تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836734169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار دانشگاههاي لرستان/برگزاري همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي/ اعزام كاروانهاي راهيان نور


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار دانشگاههاي لرستان/برگزاري همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي/ اعزام كاروانهاي راهيان نور
برگزاري همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي/ اعزام كاروانهاي راهيان نور
خرم آباد - خبرگزاري مهر: همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي لرستان در دانشگاه پيام نور استان لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، حسن عليزاده رئيس دانشگاه پيام نور لرستان در همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي لرستان اظهار داشت: براي توسعه يكسري لوازم نياز است كه در كنار آن نيز راهكارهايي بايد وجود داشته باشد تا استان ايده آل داشته باشيم.

وي با بيان اينكه لوازم و ابزارهاي لازم براي استان ايده آل در استان لرستان وجود دارد، عنوان كرد: نيروي انساني كار آمد و توانمند يكي از اين ابزارها است.

رئيس دانشگاه پيام نور لرستان يكي ديگر از ابزارهاي لازم را منابع طبيعي و زمينهاي كشاورزي مستعد برشمرد و تصريح كرد: استان لرستان قطب كشاورزي كشور محسوب مي شود.

عليزاده ادامه داد: تنوع آب و هوايي استان، ميراث فرهنگي و آثار تاريخي استان از ديگر ابزار و لوازم توسعه است.

وي با بيان اينكه براي توسعه استان با توجه به ابزارهاي موجود در استان راهكارهاي نيز لازم است، ادامه داد: جستجوگر و مطالبه گر نبودن دانشجويان يكي از مشكلات در دانشگاهها است.

رئيس دانشگاه پيام نور لرستان يادآور شد: تفكر و مطالعات علمي يكي از راهكارهاي توسعه در استان لرستان بوده ولي اين به تنهايي كافي نيست و علم بايد همراه با نو آوري باشد.

عليزاده عنوان كرد: يكي ديگر از راهكارهاي توسعه برنامه ريزي بوده كه بايد در استان برنامه كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت داشته باشيم.

ارسال 101 مقاله به همايش بررسي موانع توسعه اقتصادي

مسعود سعادت مهر دبير اين همايش نيز در سخناني عنوان كرد: همايش منطقه اي بررسي موانع توسعه اقتصادي در راستاي توسعه علمي و اتخاذ راهكارهاي علمي توسعه اقتصادي لرستان برگزار شد.

دبير علمي همايش منطقه اي بررسي موانع توسعه اقتصادي لرستان نقش عوامل فرهنگي و سياسي در توسعه اقتصادي لرستان، بررسي مزيتهاي نسبي استان، نقش رسانه، دولت و عوامل طبيعي در توسعه اقتصادي لرستان و بررسي جايگاه لرستان به لحاظ توسعه اقتصادي در بين استانهاي كشور را از جمله محورهاي اين همايش برشمرد.

سعادت مهر با بيان اينكه اين همايش به همت دانشگاه پيام نور استان برگزار شده است، بيان داشت: بعد از پايان مهلت ارسال آثار، كميته داوري به بررسي مقالات پرداخته و مقالات برتر را براي ارائه در همايش انتخاب كرده است.

وي يادآور شد: 101 مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شده كه از اين تعداد 47 مقاله پذيرش و از اين تعداد 41 مقاله در قالب پوستر و 6 مقاله در قالب سخنراني ارائه شد.

سعادت مهر افزود: لرستان با داشتن قابليت‌هاي و ظرفيت ‌هاي متعدد در حوزه هاي كشاورزي، منابع طبيعي و نيروي انساني متخصص متاسفانه جزو استانهاي توسعه نيافته محسوب مي‌شود كه اين امر شايسته استان نيست.

1500 واحد صنعتي در لرستان فعال است

رئيس سازمان صنعت ، معدن وتجارت لرستان نيز در اين همايش عنوان كرد: استان لرستان داراي مزيت و منابع بسيار بالايي است و در صورتيكه اين مزيتها به فعليت برسد علاوه بر تامين نياز هاي خود قسمتي از نياز كشور را نيز تامين مي كنيم.

حجت الله بيرانوند تصريح كرد: در كشور ايران بيش از 500 هزار واحد صنعتي وجود دارد كه از اين تعداد بيش از هزار و 500 واحد در استان لرستان فعال هستند و اين يك پتانسيل مناسب است.

بيرانوند ادامه داد: در حوزه معدن استان لرستان يك چهارم توليد كشور را دارد كه يك ظرفيت بسيار مناسبي است.

وي با بيان اينكه نگاه به آينده ما را به هدف خواهند رساند، عنوان كرد: اگر صنعت بر اساس نگاه داخلي شگل گيرد اين صنعت در آينده در فضاي رقابتي جايي نخواهد داشت.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان كرد: براساس چشم انداز بايد در افق 1404 به عنوان قدرت اول منطقه باشيم كه قطعا نياز به جهاد اقتصادي است.

بيرانوند اضافه كرد: استراتژي راهبردي ما را به نتيجه مي رساند و يكي از مشكلات در بخش توليد و اقتصاد اين بوده كه استراتژي مدوني نداشته ايم.

سند اشتغال لرستان منتشر مي شود

وي بيان داشت: در سالهاي اخير اقدامات مطلوبي در استان صورت گرفته و استان لرستان براي اولين بار داراي سند آمايش شده كه منتشر خواهد شد.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بيان اينكه سند اشتغال استان نيز منتشر مي شود، گفت: در بسياري از زمينه ها در كشور خودكفا شده ايم و نسبت به گذشته اقدامات مطلوبي صورت گرفته ولي كافي نيست.

بيرانوند همچنين با اشاره به راه اندازي پارك علم و فناوري در استان، تصريح كرد: توليد بايد بر اساس علم و دانش باشد تا به اهداف مدنظر خود برسيم.

وي با بيان اينكه نقش مديريت در حوزه توليد بسيار مهم است، ادامه داد: 12 درصد منابع آبي كشور در استان لرستان و اراضي بسيار مستعدي براي توليد محصولات ارگانيك وجود دارد.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان به قابليت استان در صنعت دارو اشاره و عنوان كرد: محصولات دارويي استان در كشورهاي اروپايي حضور دارد و با احداث واحدهاي در دست اجرا، لرستان به قطب داروي كشور تبديل مي شود.

4000 دانشجوي لرستاني به مناطق عملياتي جنوب كشور اعزام مي‌شوند

مسئول سازمان بسيج دانشجويي لرستان از اعزام 4 هزار نفر از دانشجويان دانشگاههاي اين استان به مناطق عملياتي جنوب كشور خبر داد.

كريم زيني وند در حاشيه اعزام دانشجويان دانشگاههاي لرستان به مناطق عملياتي جنوب كشور گفت: 1200 نفر از دانشجويان دانشگاههاي استان در قالب كاروانهاي راهيان نور به مدت چهار روز از مناطق عمليلتي شلمچه، اروندكنار، طلائيه، هويزه، دهلاويه، سد كرخه و منطقه عملياتي فتح المبين بازديد مي كنند.

وي يادآور شد: 450 نفر از دانشجويان اعزامي از دانشگاه لرستان و بقيه از ساير دانشگاههاي استان به اين سفر معنوي اعزام شدند.

مسئول سازمان بسيج دانشجويي لرستان يادآور شد: در مجموع حدود 4000 هزار نفر از دانشجويان استان در قالب كاروان هاي راهيان نور به مناطق عملياتي جنوب كشور اعزام مي شوند.

© 2003 Mehr News Agency .

سه|ا|شنبه|ا|16|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن