واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: واكنش رژيمصهيونيستي به ورود ناوهاي ايراني به مديترانه
وزير جنگ رژيمصهيونيستي نسبت به عبور ناوهاي ايراني از كانال سوئز و ورود آنها به مديترانه واكنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه خبري راشا تودي، فرمانده نيروي دريايي در ارتش جمهوري اسلامي ايران، روز گذشته رسماً اعلام كرد كه ناو گروه هجدهم اين نيرو با عبور از كانال سوئز در مصر، وارد درياي مديترانه شده است.
جمعه گذشته، خبرگزاري رويترز به نقل از يك مقام كانال سوئز گفته بود كه دو ناو نيروي دريايي ايران پنجشنبه از كانال سوئز گذشته و وارد درياي مديترانه شدند.
به گفته اين مقام مصري، اين دو كشتي ايراني «پس از اخذ مجوز از نيروهاي مسلح مصر» پنجشنبه از كانال سوئز عبور كردند.
اين منبع همچنين گفته است كه احتمالاً اين دو ناو به سمت سوريه حركت كرده اند.
به گفته دريادار حبيبالله سياري، فرمانده نيروي دريايي ايران، اين ناوگروه با عبور از كانال سوئز «اقتدار كشور» را به نمايش گذاشته است.
ايهود باراك، وزير جنگ رژيم اسرائيل در واكنش به ورود ناوها به مديترانه گفت: احساس ميكنم كه اگر اين رژيم كه يك حكومت بسيار تندروي افراطي است، به سلاح هستهاي دست يابد، به گونهاي در برابر سرنگوني مصون ميشود؛ به طوري كه به مصونيتي كه كيم جونگ ايل داشت، در منطقه دست خواهد يافت.
اين ادعا در حالي مطرح مي شود كه تمامي فعاليت هاي هسته اي كشورمان تحت نظارت مستقيم بازرسان آژانس مي باشد و اين رژيم اشغالگر قدس است كه با وجود دارا بودن بيش از 200 كلاهك اتمي تحت هيچ سازمان منع و تكثير سلاح هاي كشتار جمعي قرار ندارد.
ايهود باراك در ادامه كشورهاي جهان را به تشديد هر چه زودتر تحريم ها عليه ايران دعوت كرد.
وي در يك كنفرانس مطبوعاتي در توكيو اعلام كرد كه جامعه بين المللي بايد مقامات ايران را در برابر دو عمل قرار دهد: يا انزواي كامل يا توقف فعاليت هاي هسته اي.
اين در حالي است كه مقامات ايراني اعلام كرده اند، با وجود تاثيرگذاري تحريم ها از حق مسلم خويش مبني بر دستيابي به فعاليت هاي هسته اي دست بر نخواهند داشت و تلاش مي كنند كه از فضاي ايجاد شده به منظور رشد و توسعه خودكفايي استفاده كنند.
سوم اسفندماه سال گذشته نيز ناوشكن الوند و ناو تداركاتي خارك با عبور از كانال سوئز وارد درياي مديترانه شد و در بندر لاذقيه سوريه پهلو گرفت.
اين اقدام ايران در اعزام ناوهاي خود به درياي مديترانه واكنش مقامهاي اسرائيلي را در پي داشت؛ اين مقامات با «تحريكآميز» خواندن اقدام ايران اعلام كردند كه نگران طرحهاي جمهوري اسلامي براي استقرار كشتيهاي جنگي خود در درياي مديترانه، درياي سرخ و خليج عدن هستند.
حبيبالله سياري دو هفته پيش گفته بود كه هدف از اعزام اين ناوگروه به درياي سرخ و بندر جده نشان دادن اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران در عرصه آبهاي آزاد و مقابله با ايرانهراسي است و ماموريت اين ناوگروه ۷۰ تا ۸۰ روز خواهد بود.
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]