واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: با حضور محجوب و جلودارزاده: جلسه توجيهي نمايندگان فهرست صداي ملت برگزار شد
علي عباسپور: حمايت از دولت به معني تبعيت از آن نيست/علي عسگري: فلسفه حكومت اسلامي،رضايتمندي مردم است/ جلودارزاده:اقتصاد ملي مورد نظر امام (ره) محقق نشده است.
ايلنا: نشست آموزشي-توجيهي نمايندگان فهرست انتخاباتي صداي ملت عصر امروز در موسسه خيريه عمل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا در اين مراسم كه تعدادي از اعضاي فهرست صداي ملت از جمله علي عباسپور، عليرضا محجوب، سهيلا جلودارزاده و... نيز حضور داشتند، نمايندگان ناظر در پاي صندوقهاي راي اين نمايندگان، با اصول نظارت در روز راي گيري، نحوه تنظيم گزارش و چگونگي تماس با ستاد انتخاباتي نامزدها آشنا شدند.
عليرضا محجوب در اين همايش گفت: قرار بود اين جلسه، علاوه بر تاكيد بر موارد آموزشي، نشستي تبليغاتي براي اعضاي ليست صداي ملت هم باشد كه به دلايلي اين امر محقق نشد.
وي افزود: ما از همه گروههاي فعال در انتخابات انتظار داريم براي ايجاد شور و نشاط انتخاباتي در ميان مردم تلاش كنند و زمينه ساز حضور مردم در پاي صندوقهاي راي باشند.
دبيركل خانه كارگر خطاب به نمايندگان فهرست صداي ملت كه وظيفه نظارت بر اجراي صحيح انتخابات را برعهده دارند،گفت: خوب است كه شما با اعضاي فهرست صداي ملت و سوابق و برنامههاي آنها آشنايي داشته باشيد تا بتوانيد در انجام وظايف و امور محل شده به شما دقت لازم و كافي را داشته باشيد.
نامزد نهمين دوره انتخابات مجلس افزود: در نگاه ما، وجود حس مسئوليت در ميان برگزار كنندگان انتخابات است و اينكه همگان قصد دارند با دلسوزي، انتخاباتي سالم و خوب برگزار كنند، لذا در مسئله نظارت بر انتخابات، اصل بر برائت باشد.
محجوب همچنين درباره برنامههاي خود براي مجلس نهم گفت: پيگيري امنيت شغلي كارگران و بحث بيمه زنان كارگر از مهمترين برنامههايم است و اميدواريم همگي اعضاي فهرست ملت بعد از راهيابي به مجلس، پيگير مطالبات كارگري و پاسدار حريم كار و كارگر باشند.
علي عباسپور: حمايت از دولت به معني تبعيت از آن نيست
در ادامه اين نشست، علي عباسپور تهراني، يكي از اعضاي ليست صداي ملت گفت: مجلس نهم، به نمايندگاني مقتدر نياز دارد و اعضاي صداي ملت، افرادي هستند كه ضمن حمايت از دولت در برخي امور نسبت به عملكرد دولت در بعضي زمينهها انتقاد جدي دارند.
وي تاكيد كرد: حمايت از دولت به معني تبعيت از آن نيست و در حال حاضر من افرادي مثل آقاي محجوب را به بسياري از اصولگراياني كه قدمي در راه منافع ملي برنداشتند، ترجيح ميدهم.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به وضعيت نابهسامان اقتصاد كشور گفت: اينكه دولت نسبت به كاهش ارزش پول ملي بيتفاوت باشد، درست نيست و بايد گفت كه اينطور عمل كردن در حوزه اقتصاد توانايي خاصي ميخواهد كه دولت آن را داشت و ما بعنوان اعضاي فهرست صداي ملت نتوانستيم در اين زمينه سكوت كنيم.
علي عباسپور يادآور شد: عملكرد دولت در زمينه هدفمندي يارانهها به گونهاي است كه در زمينه صنعت و كشاورزي عدم ثبات جدي ايجاد كرده است و در نتيجه اين شرايط بسياري از كارخانهها نيروهاي كار خود را اخراج كردند كه خبري بدتر از اين براي خانواده آنها وجود ندارد.
وي معتقد است: معلوم نيست بودجه ۱۵۰۰ ميليارد توماني مصوب مجلس براي هزنيههاي دولت در بخش فرهنگي، توسط چه كساني و به كجا رفته است كه به نظر ميرسد توسط جريان انحرافي كه دولت نسبت به آن موضع نگرفته است براي موارد ديگري هزينه شده است.
نامزد نهمين دوره انتخابات مجلس نهم تاكيد كرد: ما براي مجلس نهم، وكيل الدوله نميخواهيم چرا كه در حال حاضر افرادي در مجلس حضور دارند كه اگر در روز دولت بگويد كه شب است، با جار و جنجال اعلام ميكنند كه روز نيست و شب است.
علي عسگري: فلسفه حكومت اسلامي، رضايتمندي مردم است
حجت الاسلام علي عسگري، ديگر سخنران اين همايش با اشاره به درآمدهاي نفتي دولت گفت: دولت احمدينژاد در اين ۶ سال به اندازه تمام دوران كشف و فروش نفت در ايران يعني به اندازه ۱۰۰ سال اخير درآمد نفتي داشته است و سوال امروز ما از ايشان اين است كه با اين درآمد چه كاري براي كشور انجام دادند؟
وي افزود: فلسفه حكومت اسلامي، رضايتمندي مردم از وضعيت زندگي است كه اگر شرايطي غير از اين شرايط بر كشور حكمفرما شود، با آرمانهاي اسلامي و انقلابي ستيز شده است.
عضو مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان تاكيد كرد: طرح سوال از رئيس جمهور در مجلس هفتم كليد زده شد كه با محافظه كاري دوستان در آن دوران به نتيجه نرسيد كه خوشبختانه در مجلس هشتم توسط اعضاي ليست صداي ملت دوباره در مجلس مطرح شد.
جلودارزاده: اقتصاد ملي مورد نظر امام (ره) محقق نشده است
سهيلا جلودارزاده، ديگر نماينده جامعه كارگري در اين همايش گفت: متاسفانه شرايط فعلي كشور لايق مردم يك كشور اسلامي نيست و با كشوري كه امام (ره) به دنيا معرفي كرد و مورد علاقه ايشان بود تفاوت دارد.
وي افزود: در حال حاضر مردم كشور ما از كالاي توليد داخل استفاده نميكنند و اين مسئله به معناي عدم تحقق اقتصاد ملي مورد نظر امام خميني (ره) است.
رئيس اتحاديه سراسري زنان كارگر خاطر نشان كرد: شرايط كشور به گونهاي است كه ما دور برگردان زده و به سالهاي قبل بازگشتيم چرا كه در حال حاضر ۱۲۰۰ كارخانه رو به تعطيلي رفته، كارگران بيكار شده و حقوق فعلي كارگران تامين كننده عزت شخصي و عزت خانواده آنها نيست.
گفتني است عليرضا دهقان و ايراندخت فياض از ديگر سخنرانان اين همايش بودند.
چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]