تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837601382




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارشناسان در گفت و گو با و با اذعان به اثرات مخرب تأخير در بررسي بودجه 91 تأكيد كردند مجلس غايب صحنه جهـاد اقتصادي


واضح آرشیو وب فارسی:ايران: كارشناسان در گفت و گو با و با اذعان به اثرات مخرب تأخير در بررسي بودجه 91 تأكيد كردند مجلس غايب صحنه جهـاد اقتصادي
340 روز از سال جهاد اقتصادي گذشت؛ اما هنوز سكوت زياد در پارلمان ايران شكسته نشده و نشانه‌اي هم از عملكرد مجلس هشتم در راستاي جهاد اقتصادي ديده نمي‌شود. دو سه هفته‌اي هم هست كه در بهارستان اصلاً خبري نيست، هيچ خبري! نمايندگان كار را تعطيل كرده‌اند و به سراغ ديد و بازديد‌هاي انتخاباتي‌شان رفته‌اند اگر چه اغلب كارشناسان اقتصادي- سياسي سكوت بهارستان در سال جهاد اقتصادي را محدود به هفته‌هاي اخير نمي‌دانند، اما شواهد عيني نشان مي‌دهد بهارستاني‌ها چندماهي است كه رويه كنوني را دنبال مي‌كنند. گرچه نمايندگان مجلس در يكي دو ماه اخير خيلي تلاش كردند تا نشان دهند با تصويب چند قانون بزرگ و مردمي مانند بيمه بيكاري و طرح اتاق بازرگاني در سال جاري پركار شده‌اند و دين خود را به سال جهاد اقتصادي ادا كرده‌اند؛ اما نتيجه آن گونه نشد كه آنها انتظار داشتند! قوانين از سوي شوراي نگهبان برگشت داده شد و اقدامات آنها نيز از سوي برخي ناظران و كارشناسان كشور نمايشي اعلام شد...
با اين حال تنها سه هفته از سال 90 باقي است و مجلس هم در اين روزها چند هفته‌اي است كه به‌طور رسمي و با اعلام قبلي به تعطيلات زمستاني رفته. حال سؤال اين است آيا بهتر نبود مجلس به‌جاي تعطيلات زمستاني، لايحه بودجه 91 را بررسي مي‌كرد؟ آيا تعطيلي زودهنگام مجلس در برهه كنوني به زيان اقتصاد ايران نيست؟! و ده‌ها سؤال بي‌پاسخ كه جا دارد نمايندگان مجلس به آنها پاسخ دهند تا مشخص شود درسال جهاد اقتصادي ودر شرايط تحريم‌هاي گسترده بين‌المللي آيا اولويت با تعطيلات است يا بررسي لايحه مهم بودجه؟
ضعف مجلس در حوزه اقتصاد
«بنده در حوزه اقتصادي عملكرد قابل توجهي را در چهار سال اخير از سوي مجلس هشتم ملاحظه نكردم؛ فكر مي‌كنم اين مجلس جزو ضعيف‌ترين مجالس بود ...»
اين جملات، اظهارات دكتر ابراهيم رزاقي استاد اقتصاد دانشگاه تهران است. او مي‌گويد: هم‌اكنون وضعيت اقتصادي كشور در شرايط ويژه‌است و بهتر است مجلس در كنار دولت، مديريت امور اقتصادي كشور را راهبري كند. وي با انتقاد از عملكرد اقتصادي مجلس گفت: بنده در عملكرد اقتصادي مجلس نكته قابل توجهي نديدم و در كنار اين موارد نقدهاي جدي در اين باره دارم. دكتر رزاقي با توجه به نامگذاري سال 90 به‌عنوان سال جهاد اقتصادي گفت: بهتر بود در سالي كه به‌عنوان سال جهاد اقتصادي از سوي رهبري نامگذاري شده است اقدامات و قوانين ويژه براي اقتصاد ايران تدوين و طراحي شود.
وي اذعان كرد ازجمله اقدامات مجلس در سال جهاد اقتصادي مي‌بايست تدوين لايحه بودجه 91 قبل از پايان سال 90 مي‌بود كه متأسفانه اين اقدام به سال آينده موكول شد.
در سال جهاد اقتصادي كاري نكرديم!
«متأسفانه بايد اذعان كرد براي سال جهاد اقتصادي كار خاصي نكرديم»! اين جمله، عبارت ويژه دكتر حسين نجابت رئيس كميسيون جهاد اقتصادي مجلس است. وي درباره اقدامات مجلس در سال جهاد اقتصادي معتقد است: نمره مجلس در اين باره ضعيف است و بايد اذعان كنم كار خاصي در اين باره صورت نگرفته است!
بهتر بود مجلس جهادي‌تر
كار مي‌كرد
«متأسفانه نهاد تصميم‌گير در مجلس به جاي اين‌كه راه تعامل با دولت را پيش بگيرد و به گونه‌اي كه تأخير دولت در ارائه بودجه 91 را جبران كند؛ خود راهي در پيش گرفت كه بدتر از تأخير دولت بود!
دكتر ساسان شاه ويسي رئيس پژوهشكده مطالعات راهبردي با انتقاد از رويه كنوني و تعطيلات پي‌درپي بهارستاني‌ها گفت: درست است كه دولت براي ارائه بودجه 91 به‌مجلس چند هفته‌اي تأخير كرده اما مجلس مي‌توانست اين روال را با يك حركت جهادگونه به‌نفع خود و كشور تغيير دهد. وي با انتقاد از بي‌توجهي مجلسي‌ها براي تصويب لايحه بودجه 91 تصريح كرد: متأسفانه آنچه در برخي بخش‌هاي نظام تصميم‌ساز كشور مشاهده مي‌شود روال‌هاي ناصوابي است كه ناشي از لجبازي‌هاي سياسي بوده و مضرات آن تنها به زيان مردم عادي جامعه خواهد بود. وي در ادامه قانونگذاري ونظارت را از وظايف مجلس عنوان كرد و گفت: بايد سازوكاري براي فعاليت نمايندگان مجلس تدوين شود كه مشخص شود نمايندگان بيهوده به آغوش تعطيلات نروند. دكتر شاه‌ويسي در ادامه باانتقاد از عدم توجه مجلس به ادبيات جهادي در سال جهاد اقتصادي اضافه كرد: متأسفانه مجلس درباره جهاد اقتصادي نيز كار خاصي انجام نداد كه اين مسئله بايد مورد تذكر قرار گيرد.
تأثير منفي بر اقتصاد
معاون بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور نيز در اظهار نظري درباره سكوت مفرط در بهارستان باتوجه به سال جهاد اقتصادي گفت: بهتر بود مجلس قبل از پايان سال بودجه 91 را به پايان مي‌رساند تا اقتصاد ايران با چالش‌هاي جديدي روبه‌رو نشود. رحيم ممبيني با انتقاد از رويه كنوني مجلسي‌ها در بيان مضرات جهادي عمل نكردن بهارستاني‌ها گفت: بدون شك و قطعاً بودجه دو دوازدهم تأثير منفي بر اقتصاد ايران خواهد داشت و به اجراي طرح‌هاي عمراني جديد لطمه وارد خواهد كرد.
آيا مجلس در حال خدمت است!
اين‌روز‌ها مجلس در حالي به تعطيلات زمستاني رفته كه سرنوشت لايحه بودجه 91 كل كشور در هاله‌اي از ابهام قرار گرفته است. بررسي‌ها و مشاهدات عيني هم نشان مي‌دهد بهارستاني‌ها در ماه‌هاي اخير علاقه‌اي به اجراي تكاليف خود ندارند. اعتراف برخي نمايندگان پارلمان به جهادي عمل نكردن در فعاليت‌هاي اقتصادي كشور نكته‌اي است كه اين مسئله را تأييد مي‌كند. آنچه اكنون بيش از پيش در صحنه رقابت‌هاي سياسي خودنمايي مي‌كند، اظهارات برخي مقامات ارشد پارلمان و نامزدهاي انتخابات 12اسفندماه است. اين روزها انتقادات غير كارشناسي و سطحي در حوزه اقتصادي- سياسي نسبت به گذشته روند صعودي به خود گرفته و برخي از نمايندگان نام آشناي مجلس به‌جاي اين‌كه بودجه كل كشور را به تصويب برسانند اينك در كارناوال‌هاي تبليغاتي خود عليه دولت سخن مي‌گويند و توپ را از زمين خود به سمت دولت پرتاب مي‌كنند. اما سؤال اين است در حالي كه لايحه بودجه 91 هنوز در ابهام است و اقتصاد ايران نيز به گفته اغلب نمايندگان كنوني مجلس در شرايط ويژه قرار دارد آيا مي‌توان گفت مجلس در حال خدمت است؟!

