واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پارك علم و فناوري خراسان جنوبي: پارك علم و فناوري استان به دنبال فروش خدمات به كشورهاي همسايه است
خبرگزاري دانشجويان ايران - بيرجند
سرويس: استانها
رييس پارك علم و فناوري خراسان جنوبي با بيان اينكه چند نمونه از خدمات پارك به مرحله فروش عمده رسيده است، گفت: پارك علم و فناوري خراسان جنوبي در حال حاضر به دنبال فروش خدمات به كشورهاي همسايه مانند پاكستان، افغانستان و عراق است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان جنوبي، محمدرضا دوستي روز شنبه 29 بهمن در مراسم انعقاد تفاهمنامه همكاري شهرداري بيرجند و پارك علم و فناوري، اظهار كرد: اين تفاهمنامه براي پياده سازي نقشه راه در راستاي ظرفيت سازي مبتني بر توانمندي منطقهاي در راستاي گسترش توان ملي، افزايش سطح رفاه عمومي، استفاده از فناوريهاي نوين و ارائه خدمات نوين به شهروندان اين شهر بين شهرداري بيرجند و پارك علم و فناوري منعقد شد.
وي موضوع تفاهمنامه را معرفي شركتهاي تحت پوشش پارك و ترغيب و راهنمايي شهرداري به استفاده از فناوريهاي روز با هدف اصلاح الگوي مصرف و ارائه خدمات نوين به شهروندان، ارائه خدمات مشاورهاي به شهرداري در زمينه حل معضلات پيش رو در راستاي ارائه خدمات بهتر، بومي سازي فناوري و تجاري سازي ايدههاي دانش محور و توسعه همكاري علمي پژوهشي بين پارك و شهرداري عنوان كرد.
رييس پارك علم و فناوري خراسان جنوبي، هدف از انعقاد اين تفاهمنامه را ايجاد همكاري في مابين شهرداري و پارك براي ارائه خدمات نوين به شهروندان با استفاده از امكانات طرفين اعم از توانمنديهاي علمي، نيروي انساني، فني، تجربه و تخصص دانست.
وي ادامه داد: پتانسيل و توانايي بالقوه مناسبي در پارك علم و فناوري خراسان جنوبي وجود دارد كه بايد به بالفعل تبديل شود.
رييس پارك علم و فناوري خراسان جنوبي، اظهار كرد: شهرهاي امروز نيازمند در اختيار داشتن فناوريهاي جديد است.
دوستي بيان كرد: در بحث فضاي سبز شهرها، پارك علم و فناوري محصولي در اختيار داريم كه وقتي به آب اضافه ميشود قابليت افزايش 25 درصدي محصول و كاهش 40درصدي آب مصرفي را دارد.
وي با بيان اينكه در بحث حمل و نقل، اقدامات مطلوبي در پارك انجام شده است، تصريح كرد: تا پايان سال جاري سه دستگاه اتوبوس به بالابر و ويلچر مجهز خواهند شد.
رييس پارك علم و فناوري خرايان جنوبي با اشاره به اينكه در بحت انرژيهاي نو و موتورهاي خورشيدي پژوهشهاي خوبي انجام دادهايم، افزود: در اين زمينه به دنبال سيستمي هستيم كه از انرژي خورشيدي و باد با هم استفاده كند.
جواد وحدتيفر، شهردار بيرجند نيز گفت: امروزه تصميمگيري، برنامهريزي و اجرا در سريعترين زمان ممكن بايد انجام شود.
وي عمده وظيفه شهرداري را تامين نيازهاي اوليه مردم دانست و افزود: همزمان با تامين نيازهاي فعلي شهروندان بايد به فكر نيازهاي آتي آنان نيز باشيم.
شهردار بيرجند با بيان اينكه در اين زمينه چهار كارگروه عمران و ساخت، انرژيهاي نو، نرم افزار و فضاي سبز تشكيل شده است، تصريح كرد: پارك علم و فناوري بايد افراد خاصي را براي ارائه راهكار به شهرداري معرفي كند.
وحدتيفر با بيان اينكه به دنبال رقابت بين مردم از طريق بخش خصوصي هستيم، افزود: در سال گذشته 1.5 ميليارد تومان سرمايهگذاري بخش خصوصي داشتهايم.
وي خاطرنشان كرد: بخش امور شهرسازي نيز يكي از بخشهايي است كه در نظام مهندسي به دنبال خصوصي كردن آن هستيم.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|30|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]