تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815364591




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خنک کاری سطوح گرم با استفاده از امواج التراسونیک


واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور:
خنک کاری سطوح گرم با استفاده از امواج التراسونیک

پرتال دانشگاهی به نقل از خبرگزاری فارس: دانش آموخته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر موفق به یافتن روشی جدید برای خنک کاری بسیار سریع سطوح گرم شد.


هناز تاجیک دانش آموخته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به یافتن روشی جدید برای خنک کاری بسیار سریع سطوح گرم شد به گونه‌ای که علاوه بر مصرف بسیار کم انرژی، تغییری مانند اضافه کردن پره یا لوله کشی و غیره برای سطح گرم لازم نباشد.

مجری طرح در بیان جزئیات این پژوهش اذعان داشت: استفاده از این روش انتقال حرارت و خنک کاری به ازای مصرف انرژی بسیار کم تا 5 برابر افزایش می‌یابد و این در حالی است که هیچ گونه تغییری در سطح گرم ایجاد نشده و در سامانه از لوله کشی و پمپ نیز استفاده نمی‌شود.

وی افزود: همچنین در این روش علاوه بر خنک کاری بسیار سریع در عرض چند ثانیه، انرژی مورد نیاز، از مصرف انرژی کوچکترین پمپ‌های موجود در بازار نیز کمتر است.

تاجیک با اشاره به اینکه این روش در بسیاری از صنایع، که در پروسه تولید و کار نیاز به خنک کاری بسیار سریع داشته باشند می‌تواند کاربرد داشته باشد؛ ادامه داد: به عنوان مثال در مبدل‌های حرارتی، رآکتورها و غیره که بحث خنگی کاری و بالا بردن راندمان و کیفیت آن اهمیت ویژه‌ای دارد می‌توان از این روش استفاده کرد.

پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه با روش ابداعی در این پروژه دیگر نیازی به لوله کشی و تغییر شکل سطوح داغ به منظور خنک کاری آنها وجود ندارد؛ گفت: همچنین در این تحقیق روشی کم هزینه و بسیار کار آمد‌تر برای خنک کاری بسیار سریع در حد چند ثانیه در مقایسه با روش‌های پیشین که عمل خنک کاری زمان بر بود؛ پیشنهاد شده است.

وی تصریح کرد: در این پروژه از مایع برای خنک کاری به عنوان خنک کننده استفاده شده و برای خنک کاری سطوح بزرگ داغ نیز کاربرد دارد، همچنین با توجه به شبیه سازی عددی که انجام شده برای حالت‌های مختلف قابل پیش بینی و مدل سازی است.

گفتنی است: تاکنون از این پژوهش که در قالب رساله دکترای مهندسی مکانیک با راهنمایی عباس عباسی و مجید صفار اول در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه و به تثبت رسیده است؛ 6 مقاله در مجلات معتبر و کنفرانس‌‌های علمی ارائه شده است.




1391/01/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[مشاهده در: www.unp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن