تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860599357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنی ‌که‌ با 160700000000تومان ‌وارد فوتبال ‌ایران ‌شد+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
زنی ‌که‌ با 160700000000تومان ‌وارد فوتبال ‌ایران ‌شد+عکس
160 میلیارد و 700 میلیون تومان؛ این رقمی است که قرار است در ازای آن، تبلیغات محیطی ۲ فصل آینده لیگ برتر ایران به یک شرکت مجری تبلیغات سپرده شود، شرکتی که در رأس آن، یک زن قرار دارد.

خبرگزاری فارس: زنی ‌که‌ با 160700000000تومان ‌وارد فوتبال ‌ایران ‌شد+عکس


به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از مجله مهر: ورود یک میلیاردر دیگر به فوتبال ایران. این بار اما نه صحبت از خرید تیم و بازیکن است و نه خبری از خیرین فوتبال دوست است که بازیکنی را از لیگ های عربی به تیم های داخلی بیاورند. این بار قرار است یک زن، انحصار تبلیغات محیطی لیگ برتر فوتبال ایران را به دست بگیرد. آن هم با رقمی نجومی و غیر قابل تصور. 160 میلیارد و 700 میلیون تومان برای دو فصل لیگ برتر. آن هم در حالی که در قرارداد سه ساله گذشته سازمان لیگ با مجریان تبلیغات، رقم تبلیغات محیطی در سال اول تا سوم به ترتیب 14، 16 و 18 میلیارد تومان بود. این یعنی با احتساب نیمی از رقم جدید برای یک فصل، می توان گفت که رقم پیشنهادی برای انحصار تبلیغات در  قرارداد جدید، حدود 4.5 برابر شده است. «مریم شفیعی» مدیرعامل شرکتی است که قرار است انحصار تبلیغات  دوفصل آینده لیگ برتر را در اختیار بگیرد. شرکتی تبلیغاتی که کمپین ها، بیلبوردها و تیزرهای فعلی یک بانک، چند کمپانی خودروسازی، اپراتورهای تلفن همراه و ... را در کارنامه دارد و خود را بزرگترین آژانس تبلیغاتی در ایران می داند. این البته اولین بار نیست که نام این شرکت در فوتبال ایران مطرح می شود. چرا که پیش از این نیز نام این شرکت در تبلیغات محیطی مسابقات فوتبال، بسیار زیاد به چشم می خورد و  حتی هزینه های اسپانسرینگ مسابقه فوتبال پرسپولیس - میلان ایتالیا که در استادیوم آزادی برگزار شد هم به عهده خانم مدیرعامل و شرکتش بود. تبلیغات و حمایت مالی که البته خبرساز هم شد و حاشیه هایی هم پیش از بازی این دو تیم به وجود آورد که بازی را تا مرز لغو هم پیش برد.  

شفیعی در نشست خبری معرفی حامی مالی بازی پرسپولیس - میلان اما چه طور شد که به یکباره، رقم مزایده سازمان لیگ به این رقم نجومی رسید و خانم مدیر عامل را وارد گود فوتبال کرد؟ روایت «مهدی تاج» رئیس سازمان لیگ از این مزایده خبرساز را بخوانید: « کف مبلغ مزایده برای تبلیغات محیطی امسال 30 میلیارد تومان برای سال اول و 36 میلیارد تومان برای سال دوم در نظر گرفته شد. پیش‌بینی ما این بود که مزایده ، ارقام پیشنهادی را بالا می‌برد که همین طور هم شد. از میان این 26 شرکت، 11 شرکت یک درصد مبلغ پایه مزایده یعنی 300 میلیون تومان را واریز کردند و با گرفتن اسناد مزایده در آن شرکت کردند. پس از باز شدن پاکت‌ها، در حضور رییس فدراسیون، نماینده سازمان بازرسی، تمامی اعضای هیات رییسه سازمان لیگ و مسئولان حراست وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال که جمعا تعدادشان 17 نفر بود، 4 شرکت مبالغ بیشتری نسبت به بقیه داشتند که آن‌ها را به عنوان برنده اعلام کردیم.» رقم های این 4 شرکت عبارت بود از  158 میلیارد و 800 میلیون تومان، 159 میلیارد تومان، 160 میلیارد تومان و 160.7 میلیارد تومان . قرار است فردا در مراسمی رسمی از مجری انحصاری تبلیغات محیطی لیگ برتر در دو فصل آینده رونمایی شود تا به این ترتیب، پای یک زن دیگر به فوتبال ایران باز شود و این بار «مریم شفیعی» به عنوان مدیرعامل شرکت مجری تبلیغات لیگ برتر فوتبال ایران، پای قرارداد با مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال را امضا کند. به این ترتیب «مریم شفیعی» را باید سومین زنی دانست که پایش به جمع میلیاردرهای فوتبال ایران باز می شود. «مهرناز جاودانی تبریزی» که به عنوان مدیرعامل یک شرکت واردکننده خودرو قرار بود حامی مالی تیم ملی فوتبال باشد که البته این قرارداد خبرساز و پرحاشیه لغو شد. «زینب امیرکمالی» هم دی ماه 1391 به عنوان مالک جدید باشگاه «نساجی قائم شهر» معرفی شد و البته خیلی زود هم جای خود را به مالک جدید داد.  

زینب امیرکمالی در اولین روزهای حضورش به عنوان مالک تیم فوتبال نساجی قائمشهر آیا سومین زنی که وارد فوتبال ایران شده به ناکامی های زنان سرمایه گذار در فوتبال ایران پایان خواهد داد؟   بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/  

93/01/18 - 09:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 314]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن