واضح آرشیو وب فارسی:جهان نیوز: راهاندازي پايلوت سلامت الكترونيك توسط ايرانسل
مدير ارشد بازاريابي تجاري ايرانسل از ارائه سرويس بانكداري تلفن همراه مبتني بر فناوري STK تا چند ماه آينده خبر داد و گفت: براساس آن با انجام هر تراكنش بانكي، اطلاعات كاربر رمزنگاري شده و به موسسه مالي يا بانك ارائه و در آنجا رمزگشايي ميشود.
به گزارش مهر، باقر صمدي امروز دوشنبه در دومين كنفرانس شهروند الكترونيك و تلفن همراه با اشاره به كاربردهاي فناوري STK كه براي سيم كارت مشتركان تعبيه شده است ، اظهار داشت: اين سيستم يكي از متداولترين و امنترين سيستمهاي بانكي موجود در جهان است كه ايرانسل در آينده نزديك آن را ارائه خواهد كرد تا بانكها به راحتي بتوانند تراكنشهاي خود از جمله پرداخت قبض، مديريت چك و سفارش گذاري را از اين طريق انجام دهند.
ايجاد زيرساختهاي قابل اعتماد براي پياده سازي شهروند الكترونيك
وي چگونگي زيرساخت قابل اعتماد به شهروندان را مهمترين موضوع مورد بحث در عرصه شهروند الكترونيك عنوان كرد و ادامه داد: ارائه زيرساختي ايده آل و فراگير براي بهره برداري آحاد جامعه كه بتواند سطح سواد، سليقه و دانش متفاوت جامعه را دربرگيرد از جمله مهمترين مباحث پياده سازي شهروند الكترونيك در كشور است.
صمدي، ضريب نفوذ تلفن همراه نسبت به اينترنت در كشور را بسيار بالا عنوان كرد و با بيان اينكه بيش از 50 ميليون كاربر موبايل در كشور وجود دارد خاطرنشان كرد: آنچه كه موبايل را از بسترهاي ديگر متمايز ميكند، در دسترس بودن آن در همه اوقات است.
اين مقام مسئول در شركت ايرانسل، موبايل را بستر مناسب براي ارايه سرويسهاي شهروند الكترونيك عنوان كرد و به ويژگيهاي متمايز آن از جمله ضريب نفوذ بالاي موبايل در مقايسه با ديگر ابزارها، در دسترس بودن در همه جا و در همه وقت، سهولت در استفاده و قابليت شخصيسازي و اطلاع از مشخصات استفادهكننده اشاره كرد.
وي گفت: شبكه اي با پوشش سراسري و امكان ارائه خدمات ديتا و قابليت انتقال داده بسياري از نيازهاي آتي شهروندان را تامين خواهد كرد.
مدير ارشد تجاري ايرانسل به ارايه چند سرويس از سوي ايرانسل در حوزه شهروندي اشاره و بانكداري و پرداخت همراه، بهداشت و درمان، حمل و نقل و مديريت شهري، امنيت، مديريت انرژي، آموزش و محيط زيست را از جمله حوزههايي عنوان كرد كه امكان ارائه خدمات آن بر بستر تلفن همراه وجود دارد.
وجود زيرساخت بانكي مناسب براي بانكداري مبتني بر موبايل
به گزارش مهر ، صمدي با اشاره به وجود دو سيستم در حوزه بانكداري و نظام پرداخت در دنيا گفت: در كشورهايي كه زيرساخت خوبي براي نظام بانكي وجود دارد و ضريب نفوذ موبايل نيز بالا است سيستمهاي بانكي با تلفن همراه همگرا شدهاند و در كشورهاي ديگر كه زيرساخت بانكي ضعيف است، اپراتور تا اندازهاي نقش بانك را هم برعهده ميگيرد.
وي با بيان اينكه كشور ايران زيرساخت بانكي مناسبي دارد و امروز 20 بانك و موسسه مالي در كشور به مردم خدمات مالي ارائه ميدهند و بيشتر شهروندان نيز از حساب بانكي برخوردارند ، اضافه كرد: استراتژي ما در حوزه بانكي اين است كه با به رسميت شناختن بانكها به عنوان موسساتي كه خدمات مالي در كشور ارائه ميدهند، بستر موبايل را به عنوان بستري براي بانكها فراهم كنيم تا خدمات مالي و پرداختي خود را به شهروندان ارائه دهند.
ارائه رمز يكبار مصرف در بانكداري تلفن همراه
به گزارش مهر ، صمدي با بيان اينكه موبايل مزيتهايي از جمله سهولت، امنيت، شفافيت مالي و نوآوري در ارائه خدمات بانكي را براي بانكها به ارمغان آورده است ، گفت: يكي از سرويسهايي كه ايرانسل در تعامل با چند بانك كشور ارائه ميكند، سرويس بانكداري همراه بر مبناي كدهاي دستوري USSD است كه مهمترين ويژگي آن استقلال كامل از گوشي است.
وي افزود: موضوع ديگري كه ايرانسل در حوزه بانكداري همراه به دنبال آن است و اكنون بانكهاي صادرات و ملي از آن استفاده ميكنند، سرويس OTP يا One Time Password يا همان رمز يكبار مصرف است كه اگر بتوانيم آن را روي سرويس بانكداري همراه قرار دهيم، باتوجه به اينكه سيمكارت هميشه همراه كاربر است، امنيت بالايي را براي تراكنشهاي مالي آن فراهم ميكند.
مدير ارشد بازاريابي تجاري ايرانسل گفت: حوزه ديگر مربوط به NFC است كه يك تكنولوژي مخابرات بيسيم در فاصله بسيار نزديك محسوب مي شود و براي پرداختهاي خرد مورد استفاده قرار مي گيرد؛ پايلوت اين سرويس هم اكنون راهاندازي شده و ايرانسل به دنبال گسترش آن و نيازمند همكاري شهرداريها و ادارات و سازمانهاي بخش حمل و نقل كشور است.
به گفته وي ، وجود كيف پول الكترونيكي در كنار بانكداري همراه اين امكان را به مشتريان ميدهد در هر لحظه كه بخواهند كيف پول الكترونيكي خود را بدون نياز به مراجعه به باجه بانك شارژ كنند. زيرساخت كشور قابليت ارايه اين سرويس را دارد و اكنون در مترو و جاهاي ديگر كارتهاي ارايه شده با NFC سازگار است كه اين سيستم را روي سيمكارتها توسعه دهد.
ايجاد سيستم سلامت الكترونيكي بر بستر موبايل در كرمان
صمدي از راهاندازي پايلوت سيستم سلامت الكترونيكي بر بستر موبايل در استان كرمان خبر داد و گفت: بر بستر اين سرويس فردي كه به اورژانس زنگ ميزند با استفاده از شبكه ايرانسل نزديكترين آمبولانس به بيمار اختصاص داده ميشود و اطلاعات باليني دريافت شده از بيمار نيز از طريق تلفن همراه به آمبولانس انتقال داده ميشود.
اين مدير ايرانسل به ارائه خدمات تلفن همراه در حوزه حمل و نقل اشاره كرد و افزود: در حوزه حمل و نقل سيستمهاي مخابراتي ميتوانند از مسافرتهاي زايد جلوگيري كنند كه امكان ارائه خدمات مبتني بر موقعيت (LBS) در اين راستا فراهم شده است.
به گفته صمدي، حوزههاي ديگري كه امكان ارائه خدمات بر بستر تلفن همراه فراهم شده، مرتبط با امنيت، نظام آموزشي و مديريت هوشمند انرژي است كه در حوزه آموزش امكان ارائه محتواي آموزشي به عموم بر بستر تلفن همراه و تعامل موثر ميان نهادهاي آموزشي و جامعه فراهم شده است.
لينك ثابت || اضافه شده توسط آرش كريم بيگي|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلي || آرش كريم بيگي
| More
براي عضويت در خبرنامه روزانه ايستنا؛ نشاني پست الكترونيكي خود را در فرم زير وارد نماييد. پس از آن به صورت خودكار ايميلي به نشاني شما ارسال ميشود، براي تكميل عضويت خود و تاييد صحت نشاني پست الكترونيك وارد شده، مي بايست بر روي لينكي كه در اين ايميل برايتان ارسال شده كليك نماييد. پس از آن پيامي مبني بر تكميل عضويت شما در خبرنامه روزانه ايستنا نمايش داده ميشود.
ictna/BHwZen_US
ثبت نام
سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جهان نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]