قيمت نفت از ۱۲۶ دلار گذشت

قيمت نفت در معاملات روز جمعه بازارهاي جهاني به بالاي ۱۲۶ دلار رسيد كه اين رقم از زمان تصويب تحريم نفتي ايران توسط اروپا ۲۰ دلار بيشتر است.
به گزارش پايگاه اينترنتي فوربس، كارشناسان اقتصادي معتقدند قيمت نفت طي هفته آينده نيز به علت تنش‌هاي سياسي بر سر مسئله هسته‌اي ايران افزايش خواهد يافت. در معاملات روز جمعه قيمت نفت برنت به 126 دلار و 65 سنت رسيد. اين رقم از زمان تصويب تحريم‌هاي اروپا عليه ايران ۲۰دلار افزايش داشته است.
قيمت نفت صادراتي ايران 120 دلار
ميانگين قيمت يك بشكه نفت خام صادراتي ايران در روز بيست و دوم فوريه 2012 (سوم اسفندماه) 120 دلار و يك سنت برآورد شد. بيشترين قيمت هربشكه نفت خام سبك صادراتي ايران در روز مذكور به مقصد آسيا به ميزان 122 دلار و 17 سنت و كمترين بهاي آن به مقصد مديترانه 118 دلار و 17 سنت بود. بالاترين قيمت هربشكه نفت خام سنگين صادراتي ايران نيز در روز بيست و دوم فوريه 2012 به مقصد آسيا 120 دلار و 65 سنت و پائين‌ترين بهاي آن به مقصد مديترانه 116دلارو 72 سنت بود. براساس آمار دريافتي از پايگاه اطلاع‌رساني امور بين‌الملل شركت ملي نفت ايران، ميانگين قيمت تقريبي يك بشكه نفت خام صادراتي ايران در دوره 22 روزه ماه فوريه 2012، 115 دلار و 19 سنت بود.
ميانگين بيشترين و كمترين بهاي هر بشكه نفت خام سبك صادراتي ايران در دوره مذكور به ترتيب به مقصد آسيا و مديترانه به نرخ‌هاي 117 دلار و 39 سنت و 113 دلار و 29 سنت بود.

يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن