تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828698880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاريخچه واليبال در المپيك + تصاوير


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تاريخچه واليبال در المپيك + تصاوير
نخستين حضور ورزش پرطرفدار و محبوب واليبال در المپيك به بازي هاي المپيك تابستاني ۱۹۶۴ توكيو در دو بخش زنان و مردان باز مي گردد.


به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران: هشت سال پس از به رسميت شناخته شدن واليبال از سوي كميته بين المللي المپيك در جايگاه ورزشي غير المپيكي، اين كميته در جلسه چهارم سپتامبر ۱۹۵۷ كه در صوفيه برگزار شد، رسما ورود واليبال را به جمع ورزشهاي المپيكي اعلام كرده و فدراسيون جهاني واليبال (FIVB) را تنها نهاد تصميم گيري در تمامي شئون اين ورزش دانست. پس از اين در سال ۱۹۶۱ واليبال در مقام ورزشي مدال آور در دو بخش زنان و مردان به بازي هاي المپيك ۱۹۶۴ ژاپن اضافه شد.

● توكيو ۱۹۶۴

نخستين نمايش واليبال در المپيك ۶۴ رويدادي جذاب بود. در بخش مردان نبرد قهرماني بين سه تيم اتحاد جماهير شوروي، ژاپن و چكسلواكي بود كه در نهايت روس ها پيروز ميدان بودند و تيم چكسلواكي دوم شد. ژاپني ها هم كه شكست غير منتظره اي را در دور دوم مقابل مجارستان متحمل شدند به برنز قناعت كردند.

در بخش زنان همه چيز آن طور كه انتظار مي رفت اتفاق افتاد و ژاپن، قهرمان مسابقات جهاني واليبال زنان ۱۹۶۲ در مسكو، طلاي المپيك را به گردن آويخت، شوروي دوم و لهستان سوم شد.

● مكزيكو سيتي ۱۹۶۸

در بخش مردان، اتحاد جماهير شوروي با وجود شروع بد و شكست ۲ بر ۳ مقابل ايالات متحده آمريكا، در ادامه رقابتها به بازي برگشت و بالاتر از ژاپن طلا را بر گردن آويخت.

در قسمت زنان هم شوروي ها به مدد دلاوري و خلاقيت خود ژاپن را شكست داده و قهرمان شدند.

● مونيخ ۱۹۷۲

شهر مونيخ آلمان بالاخره شاهد قهرماني مردان ژاپن با شكست آلمان شرقي بود. شوروي هم به برنز قناعت كرد. در فينال بزرگ بخش زنان، شوروي در ست پنجم ژاپن را شكست داده مدال طلا را به چنگ اورد. كره شمالي هم مدال برنز را به گردن آويخت.

● مونترال ۱۹۷۶

مردان لهستان با هدايت هيوبرت واگنر شوروي را در ديدار فينال شكست داده و بدون باخت قهرمان شدند. كوبا هم حضور قدرتمند خود را در عرصه جهاني با مدال برنزي كه مستحق آن بود اعلام كرد. در بخش زنان هم كشمكش سنتي ژاپن شوروي كماكان ادامه داشت و اين بار ژاپني ها قهرمان شدند. كره جنوبي سوم شد.

● مسكو ۱۹۸۰

تحريم بازي هاي المپيك ۱۹۸۰ از سوي كشورهاي غربي (تيم زنان ژاپن، كره جنوبي و ستاره هاي نوظهور ايالات متحده آمريكا و چين در ميان غايبان بودند.) موجب شد تا پنجمين دوره رقابتهاي واليبال زنان در المپيك در يد قدرت اروپايي ها و مثل هميشه شوروي باشد. آلمان شرقي دوم و بلغارستان سوم شد. كوبا هم نتوانست انتظارات را برآورده كند. در قسمت مردان تحريم غربي ها چندان تاثيرگذار نبود و شوروي با شكست بلغارستان طلا گرفت و روماني سوم شد.

● لس آنجلس ۱۹۸۴

حركت سياسي كشورهاي بلوك شرق در كناره گيري از بازي هاي المپيك لس آنجلس چندان آسيبي به مسابقات واليبال زنان نرساند و جدال دو تازه وارد، آمريكا و چين، ديدني بود. اگرچه چيني ها در ديدارهاي اوليه مغلوب ايالات متحده شدند، اما خيلي زود خود را باز يافتند و با درخشش پينگ لانك مدال طلا را تصاحب كردند. در بخش مردان غيبت شوروي، كوبا، لهستان، و بلغارستان موجب شد تا آمريكا با شكست برزيل قهرمان شود. ايتاليا سوم شد.

● سئول ۱۹۸۸

آمريكا با شكست شوروي فاتح مسابقات واليبال المپيك سئول شد. آرژانتين شگفتي ساز هم با شكست برزيلي كه از بازيكناني باتجربه سود مي برد مدال برنز را به گردن آويخت. در قسمت زنان هم شوروي با وجود شكست برابر ژاپن در ديداري تماشايي پرو را در فينال شكست داد و قهرمان شد. چين سوم شد.

● بارسلونا ۱۹۹۲

برزيلي ها اولين طلاي المپيك خود در واليبال را در حالي با شكست هلند به خانه بردند كه تنها سه ست را در مجموع هشت ديدار به حريفان واگذار كرده بودند. آمريكا برنز گرفت. در بخش زنان كوبا قهرمان شد. كوبايي ها در حالي گردن آويز طلا را به چنگ آوردند كه در هيچ يك از ديدارهاي خود شكست نخوردند و سخت ترين ديدار خود را در نيمه نهايي مقابل آمريكا برگزار كردند و درحالي كه ۲ بر يك از حريف عقب بودند موفق به شكست آمريكا و راهيابي به فينال شدند. شوروي دوم و آمريكا سوم شد.

● آتلانتا ۱۹۹۶

هلند با بازيكناني چون وان دي گور، برادران باس، مايك و پيتر بلانژه افتخار آفرين شده و با شكست ايتاليا مدال طلا را كسب كرد. يوگسلاوي هم با هدايت بردران گربيك (نيكلا و ولاديمير) صاحب گردن آويز برنز شدند.

دربخش زنان كوبا با ستارگاني چون رگلا تورس (يكي از بهترين هاي واليبال زنان) چين را شكست داده قهرمان شد. برزيل سوم شد.

● سيدني ۲۰۰۰

تيم زنان كوبا موفق به انجام كاري غير ممكن شد و سومين طلاي المپيكي پياپي خود در سيدني به دست آوردند. روس ها با قبول شكست برابر كوبا دوم شدند و برزيل هم دومين برنز پياپي خود را در المپيك به دست آورد. درقسمت مردان همكاري برادران گربيك، گوران ووجويچ و ايوان ميليكوويچ جوان برنز يوگسلاوي در آتلانتا را به طلا تبديل كرد. روسيه دوم و ايتاليا سوم شدند.

● آتن ۲۰۰۴

تيم زنان چين در حالي كه در دو ست از روسها عقب بودند با ارائه نمايشي خيره كنند مدال طلاي المپيك در بخش زنان را به گردن آويختند. اگرچه ركورد زنان كوبايي در كسب سه طلاي پيايي المپيك در سيدني ادامه نيافت اما كسب نشان برنز آن هم با شكست برزيل تا اندازه اي آنها را تسلي داد. از سوي ديگر مردان برزيل در حد واندازه هاي لقب "محبوب ترين" تيم مسابقات ظاهر شده و دومين طلاي المپيك خود را پس از ۹۲ بارسلونا به دست آوردند. ارزشمند ترين بازيكن مسابقات، گيبا، ستاره مسابقات مسابقات هم لقب گرفت و برزيل با شكست ايتاليا قهرمان شد. روسيه هم آمريكا را ۳ بر صفر از پيش رو برداشت و برنز گرفت.

● پكن ۲۰۰۸

مردان ايالات متحده در نخستين تلاش خود براي قهرماني ظرف ۲۰ سال، قهرمان آتن را از سكوي اول به زيركشيدند و خود بر آن ايستادند و اگرچه همتايان آنها در زنان هم در فينال به برزيل رسيدند، اما نتوانستند از سد آنها بگذرند. آمريكايي ها موفقيت واليبال خود در پكن را مديون دو غير آمريكايي بودند: هيو مكاچن نيوزيلندي (سرمربي تيم مردان) و "جني" پينگ لانگ (سرمربي زنان)، بازيكن سابق تيم ملي چين كه در سال ۱۹۸۴ نخستين تلاش زنان آمريكا براي قهرماني را ناكام گذاشت. از سوي ديگر زنان برزيل موفقيت خود را در كسب مدال طلا مديون ژوزه روبرتو گيمارش بودند. "زي روبرتو" نخستين مربي بود كه با هر دو تيم مردان (۱۹۹۲) و زنان (۲۰۰۸) به طلاي المپيك دست يافت. روسيه در مردان برنز گرفت و چين در زنان سوم شد.

● لندن ۲۰۱۲

محل برگزاري مسابقات واليبال المپيك لندن مركز نمايشگاهي ارل كورتز در غرب لندن است. /مح

شنبه|ا|26|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن