تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826795255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بلوتوث مهمترين وسيله هك تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بلوتوث مهمترين وسيله هك تلفن همراه
بلوتوث مهمترين وسيله هك تلفن همراه
پليس فتا راههاي مقابله با هك تلفن همراه را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، نفوذ به دنياي مجازي كاربران و استفاده از اطلاعات شخصي آنها در اينترنت به امري فراگير تبديل شده و در اين ميان هك تلفن همراه ابعاد محسوس تري پيدا كرده است اما در كشور ما به دليل ناآگاهي افراد در حال تبديل به يك معضل جدي است.

هك به معناي دسترسي، ايجاد تغيير يا سوء استفاده از اطلاعات شخصي ديگران است كه امروزه به عنوان يكي از بزرگترين مشكلات دنياي ديجيتال محسوب مي‌شود و همين معضل سبب شده تا نهادها و افراد بسياري براي مقابله با خطرات و ضررهاي احتمالي آن دست بكار شوند.

فراگيرشدن اينترنت و استفاده از كامپيوترهاي شخصي از يك سو و ارائه سرويس‌هاي متنوع در بستر شبكه‌هاي محلي و جهاني از سوي ديگر باعث شده كه اين روزها هكرها و يا همان دزدان ديجيتالي روزهاي خوش‌تري نسبت به دزدان دريايي سابق پيش روي خود داشته باشند.

اگرچه رعايت نكات ايمني و استفاده از نرم‌افزارهاي آنتي هك تا حدي جلوي تخريب اطلاعات كاربران مجازي را گرفته است اما شايد همين امر باعث شده باشد كه هكرهاي حرفه‌اي گستره فعاليت‌هاي خود را افزايش داده و به سراغ كاربران تلفن همراه آمده باشند. البته نقش استفاده از تكنولوژي‌هاي جديد و استفاده از اينترنت در بستر تلفن همراه را نبايد در اين بين فراموش كرد.

هك تلفن همراه هر چند به قدمت هك كامپيوترها نمي رسد اما رفته رفته با پيشرفت روزافزون امكانات تلفن همراه اين وسيله هم در معرض خطر حمله هكرها قرار دارد تا آنجا كه هر فرد با داشتن نرم افزارهاي مخصوص هك به راحتي قادر خواهد بود كه تلفن همراه كاربر را هك و از اطلاعات شخصي كاربران استفاده كند.

هك موبايل به اين معنا نيست كه ديگر كاربر اختياري در كنترل تلفن همراه خود نداشته باشد بلكه بسته به نوع حمله‌اي كه صورت گرفته ممكن است دفترچه تلفن و يا تمامي ‌پيام‌هاي كوتاهي كه در صندوق دريافت پيامها (inbox) وجود دارد براي هكر ارسال شود.

در بعضي از مواقع، دزديده شدن اطلاعات شخصي كاربران به رحم و انصاف هكر مورد نظر نيز بستگي دارد چرا كه در بسياري مواقع هكر‌هاي تلفن همراه بيشتر به دنبال عكس‌ها و حتي فيلم‌هاي شخصي افراد هستند تا دفترچه تلفن. با اين حال به اعتقاد بسياري از كارشناسان، بيشتر حملات مخرب در بخش تلفن همراه مربوط به افرادي است كه تمايل زيادي به استفاده از خدمات مبتني بر GPRS دارند.

ارتباطات مخابراتي و بي سيمي، يكي از اصلي‌ترين اهدافي است كه مورد توجه هكرها قرار مي‌گيرد و به اين ترتيب آنها مكالمات هر فردي را كه بخواهند تحت كنترل خود مي ‌گيرند و از اين طريق به فايل‌هاي متني، اطلاعات شخصي و حتي عكس‌هاي گرفته شده توسط تلفن همراه قرباني دست مي يابند.

در حالي كه امروزه كارشناسان امنيتي بر بكارگيري راه‌هاي گوناگون براي مقابله با اين اقدامات هشدار مي‌دهند اما كاربران تلفن هاي همراه ايراني آنطور كه بايد براي نفوذ افرادناشناس بر حريم خصوصي خود نگران نيستند. فعاليت هكرهاي ايراني در حال حاضر فقط در نفوذ به اطلاعات شخصي كاربران خلاصه مي‌شود و همين سرك كشيدن به حريم خصوصي ديگران و انتشار اطلاعات شخصي آنها باعث شده تا امروزه شاهد گسترش نرم‌افزارهاي هك در كشور و فروش آن از طريق اينترنت باشيم.

براي روشن شدن اين موضوع كافي است جمله هك در تلفن همراه را در گوگل جستجو كرد. آن زمان است كه با حجم عظيمي‌از وبلاگ‌ها و سايت‌هايي مواجه مي‌شويد كه به صورت رايگان نرم‌افزارهاي مورد نياز را به همراه آموزش گام به گام در اختيار ناقضان حريم خصوصي مي‌گذارند. حتي اين نرم افزار با قيمت بسيار ناچيزي در حاشيه برخي خيابان هاي شهر به فروش مي رسد.

بلوتوث تلفن همراه را خاموش كنيد

امكانات بي‌شمار نرم‌افزار هك كه در بروشورهاي تبليغاتي آن عرضه شده باعث مي‌شود كه ناخودآگاه از خاموش بودن بلوتوث تلفن همراه خود مطمئن باشيد. اين نرم‌افزار داراي امكاناتي نظير در اختيار گرفتن ليست شماره‌ها، sms ها ، مكالمات و پوشه‌هاي شخصي گوشي فرد هك شده است و گفته مي شود كه بر روي اكثر گوشي‌هاي موبايل قابل اجرا است.

البته نفوذ به تلفن همراه هميشه از راه نصب و بكارگيري نرم‌افزار و استفاده از تكنولوژي بلوتوث خلاصه نمي‌شود. هم اكنون برخي از وبلاگ‌ها به آموزش وارد كردن كدهاي مخصوصي در گوشي فرد قرباني مي پردازند كه با استفاده از اين كدها پرداخت وجه مكالمات فرد به حساب قرباني گذاشته مي‌شود.

حتي در برخي از مواقع نيز مشاهده شده كه به وسيله ارسال پيام كوتاه و يا وارد كردن يك كد مخصوص مي‌توان گوشي و سيمكارت فرد مقابل را به راحتي سوزاند!تعميركاران تخصصي گوشي تلفن همراه معتقدند كه رايج ترين شيوه هك موبايل توسط افراد سودجو بلوتوث است.

هك گوشيهاي تلفن همراه توسط برخي افراد سودجو باعث بروز مشكلات بسياري براي كاربران شده است. هكرها به راحتي از طريق هك كردن گوشي هاي تلفن همراه توسط روشن بودن بلوتوث گوشي بسته به نوع حمله مي توانند به تمامي اطلاعات شخصي افراد دسترسي داشته باشند.بيشترين هك موبايل در مكان هاي عمومي صورت مي گيرد چرا كه برخي از افراد با روشن كردن گوشي هاي موبايل اقدام به تبادل اطلاعات از جمله فيلم و موسيقي و غيره مي كنند.

در اين صورت هكرهاي با نفوذ به راحتي مي توانند گوشي هاي موبايل را هك كنند. با اين حال اگر كاربران تلفن همراه در زمينه استفاده از فناوري بلوتوث و GPRS از يك سو و نيز در اختيار نگذاشتن گوشي تلفن همراه خود در دسترس افراد سودجو نكات ايمني را رعايت كنند، خطري متوجه آنها نخواهد شد.

نكات ايمني

براي حفاظت در مقابل تهديدات و نفوذ به گوشي هاي موبايل رعايت برخي موارد توصيه مي‌شود:
1- كاربران مطمئن شوند بلوتوث تلفن همراه اشان هميشه خاموش است مگر در مواردي كه خود به آن نياز دارند.
2- حتي المقدور از هندزفري‌هاي مجهز به تكنولوژي بلوتوث استفاده نكنند.(از لحاظ پزشكي نيز استفاده آن سبب آسيب هاي جدي در مغز و گوش است)
3 - گزينه هاي موجود در قسمت بلوتوث گوشي خود را به نحوي تنطيم كنند كه براي دريافت فايل‌هاي ارسالي حداقل دو بار از آنها موافقت بخواهد.
4- هنگام اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه بر روي لينك‌ها و پيام‌هاي نامطمئن كليك نكنند.

امروزه وب سايتهاي متعددي را مي‌توان يافت كه بازي و يا نرم‌افزارهاي رايگان را به منطور نصب بر روي تلفن همراه در اختيار كاربران قرار مي‌دهند. اين نوع نرم‌افزارها ممكن است حاوي كدهاي مخربي باشند. توصيه مي‌شود كه كاربران هرگز از سايت‌هايي كه هويت آنها به اثبات نرسيده و نسبت به صحت و صداقت عملكرد آنها اطميناني حاصل نشده است، نرم‌افزاري دريافت نكنند. در صورت دريافت يك فايل از يك وب سايت معتبر نيز بايد در ابتدا با استفاده از نرم‌افزارهاي آنتي ويروس آن را بررسي كرد.

© 2003 Mehr News Agency .

سه|ا|شنبه|ا|9|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن