واضح آرشیو وب فارسی:ايران: ديگه چه خبر؟
مردم انتقام خون مصطفي را گرفتند
خبر اول اينكه خانواده شهيد مصطفي احمدي روشن در گفتوگو با يك سايت خبري تأكيد كردند مردم با حضور پرشور در انتخابات، انتقام خون مصطفاي شهيد را گرفتند. مادر شهيد احمدي روشن در همين خصوص گفت: «مردم با حضور گسترده در انتخابات واقعاً تودهني محكمي به دشمن زدند و انتقام خون مصطفي را گرفتند. من وقتي نگاه ميكردم، ميديدم با هيچ زباني نميتوانم از مردم تشكر كنم.» پدر شهيد نيز با ذكر خاطرهاي از حضور رهبر معظم انقلاب در منزل اين شهيد بزرگوار گفت: «تشريففرمايي مقام معظم رهبري به منزل شهيد، آرامكننده و مسكن بزرگي براي ما بود. وقتي ايشان آمدند، مادر شهيد گفتند: آقا! ما گريه نميكنيم تا دشمنان شاد نشوند و آقا فرمودند: شما گريه كنيد، گريه براي مادر خوب است. اما دشمنان هم غلط ميكنند كه شاد بشوند. اين فرمايش آقا مسكن بزرگي براي ما بود و باعث شد كه عقدههاي ما باز شود چرا كه گريه انسان را آرام ميكند.»
مردم دوست ندارند، كار نماينده مجلس سنگاندازي در برابر دولت باشد
خبر ديگر اينكه سيداميرحسين قاضيزاده، نماينده مجلس هشتم كه در انتخابات مجلس نهم بالاترين رأي شهر مشهد را به خود اختصاص داده و مجدداً راهي بهارستان شده در گفتوگو با يك سايت خبري درخصوص دلايل راه نيافتن تعداد بالايي از نمايندگان مجلس هشتم به مجلس نهم تأكيد كرد مردم دوست ندارند، كار نماينده مجلس سنگاندازي در برابر دولت باشد.وي در اين خصوص گفت: «مردم از عملكرد كلان مجلس در بزنگاهها راضي نيستند. مردم از عملكرد نمايندگان در فتنه و در مديريت مسائل نظام راضي نيستند و طبيعتاً تصميم گرفتند كه اقدام قاطعانهاي كنند. بايد مديريت مجلس اصلاح شود. همچنين مجلس رفتار و رابطه خود را با سياستهاي ولي فقيه و دفاع از ارزشهاي انقلاب هم در داخل كشور و هم در خارج از مرزها تقويت كند، در ضمن مجلس نبايد با حب و بغض با دولت برخورد كند و در ريلگذاريش براي اجرا بايد تسهيلكننده و در نظارت قاطع باشد. نمايندگان براساس احساسات شخصي نبايد با دولت برخورد كنند، بايد براساس منافع نظام با دولت برخورد كنند. البته مردم دوست ندارند كه نماينده مجلس، نوكر دولت شود، دوست دارند نماينده مجلس قاطعانه از منافع عمومي كشور دفاع كند، اما مردم از تنش و دعوا ناراحت هستند، دوست ندارند كه كار نماينده مجلس، سنگاندازي در برابر دولت باشد. وظيفه نماينده مجلس ريلگذاري براي دولت است و كاملاً در اين موضع بايد آسانگير باشد اما بايد مراقبت كند كه قطار دولت از ريل خارج نشود.» قاضيزاده در بخش ديگري از اين مصاحبه تأكيد ميكند اين انتخابات نشان داد كه مردم از سياسيون عبور كردند و تنها به گفتمان انقلاب اسلامي ايمان دارند. مردم از ليستها هم عبور كردهاند.
از آن دختر تا اين خواهر
شنيديم كه در حالي كه رسانههاي مدعي اصولگرايي طي چند روز گذشته با سوءاستفاده از موضوع رأي نياوردن پروين احمدينژاد در شهرستان گرمسار و ارتباط دادن اين موضوع به پايگاه اجتماعي رئيسجمهور، تلاش ميكردند نتايج حيرتآور انتخابات مجلس را تحتالشعاع قرار دهند، ديروز يك سايت خبري از زاويهاي ديگر اين موضوع را بررسي كرد. سايت مذكور در اين خصوص نوشت: «نوع و روش اعتراض خواهر رئيسجمهور به نتيجه انتخابات، قابل توجه و شايسته تقدير است. بالاخره در اين كشور، دختر رئيسجمهوري را ديدهايم كه وقتي از سفر خارج از كشور
برميگشت، مأموران گمرك جرأت نداشتند چمدانهايش را بازرسي كنند چون آن خانم، به خاطر «دختر رئيسجمهور بودن» خود را فراتر از قانون ميدانست. ما در اين كشور، دختر رئيسجمهوري را ديدهايم كه كارهايش با دستگاههاي اجرايي را از طريق دفتر پدرش انجام ميداد. ولي خواهر رئيسجمهور فعلي، وقتي اعتراض دارد، مانند يك شهروند عادي به فرمانداري و مراجع قانوني شكايت ميكند و مانند يك شهروند بايد سند و شواهد قانوني ارائه كند تا به اعتراضش درچارچوب قانون رسيدگي كنند... حداقل خودش چنين توقعي دارد. اين يك ارزش بزرگ و رفتاري علوي است و بايد تحسين شود.»
كاتوزيان انصراف داد
باخبر شديم كه روز گذشته حميدرضا كاتوزيان كانديداي مورد نظر لاريجاني براي حضور در ليست جبهه متحد اصولگرايان كه از اين ليست بازمانده بود، از حضور در مرحله دوم انتخابات در تهران انصراف داد. كانديداي مورد حمايت لاريجاني كه در ليست صداي ملت حضور داشت پس از آنكه در مرحله اول انتخابات با 160 هزار رأي جايگاهي بهتر از پنجاه و سوم كسب نكرد از ادامه رقابت منصرف شد و با حضور در وزارت كشور عدم تمايل براي حضور در دور دوم انتخابات را اعلام كرد. گفتني است ديگر كانديداي اين ليست يعني علي عباسپور حتي نتوانست به دور دوم راه يابد و علي مطهري نيز كه مدعي بود رتبه اول تهران را در اختيار دارد، در جايگاه نهم قرار گرفته است.
رسيدگي مجدد به پرونده الياس نادران
دست آخر اينكه پرونده اتهامي الياس نادران، نماينده مجلس شوراي اسلامي با شكايت محمدرضا رحيمي، معاون اول رئيس جمهور بار ديگر براي رسيدگي در دستور كار هيأت قضايي دادگاه كيفري استان تهران قرار گرفت. به گزارش خبرنگار قضايي ، تيرماه سال جاري محاكمه الياس نادران با حضور هيأت قضايي و نماينده دادستان تهران در شعبه 76 دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد. هيأت قضايي پس از محاكمه نادران با توجه به دلايل و مستندات پرونده او را در يك مورد مجرم شناخت و به حبس و شلاق محكوم كرد اما نامبرده از اتهام دوم تبرئه شد. دادگاه براساس ماده 22 قانون مجازات اسلامي و شرايط خاص متهم مجازات وي را از حبس و شلاق به پرداخت جزاي نقدي به مبلغ 500 هزارتومان كاهش داد. ديوانعالي كشور نيز پس از رسيدگي به اعتراض متهم با طرح ايراد حقوقي و قضايي پرونده فوق را به شعبه 76 دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي سيامك مديرخراساني بازگرداند تا رفع نقص شود. دادگاه براي رسيدگي مجدد و رفع ايراد نقص با تعيين وقت احتياطي، پرونده را در دستور كار خود قرار داد و بزودي در اين باره تصميمگيري خواهد كرد. همچنين براساس خبر ديگري نخستين جلسه محاكمه مهدي خزعلي به اتهام تبليغ عليه نظام و انتشار مطالب خلاف واقع با شكايت مدعيالعموم روز گذشته در دادگاه انقلاب تهران برگزار شد. به گزارش خبرنگار قضايي ، ساعت 10:30 دقيقه روز گذشته مهدي خزعلي همراه وكيل مدافع خود در شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضي يحيي پيرعباسي حضور يافت. در ابتداي جلسه نماينده دادستان تهران با قرائت كيفرخواست و اعلام جرم دادستان تهران، مجازات نامبرده را خواستار شد كه مهدي خزعلي همراه وكيل مدافع خود از اتهامات وارده دفاع كردند. ادامه رسيدگي به اين پرونده به جلسه ديگري موكول شد. گفتني است چندي قبل متهم در پرونده ديگري با شكايت مدعيالعموم پس از محاكمه در دادگاه انقلاب تهران مجرم شناخته شد و قاضي دادگاه به استناد دلايل و مستندات پرونده او را به 5 سال حبس تعزيري و 10 سال تبعيد محكوم كرد. نامبرده به حكم صادره اعتراض نموده است.
چهارشنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]