تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865655498




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زنی که مجبور شد 80 درصد صورتش را تغییر دهد!!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: ... تنها پلک‌های بالایی، پیشانی، لب پایینی و چانه این زن به جای ماند و ۸۰ درصد صورتش با صورت اهداشده از یک زن فوت کرده در حین... زنی که دچار آسیب شدید صورت شده بود، تقریبا صورت جدیدی را در یک عمل جراحی بی‌سابقه در جهان دریافت کرد. تنها پلک‌های بالایی، پیشانی، لب پایینی و چانه این زن به جای ماند و ۸۰ درصد صورتش با صورت اهداشده از یک زن فوت کرده در حین جراحی ۲۲ ساعته در حدود ۲ هفته پیش جایگزین شد. این عمل پیوند صورت اولین عمل در نوع خود در امریکا (در کلینیک کلیولند در اوهایو) و چهارمین مورد در جهان بود، هر چند که پیوندهای قبلی به اندازه این یکی وسیع نبودند. نام و سن بیمار و نیز چگونگی آسیب‌دیدن او افشا نشده است. جراحات این زن آنقدر شدید بود که او فاقد بینی و کام دهان بود،‌ و او نمی‌توانست خودش غذا بخورد و بدون سوراخی مخصوصی که در نای او ایجاد شده بود، نفس بکشد. خانم دکتر ماریا سیمیونو که سرپرست این عمل جراحی را به عهده داشت، چهارشنبه ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر) در یک کنفرانس خبری گفت این بیمار پس از عمل پیوند، حال خوبی دارد و نشانه‌ای از رد صورت جدید پیوندی را ندارد. این اولین پیوند صورتی است که در آن استخوان‌ها نیز به همراه عضله، پوست، عروق خونی و اعصاب پیوند زده می‌شوند. به گفته دکتر فرانک پاپی، سرجراح پلاستیک کلینیک کلیولند گفت این زن یک بینی، اغلب سینوس‌های اطراف بینی، فک بالایی و حتی برخی از دندان‌ها را دریافت کرد. سیمینیوو در کنفرانس خبری گفت: "در این بیمار قبلا همه شیوه‌های معمول ترمیم صورت به کار رفته بود، و نامزد مناسبی برای پیوند صورت بود." این صورت بوسیله خانواده‌ فرد درگذشته اهدا شده بود که به طور خاص از آنها خواسته شده بود، این اقدام را تایید کنند، در حالیکه در موارد اهدای اندام‌های بدن به طور معمول این کار انجام نمی‌شود. سیمینوو گفت به گیرنده پیوند عکسی از دهنده نشان داده نشده بود، و در تجربیات حیوانی نشان داده شده است، به خصوص هنگامی جراحات صورت این قدر شدید است،" صورت گیرنده شبیه دهنده نمی‌شود." متخصص اخلاق زیستی بیمارستان، دکتر اریک کودیش در مورد موضوعات اخلاقی و روانی مربوط به این عمل و کسب رضایت در مورد آن، "هیچ نقصی وجود نداشت." او افرود: "این عمل یک به معنای متعارف کلمه، جراحی زیبایی نبود." بر خلاف اعمال جراحی که شامل اندام‌های حیاتی مانند قلب و کبد، پیوندهای صورت برای بهبودی کیفیت زندگی انجام می‌شوند، و نه طولانی‌‌تر کردن زندگی. گیرندگان پیوند صورت در معرض خطر عوارض مرگبار هستند، و باید برای بقیه عمر داروهای مهارکننده ایمنی را برای جلوگیری از رد پیوند مصرف کنند که خود این داروها احتمال ابتلا به سرطان و سایر عوارض را می‌افزایند. سیمیونوو چندین نفر را به عنوان نامزدهای احتمالی برای چهار سال گذشته تحت نظر داشتند، تا زمانی که هیات بازبینی داخلی بیمارستان اجاره انجام این عمل صادر کرد. او گفت:"این عمل ۲۲ ساعت طول کشید اما آمادگی برای انجام این عمل بیش از ۲ سال طول کشید".




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 327]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن