واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: لاريجاني در نطق پيش از دستور هشدار داد: دشمنان حضور عفيفانه زنان در جامعه را نشانه گرفته اند
رئيس مجلس با بيان اين كه تحليل شرايط اجتماعي يك حركت فرهنگي و سياسي گسترده را از سوي دشمنان نشان ميدهد كه از طريق امكانات فراوان منجمله رسانهها ميخواهند حضور عفيفانه زنان را در جامعه با شكست مواجه كنند نسبت به اين خطر هشدار داد.
به گزارش خبرگزاري خانه ملت، علي لاريجاني در نشست علني امروز (شنبه ۲۳ ارديبهشت ماه) در نطق پيش از دستور خود ضمن تبريك ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به ويژه به نمايندگان خانم در مجلس شوراي اسلامي گفت: درباره شخصيت حضرت زهرا (س) سخن گفتن بسيار مشكل است چرا كه او بانويي است كه اگر شناخت و ايمان به آن از طريق وحي نبود هرگز قابل تصور و تصديق نبود.
وي افزود: اين كه آن وجود مقدس قبل از آفرينش حضرت آدم زينتبخش دايره امكان بوده است و اين كه جهان به طفيل وجود او و چهارده معصوم به دايره وجود قدم نهاد و اين كه انبيا به نام او متوسل بودند اين كه نام او را پروردگار برگزيده و از اسم خود به او مشتق نموده است و اين كه حضرتش از تمامي ملائكه افضل و اشرف است و اين كه ولايت او چون امانتي الهي عرضه گرديده است، اينكه توسل به او موجب استجابت دعا در بارگاه ملكوت ميشود، اينكه در تاريخ بشر او را جز علي كفر و همتايي پيدا نميشود، اينكه او بانوي بانوان دو جهخان ميباشد، اينكه در زمان حيات او فرشتگان افتخار مصاحبت با او را داشتهاند و اينكه خداوند دوستي او را نشانه ايمان و دشمني او را كفر ميداند و اين كه رفيعترين مقام جنت از آن او و خاندان اوست و مخصوصا اين ويژگي كه تنها او به طور مطلق وليةالله جهان است همه بيانگر ويژگيهاي آن حضرت است.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين كه روايات بسياري درباره مراتب حضرت فاطمه (س) گفته شده است ادامه داد: اگر در ولايت همرديف پيامبر، اميرالمومنين و حسنين نبود تمسك و پيروي آحاد مردم به او كاري بيوجه بود.
وي اين اقدام نظام جمهوري اسلامي ايران كه روز ولادت حضرت فاطمه (س) روز مادران و زنان نام نهاده است خود بيانگر راه استقلال فكري و فرهنگي جامعه دانست و تصريح كرد: در زمانهاي كه فمنيسم اساس خانواده را تحتالشعاع قرار داده و مدل زيست بسامان اسلامي تحت تاثير قرار داده است جمهوري اسلامي ايران اساس روابط انساني را بر پايه بنيان مقدس اسلامي نهاده است.
لاريجاني يادآور شد: قانون خانواده كه اخيرا در مجلس به تصويب رسيد قصد پشتيباني از تفكر حفظ و صيانت از بنيانهاي خانواده را دارد.
وي افزود: همچنين حضور زنان در اجتماع پس از انقلاب بر مبناي سلوك اعتدالي اسلامي شكل گرفت كه ريشههاي آن در كاوشهاي نظري استاد شهيد آيتالله مطهري در روزهاي قبل از انقلاب ظهور يافته بود.
رئيس مجلس نقش زنان در جامعه را غيرقابل انكار توصيف و تاكيد كرد: اين حضور نه از مدل غربي است و نه محروميت و پردهنشيني بلكه نقش آفريني زنان با مقتضيات احترامبرانگيز معنوي و عفيفانه است كه رعايت حجاب از مختصات كانون اين حضور است.
وي ادامه داد: گرچه در دورانهاي مختلف انقلاب برخي شخصيتهاي سياسي كه اهليت فرهنگي لازم را ندارند در زمينه اهميت وجوب حجاب گاه سخنان سهلانگارانهاي را گفتهاند خود حكايتگر عدم توجه به ظرفيت كانوني اين عنصر مهم است اما تحليل شرايط اجتماعي و فرهنگي، يك حركت فرهنگي و سياسي گستردهتري را نشان ميدهد كه سرمايهگذاري فراواني روي آن شده است تا از طريق امكانات فراهم منجمله رسانهها اين حضور عفيفانه زنان را با شكست مواجه كنند.
رئيس مجلس با تاكيد بر اين كه در چنين شرايطي هم سياستمداران، هم قانونگذاران و هم روحانيون بايد وظيفه خود را بشناسند و به آن عمل كنند نسبت به خطر توطئهآميز درباره بحث حجاب هشدار داد.
وي در ادامه سخنان خود از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خواست به تذكرات ناصحانه آيتالله وحيد خراساني در مورد توزيع كتابها توجه جدي كنند./
پايان پيام
شنبه|ا|23|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]