واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش "همكاري هاي حوزهها علميه و آموزش و پرورش" در قم برگزار شد
داخلي. اجتماعي. همايش.
همايش دوسالانه" همكاري هاي آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه،كاستي ها و باستگي ها" عصر پنجشنبه با پيام وزير آموزش و پروش و با حضور اساتيد حوزه و دانشگاه در موسسه آموزشي امام خميني (ره) قم برگزار شد.
وزير آموزش و پرورش در پيامي همكاري آموزش و پروش و حوزه هاي علميه را فراتر از فعاليت هاي متعارف و مرسوم دانست وگفت: حوزه هاي علميه علم را از حاشيه نظام آموزش و پرروش رسمي،به متن وبطن جامعه بكشانند.
دكتر "عليرضا علي احمدي"در اين پيام خاطرنشان كرد: حوزه هاي علميه بايد در همكاري با آموزش و پرورش معارف الهي وارزشها را براي بهره مندي نسل آينده فراهم كند.
وي اظهار داشت: در همكاري دو نهاد بايستههايي از قبيل رعايت شان و منزلت ،جايگاه و استقلال حوزه علميه و اولويت هاي آموزش و پرورش مد نظر قرار گيرد.
علي احمدي در اين پيام گفت: در تمام مراحل كار حوزهها و آموزش و پرورش بايد مراقب اجراي درست طرحها،برنامه ريزي هاي ضابطه مند و كليه فعاليتها و همكاريها باشيم وعرصه هاي همكاري دو نهاد بايد به دقت تعريف واز پراكنده كاري و شتاب زدگي به شدت پرهيز شود.
وي همچنين بر طرفيني بودن همكاري ها،توازن در توزيع وظايف و
مسووليتها ميان دو نهاد تاكيد كرد.
مشاور وزير آموزش و پرورش نيز در اين همايش گفت: منشور همكاري حوزهها و آموزش و پرورش تاكنون دستاورد بسيار مثبتي در سطح كلان داشته است.
حجتالاسلام علي ذوعلم، تاليف كتابهاي آموزشي،فعاليت هاي تبليغي، پرورشي و آموزش نيروي انساني را از مهمترين محورهاي فعاليت دو نهاد حوزه و اموزش و پرورش ذكر كرد.
دبير ستاد همكاري هاي حوزه هاي علميه و آموزش و پرورش تصريح كرد:
اگر حوزه علميه رسالت و وظيفه خود را نسبت به آموزش و پرورش احساس نكند دچار خسران جبران ناپذيري خواهيم شد.
ذوعلم اظهار داشت: هم اكنون در همه استانهاي كشور كميتههايي براي تقويت همكاري هاي حوزهها و آموزش و پرورش تشكيل شده است.
وي خاطرنشان كرد: تاكنون اين همكاري و تعامل در ۱۲نهاد مهم حوزوي مورد توجه قرار گرفت.
رييس دفتر تبليغات اسلامي استان قم نيز در اين مراسم، وحدت فرهنگي را مهمترين عامل براي موفقيت كشور دانست و گفت: وحدت فرهنگي و تعليم وتربيت امروز به صورت همجانبه مورد هجمه دشمنان قرار گرفته است .
حجتالاسلام والمسلمين حسن رباني افزود:مساله همكاري حوزه وآموزش وپرورش معطوف به اين هدف بزرگ ميشود كه علاوه بر پاسداري از وحدت فرهنگي، به تعاملي فعال و سازنده والگوساز براي جهان اسلام تبديل شود.
وي خاطرنشان كرد: حوزهها و آموزش و پرروش به عنوان دو كانون ارزشمند جامعه،نبايد دچار روزمرگي شوند بلكه افق همكاري بر پايه فلسفه تعليم و تربيت اسلامي پايه گذاري شود.
استاد دانشگاه علامه طباطبايي نيز در اين همايش گفت: همكاري حوزه علميه براي بهسازي آموزش و پرورش و گفت و گو براي درك متقابل فرصت مناسبي براي شكوفايي علمي ميباشد.
دكتر سركار آراني افزود: اگر به مباني اين تعامل توجه و كانونهاي همكاري تداوم پيدا كند شاهد كاهش آسيبها و بالندگي علمي و معنوي بيشتر در مدارس خواهيم بود.
وي خاطرنشان كرد: آموزش و پرورش بايد به خوبي از ظرفيت و قابليت حوزه علميه قم براي دست يابي به اهداف استفاده نمايد.
در پايان اين همايش برخي اساتيد حوزه و آموزش و پرروش با برگزاري ميزگري به چگونگي همكاري و آسيب شناسي تعامل دو نهاد پرداختند.
در اين همايش از پنج نفر از اساتيدي كه بيشترين نقش را در همكاري دو نهاد حوزه و آموزش وپرورش داشتند تجليل به عمل آمد.ك/۲
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]