تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855572743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اروميه ميزبان پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اروميه ميزبان پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي مي شود
تهران - مدير عامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان گفت: پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي به ميزباني اروميه از ششم تا نهم بهمن ماه برگزار مي شود.


به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، "سيدصادق رضايي" روز چهارشنبه در نشست خبري گفت: در مجموع، 31 جشنواره استاني و پنج جشنواره منطقه اي قصه گويي در يك سال گذشته برگزار شده و اكنون در آستانه برگزاري سي وهفتمين جشنواره قرار داريم.

وي افزود: از جشنواره قصه گويي سال گذشته كه در بندرعباس برگزار شد تا كنون، بيش از هفت هزار قصه توسط مربيان در سراسر كشور بيان شده و در سيستم آمار كانون پرورش فكري در قالب تعداد قصه ها و مخاطبان به ثبت رسيده است.

مدير عامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان با بيان آنكه اكنون حدود 800 كانون در كشور مشغول فعاليت هستند، توضيح داد: ايران خاستگاه قصه ها به شمار مي رود و زمينه بسياري از فيلم ها و داستان ها، نشات گرفته از قصه هاي ايراني است.

وي تصريح كرد كه اكنون يكهزار مركز فرهنگي و شش هزار مربي و كارشناس در خارج از محيط مدرسه در خدمت بچه ها قرار دارند كه نشان دهنده توجه مسوولان به خواسته ها و نيازهاي اين قشر است.

رضايي ادامه داد: تمامي فعاليت هايي كه در قالب نمايش، فيلم، عروسكي، خلاقانه، معرفي وقايع و سرزمين ها در كانون پرورش فكري انجام مي شود با محور كتاب و كتابخواني صورت مي گيرد.

** شب قصه گويي ايرانيان در تقويم رسمي كشور به ثبت برسد

مدير عامل كانون پرورش فكري گفت: از آنجا كه ايرانيان در شب يلدا به قصه گويي، حافظ خواني و خواندن قرآن كريم مي پردازند، بهتر است اين شب به عنوان شب قصه گويي ايرانيان به ثبت برسد.

وي افزود: پيشنهاد ثبت اين شب به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارايه شده اما متاسفانه به خاطر توجه ويژه اين شورا به مباحث آموزشي، براي اين موضوع تاكنون تصميمي گرفته نشده است.

رضايي تصريح كرد كه اگر به موقع براي اين آيين تصميم مناسبي گرفته نشود، ممكن است كشورهايي كه روزي با ايران در يك مرز قرار داشتند و اكنون از ما جدا شده اند، آيين شب يلدا را به نام خود ثبت كنند.

** هدف جشنواره قصه گويي جلوگيري از منسوخ شدن قصه است

معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان نيز در اين نشست گفت: قصه، واسطه موثر تربيتي و برگرفته از فرهنگ كهن و قرآن كريم است كه متاسفانه نتوانسته ايم از اين واسطه به خوبي استفاده كنيم.

"محمدباقر آدوسي" با بيان آنكه بيش از يكهزار و 500 مربي كانون پرورش فكري سالانه به قصه گويي مي پردازند، افزود: از 15 سال قبل(اولين دوره برگزاري جشنواره قصه گويي)، به اين نتيجه رسيديم كه قصه در حال منسوخ شدن است، از اين رو بر آن شديم تا قصه گويي را معاصر سازي كرده و به جامعه بازگردانيم.

وي تصريح كرد كه بيش از دو هزار مربي در سال هاي برگزاري جشنواره قصه گويي، قصه هاي خود را به اين جشنواره ارايه كرده اند و در مراكزي چون آموزش وپرورش، مهدهاي كودك و دانشگاه ها نيز انديشمندان و مولفان بر اهميت قصه گويي تاكيد بسيار دارند.

رييس پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي افزود: در اين راستا كانون پرورش فكري سعي بر تبادل تجربيات ميان قصه هاي داخلي و بين المللي دارد از اين رو برگزاري جشنواره قصه گويي را هر سال با جديت دنبال مي كند.

معاون فرهنگي كانون پرورش فكري با بيان آنكه اين جشنواره در قالب سه محور قصه هاي آزاد، چهار شخصيت بانوي اديان "حضرت خديجه (س)، حضرت فاطمه (س)، هاجر(س) و حضرت مريم(س)" و مقالات برگزار مي شود، افزود: از مجموع يكهزار و 850 نفر كه در بخش هاي مختلف جشنواره مشاركت داشته اند، چهار درصد آنها به صورت بين المللي به رقابت مي پردازند.

آدوسي گفت: براي بخش جنبي جشنواره نيز نشست هاي تخصصي، كارگاه، نمايشگاه و تقدير از قصه گويان، نهادها و سازمان ها، پايان نامه ها، تاليفات و اعزام قصه گو به شهرهاي مختلف آذربايجان غربي در نظر گرفته شده است.

** 15 كشور ميهمان پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي

دبير پانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي نيز در اين نشست گفت: با برگزاري 31 جشنواره استاني و پنج جشنواره منطقه اي، در نهايت 39 نفر از قصه گويان و مربيان ادبي در بخش آزاد به جشنواره بين المللي راه يافتند.

"مرتضي حيدري" ادامه داد: در بخش بين الملل نيز در مرحله اول 35 كشور، 68 قصه براي جشنواره ارسال كردند كه بر اساس بررسي هيات داوران، 17 ميهمان از 15 كشور شامل آمريكا، كانادا، روسيه، دانمارك، روماني، پرتقال، آفريقاي جنوبي، كنيا، لبنان، افغانستان، سوريه، اندونزي، تايلند، اردن و تاجيكستان به بخش پاياني جشنواره راه يافته اند.

وي به معيارهاي انتخاب قصه هاي برگزيده اشاره كرد و گفت: فضاسازي براي شروع قصه، تمهيدات لازم براي حفظ و جمع بندي قصه در زمان مشخص، قابليت در سازمان دهي و پرداخت قصه، نوآوري در شيوه اجراي قصه، بهره مندي از قابليت هاي روايي و زبان قصه، توانايي بيان قصه متناسب با درك و فهم گروه هاي سني و جنس مخاطبان، برخي معيارهاي انتخاب قصه هاي برتر در دو بخش محتوا و سنجش توانايي قصه گو بوده است.

فراهنگ ** 1883 ** 1071

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30771161

چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن