واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نائب رئيس اتاق بازرگاني تانزانيا:به تكنولوژي و تجربه ايرانيها نيازمنديمخبرگزاري فارس: نائب رئيس اتاق بازرگاني تانزانيا اعلام كرد: نيازمند تكنولوژي و تجربه ايرانيها هستيم.
خبرگزاري فارس: نائب رئيس اتاق بازرگاني تانزانيا اعلام كرد: نيازمند تكنولوژي و تجربه ايرانيها هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري به نقل از روابط عمومي اتاق بازرگاني و صنايع و معادن مازندران، عيسي دالوشي در ديدار با استاندار و رئيس اتاق بازرگاني مازندران گفت: در كشور تانزانيا مركز سرمايه گذاري وجود دارد كه ميتواند زمينه همكاري و سرمايهگذاري را در اين كشور مهيا كند و از سرمايهگذاران دعوت ميكنيم كه به تانزانيا بيايند.
وي تصريح كرد: در اتاق بازرگاني نيز زمينههاي سرمايهگذاري وجود دارد و ما تشويق ميكنيم سرمايهگذاري مشترك و واردات و صادرات و همكاريهاي اقتصادي را با هدف توليد و بهبود صنعت كه اين قابل ارائه است داشته باشد، ما در زمينه توليدات مواد غذايي پيشرفت خوبي كرديم و شما هم ميتوانيد از اين قابليت ما بازديد كنيد.
اين مسئول با بيان اينكه ما زمين زيادي براي كشاورزي داريم، گفت: احتياج داريم تا در اين زمينه سرمايهگذاري شود و نياز ما به سرمايهگذاري در معادن، گردشگري، آبياري، توليد و توسعه شيلات و پالايشگاه نفت است.
نائب رئيس اتاق بازرگاني تانزانيا با اشاره به كاهش چهار درصدي صادرات تانزانيا به ايران در سال گذشته اظهار داشت: ما احتياج به همكاري بيشتر داريم تا توازن در همكاري بين دو كشور بوجود آيد ما احتياج داريم تا ايران از تانزانيا بيشتر جنس بخرد، تكنولوژي در زمينه توليد و انتقال تجربه ايران به تانزانيا وضعيت ما را بهبود ميبخشد.
در پايان اين كنفرانس نيز از سوي طاهايي استاندار مازندران و عشريه رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن مازندران، صنايع دستي مازندران به همراه لوحي تقديم نائب رئيس اتاق بازرگاني تانزانيا و موحدي قمي سفير ايران در تانزانيا شد.
* تانزانيا مشتاق سرمايهگذاري ايرانيهاست
در خبر ديگر اتاق بازرگاني مازندران آمده است: استاندار مازندران نيز به همراه موحدي قمي سفير جمهوري اسلامي ايران در تانزانيا، نوبخت مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري مازندران، طهماسبي عضو هيئت مديره شركت چوب و كاغذ مازندران، چلنگري مشاور هيئت رئيسه اتاق بازرگاني مازندران و مديرعامل ادوات كشاورزي هادي و فكوري مدير عامل مجتمع توليدي جوجه يكروزه و مرغ گوشتي استان به ديدار وزير كشاورزي تانزانيا رفتند.
استاندار مازندران در اين نشست به معرفي توانمنديهاي استان پرداخت و خطاب به وزير كشاورز تانزانيا گفت: نيمي از برنج توليدي كشور، رتبه نخست صنعت توليد جوجه يكروزه و توليد مرغ كشور در اختيار مازندران بوده و كارخانجات بزرگ فرآوردههاي لبني در اين استان مستقر است.
طاهايي با بيان اينكه 350 كيلومتر از سواحل درياي خزر و بزرگترين درياچه جهان در اختيار مازندران است، خاطرنشان كرد: مازندران يكي از مراكز بزرگ توليد گل و گياه در كشور است و 80 هزار تن انواع ماهي كشور نيز در مازندران توليد ميشود.
وزير كشور تانزانيا نيز در اين نشست با خير مقدم به استاندار مازندران و هيئت همراه، ظرفيت اقتصادي در تانزانيا را بالا دانست و گفت: طرح سرمايهگذاري خود را مشخص كنيد و در قالب طرحهايتان نهايت كمك و همكاري را با شما خواهيم داشت.
وي افزود: بعد از ارائه طرح تجاري، زمين در اختيار سرمايهگذار خواهيم داد كه اين زمينها در قالب طرح 99 ساله از سوي دولت به سرمايهگذار واگذار ميشود.
وزير كشاورزي تانزانيا خاطرنشان كرد: ما مشتاق سرمايهگذاري ايرانيها در تانزانيا هستيم و براي توفيق سرمايهگذاران و توليدكنندگان ايراني از هيچ كوششي دريغ نخواهيم كرد.
* تانزانيا به دنبال افزايش روابط اقتصادي با ايران است
خبر ديگري از اتاق بازرگاني مازندران آمده است: معاون وزير صنعت و تجارت تانزانيا اعلام كرد: تانزانيا به دنبال افزايش روابط سياسي و اقتصادي با ايران است و در اين باره در گذشته به ايران آمده و از چند مجتمع بزرگ در ايران بازديد داشتيم.
نازارو نيالاندو معاون وزير صنعت و تجارت تانزانيا در ديدار با استاندار مازندران با بيان اينكه درباره همكاري با شركت چوب و كاغذ مازندران در زمينه تهيه و زراعت چوب هيچ مشكلي در تانزانيا وجود ندارد، اظهار داشت: در زمينه ايجاد نمايشگاه تخصصي توانمندي مازندران در تانزانيا تجار و بازرگانان و توليدكنندگان مازندران مشكلي نخواهد داشت چون برپايي نمايشگاه زير نظر وزارتخانه است و ما در اين باره همه نوع همكاري را با شما خواهيم داشت و سفر استاندار دارالسلام در آينده نزديك به مازندران اين موضوع را نهايي ميكند.
وي با بيان اينكه خواهان اين هستيم تا وزير صنعت و تجارت تانزانيا هم به ايران سفر كند، گفت: در راستاي سياست استقلال اقتصادي تانزانيا اين سفرها و همكاريها ميتواند به توسعه روابط كمك كند.
نازارو نيالاندو افزود: در راستاي سياست توسعه كشاورزي صنعتي اولويت توسعه ما موضوع توسعه بخش برنج است كه نويد روزهاي روشني را در اين زمينه با حضور شما احساس ميكنم چون توليد برنج تانزانيا با وجود دارا بودن زمين، بسيار پايين است و بعضي از مناطق به آب دسترسي ندارند، اما در حال حاضر 30 هزارهكتار زمين آماده كشت برنج در اختيار داريم اين زمينها متعلق به دولت است و هر سرمايهگذاري كه از ايران براي كشت برنج بيايد ما خيلي راحت اين زمينها را در اختيار او قرار ميدهيم.
وي در پايان با بيان اينكه خواهان همكاري بيشتر ايرانيها در تانزانيا هستيم، خاطرنشان كرد: ما دوست داريم در اين زمينه تجار، بازرگانان و توليدكنندگان ايراني قدم بردارند و ما نهايت همكاري را خواهيم داشت.
انتهاي پيام/ن۳۰
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]