاي جديدي وضع كرد كه به نام خود او معروفند. وي در زمينه فيزيولوژي و روانشناسيِ احساسهاي انسان و به ويژه رابطه آنها با نظريه علم نيز دست به تحقيق زد. ماخ يكي از بنيانگذاران مكتب امپيريوكري تيزيسم به شمار ميرود كه بر اساس آن فلسفه واقعبينانه مبني بر تجزيه و تحليل احساسها و عواطف انساني ميباشد. هرچند كه ماخ در علم فيزيك صاحبنظر و استاد بود، با اين حال، بيشتر به عنوان فيلسوف علم شهرت دارد. وي معتقد بود هر نظريه علمي كه اشارهاي به اشيايى داشته باشد و نتوان آنها را به تجربههاي حسي باز گرداند، مردود است. در اين حال، ماخ اين اعتقاد را دارد كه علم بايد از مفاهيمي همچون مكان مطلق و زمان مطلق چشم بپوشد. اين جنبه از آراي ماخ، در آلبرت انيشتين فيزيكدان شهير قرن بيستم تاثير فراوان داشته است. ارنست ماخ سرانجام در 29 اكتبر 1916م در 78 سالگي درگذشت.
15) آغاز نخست وزيري " بنيتو موسوليني" ديكتاتور فاشيست ايتاليا (1922م) بنيتو موسوليني، قبل از جنگ جهاني اول، يك سوسياليست رسمي و سردبير يك روزنامه بود. وي درسال 1919م گروه فاشيستي خود را با نام گروه رزمنده تشكيل داد و چند صد نفر از اعضاي اوليه با پيراهنهاي سياه به صورت يك گروه ضربت نظامي تجهيز شدند. اين گروه كه به سياه جامگان شهرت داشتند ضمن درگيريهاي خشونتآميز خود و ايجاد جوّ رعب، تشكيلات خود را به تمام شهرهاي بزرگ ايتاليا گسترش دادند و در انتخابات پارلماني 1921م پيروزيهايى به دست آوردند. با قدرتگيري بيشتر موسوليني و حزبش، دولت وقت از ترس تسخير رم توسط طرفداران فاشيست موسوليني استعفا داد. در اين هنگام، بر اثر جو موافق موسوليني، وي در 28 اكتبر 1922م از جانب پادشاه ايتاليا به نخست وزيري رسيد و فرداي آن روز كار خود را آغاز كرد. او هرچند براي ايجاد كشوري يكپارچه، برنامه اقتصادي شصت ساله براي ايتاليا تدارك ديد، اما با سركوبي مخالفان خود و نيز لشكركشي و تجاوز به افريقا و ورود به جنگ جهاني دوم در كنار آلمان، خسارات فراواني به كشور وارد ساخت و نارضايتي زيادي برانگيخت. موسوليني در نهايت پس از شكستهاي پيدرپي در جريان جنگ جهاني دوم، پس از يك زمامداري 21 ساله، از طرف پادشاه ايتاليا بركنار شد. بنيتو موسوليني سرانجام توسط يكي از گروههاي چريكي متفقين شناسايي و پس از دستگيري و محاكمه، در 28 آوريل 1945م در 62 سالگي تيرباران شد.
16) روز ملي و اعلام جمهوري تركيه با روي كار آمدن "آتاتورك" در اين كشور (1923م) تركيه، بازمانده قلمرو امپراتوري بزرگ عثماني است كه پس از 623 سال، در پي شكست در جنگ جهاني اول و تجزيه امپراتوري عثماني تشكيل شد. با اين حال، نظام پادشاهي و خلافتي خود را پس از جنگ نيز حفظ كرد. در اين سالها، بر اثر پيروزيهايى كه قواي ترك به فرماندهي مصطفي كمال پاشا بر نيروهاي يونان به دليل منازعه بر سر زمينهاي مورد اختلاف، به دست آوردند، مصطفي كمال به شهرت فراواني دست يافت و درصدد سرنگوني رژيم عثماني برآمد. اما الغاء رژيم سلطنتي در تركيه كه با مذهب پيوند خورده بود كار آساني به نظر نميرسيد. مصطفي كمال براي حل اين مشكل، مقام سلطنت و خلافت عثماني را از هم جدا كرد و ضمن الغاء رژيم سلطنتي و خلع سلطان محمد ششم از سلطنت، مقام خلافت را به عنوان يك مقام مذهبي، به پسر عموي سلطان مخلوع، به نام عبدالمجيد سپرد. پس از چندي، مجلس جديد تركيه در 29 اكتبر 1923م، ضمن اعطاي لقب آتاتورك به معني پدر ترك، وي را به رياست جمهوري انتخاب كرد و او يكسال بعد با لغو مقام تشريفاتي خلافت، دوران ديكتاتوري بلامنازع خود را آغاز نمود. آتاتورك بيش از پانزده سال با ديكتاتوري بر مردم مسلمان تركيه حكومت كرد و كوشيد با حذف مقررات و ارزشهاي اسلامي، قوانين و مظاهر زندگي غربي را در چار چوب نظام غيرديني در تركيه رواج دهد. اقدامات آتاتورك پس از مرگش در سال 1938م نيز ادامه يافت. اگرچه در جمهوري تركيه در سال 1945 به تدريج، زمينه براي مردم سالاري چند حزبي آماده شد، اما نظامياني كه خود را حافظان نظام لائيك در تركيه ميدانند، همچنان بر سياستهاي داخلي و خارجي اين كشور نظارت ميكنند. حذف قوانين اسلامي و مظاهر ديني از سطح جامعه، تطبيق قوانين مدني و قضايى با خواستههاي غرب، همكاري گسترده و پيروي از امريكا و اروپا در مسائل مختلف در عرصه بينالملل، حضور در پيمان ناتو و تلاش براي عضويت در اتحاديه اروپا، از جمله گام هايى است كه اين كشور، براي اروپايى شدن برداشته است. در حقيقت، اروپايى شدن به عنوان يكي از اهداف مشترك سردمداران تركيه به حساب ميآيد. با اين حال اتحاديه اروپا با عنوان كردن موانعي چون مسئله قبرس، وجود حكم اعدام و نقض حقوق بشر در اين كشور همچنان از پذيرش تركيه در اين اتحاديه خودداري كرده است. كشور تركيه در همسايگي جمهوري اسلامي ايران، با 779/542 كيلومتر مربع وسعت و بيش از 67 ميليون نفر جمعيت در منطقه آسياي صغير و جنوب شرقي اروپا قرار دارد. بيش از 98% جمعيت تركيهْ مسلمان و بقيه مسيحي و يهودي ميباشند. زبان رسمي، تركي (با حروف لاتين) و پايتخت آن، آنكارا است. پيشبيني ميشود جمعيت تركيه تا سال 2025 بيش از 87 ميليون نفر خواهدبود. واحد پول تركيهْ ليره است و استانبول، ازمير، آدانا از شهرهاي مهم آن هستند. نظام سياسي حاكم بر تركيه جمهوري است.(ر.ك: 10 نوامبر) 17) مرگ "استِفان جورج" شاعر معروف آلماني (1933م) 18) درگذشت "لئون شارل آلبرت كالْمِتْ" كاشف واكسن (ب.ث.ژ) (1933م) لئون شارل آلبرت كالمت پزشك نامدار و محقق برجسته فرانسوي در 12 ژوئيه 1863 متولد گرديد و تحصيلات خود را در دانشگاه پاريس به پايان رسانيد. وي آنگاه به عضويت انيستيتو پاستور برگزيده شد و در جريان تحقيقات خود سِرُم ضد طاعون را كشف نمود. كالمت در ادامه مطالعات و آزمايشهاي خود، مبارزه با بيماري سل را مد نظر قرار داد و موفق گرديد در 24 آوريل 1927 بعد از چندين سال مطالعه و كوشش، واكسن ب.ث.ژ را كشف نمايد اين واكسن كه نام آن به لاتين از حروف اول اسامي كالمت و همكار وي گِرِن گرفته شده، به صورت تزريقي بوده و براي پيشگيري از ابتلا به بيماري سل مؤثر ميباشد. شارل آلبرت كالمت بعد از 70 سال زندگي كه حدود نيم قرن آن به تلاش در راه علم و خدمت به جامعه بشري گذشت، سرانجام در 29 اكتبر 1933 درگذشت. 19) حمله رژيم صهيونيستي به شبه جزيره سينا و آغاز جنگ دوم اعراب و اسرائيل (1956م) پس از ملي اعلام شدن كانال سوئز در 26 ژوئيه 1956م توسط جمال عبدالناصر رئيس جمهور وقت مصر و بستنِ كانال به روي كشتيهاي رژيم صهيونيستي، ارتش رژيم صهيونيستي در 29 اكتبر آن سال به شبه جزيره سينا واقع در شمالشرقي مصر حمله كرد. ارتش صهيونيستي درصدد بود تا با حمله به كشور مصر، خليج عقبه در انتهاي درياي سرخ را براي رفت و آمد كشتيهاي خود اشغال كند. دو روز بعد در 31 اكتبر، انگلستان و فرانسه نيز در حمايت از تلآويو، چتربازان خود را در اطراف كانال سوئز پياده كردند. هدف از اين حمله سه جانبه، منصرف كردن مصر از ملي كردن اين آبراه مهم بود. اگر چه اين منطقه، مدتي به اشغال نيروهاي متجاوز درآمد، اما سرانجام بر اثر فشار افكار عمومي و بسياري از كشورهاي جهان، با ميانجيگري سازمان ملل متحد، متجاوزان فرانسوي، انگليسي و صهيونيستي، خاك مصر را در ماه مارس 1957م ترك كردند. اين جنگ در تاريخ جنگهاي اعراب و رژيم صهيونيستي به جنگ سوئز معروف است. 20) قتل عام اهالي روستاي "كَفَر قاسم" توسط صهيونيستهاي تروريست (1956م) سربازان رژيم صهيونيستي در جنايتي ديگر و همزمان با آغاز حمله نظامي به مصر در 29 اكتبر 1956م، بدون اعلام قبلي در روستاي كَفَر قاسم حكومت نظامي اعلام كردند و چهل و نه تن از مردان، زنان و كودكان مظلوم فلسطينيِ اين روستا را به شهادت رسانده، دهها تن ديگر را مجروح كردند. چند ماه بعد، مردم فلسطين در اعتراض به كشتار اهالي روستاي كَفَر قاسم، تظاهرات كردند و رژيم اشغالگر قدس مجبور شد برخي از عاملان اين جنايت را به صورت ظاهري محاكمه كند. اما همه محكومان اين فاجعه قساوت بار، چهار سال بعد، عفو شدند. 21) تولد ریچارد دریفوس بازیگر آمریکایی 1947 م
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-