تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860828726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علت تأخير پروژه‌هاي عمراني چيست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علت تأخير پروژه‌هاي عمراني چيست؟
نزديك به 80 درصد مسئولان دولتي، علت تأخير را مشكل «پولي» ـ اعم از ميزان يا چگونگي پرداخت آن ـ عنوان كرده‌اند. اما با انحلال سازمان مديريت در اوايل سال 86 و نيز دو برابر شدن درآمدهاي نفتي، انتظار مي‌رود بيشترين بخش اين علت در سال گذشته از بين رفته باشد.
سرانجام پس از گذشت قريب يك سال از انحلال سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، جايگزين اين سازمان يا همان معاونت مديريت و برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست‌جمهوري، گزارش نظارتي پروژه‌هاي عمراني استاني در سال 85 را منتشر كرد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اين بخش از دولت، همواره پس از گزارش‌گيري از روند پيشرفت پروژه‌هاي تصويب‌شده كه دولت موظف به پايان دادن به آنهاست، گزارش‌هاي نظارتي دقيق را در اين‌باره منتشر مي‌كند و اكنون كه معاونت برنامه‌ريزي رياست‌جمهوري بار ديگر به سمت انتشار گزارش روي آورده، پديده مباركي است؛ هرچند ميزان دقت و درستي اين گزارش‌هاست كه باعث به دست آمدن نتايج مناسب مي‌شود.

در بخشي از اين گزارش، علل تأخير در اجراي پروژه‌هاي عمراني بررسي شده و در توضيح نتايج آن آمده است: در بررسي كه از علل تأخير پروژه‌هاي عمراني استاني نسبت به برنامه زماني انجام شده، بيشترين علت گفته‌شده پس از مشكلات جوي، مربوط به مشكلات اعتباري با 9 / 38 درصد است؛ كمبود اعتبار مصوب، كمبود تخصيص و نارسايي در پرداخت به ترتيب 1 / 16 درصد، 4 / 19 درصد و 4 / 3 درصد از علل تأخير را تشكيل مي‌دهند.

با اين وصف، مي‌توان دريافت كه نزديك به 80 درصد مسئولان دولتي، علت تأخير را مشكل «پولي» ـ اعم از ميزان يا چگونگي پرداخت آن ـ عنوان كرده‌اند.

اين در حالي است كه يكي از دلايل اعلام‌شده براي انحلال سازمان مديريت، اخلال اين سازمان در روند ارايه اعتبار به مسئولان دولتي عنوان شد.
اما با انحلال اين سازمان در اوايل سال 86 و نيز دو برابر شدن درآمدهاي نفتي، انتظار مي‌رود بيشترين بخش اين علت در سال گذشته از بين رفته باشد.

از سوي ديگر، بنا بر اين گزارش، در بين دستگاه‌هاي اجرايي، عمده درصد تأخير ناشي از كمبود اعتبار مصوب در پروژه‌هاي وزارت آموزش و پرورش با 8 / 18 درصد بوده است. علت كمبود تخصيص در تأخير پروژه‌هاي وزارت جهاد كشاورزي نيز 4 / 28 درصد است. 7 / 6 درصد از علل تأخير پروژه‌هاي عمراني استاني وزارت آموزش و پرورش مربوط به نارسايي پرداخت بوده كه ضرورت توجه اعتباري بيشتر به آموزش‌وپرورش را مي‌رساند.

همچنين 7 / 8 درصد علل تأخير، حاكي از ضعف دستگاه‌هاي اجرايي است كه اين رقم درباره پروژه‌هاي بنياد مسكن انقلاب اسلامي، 8 / 11 درصد گزارش شده است؛ مشكلات پيمانكاري نيز با 6 / 3 درصد از علل تأخير شمرده مي‌شود.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1903]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن