تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866533641




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جعفري جلوه: فتح خرمشر، صيانت از انقلاب و نهضت خطير تاريخ ايران اسلامي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جعفري جلوه: فتح خرمشر، صيانت از انقلاب و نهضت خطير تاريخ ايران اسلامي است
فرهنگي. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
شهر ري - معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، گفت: ايستادگي دليرمردان ايران زمين در برابر اشغالگران و تلاش براي آزادسازي و فتح خرمشهر، صيانت از انقلاب و نهضت خطير و ارزشمند تاريخ ايران اسلامي است.

محمدرضا جعفري جلوه، شامگاه سه شنبه در آيين گشايش نخستين جشنواره سراسري فيلم كوتاه جوانه‌هاي مقاومت (جم ) بر مزار شهداي گمنام در بهشت زهرا (س )، اظهارداشت: فرزندان فرهنگ فاطمي، در هنگام آزادسازي خرمهشر، حماسه اي پرشور و جاودان را خلق كردند.

وي با بيان اين مطلب كه حماسه بزرگ خرمشهر، جلوگيري از نابودي ميراث، هويت و يك فرهنگ غني و ديرپا و تاريخ ساز بود، گفت: خرمشهر، نشانه و گوهري از كليت خاك مقدس ايران بود و اشغال آن توسط دشمنان بعثي، اشغال تمامي موجوديت ميهن و ملت بود.

وي ادامه داد: مردم هميشه در صحنه ايران اسلامي، بايستي اين مساله را بخوبي درك كنند كه جنگ تحميلي با يك حركت رستاخيز معنوي و در راستاي حراست از ريشه‌هاي انقلاب اسلامي و حفظ هويت فرهنگي كشور و ميراثي كه تدين و تاريخ را به ارمغان آورده بود، آغاز شد.

جعفري جلوه، افزود: حركت‌هاي موفق و چشمگير مردم در جامعه كنوني، امروز بوسيله تمدن اسلامي صورت مي‌گيرد و چشم اندازي نوين در پيش روي ما شكل گرفته است.

وي گفت: افرادي كه در صحنه نبرد حق عليه باطل، جان خود را براي حراست از مرزهاي كشور تقدبم كردند، فردايي روشن و پرفروغ را رقم زدند.

معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، افزود: هنرمندان و افرادي كه امروز در كنار مزار شهداي گمنام براي آغاز يك جشنواره ديني و با موضوع مقاومت گرد هم آمده اند، در تلاش هستند تا عمق وجود عظمتي را كه رزمندگان و گمنامان هشت سال دفاع مقدس آفريدند و به ظاهر مدفون است، درك كنند.

جعفري جلوه، ادامه داد: گشايش اين جشنواره در اين مكان معنوي، در به صحنه آوردن فيلمسازان جوان براي ساخت فيلم‌هاي عرصه مقاومت و پايداري، بسيار موثر است.

دبير جشنواره فيلم كوتاه جوانه‌هاي مقاومت (جم ) نيز در ادامه اين مراسم گفت: اقدامات اوليه براي برپايي اين جشنواره، از هفت ماه پيش آغاز شد.

پژمان لشكري پور، افزود: تمامي دست اندركاران در تلاش بودند تا اين جشنواره همزمان با فرار رسيدن سوم خرداد، روز ملي مقاومت و پيروزي شروع به كار كند و در ايام فاطميه پذيراي علاقه مندان باشد.

وي با بيان اين كه آيين افتتاح اين جشنواره قرار بود در اصفهان برگزار شود، گفت: اما وجود چهار هزار شهيد گمنام در بهشت زهرا (س) و همخواني با موضوع فيلم‌هاي مستند و كوتاه اين جشنواره در زمينه جنگ، باعث شد تا از بركت اين قبور نوراني بهره مند شويم .

در پايان اين مراسم، معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه جمعي از هنرمندان و اعضاي انجمن سينماي ايران بر مزار شهداء گمنام ، قرائت فاتحه كردند.

نخستين جشنواره فيلم كوتاه جوانه‌هاي مقاومت (جم ) به مدت سه روز و بطور رايگان پذيراي علاقه مندان در سينما فلسطين تهران است.
 سه شنبه 31 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 351]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن