تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865161205




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همزمان با آغاز هفته وحدت؛ نواي مولودي خواني دركردستان طنين مي‌افكند


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: همزمان با آغاز هفته وحدت؛ نواي مولودي خواني دركردستان طنين مي‌افكند
يكي از جلوه‌هاي جالب و زيباي مذهبي كه در كردستان و ميان عامه مردم مي توان مشاهده كرد، مراسم مولود خواني ميلاد حضرت محمد (ص) در ماه ربيع الاول است.


ايلنا_كردستان: آيين جشن ويژه هفته وحدت همزمان با ولادت پيامبر اسلام (ص) به روايت اهل سنت، امروز در كردستان به عنوان تجلي‌گاه وحدت و اخوت اسلامي آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرنگارايلنا از كردستان، مردم استان كردستان همه ساله با شور و شوق فراوان به استقبال ميلاد پيامبر بزرگ اسلام مي‌روند وبا آئين سنتي مولودي خواني و دف نوازي در مدح و منقبت نبي مكرم اسلام حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) سروده‌هايي اجرا مي‌كنند.

اعتقاد اهل سنت بر اين است كه پيامبر بزرگ اسلام (ص) ۱۲ ربيع الاول قدم بر عرصه وجود نهاده و اهل تشيع معتقدند كه ميلاد پيامبر ۱۷ ربيع‌الاول است.

رهبر انقلاب براي وحدت هر چه بيشتر اهل تسنن و تشيع ۱۲ تا ۱۷ ربيع‌الاول را هفته وحدت نامگذاري كردند كه هر ساله در اين هفته آيين‌هاي مذهبي بسياري برگزار مي‌شود.

با فرا رسيدن هفته وحدت برگزاري اين آئين‌ها به اوج خود مي‌رسد و مسلمانان اين خطه اعم از اهل تسنن و تشيع به اجراي برنامه‌ها و مراسم مرتبط با اين هفته مي‌پردازند كه محوريت تمامي برنامه‌ها وحدت و ايجاد روحيه اتحاد، برادري و برابري است و مسلمانان را به وحدت و اتحاد هرچه بيشتر دعوت مي‌كنند.»

از گذشته دور تا كنون برگزاري برنامه‌هاي مولودي خواني همزمان با آغاز ماه ربيع الاول و ميلاد حضرت محمد (ص) دركردستان سابقه داشته و هر ساله اين مراسم با شور و شكوهي ويژه در تمامي نقاط استان و ساير مناطق اهل سنت كشور برگزار مي‌شود.

مراسم مولودي خواني به شكلي است كه اشعاري با نثر زيبا در وصف حضرت محمد (ص) از كودكي تا زمان وفات سروده شده و يك نفر كه صداي خوش دارد همراه با نواي دف، دو طبل و شمشال آن‌ها را مي‌خواند و جمع حاضر نيز بعضي از مصراع‌ها را تكرار كرده و مراسم اين گونه ادامه مي‌يابد.

يكي از سنت‌هاي ديريني كه همچنان در شهر‌ها و روستاهاي استان كردستان برگزار مي‌شود برپايي مراسم‌هاي مولودي خواني است به نحوي كه امروزه علاوه بر مساجد و تكايا و اكثر خانه‌هاي شخصي نيز در ماه ربيع الاول ميزبان كساني است كه به عشق مهرباني محمد مصطفي (ص) در يك محفل جمع شده و به راز و نياز با خداوند بزرگ مي‌پردازند و طنين خوش صداي دف از منازل كردستاني‌ها در اين ايام بلند مي‌شود.

نذر و نذورات در ماه مولود در ميان مردم كردستان از جايگاهي ويژه برخوردار است به گونه‌اي كه هر فرد به اندازه توانايي خود در اين ايام اقدام به توزيع نذورات در ميان افراد به ويژه نيازمندان مي‌كند.

پايان پيام

يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 324]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن