تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840492756




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با ادامه روند نزولي شاخص انجام شد چاره جويي فعالان بورس و وزير اقتصاد براي حمايت از بازار


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: با ادامه روند نزولي شاخص انجام شد چاره جويي فعالان بورس و وزير اقتصاد براي حمايت از بازار
تداوم روند نزولي شاخص‌هاي بورس طي هفته‌هاي اخير، نگراني‌هايي را در ميان مسئولان بازار، سهامداران حقيقي و حقوقي و كارگزاران بازار سرمايه بوجود آورده تا جايي كه پاي وزير اقتصاد نيز به موضوع كشيده شده است تا راه چاره‌اي براي حمايت بيشتر از بازار يافت شود.
به گزارش فارس، در همين راستا رئيس و معاونان سازمان بورس به همراه مديران عامل بورس و فرابورس جلسه‌اي را در دو روز اخير با وزير اقتصاد برگزار كرده‌اند.
بازار سهام كشور طي هفته‌هاي اخير با وجود برخورداري از ظرفيت‌هاي متعدد با روند نزولي شاخص و قيمت سهام اكثر شركت‌ها و ميانگين منفي بازدهي روبرو بوده است و در پي تداوم اين وضعيت ناخوشايند، روز دوشنبه مسئولان بازار سرمايه جلسه‌اي را در دفتر وزير اقتصاد برگزار كردند كه ديروز هم ادامه يافت تا راه كارهاي بهبود اوضاع بازار سهام بررسي و عملي شود.
بر اساس اين گزارش، اين در حالي است كه صبح ديروز هم برخي از سهامداران حاضر در تالار حافظ نسبت به وضعيت منفي هفته‌هاي اخير شاخص و قيمت‌ها اعتراض كرده و خواهان رسيدگي و توجه عملي دولت به بازار سرمايه شدند.
واقعيت اما اين است كه تا زمان مشخص شدن ابهامات بزرگي مانند زمان اجراي مرحله دوم قانون هدفمند سازي يارانه‌ها و عدم كنترل بازار ارز و بالا بودن نرخ سود بانكي، عدم حمايت سهامداران شركت‌هاي بزرگ و موثري چون مخابرات و مهمتر از همه عدم حمايت عملي دولت و شايد هم تزريق نقدينگي، نمي‌توان چندان انتظاري داشت.
قول وزير براي حمايت از بازار
مديرعامل بورس اوراق بهادار با اعلام نتايج برگزاري جلسه مسئولان بازار سرمايه با وزير اقتصاد گفت: وزير اقتصاد قول حمايت از بازار سرمايه و تأمين مالي صنايع و شركت‌هاي بورس داد.
حسن قاليباف اصل اظهار داشت: درحالي پيش از اين هم جلسه‌هايي مرتب براي بررسي وضعيت بازار و ارائه گزارش‌هايي به وزير اقتصاد برگزار مي‌شد كه به علت كاهش شاخص و حجم معاملات در روزهاي گذشته لازم بود جلسه‌اي با حضور دست‌اندركاران بازار سرمايه با وزير اقتصاد برگزار شود كه اين جلسه ديروز برگزار و با نتايج خوبي همراه بود.
وي ادامه داد: در اين جلسه گزارشي از وضعيت سود‌آوري صنايع و شركت‌هاي مختلف حاضر در بورس ارائه شد كه جمع‌بندي آن اين بود كه اكثر صنايع از رشد سود‌آوري معقولي برخوردار بوده و از نظر بودجه‌ايي نيز شرايط مناسبي دارند،اما در اين ميان جو رواني بازار متأثر از مسائل بين‌المللي بوده و تحت تأثير شرايط غير بورسي قرار دارد.
