واضح آرشیو وب فارسی:موج: اكبرآبادي: خرد جمعي را مبناي برنامه هاي توسعه اي قرار داديمخبرگزاري موج -
۱۰ اسفند ۱۳۹۰ (۱۰:۵۹ق.ظ)
اكبرآبادي:
خرد جمعي را مبناي برنامه هاي توسعه اي قرار داديم
خبرگزاري موج - از طريق تعامل با اركان حوزه معاونت، شوراي سياست گذاري و تلفيق برنامه ها و تكاليف قانوني، راهبردهاي خود را در راستاي سياست هاي كلان و در قالب بسته هاي اجرايي در سه حوزه همگاني، ورزش روستايي، عشايري و امور بانوان تدوين و عملياتي كرديم و خرد جمعي را مبناي برنامه هاي توسعه اي قرار داديم.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه خبري ورزش و جوانان، مرضيه اكبر آبادي با اشاره به برنامه هاي كلان دستگاه ورزش در خصوص همگاني كردن رشته هاي مختلف ورزشي اظهارداشت: دراين راستا جلسات شوراي ورزش همگاني با حضور وزير ورزش و جوانان و به منظور تبيين تقسيم كار ملي با مشاركت ساير دستگاه هاي اجرايي بخش تربيت بدني و با هدف افزايش مشاركت آحاد جامعه در فعاليت هاي ورزشي را طي دو مرحله برگزار كرديم.
وي بااشاره به اهميت ترغيب آحاد مردم براي حضور در جمع هاي ورزشي گفت: اين معاونت از ابتداي تشكيل، مبنا را بر بهره گيري از تجربيات صاحب نظران و فعالان رشته هاي ورزشي به ويژه متخصصان حوزه هاي همگاني گذاشتيم و بر اين اساس با برگزاري نشست هاي مختلف مشورتي سياست ها را براي اجرايي كردن، تبيين نموديم.
معاون امور بانوان و توسعه ورزش همگاني ادامه داد: در اين راستا مي توان به تشكيل شوراي مشورتي توسعه ورزش همگاني با مشاركت صاحب نظران و اساتيد حوزه و دانشگاه، جلسات هم انديشي با حضور مسئولين ورزش همگاني استان ها و كميته هاي توسعه ورزش همگاني فدراسيونهاي ورزشي اشاره كرد.
وي ادامه داد: پس از برگزاري جلسات مختلف و جمع آوري نتايج، تهيه طرح جامع و سطح بندي فعاليت فدراسيون هاي ورزشي در حوزه هاي قهرماني و همگاني و تشكيل كميته هاي توسعه همگاني در فدراسيون هاي ورزشي را مورد بررسي قرار داديم، ضمن اينكه برنامه راهبردي دفتر توسعه ورزش همگاني را با توجه به بررسي نقاط قوت، ضعف و فرصت ها و تهديدها به انضمام برنامه عملياتي پيشنهادي منطبق با اهداف اختصاصي را تبيين نموده و در مسير اجرايي شدن قرار داديم.
مرضيه اكبر آبادي نظارت بر نحوه اجرايي شدن برنامه ها را بسيار مهم توصيف كرد و افزود: تلاش كرديم تا همزمان با تصويب و تدوين قوانين و برنامه ها و ضمن نظارت بر عملكرد فدراسيون هاي تابعه، گزارشي تحليلي از اجراي برنامه هاي يك ساله در قالب تقويم ورزشي نيز تهيه كنيم.
وي تعامل با ساير دستگاه ها را اصلي مهم در هرچه بهتر اجرايي كردن برنامه هاي حوزه ورزش همگاني دانست و دراين راستا همكاري با سازمان ها و نهادهاي فرابخشي و بين بخشي را بسيار مهم دانست و درادامه به همكاري هاي مشترك با ستاد مبارزه با مواد مخدر و نشست هاي تخصصي با مديريت تربيت بدني حوزه علميه قم اشاره كرد.
معاون امور بانوان و توسعه ورزش همگاني با مهم خواندن اصل سرشماري وآمارگيري به منظور برنامه ريزي دراين حوزه اظهارداشت : طرح ايجاد سامانه نرم افزاري سرشماري با ارايه كارت شناسايي به شركت كنندگان در فعاليت هاي ورزشي را مطرح كرديم كه هم اكنون درحال اجراست.
وي ترويج توسعه ورزش صبحگاهي و شامگاهي، ساماندهي ورزش محلات، برگزاري جشنواره هاي ورزش خانواده و برگزاري همايش پياده روي عمومي در سطح استان ها را از جمله اقدامات صورت گرفته دراين بخش ورزش همگاني اعلام كرد.
معاون امور بانوان و توسعه ورزش همگاني با اشاره به جمعيت فعال روستاييان و عشاير علاقمند به ورزش اظهارداشت :اين معاونت با در نظر گرفتن ويژگي هاي فرهنگي، پتانسيل ها و علاقمندي هاي بخش هاي مختلف روستايي و عشايري برنامه راهبردي را تدوين كرد.
وي ادامه داد:اصلاح ساختار فدراسيون هاي ورزشي با هدف توسعه هيئت هاي ورزشي تا سطح روستاهاي كشور را تدوين كرديم و دراين خصوص و به منظور بهره مندي از دانش مبلغان حوزه در ترويج ورزش روستاييان نشست هايي را برگزار كرديم.
مرضيه اكبر آبادي در ادامه اين گفت و گو از راه اندازي كميته ورزش هاي پايه، بومي و محلي و ورزش هاي كلاسيك در فدراسيون ورزش روستايي و عشايري خبرداد و گفت : براي هرچه بهتر اجرايي كردن برنامه هاي ورزشي ميان روستاييان و عشاير كشور تعامل نزديك با شوراي ورزش روستاها با مسئوليت دهياري ها را در دستور كار قرار داديم.
وي ادامه داد: در اين خصوص ايجاد خانه هاي ورزش روستايي با هدف توسعه ورزش روستاييان و مشاركت حداكثري زنان در ورزش روستاها را مورد بررسي قرار داديم كه خوشبختانه به نتايج بسيارخوبي هم دست پيدا كرديم.
معاون امور بانوان و توسعه ورزش همگاني در خصوص حوزه ورزش بانوان و برنامه هاي اين معاونت براي نيمي از جمعيت فعال و تاثير گذار كشور در دو بخش قهرماني و همگاني اظهارداشت :هدف ما در تصيم سازي، بهره گيري از خرد جمعي با هدف رسيدن به نگاه مشترك در برنامه ريزي هاست و دراين خصوص تلاش كرديم تا همايش هاي مختلفي را با حضور نواب رييس بانوان فدراسيون هاي ورزشي و مسئولين ورزش بانوان استان ها برگزار كنيم تا از نقطه نظرات همه آن ها در مباحث مهم ورزشي بهره بگيريم.
وي ادامه داد :نكته اي كه در برنامه ريزي حوزه ورزش بانوان مورد توجه قرار گرفت، ارتقاء سطح علمي و دانش افزايي تمامي كساني كه در اين حوزه در سطوح مختلف از جمله مديريت، داوري، مربيگري و... فعال هستند، بود. به اين ترتيب همايش دانش افزايي ويژه داوران با محوريت ارتقاء فرهنگ قضاوت را برگزار كرديم، ضمن اينكه در نشست مشترك ورزشكاران تيم هاي ملي بانوان كه با حضورمسئولين نهادهاي نظارتي در ابعاد فرهنگي و اجتماعي زنان برگزار شد ما توانستيم با كسب نقطه نظرات آن ها به نتايجي بسيار خوبي برسيم.
اكبرآبادي توضيح داد: همچنين نشست هايي را با مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري و شوراي فرهنگي اجتماعي زنان داشتيم كه توانستيم با ايجاد فضاي ارتباطي مناسب، بستر همكاري بيشتر را فراهم كنيم.
وي در ادامه با مهم خواندن حضور زنان ورزشكار مسلمان كشورمان در عرصه رقابت هاي بين المللي اظهار داشت: با توجه به اهميت اين موضوع تلاش كرديم تا لباس هايي را ويژه رشته هاي مختلف ورزشي طراحي كنيم و پس از آن با برگزاري نمايشگاه هاي مختلف و با دعوت از كارشناسان طراحي لباس و كارشناسان ورزشي، ضمن معرفي آن لباس ها از نظرات آن ها نيز جويا شويم.
وي درادامه به برنامه هاي نظارتي اين معاونت بر عملكرد فدراسيونهاي ورزشي با محوريت موضوعات تقويم ورزشي عملكرد يك ساله در بخش بانوان اشاره كرد و افزود: گزارشي تحليلي از روند فعاليت هاي بانوان در ابعاد مختلف همگاني، قهرماني و با هدف بررسي توسعه زير ساخت ها نيز تهيه كرديم.
اكبر آبادي ضمن قدرداني از تلاش هاي مسئولان ورزش كشور در خصوص توسعه زير ساخت هاي ويژه بانوان اظهار داشت : براي بررسي وضعيت سالن هاي ويژه بانوان، تامين پروژه هاي اجرايي برنامه اي ورزش بانوان در راستاي برآورد اهداف ماده 22 برنامه پنجم توسعه نيز توسط اين معاونت پيگيري شد.
وي در پايان بخش هايي از برنامه هاي ورزش بانوان را به شرح ذيل اعلام كرد:
-تهيه و تامين شرح وظايف پيشنهادي و دستورالعمل و آيين نامه نحوه انتخاب /انتصاب نواب رئيس بانوان فدراسيون ها و هيئت ها
-شركت نمايندگان بانوان در كميته ها و ستادهاي ملي با محوريت امور بانوان
-تعامل با وزارت كشور و معاونت عمراني و رييس سازمان هاي شهرداري ها در خصوص عقد تفاهم نامه همكاري و شناسايي اماكن ورزش روستايي
-بررسي ارائه پيشنهادهاي و بازنگري متن اساسنامه فدراسيون ها
-ارائه گزارش عملكرد نه ماهه واحد جهت درج در گزارش تجمعي دستگاه
-تامين فهرست مربيان فعال زن در حوزه استاني/فدراسيون ها
-تامين فهرست اسامي ورزشكاران ملي به تفكيك فدراسيون ها
-تامين گزارش اقدامات صورت پذيرفته در راستاي بررسي رشته هاي المپيكي بانوان
-نظارت بر اردوها، كلاس هاي آموزشي، مسابقات و مجامع فدراسيون ها از طريق اعزام كارشناس و تامين گزارشات
-تامين سرفصل هاي كلان و محور برنامه ها در راستاي پيگيري سند راهبردي مديريت مسائل اقوام ايراني قابل اجرا در سطح معاونت ذيربط
-برگزاري جلسات هم فكري با تهيه كنندگان برنامه ورزش زنان (شبكه 3)
-مشاركت در جلسات سطح بندي فدراسيونها و تامين راهبردها و برنامه هاي كلان بخش ورزش همگاني
-برنامه ريزي و پيگيري برگزاري همايش بسكتبال بانوان در سطح كشورهاي اسلامي
-تامين فهرست برنامه هاي منظور شده جهت اجرا در راستاي بزرگداشت دهه فجرانقلاب اسلامي واحدهاي استاني (فدراسيونها)
چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]