تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865119818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خطرات استفاده از مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق از داروهاي قاچاق بيشتر استخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: خطرات استفاده از مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق از داروهاي قاچاق بيشتر استخبرگزاري موج -


۲۵ دي ۱۳۹۰ (۱۳:۱۸ب.ظ)

خطرات استفاده از مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق از داروهاي قاچاق بيشتر است
خبرگزاري موج - خطرات و ضررهاي استفاده از مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق به دليل استمرار در مصرف روزانه، مي تواند به مراتب بيشتر از داروهاي قاچاق، سلامت مردم را تهديد كند.

به گزارش خبرگزاري موج، دكتر هاشم منتصري معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شيراز با بيان اين مطلب، گفت: بسياري از مردم داروها را در مدت كوتاهي در هنگام بيماري مصرف مي كنند اما مواد آرايشي و بهداشتي هر روز به تناسب روي پوست، چشم، مو و يا ناخن مورداستفاده قرار مي گيرند كه اين استمرار در مصرف مي تواند در صورت ناسالم بودن مواد مصرفي و رنگي مورد استفاده خصوصا مواد اوليه حاوي سرب و فلزات سنگين و يا بكار گيري شرايط و شيوه هاي ساخت، حمل و نقل و انبار داري و عرضه نامناسب، موجب زيان ها زيادي از جمله ايجاد ضايعات پوستي و مو، بيماري هاي مختلف كليوي، كبدي، اعصاب، عفونت و حتي حساسيتها و آلرژي هاي متعدد پوستي وتنفسي در كودكان و بالغين شود.
وي افزود: مردم فهيم بايد به اين نكته توجه جدي داشته باشند كه مواد آرايشي و بهداشتي مورد نياز خود را نيز مانند داروها از داروخانه يا نمايندگي هاي مجاز توزيع اين فرآورده ها كه تحت كنترل ونظارت وزارت بهداشت وساير سازمانهاي مرتبط هستند، تهيه كنند.
وي گفت: در مراكز مجاز عرضه مواد آرايشي و بهداشتي كليه كالاها بايد داراي مجوز توليد و بهره برداري و يا مجوز ورود از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي كشور باشند.
دكتر منتصري بيان كرد: تاريخ توليد، تاريخ انقضاء معتبر، نشاني توليد كننده و يا نام شركت توزيع كننده، شماره پروانه ساخت و سري ساخت براي فرآورده هاي آرايشي توليدي ايران بايد برروي برچسب اصلي نوشته شده و همچنين در مورد فرآورده هاي خارجي اين اطلاعات به صورت برچسب فارسي براي تمامي فرآورده هاي خارجي، بر روي بسته بندي اصلي فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي مجاز قابل مشاهده باشد.
وي افزود: توجه نكردن به اين موارد در هنگام خريد و مصرف مواد آرايشي و بهداشتي مي تواند زيان هاي جبران ناپذيري براي مصرف كنندگان به دنبال داشته باشد، گزارشات متعدد، مبني بر بستري شدن و يا تحت درمان قرار گرفتن افراد بواسطه مصرف فرآورده هاي آرايشي بي كيفيت و غيرسالم و قاچاق در مراكز درماني و بخشهاي پوست و چشم مؤيد اين موضوع است.
دكتر منتصري تصريح كرد: در مواردي مشاهده مي شود كه برخي از شهروندان مواد آرايشي و بهداشتي مورد نياز خود را از مراكز غير مجاز عرضه مواد آرايشي و بهداشتي، مانند دست فروش ها و يا به صورت اينترنتي و تلفني و يا تحت تاثير تبليغات اغراق آميز ماهواره ها و يا ارزاني قيمت و فشارهاي فروشندگان تهيه مي كنند كه به اين گروه در مورد خطر جدي اين محصولات هشدار داده مي شود.
وي گفت: امروزه بعلت وجود متقاضي و خريدار ناآگاه به مسائل سلامت در دنيا، افراد سودجو فرآورده هاي بي كيفيت، ناسالم و تاريخ گذشته را در كارگاه هاي زير زميني و در بسته بندي هاي مختلف وحتي با برچسب هاي جعلي شركت هاي معتبر داخلي و خارجي تهيه و با استفاده از تبليغات غير قابل كنترل در اينترنت و ماهواره ها و حتي تلفن و پيامك آنها را تبليغ و با بكارگيري مراكز و سيستم قاچاق آنها را در بازارهاي مصرف جهاني توزيع و از طريق دست فروشان و بازارهاي غير مجاز و پيك در ميان متقاضيان توزيع مي كنند.
عضو هيئت علمي گروه كنترل كيفيت دانشكده داروسازي و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي شيراز در پاسخ به اين سوال كه راه حل پيشنهادي در بر خورد با معضل وجود فرآورده هاي تقلبي و قاچاق آرايشي و بهداشتي در جامعه چيست، گفت: امروزه اين مسئله يكي از دغدغه هاي مسئولين سلامت كشورها در جهان شده است. تا وقتي كه بازار مصرف و خريدار براي اينگونه فرآورده ها وجود داشته باشد، افراد سودجو به توليد، تبليغ، توزيع و عرضه آنها در محل ها و با امكانات جديد ادامه مي دهند و كنترل كامل آنها با شيوه هاي معمول و قوانين و امكانات موجود مشكل است.
وي افزود: متخصصان و كارشناسان معتقدند اقدامات جدي كليه سازمانهاي مرتبط در تامين كالاهاي سالم آرايشي و بهداشتي و نظارت بر بازار مصرف آنها و برخورد جدي با متخلفين ضروري است ولي موثرترين راه در تامين و حفظ امنيت سلامت در جامعه آموزش و اطلاع رساني به مردم در مورد معيارهاي كالاي آرايشي بهداشتي سالم و خطرات و عواقب مصرف كالاهاي قاچاق و ناسالم و افزايش مشاركت مردمي در امر مبارزه با موارد مخل سلامت و خودداري از خريد و مصرف اين فرآورده هاست.
وي متذكر شد كه امروزه تنها مراكزي كه مي توان بااطمينان بيشتر از آنها فراورده هاي آرايشي و بهداشتي مورد مصرف خود و خانواده ها را تهيه كرد، مراكزي است كه تحت نظارت دائم معاونت هاي غذاودارو دانشگاه ها و يا ساير مراكز ذيربط رسمي است.

يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن