تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865914822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارشي تكان‌دهنده از آزمايش اتمي صهيونيستها روي كودكان


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گزارشي تكان‌دهنده از آزمايش اتمي صهيونيستها روي كودكان
سياسي
تهران- شبكه ‪ ۱۰‬تلويزيون رژيم صهيونيستي با پخش فيلمي مستند از يكي از پليدترين رازهاي بنيانگذاران حزب كار اسراييل يعني راديو اكتيو كردن عمدي همه جوانان نسل سفاردي‌ها در فلسطين اشغالي، پرده برداشت.

به گزارش گروه صوتي -تصويري ايرنا، فيلم حلقه كودكان با كارگرداني ديويد بلهاسن و آشر حمياس در سال ‪ ۲۰۰۴‬ميلادي جايزه بهترين فيلم مستند فستيوال بين‌المللي فيلم حيفا را از آن خود كرد.

موضوع اين مستند، تاباندن عمدي پرتوهاي آسيب رسان به صدها هزار نفر از مهاجران جوان يهودي به فلسطين اشغالي است كه از كشورهاي خاورميانه به اين سرزمين رفته و به سفارديم معروف بودند.

براساس اين گزارش، دكتر -چايم شبا>، مدير كل وزارت بهداشت اسرائيل در سال ‪ ۱۹۵۱‬ميلادي به آمريكا رفت و با هفت ماشين اشعه ايكس اهدايي ارتش آمريكا به فلسطين اشغالي باز گشت.

گزارش مي‌افزايد: قرار بود، از اين ماشين‌ها براي يك آزمايش اتمي جمعي روي گروهي از جوانان سفاردي به عنوان خوك‌هاي آزمايشي استفاده شود.

بنابر گزارش، هر جوان سفاردي ‪ ۳۵‬هزار بار كه حداكثر دوز تاباندن اشعه ايكس است، در معرض اين پرتوها قرار گرفت. دولت آمريكا براي اين كار، ‪۳۰۰‬ ميليون ليره اسرائيل را در يك سال به رژيم صهيونيستي پرداخت كرد و اين در حالي بود كه كل بودجه بهداشتي اين رژيم ‪ ۶۰‬ميليون ليره بود و پول پرداخت شده توسط آمريكايي ها، برابر با ميلياردها دلار در حال حاضر است.

در اين گزارش تكان‌دهنده آمده است: براي گمراه كردن والدين قربانيان، اين كودكان به عنوان سفرهاي مدرسه‌اي به بيرون برده مي‌شدند و بعدها به والدين آنان گفته مي‌شد كه آنان به علت ابتلا به -زردزخم> تحت درمان با اشعه ايكس قرار گرفته اند.

شش هزار نفر از اين كودكان، كمي پس از تاباندن اين پرتوها، جان خود را از دست دادند. همچنين، بسياري از آنان به سرطان‌هاي پيشرفته‌اي مبتلا شدند كه در طول زمان، هزاران نفر را كشت و هنوز هم در حال گرفتن جان باقيمانده آنهاست.

بر پايه گزارش، زن كهنسالي كه اشعه ايكس را به كودكان مي‌تابانده، گفت: - آنان كودكان را به صف مي‌آوردند. نخست سرهايشان را مي‌تراشيدند و به آن ژل ضدسوختگي مي‌ماليدند. سپس توپي را بين پاهاي آنان مي‌گذاشتند و به آنان مي‌گفتند كه نگذارند توپ به زمين بيفتد كه در نتيجه، آنان نيز تكان نخورده و ثابت مي‌ايستادند. ديگر بخش‌هاي بدن كودكان، هيچ محافظي نداشت.

به من گفته شده بود كه با اين كار، در از بين بردن زردزخم‌ها كمك مي كنيم. اگر مي‌دانستم اين كار چه خطراتي براي كودكان خواهد داشت، هيچ گاه حاضر به همكاري نمي‌شدم. هرگز>.

به علت اين كه تمامي بدن كودكان در معرض تشعشعات بود، معمولا باعث اختلال در سيستم ژنتيكي كودكان مي‌شد كه اين امر در نسل‌هاي بعدي هم تاثيرگذار بود.

اين فيلم به روشني نشان مي‌دهد كه اين عمليات، تصادفي نبوده است. خطرات اشعه ايكس بيش از ‪ ۴۰‬سال است كه شناخته شده و دستورالعمل‌هاي رسمي براي درمان و استفاده از اشعه ايكس در سال ‪ ۱۹۵۲‬وجود دارد.

اين فيلم مورخي را نشان مي‌دهد كه مي‌گويد: عمليات زردزخم يك برنامه حساب شده براي پاك كردن رگه‌هايي از جامعه بوده كه گمان مي‌شد، ضعيف هستند.

زن يهودي مراكشي كه كودكان وي در اين عمليات صدمه ديده‌اند مي‌گويد: -اين يك هولوكاست بود؟ هولوكاست سفاردي. من مي‌خواهم بدانم چرا هيچ كس با آن مخالفتي نكرد؟>.

كابينه دولت رژيم صهيونيستي را در زمان ثبت چنين اعمال بي‌رحمانه‌اي اين افراد تشكيل مي‌دادند:
نخست وزير: دويد بن گوريون
وزير دارايي: اليزر كابلان
وزير دادگستري: لوي اشكول
وزير امور خارجه: موشه شارت
وزير بهداشت: يوسف بورگ
وزير كار: گولدامير
وزير پليس: آموس بن گوريون.

ارشدترين پست خارج كابينه نيز متعلق به دبيركل وزارت دفاع بود كه در اختيار -شيمون پرز> بود.

-بن گوريون> كه ظاهرا هراسناك بوده، بدون ترديد، پسر خود را به عنوان رئيس پليس انتصاب كرد تا در صورت دخالت ديگران، بتواند مشكل را حل كند.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 445]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن