واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: قاليباف در جمع مديران شهرداري تهران: تهديد تحريم نفت با تدبير به فرصتي طلايي براي انقلاب اسلامي تبديل مي شود
ما بايد تمام پروژه هاي نيمه تمام را در سال جاري به اتمام برسانيم و اين كار از سياست هاي قطعي ما در در سال جاري است كه از جمله آنها مي توان به پروژه هايي نظير بزرگراه هاي امام علي(ع)، تونل صدر - نيايش و ... اشاره كرد.
ايلنا: شهردار تهران گفت: بايد به گونهاي تدبير كنيم كه تهديد تحريم نفت به بهترين و بزرگترين فرصت طلايي براي انقلاب اسلامي تبديل شود.
به گزارش ايلنا، "محمدباقر قاليباف" در همايش فصلي مديران شهرداري تهران كه در برج ميلاد برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: امروز شرايط انقلاب اسلامي بعد از گذشت سه دهه انصافاً شرايط منحصر به فردي است؛ هر كدام از ما اگر لحظهاي غفلت كنيم، بيتفاوت باشيم، به زندگي روزمره بپردازيم، همديگر را تضعيف كنيم و يا به زعم مقام معظم رهبري كه در پيام نوروزي و سخنراني ابتداي سالشان مطرح كردند «به اختلافات دامن زنيم» همه اينها حاكي از اين موضوع خواهد بود كه ما اطلاع دقيقي از شرايطي كه در آن قرار گرفتهايم نداريم. بايد بدانيم از لحاظ جهاني در چه شرايطي هستيم و چه فرصتها و تهديدهايي براي انقلاب و نظام اسلامي وجود دارد.
شهردار تهران در ادامه گفت: دستاوردهاي انقلاب جز به بركت رهبري داهيانه حضرت امام (ره) اين مرد الهي، مخلص و مبارز، خون شهدا و تلاشهاي مقام معظم رهبري در امتداد اين راه به دست نيامده و كسي نميتواند ادعا كند او اين شرايط را فراهم كرده است.
به گفته قاليباف در دو سه دههاي كه پشت سر گذاشتيم مخصوصاً بعد از پايان جنگ سرد، همه صاحبنظران ديدگاهشان اين بود كه دنيا يك دوره گذر را طي ميكند و اين دوره گذر حتما بيش از يك دهه به طول نخواهد انجاميد و دنيا به سمت يك نظام تك قطبي پيش خواهد رفت. بر اين اساس چرخه چرخيد و دهه ۹۰ پشت سر گذاشته شد ولي اين دوره گذر تمام نشد. وارد قرن جديد كه خواستيم بشويم همه قانع شدند كه دنيا به صورت چند قطبي اداره خواهد شد و ديگر تك قطبي نخواهد بود ولي گذر زمان نشان داد كه شرايط عميقتر از آن است كه پيش بيني ميكردند. امروز ميتوان گفت حتما دنيا تك قطبي نخواهد بود و حتما قطبهاي ديگر هم حضور پيدا خواهند كرد و قطبهايي كه در دو يا سه قرن گذشته محوريت كار را داشتند، دارند از محور خارج ميشوند و ارادهشان قابل تحميل به دنيا نيست.
وي اضافه كرد: هر اتفاق اقتصادي كه بعد از جنگ جهاني دوم يا بين جنگ جهاني اول و دوم در جهان روي داده به سرعت در همان سال اول و دوم مشخصاتش ارائه، راه حل آن تعيين و زمان خروج از آن اعلام شده و در همان زمان هم انجام شده ولي امروز ابعاد بحران اقتصادي كه دامن گير قدرتها شده هنوز برايشان ناشناخته است و كسي نميتواند بگويد كي ميتوانند از اين شرايط بيرون بيايند.
شهردار تهران با بيان اينكه در حوزه مسايل اجتماعي و سياسي امروز شرايط در همه دنيا متفاوت شده است، خاطرنشان كرد: در حوزه نظامي آمريكاييها هر جا اراده ميكردند هر كاري ميخواستند انجام ميدادند ولي در دهه اخير و در آغاز قرن ۲۱ آنها چه در جنگهاي محدود و چه در جنگهاي وسيع به نتيجه قطعي در اهداف خود نرسيدند و در برخي موارد به طور كامل بازنده صحنه شدند و اين واقعيتي مشهود است.
قاليباف با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه شرايط ما شرايط بدر و خيبر است، گفت: ما بايد با دقت رصد و تحليل كنيم. ما فرصتهاي بزرگ داريم و دشمنان بزرگي هم داريم، اين ما هستيم كه با عشق و عقل و ايمان بايد تلاش كنيم و با اصرار و منطق بر اساس سنتهاي الهي گام برداريم تا پيروزي مثل بدر و خيبر برايمان فراهم شود. ما بايد آرمان گراي واقع بين باشيم و منطبق با واقعيات گام برداريم، از سوي ديگر نبايد صرفا عمل گرا باشيم كه اگر آن گونه هم نگاه كنيم اين يك نگاه فرصت طلبانه است. وقتي عاقلانه و واقعي به موضوعات نگاه كنيم ميبينيم در قرن ۲۱ پازلهاي قدرت در دنيا در حال تغيير است.
وي خاطرنشان كرد: اگر حزب اللهي و پيرو خون شهداييم بايد با واقعيات دست و پنجه نرم كنيم. رهبري چند سال متوالي و كاملا واقع بينانه مسايل انقلاب را حول محور موضوعات اقتصادي مديريت ميكنند چون صحنه نبرد اكنون صحنه اقتصادي است. اين بدان معنا نيست كه تهاجم فرهنگي وجود ندارد و تهديد نظامي نيست ولي امروز خط اول ما موضوعات اقتصادي است و دشمن هم همين حربه را دنبال ميكند.
قاليباف با اشاره به نوع نگاه و گفتمان مقام معظم رهبري تصريح كرد: ما بايد اين نوع نگاه و گفتمان را با تلاش، كار، عقل، تدبير، عشق و محبت پيش ببريم. امروز تنها موضوع ما ساخت بزرگراه و تونل و... در شهر تهران نيست، زيرا ما در پازلي در نظام اسلامي هستيم كه ميخواهيم كارنامه فرهنگ برخاسته از دفاع مقدس و دين را به رخ دنيا بكشيم.
وي همچنين به سفر گروهي از مصر به كشورمان و بازديد از شهرهاي تهران، اصفهان، مشهد و... اشاره كرد و گفت: اين گروه از تمامي پروژههاي شهري پايتخت مثل برج ميلاد كه سن متوسط مهندسان سازنده آن ۳۵ سال است بازديد كردند و در جلسات مختلف شركت كردند. بر اساس اخباري كه پيگيري كرديم اين گروه مصري هنگامي كه به كشور خود بازگشتند همه مبلغ نظام اسلامي شدند و ديدند كه در سايه انقلاب اسلامي چه اتفاقات بزرگي افتاده و فهميدند كه عدم وابستگي به غرب و تحت تاثير آمريكا نبودن نه تنها آنها را ذليل نميكند بلكه استقلال و عزت را به آنها باز ميگرداند.
وي با بيان اينكه امروز ما با روش ثبوتي بايد از انقلابمان دفاع كنيم، تصريح كرد: شرايط امروز شرايط خوبي است و شهرداري فرصت خدمتگزاري خوبي دارد كه بايد وقتشناس بوده و با تحليل درست از اين فرصت تغيير پازل كه در دنيا اتفاق افتاده و ممكن است هر صد سال يك دفعه انجام شود استفاده كرده و نظام اسلامي را به بالاترين و بهترين سطح ممكن ببريم زيرا اگر اين كار را نكنيم به كشور، انقلاب، نظام و شهدا ظلم كردهايم.
قاليباف اعتماد سازي ميان مردم شهر تهران را مرهون تلاشهاي مديران و كاركنان شهرداري تهران دانست و يادآور شد: هر گروه موافق و مخالفي كه نظرسنجيهايي انجام دادهاند هرگز نميتوانند اعتمادي كه مردم نسبت به شهرداري تهران پيدا كردهاند را ناديده بگيرند.
به گفته قاليباف در شهر تهران در حوزههاي مختلف آي تي، اجتماعي و فرهنگي، شهرسازي و معماري، فني و عمراني، حمل و نقل و ترافيك، خدمات شهري و... اتفاقات بزرگي افتاده و اينها جزو واقعيتهايي است كه وجود دارد.
وي ادامه داد: از سال ۷۲ تا سال ۸۵ در هيچ سالي در مجموعه شهرداري حسابرسي مالي انجام نشده و همه اعلام ميكردند حسابهاي شهرداري قابل حسابرسي نيست، اين در حاليست كه در سال ۹۱ حسابرسي سال ۹۰ آماده شده و در خرداد ماه براي بررسي به شوراي شهر ارسال ميشود. اين هم يكي از اتفاقات مهم و بزرگ است. همچنين درآمد نقدي شهرداري در اين مدت ۵ برابر شده و امروز درآمدهاي پايدار شهرداري در حوزه نقدي بيش از همه بودجه شهرداري در سال ۸۴ است. به طوري كه امروز درآمد پايدار ما حدود ۲ هزار ميليارد تومان است و كل بودجه شهرداري در سال ۸۴ كه حدود ۶ ماه از آن من شهردار تهران بودهام ۹۹۸ ميليارد تومان بوده است.
شهردار تهران در ادامه گفت: خيليها ميگفتند طرح تفصيلي را اجرا نكنيد اما گفتم جايي كه احساس كنيم منطق و عقل حكم ميكند آن كار را انجام ميدهيم. چون به نفع شهر بود انجام داديم.
وي ادامه داد: ما بايد تمام پروژههاي نيمه تمام را در سال جاري به اتمام برسانيم و اين كار از سياستهاي قطعي ما در در سال جاري است كه از جمله آنها ميتوان به پروژههايي نظير بزرگراههاي امام علي (ع)، آزادگان، تونل صدر - نيايش، شهيد زين الدين و تپههاي عباس آباد و... اشاره كرد.
شهردار تهران تبديل شهرداري تهران از سازماني خدماتي به نهادي اجتماعي را سنت خوبي دانست كه مردم هم آن را باور كردهاند و بايد آن را تثبيت و تعميق كرد.
پايان پيام
دوشنبه|ا|21|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]