اين مقام مسئول خاطر نشان كرد: همچنين در خصوص تأمين مالي و كمك به بنگاه‌هاي اقتصادي نكاتي اعلام شد. وزير اقتصاد هم اعلام كرد براي حمايت از صنايع و بنگاه‌ها و تأمين مالي مورد نياز آنها حمايت‌هايي را انجام خواهد داد. اين در حالي است كه وزارت اقتصاد از طريق نهادهايي مانند بانك‌ها كه دارد دائما در تأمين مالي بنگاه‌ها و صنايع فعال بوده و قرار است از طريق بانك‌ها هم به بازار سرمايه و هم به صنايع كمك شود.
درنخستين صبحانه كاري كانون نهادهاي سرمايه‌گذاري بررسي شد
خواسته‌هاي دبير كل از فعالان در شرايط كنوني بازار
براساس اين گزارش، اين نشست درحالي سه شنبه اول هر ماه با موضوعات روز بازار سرمايه و اقتصاد كلان تشكيل خواهد شد كه در جلسه امروز بهروز خدارحمي دبيركل كانون نهادهاي سرمايه‌گذاري وضعيت فعلي بازار و ابهام گذراي سايه افكنده بر بازار را مد نظر قرار داد و تلاش جمعي همه فعالان براي اجتناب از اتخاذ تصميمات احساسي، بيش واكنش‌هاي رواني و خارج از منطق اقتصادي را خواستار شد.
وي ضمن اشاره به نياز بازار سرمايه و به طور خاص سرمايه گذاران غير متخصص به مشاوران و خبرگان سرمايه‌گذاري در تمامي شرايط، بهرمندي از خدمات مشورتي سرمايه گذاران غيرمتخصص در شرايط حاضر را ضروري‌تر قلمداد كرد و انتخاب ابزار متناسب با ميزان ريسك پذيري هر فرد در شرايط موجود را خواسته سرمايه گذاران از مشاوران سرمايه‌گذاري عنوان كرد.
لزوم توجه ويژه به مقوله‌اي مهم كه مغفول مانده
غلامحسن تقي نتاج نايب رئيس هيئت مديره اين كانون هم توجه ويژه مديريت كلان به بحث سرمايه را مدنظر قرار داد. به اعتقاد وي اين موضوع طي سه دهه گذشته مغفول مانده و خوش يمن‌ترين خبر براي فعالان بازار سرمايه همين نكته است.
مديرعامل بانك مهر مصادف شدن ابهامات موجود با سالي كه حمايت از كار و بويژه سرمايه ملي در رأس همه امور اقتصادي قرار گرفته را پشتيبان خوبي براي توسعه و عمق گرفتن بازار سرمايه خواند و گفت: با گذشت بيش از سه ماه از ابتداي سال هنوز همت جدي در بهرمندي از اين آرمان و هدف ارزشمند نكرده‌ايم و اميد است با ياري همديگر در آينده‌اي نزديك اين مهم محقق شود.
لزوم رصد قوانين بازار پيش از تصويب
فضل‌الله معظمي عضو شورايعالي بورس هم با اشاره به لزوم رصد قوانين بازار پيش از تصويب در مراجع مختلف گفت: نهادهاي قانون‌گذار بازار بايد موازي با تدوين و تصويب قوانين و مقررات جديد بازار سرمايه، بخش مطالعاتي و تحقيقاتي خود را فعال كنند تا پس از تصويب قوانين و آئين‌نامه‌ها درصدد اصلاح و رفع نواقص بر نيايند.
وي به كانون نهادهاي سرمايه‌گذاري پيشنهاد داد در نشست‌هاي صبحانه‌كاري مديران بازار پول كشور نيز حضور حضور داشته باشند.
مواضع آقاي بورس از شرايط بازار
علي رحماني مديرعامل سابق شركت بورس هم انديشيدن به درمان‌هاي دائمي به جاي تزريق مسكن‌هاي كوتاه مدت را وظيفه جمعي مديران حاضر در اين نشست عنوان كرد و گفت: بازار سرمايه كشور در برابر تحريم‌ها و محيط‌هاي سياسي تا حدي واكسينه شده ولي در محيط اقتصادي واكنش‌ها متفاوت بوده و كاهش‌هاي متوالي و ممتد شاخص‌ها نشان‌دهنده وجود مشكل در اين بازار است.
وي تأكيد كرد: به جاي حذف ريسك بايد در تمام تصميم‌گيري‌ها به مديريت ريسك توجه كرده و عوامل ريسك را شناسايي كنيم. همچنين درحالي ناهماهنگي در سياست‌هاي اقتصادي و صنعتي كشور از ديگر عوامل تأثير‌گذار در بازار سرمايه است كه تصور بهبود بورس با ورود گروه‌هاي مالي بزرگ اشتباه است چرا كه بايد مسائل و مشكلات به موقع و با جديت مطرح و ارزيابي شود.
وي با اشاره به كمبود هماهنگي بين بانك مركزي و سازمان بورس گفت: بازار سرمايه كشور نيازمند تعامل جدي و عميق‌تر بين اين دو نهاد مهم اقتصادي است.دراين ميان كانون نهادهاي سرمايه‌گذاري بايد صدايي باشد تا نگراني‌ها و دغدغه‌هاي بازار به گوش سازمان و مسئولين برسد.
تعامل نهادهاي تصميم گير براي برون رفت از نابساماني‌ها
حسين خزلي خرازي دبيركل سابق كانون كارگزاران بورس نيز با اشاره به ضرورت برگزاري جلسه‌اي مشترك بين شوراي پول و اعتبار، بانك مركزي، سازمان و شورايعالي بورس اظهار كرد: به منظور برون رفت از نابساماني‌هاي كوتاه‌مدت بازار سرمايه لازم است بين سازمان بورس و بانك مركزي، شورايعالي بورس و شوراي پول و اعتبار تعامل نزديك‌تر و مستمري برقرار شود تا از بروز مشكلات و نواقص در بازار سرمايه كشور جلوگيري شود.
به گفته وي ارگان‌هاي تصميم‌گذار در بازار بايد به دنبال تجزيه و تحليل ناهنجاري‌هاي موجود در بازار به قصد آسيب‌شناسي باشند.
عامل اصلي از دست رفتن فرصت‌ها از نگاه يك كارگزار
براساس اين گزارش، در ادامه اين نشست زينت مرادي‌نيا معاون پذيرش تأمين سرمايه نوين طولاني شدن فرآيندهاي تصميم‌گيري در بازار سرمايه را عامل اصلي از دست رفتن فرصت‌ها دانست و گفت: سال 90 سال خوبي براي بازار سهام نبود چرا كه بورس مي‌توانست از فروش اوراق بدهي ساير اوراق استفاده كند.
وي به لزوم كاهش وابستگي به بانك مركزي تأكيد كرد و افزود: بايد اجازه دهيم اين اوراق با نرخ شناور در بازار خريداري شوند.
نظرات مدير نظارت بر ناشران سازمان بورس
امير حمزه مالمير مدير نظارت بر ناشران سازمان بورس نيز از اعلام آمادگي اين سازمان براي برگزاري جلسات مستمر با كانون نهادهاي سرمايه‌گذاري و ديگر نهادهاي سرمايه‌گذاري موجود در بازار خبر داد و گفت: بايد از ظرفيت سازمان براي رصد مسائل و مشكلات موجود در بازار استفاده شود.
وي گفت: لايحه بودجه سال‌هاي بعد و يا قوانيني كه تنظيم مي‌شوند در عملكرد شركت‌ها تأثيرگذار هستند. بنابراين بزرگان حاضر در هر صنعت بايد با حضور و اعلام نظرات كارشناس و تخصصي خود اثرات نامطلوب بعدي اين لوايح را به ما اعلام كنند.دراين ميان سازمان بورس جلسات متعددي با بانك مركزي برگزار كرده و قرار است كميته‌هاي تخصصي پولي و مالي تشكيل شود.
اين مقام مسئول دليل طولاني شدن فرايند رسيدگي به تأمين مالي و اخذ مجوزها در سازمان بورس را عدم شفافيت اطلاعات ارسالي شركت‌ها دانست و گفت:براي رفع اين مشكل، شركت‌ها بايد با همكاري شركت‌هاي مشاور سرمايه‌‌گذاري و نهادهاي مربوطه از خواسته‌هاي سازمان بورس مطلع شوند و گزارش دقيق و كاملي را در اختيار سازمان قرار دهند تا در زمان كمتري رسيدگي صورت گيرد.
مالمير گرفتن نبض بازار براي جلوگيري از مشكلات را يك اصل دانست و گفت: ساير نهادها و ارگان‌هاي موجود در بازار بايد همگام با سازمان جهت رفع مشكلات گام بردارند.
مشكلات بيروني است
در همين حال يك فعال بازار سرمايه با تحليل وضعيت روزهاي اخير بازار سهام گفت: بورس بحران ندارد ولي به دلايلي چون عدم ارايه تسهيلات بانك‌ها به شركت‌هاي سرمايه گذاري، مشكلات بيروني دارد.
حسن بالازاده درباره عوامل موثر در شرايط روزهاي اخير بازار سهام اظهار داشت: واقعيت اين است كه بورس با بحران ناشي از تحريم‌ها روبرو نيست، چون اگر اينگونه بود بايد از سودآوري شركت‌هاي بورسي كاسته مي‌شد كه چنين اتفاقي نيفتاده است. اين درحالي است كه تحريم‌ها از 30 سال پيش هم وجود داشته و موضوع جديدي نيست.
وي ادامه داد: در اين شرايط يكي از مشكلات اصلي بازار سهام كاهش نقدينگي نهادهاي مالي و شركت‌هاي بزرگ از يك سو و عدم ورود شركت‌هاي جديد سرمايه‌گذاري است. چرا كه واقعيت اين است اغلب شركت‌هاي سرمايه‌گذاري به دليل عدم امكان دريافت تسهيلات از بانك‌ها، مجبور به فروش سهام هستند. در اين ميان بانك‌ها اعلام مي‌كنند به دليل تمركز سرمايه شركت‌هاي سرمايه‌گذاري در بورس و ساير اوراق، حاضر به ارايه تسهيلات نيستند.
وي خاطر نشان كرد: از سوي ديگر به عدم مديريت عرضه و تقاضا مانند عرضه دو روز پيش پالايشگاه بندرعباس و زيان هر چند كم سهامداران و روند نزولي قيمت‌ها، شركت‌هاي تازه نفس سرمايه‌گذاري هم به علت نبود فرصتي جديد وارد بازار نشده‌اند.همچنين خريد و فروش‌هاي روزانه سهام توسط برخي سهامداران با زيان همراه شده است.
بالازاده درباره نامشخص ماندن زمان اجراي مرحله دوم هدفمند سازي يارانه‌ها و اثر ان در روند منفي شاخص و قيمت سهام اكثر شركت‌ها نيز توضيح داد:اجراي مرحله اول اين قانون مهم چندان تغييري در روند حاكم ايجاد نكرد و مردم و مديران شركت‌ها با مديريت خود توانستند آثار آنرا كنترل كنند،دولت قول داده است مرحله دوم قانون هدفمند سازي يارانه‌ها را به گونه ايي اجرا كند كه به زير ساخت‌هاي صنعت آسيبي وارد نشود.
وي در خاتمه گفت: با اين همه اگر نقدينگي نهادهاي مالي تامين و عرضه و تقاضاي بازار سهام از سوي سرمايه گذاران عمده مديريت شود مي‌توان شاهد بهبود اوضاع بورس در روزهاي آينده بود.

سه|ا|شنبه|ا|6|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن