واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: خسروي وفا: پاسخگوي پيروزي و شكست پاراالمپيك لندن خواهم بود
193روز مانده تا بازيهاي پاراالمپيك لندن. محمود خسروي وفا رئيس كميته ملي پارالمپيك و فدراسيون جانبازان و معلولان با كوله باري از تجربه مديريتي و با رويكردي متفاوت از جمله پرداخت حقوق ماهانه، تجهيزات اختصاصي براي المپيكيها، تغذيه مناسب و... براي موفقيت بيشتر كاروان ايران در پيش گرفته است. از طرفي كسب سهميه، الزامي براي حضور ورزشكاران در بازيهاي 2012 ندارد و فقط ورزشكاراني اعزام ميشوند كه شانس زيادي براي كسب مدال داشته باشند.
رئيسكميته ملي پاراالمپيك، ديروز درباره مسائل مختلف با ايسنا صحبت كرد كه اين گفتوگو را در ادامه ميخوانيد:
بر خلاف دورههاي گذشته، كميته ملي پاراالمپيك براي بازيهاي 2012 لندن از يك سال قبل از آغاز بازيها برنامهريزيهايش را آغاز كرد. علت اين كار چه بود؟
- ما به جاي اين كه بعد از پايان بازيها كميته آسيب شناسي تشكيل دهيم و نتايج را بررسي كنيم، تصميم گرفتيم يك سال مانده تا پاراالمپيك اين موضوعات را بررسي كرده و دلايل ناكامي ورزشكاران را مورد ارزيابي قرار دهيم. در آغاز سال همه مربيان و ورزشكاران را دور هم جمع كرديم و كم و كاستيها را از آنها پرسيديم. ورزشكاران گفتند كه تجهيزات مورد نيازشان را دير تحويل ميگيرند. ما هم تصميم گرفتيم تجهيزات را به صورت شخصي به آنها ارائه دهيم تا آن را به منزلشان ببرند. من در اين نشستها به مربيان و ورزشكاران گفتم مكملها را با نظارت وزارت بهداشت، براي ورزشكاران گرانتر ميخرم، اما آنها هم بايد بر اساس چارچوب مصرف كنند. با اين سياست، هر نتيجهاي كه در لندن به دست بيايد، شايستگي ورزشكاران ايران، مديريت و جايگاه امكانات را نشان ميدهد.
براي نخستين بار در فاصله يك سال مانده تا المپيك به ورزشكاران و مربيان حقوق ماهانه پرداخت شده كه به زعم خودشان بسياري از دغدغههاي مالي آنها را برطرف كرده است.
- اگر امروز با هر ورزشكاري بنشينيد و صحبت كنيد و از او درباره وضعيت حاكم بر اردوها بپرسيد و بگوييد كه شرايط امروز بهتر است يا 6 سال قبل، قطعا خواهيد شنيد كه وضع امروز بهتر است. امروز ورزشكاران سالم ماهانه 700هزار تومان ميگيرند، اما ما به ورزشكاران معلول ماهانه 750 هزار تومان ميدهيم. مربيان حداقل 500 هزار تومان و حداكثر يك ميليون و 500 هزار تومان دريافت ميكنند كه اين حقوق بستگي به سطح تحصيلات، تجربه و موفقيتهاي مربي دارد. البته ما به ورزشكاران متاهل 750 هزار تومان حقوق ميدهيم و مجردها كمتر ميگيرند. هزينه رفت و آمد هم به ورزشكاران پرداخت ميكنيم. من خودم از اين شرايط خيلي راضي هستم و فكر ميكنم برطرف كردن دغدغههاي مالي ورزشكاران، هم انگيزه آنها را بالا برده و هم تمركزشان را.
* چه هدفي را در بازيهاي پاراالمپيك دنبال ميكنيد؟
- من در هيچ دورهاي براي بحث فني وقت نگذاشته بودم، ولي در اين دوره خيلي وقت ميگذاريم. هدفمان حفظ سكوي قبلي و ارتقاي آن است. وقتي به اين سوال پاسخ ميدهي ممكن است همه فكر كنند كه شعار گونه است و در عمل اتفاق ديگري ميافتد. اما به جرات ميگويم كه پاسخگوي شكست و پيروزي ايران در بازيهاي لندن خواهم بود.
* برخي از فدراسيونها به ويژه فدراسيونهاي المپيكي با مشكلات مالي مواجه هستند. با وجود اين كه كميته ملي المپيك هر بودجه اي را كه در اختيارش قرار ميگيرد به فدراسيونها اختصاص ميدهد، اما اين بودجه براي حضور در المپيك كافي نيست. وزارت ورزش و جوانان هم به تازگي پرداختي به فدراسيونها نداشته است.
- من هميشه گفته ام كه مجلس در سال بازيهاي المپيك و آسيايي، اعتبار اين رويدادها را لحاظ كرده است. انصافا بودجهاي كه دولت در اختيار ورزش ميگذارد، خيلي خوب است، ولي متناسب با سال قبل از المپيك نيست. اين بودجه را بايد سال 89 به ما ميدادند نه سال 90. در سال 91 بودجه صرف آماده سازي براي بازيهاي آسيايي كره ميشود. هزينه اقامت و بليت پرواز با كشور ميزبان است.
مجلس هر ساله چند درصد به بودجه سالانه ورزش اضافه ميكند. البته استثناهايي هم وجود دارد و در سالهاي المپيك اعتبار متعارفي به ورزش اختصاص مييابد، اما دو سال قبل از آن نامتعارف است. من اعتقاد دارم بايد قبل از بازيها بودجه بيشتر بدهند و نتيجه بهتر بخواهند.
ادامه دارد
يکشنبه|ا|30|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]