واضح آرشیو وب فارسی:حيات: بايگاني رييس مركز مطالعات راهبردي ارتش: مقوله سلامت يك امر استراتژيك است
تهران – حيات
چهارمين همايش طب نظامي با حضور جمعي از فرماندهان عالي رتبه ارتش و نيروهاي مسلح در محل دانشگاه علوم پزشكي ارتش آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار دفاعي حيات، امير سرتيپ محمدحسين لشگري فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش آجا و رييس چهارمين همايش طب نظامي صبح امروز (سه شنبه) در افتتاحيه اين همايش گفت: بايد با نوآوري و خلاقيت، مرزهاي دانش را شكسته و به قلل نانوتكنولوژي و زيست فناوري دست پيدا كنيم.
وي در ادامه با اشاره به اينكه نقشه جامع علمي كشور تهيه شده گفت: رمز موفقيت ما در دستيابي به اهداف سند چشم انداز 20 ساله، بهبود روش ها و مديريت است.
فرمانده بهداشت، درمان و آموزش آجا افزود: مسير توسعه انساني از شاهراه سلامت مي گذرد و براي بهبود روش ها بايد به جاي فردگرايي، تصميم گيري سيستمي كرد ، به جاي نخبه كشي، نخبه يابي و اتاق هاي فكر را فعال كرد.
وي با اعلام اينكه 4 همايش طب نظامي با هدف علمي كاربردي تعريف شده است، اضافه كرد: اين همايش نتيجه دانش بومي نيروهاي مسلح و همكاري تنگاتنگ يگان هاي امدادي مربوطه است.
امير لشگري اظهار اميدواري كرد: با تعامل بين بخشي ، نقد و بررسي، مشكلات پيش رو حل شود و براي درمان مصدومين حاصل از شيوه هاي نوين دشمن، راه حل هايي انديشيده شود.
در ادامه اين همايش، امير دريادار سجاد كوچكي رييس مركز مطالعات راهبردي و كانون نخبگان و مشاور فرماندهي كل ارتش جمهوري اسلامي ايران، با اشاره به ماموريت نيروهاي مسلح گفت: دكترين نيروهاي مسلح ،دفاع سرافرازانه از مرزهاي مقدس جمهوري اسلامي، حفظ نظام، پاسداري از دستاوردهاي گرانقدر انقلاب اسلامي است.
وي ادامه داد: مهمترين ركن اين دكترين با استراتژي نظامي، نيروي انساني است و ويژگي هاي نيروي انساني تعريف شده در آن تعهد، تخصص، تعلق، تسلم و هنرجنگيدن با دشمن است.
امير دريادار كوچكي بحث سلامت را يك مقوله استراتژيك دانست و افزود: بايد بهداري رزمي را در يگان هاي رزمي احيا كنيم، يعني تفكر طب رزمي را به وجود بياوريم.
وي بر لزوم تاسيس دانشكده طب زيرسطحي و همين طور طب هوا و فضا تاكيد كرد و گفت: طب زيرسطحي از اولويت هاي ماست زيرا ارتش جمهوري اسلامي ايران بايد از تمامي مرزهاي آبي جمهوري اسلامي ايران دفاع كند.
در بخش ديگري از اين همايش، امير سرتيپ شاهرخ فرزان پور رييس دانشگاه علوم پزشكي آجا پيام دكتر كامران لنكراني وزير بهداشت،درمان و آموزش پزشكي را به چهارمين كنگره طب نظامي قرائت كرد كه در بخش هايي از آن آمده است: درحالي كه اكنون شاهد حركت پرشتاب و پوياي دانش هستيم طب نظامي هم بايستي به سمت زيرشاخه هاي تخصصي تر و هدفمندتر پيش رود.
لنكراني در اين پيام اهتمام به تجهيزات بيمارستان هاي صحرايي ، تحرك و به روزكردن سامانه هاي بهداشتي و درماني نيروهاي مسلح و گسترش، تكميل و كارآمدسازي شبكه بين بيمارستان هاي منطقه هاي نظامي و بيمارستان هاي دانشگاهي را از اولويت هاي برنامه هاي آينده عنوان كرد.
اين كنگره با عنوان " طب نظامي و مديريت بحران" از ۳۱ ارديبهشت تا ۲ خردادماه با محورهايي چون حوادث پيشبيني شده و تروما در جنگ، تشخيص و درمان اثرات ناشي از كاربرد مواد هستهاي، شيميايي و بيولوژيك، فناوري نوين در طب نظامي و سم شناسي نظامي، بهداشت رواني، تغذيه نظامي، طب هوافضا و زيرسطحي و ديگر موضوعات مهم در اين بخش ادامه مي يابد.
پايان پيام
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2277]