تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837281243
/رييسجمهور امروز از سفر به آمريكاي لاتين بازميگردد/ احمدينژاد: آمريكاي لاتين ديگر حياط خلوت آمريكا نيست
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /رييسجمهور امروز از سفر به آمريكاي لاتين بازميگردد/ احمدينژاد: آمريكاي لاتين ديگر حياط خلوت آمريكا نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييسجمهور كشورمان با پايان يافتن سفر دورهاي خود و هيات همراه به چهار كشور آمريكاي لاتين، بعد از ظهر جمعه به وقت محلي با بدرقه رسمي وزير امور خارجه اكوادور عازم تهران شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود احمدينژاد اوايل هفته جاري تهران را به مقصد آمريكاي لاتين ترك كرد تا در جريان سفر به كشورهاي ونزوئلا، نيكاراگوئه، كوبا و اكوادور و ديدار با همتايان خود در خصوص ارتقاي مناسبات دو جانبه و همچنين مسائل منطقهاي و بينالمللي بحث و تبادل نظر كند.
وي در اين سفر دورهاي با هوگو چاوز ـ رييسجمهور ونزوئلا، دانيل اورتگا ـ رييسجمهور نيكاراگوئه، رائول كاسترو ـ رييسجمهور كوبا ـ و رافائل كرهآ ـ رييسجمهور اكوادور ـ ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش ايسنا، در مراسم بدرقه رسمي رييسجمهور كشورمان توسط وزير امور خارجه اكوادور، سرود ملي دو كشور نواخته شد و احمدينژاد از يگان حاضر در فرودگاه سان ديد.
گزارش ايسنا از اخبار اين سفر در دو روز گذشته به شرح زير است:
احمدينژاد وارد كوبا شد
رييسجمهور كشورمان در ادامه سفر دورهاي خود به آمريكاي لاتين وارد كوبا شد.
ديدار و مذاكره با مقامات و سران كوبا، گفتوگو در خصوص موضوعات مهم بينالمللي و منطقهاي و بررسي راههاي گسترش همكاريهاي دو جانبه از مهمترين برنامههاي رييسجمهور در سفر به كوبا بود.
اعطاي دكتراي افتخاري علوم سياسي دانشگاه هاوانا به احمدينژاد
در مراسم سخنراني رييسجمهور كشورمان در دانشگاه تاريخي هاوانا، دكتراي افتخاري علوم سياسي اين دانشگاه به وي اعطا شد.
به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه هاوانا اين دكتراي افتخاري را به خاطر تلاشهاي محمود احمدينژاد در دفاع از حقوق ملت ايران در برابر قدرتهاي سرمايهداري و تلاش براي برقراري نظم عادلانه در جهان به وي اعطا كرد.
دانشگاه هاوانا يكي از مهمترين دانشگاههاي دولتي در كوباست. اين دانشگاه اولين دانشگاه در اين كشور و يكي از اولين دانشگاههاي آمريكاي جنوبي است.
موج انسانهاي عالم و عاشق بساط سرمايهداري را بر خواهد چيد
رييسجمهور كشورمان با تاكيد بر اينكه نظام سرمايهداري در عمل شكست خورده و در عرصههاي مختلف اقتصادي، سياسي و فرهنگي به بنبست رسيده است، گفت: البته ممكن است نظام سرمايهداري در انتهاي راه خود به اقدامات خشني متوسل شود اما عمر تاريخي انديشه سرمايهداري به پايان راه خود رسيده و موج انسانهاي عالم و عاشق بساط سرمايهداري را از جهان بر خواهد چيد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلي نيز طي سخناني در جمع اساتيد و دانشجويان دانشگاه تاريخي هاوانا با بيان اينكه انسان مهمترين موضوع هستي است، تصريح كرد: هيچ موجودي بالاتر و مهمتر از انسان خلق نشده است. همه عالم هستي در خدمت انسان است و انسان بايد با تلاش و كار مستمر به سعادت برسد.
وي ادامه داد: رسيدن به سعادت، صلح، امنيت، احترام و كرامت انساني آرزوي همه انسانها در طول تاريخ بوده و امروز نيز خلاصه مطالبه همه انسانها رسيدن به سعادت و كرامت انساني است.
رييسجمهور با بيان اينكه رسيدن به سعادت، صلح و امنيت پايدار نيازمند عوامل گوناگوني است، علم را يكي از مهمترين اين عوامل دانست و افزود: انسان منهاي علم با ساير موجودات تفاوتي ندارد. حقيقتي كه به انسان هويت انساني ميبخشد، علم است. علم چراغ راه است و به انسان قدرت آگاهي و شناخت را هديه ميكند.
احمدينژاد با بيان اينكه علمي مفيد است كه در خدمت انسان و جامعه بشري و ارزشهاي انساني باشد، اظهار كرد: نميتوان علم كساني را كه بمب ميسازند و با استفاده از آن انسانها را ميكشند و يا كساني كه پيچيدهترين سلاحهاي كشتار جمعي را توليد ميكنند و يا در حوزه علوم سياسي راهكارهايي را طراحي ميكنند كه ملتها را زير سلطه خود بكشند، علم مفيد دانست. اينگونه علمها ارزشي ندارد.
وي خاطرنشان كرد: امروز در بسياري از كشورهاي دنيا، علوم اقتصاد سرمايهداري تدريس ميشود و بسياري از مديران اقتصادي دنيا از معادلات و فرضيههاي سرمايهداري استفاده ميكنند. اين در حالي است كه نتيجه علم اقتصاد سرمايهداري بيش از سه ميليارد فقير، گرسنه و ايجاد فاصله طبقاتي بسيار گسترده و روزافزون است.
رييس قوه مجريه يادآور شد: نظام سرمايهداري با طراحي ساز و كارهاي اقتصادي، ثروت ملتها را به طور سيستماتيك و مستمر غارت ميكند.
احمدينژاد در عين حال با بيان اينكه بايد توجه داشت علوم مورد نياز انسان براي رسيدن به سعادت فقط علوم مادي و اقتصادي نيست، اضافه كرد: انسان از دو وجه مادي و معنوي برخوردار است و شناخت حقيقت انسان و استعدادهاي الهي او از ملزومات رسيدن به كمال است.
وي عدالت را از ديگر عوامل رسيدن انسان به سعادت و كمال دانست و گفت: بدون عدالت محال است بشريت به سعادت برسد. اگر عدالت نباشد سخن از امنيت، سعادت و صلح بيفايده است. عدالت بدين معناست كه همه انسانها فرصت زندگي و رسيدن به سعادت پيدا كنند و به طور عادلانه از امكانات بهرهمند باشند.
رييسجمهور تصريح كرد: ريشه همه جنگها و تجاوزگريهاي تاريخي و همه ناامنيها در جهان، بيعدالتي است.
احمدينژاد عدالت را ضامن امنيت و صلح پايدار دانست و ادامه داد: البته بايد توجه داشت كه وقتي عده قليلي همه قدرت و ثروت جهان را در اختيار گرفتهاند و به طور يكجانبه از آن استفاده ميكنند، سخن از صلح و عدالت بيمعناست.
وي افزود: مهمترين ماموريت انسان براي رسيدن به سعادت، اجراي عدالت است و البته بزرگترين دشمنيها در طول تاريخ نيز عليه عدالت شكل گرفته است. اينكه ملت ايران، كوبا و ملتهاي آمريكاي لاتين مورد بغض نظام سرمايهداري هستند و سنگينترين دشمني از ناحيه سرمايهداري جهاني نيز عليه ملتهاي ما سازماندهي ميشود، ناشي از آن است كه ملتهاي اين منطقه آرمان عدالتطلبي را دنبال ميكنند.
رييسجمهور، عشق و محبت را از ديگر عوامل رسيدن به سعادت و كمال انساني برشمرد و اظهار كرد: سعادت انسانها در سايه مهر و محبت نسبت به ديگران است و صلح و سعادت منهاي مهرورزي معنا و مفهومي ندارد. اگر محبت نباشد اصل حيات انساني نيز به خطر خواهد افتاد. كساني كه به افغانستان حمله كردند و صدها هزار انسان را در اين كشور به خاك و خون كشيدند، دلهايشان از عشق و محبت انساني خالي است. نظام سرمايهداري در عراق نيز براي تسلط بر منابع نفتي اين كشور تا امروز بيش از يك ميليون نفر را كشته يا زخمي كرده است.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: كساني كه به خاطر برنده شدن در انتخابات رياست جمهوري جنگ به راه انداخته و بيش از يك ميليون انسان را ميكشند، بويي از عشق و محبت نبردهاند.
وي يادآور شد: انسان براي رسيدن به سعادت نيازمند علم مفيد، عشق و محبت است و نظام سرمايهداري فاقد اين سه ويژگي است و هر انديشه و نظامي كه از اين سه عنصر تهي باشد، نتيجهاي جز فاصله طبقاتي، ظلم و تجاوزگري نخواهد داشت.
رييسجمهور با بيان اينكه نظام سرمايهداري به پايان راه رسيده و در عرصههاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي حرف جديدي براي بشريت ندارد، اضافه كرد: امروز نظام سرمايهداري كه در عرصه منطق حرفي براي ارائه ندارد، بلافاصله به اسلحه و تهديد متوسل ميشود و ميتوان گفت كه نظام سرمايهداري جز سلاح، منطقي در اختيار ندارد.
احمدينژاد با بيان اينكه جهان نيازمند انديشه جديدي مبتني بر عدالت، عشق و محبت است، گفت: امروز همه ملتها، بهخصوص دانشگاهيان ماموريت دارند كه در طراحي نظم جديد انساني آينده مشاركت داشته باشند؛ نظمي كه متعلق به همه انسانها باشد و تمامي ملتها در مديريت آن نقش داشته باشند.
وي تاكيد كرد: بدون ترديد همه صالحان، دانشمندان و دوستداران انسانيت، بايد دست در دست هم در مسير طراحي نظام انساني آينده، حركت كنند.
رييسجمهور افزود: بايد هوشيار بود كه اگر نظام آينده جهاني را طراحي نكنيم چه بسا همان سرمايهداران، استعمارگران و بردهداران سابق، نظم جديد ضدانساني را طراحي و مجددا بر ملتها تحميل خواهند كرد.
احمدينژاد اظهار كرد: امپرياليسم و سرمايهداري و هر انديشه ضد انساني، رفتني است و عشق، صلح، عدالت و انسانيت خواهد آمد.
وي در بخش ابتدايي سخنان خود با قدرداني از مسئولان دانشگاه هاوانا در اعطاي دكتراي افتخاري به او خاطرنشان كرد: اعطاي اين درجه علمي را نشانه همبستگي و همراهي دو ملت ايران و كوبا براي نيل به اهداف بزرگ انساني تلقي ميكنم و مطمئن هستم دانشگاههاي دو كشور در كنار هم ميتوانند نظم انساني و عدالتمحور آينده را طراحي و به بشريت معرفي كنند.
بر اساس اين گزارش، علاوه بر رييس دانشگاه هاوانا، معاون رييس جمهور كوبا نيز در جلسه سخنراني رييسجمهور كشورمان حضور داشت و احمدينژاد دفتر يادبود دانشگاه هاوانا را نيز امضا كرد.
استقبال رسمي رييسجمهور كوبا از احمدينژاد
رييسجمهور كشورمان در كاخ رياستجمهوري كوبا توسط رائول كاسترو مورد استقبال رسمي قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، در آيين استقبال رسمي از محمود احمدينژاد كه عصر چهارشنبه به وقت محلي برگزار شد، پس از نواخته شدن سرود جمهوري اسلامي ايران و جمهوري كوبا، رييسان جمهور دو كشور، هياتهاي همراه را به يكديگر معرفي كردند.
احمدينژاد و كاسترو بلافاصله پس از مراسم استقبال در نشستي دو جانبه مسايل مورد علاقه طرفين را مورد بحث و بررسي قرار دادند.
اداي احترام احمدينژاد به مقام رهبر فكري انقلاب كوبا
رييسجمهور كشورمان با حضور در ميدان انقلاب هاوانا و محل يادبود خوزه ماروتي با اهداي تاج گل به مقام اين رهبر انقلابي مردم كوبا اداي احترام كرد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد و هيات همراه بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلي با حضور در ميدان انقلاب هاوانا و محل يادبود خوزه ماروتي، مقاومت و ايستادگي اين رهبر انقلابي را در مقابل استعمار و استكبار، گرامي داشتند.
رييسجمهور سپس از موزهاي كه به تصاوير و نوشتههايي از خوزه ماروتي ـ رهبر انقلابي مردم كوبا ـ اختصاص داشت، بازديد و دفتر يادبود اين موزه را امضا كرد.
ميدان انقلاب هاوانا محلي است كه در سال 1959 فيدل كاسترو پس از پيروزي انقلاب مردم كوبا، اولين بار از آنجا براي مردم اين كشور سخنراني كرد.
خوزه ماروتي نيز به عنوان رهبر فكري انقلاب كوبا شناخته ميشود.
افزايش همبستگي دو ملت در برابر زياده خواهي هاي امپرياليسم
روساي جمهور ايران و كوبا با اشاره به مقاومت اين دو ملت بزرگ در برابر فشارهاي امپرياليسم به سركردگي آمريكا، بر گسترش اتحاد و همبستگي دو ملت در مقابل زياده خواهي هاي امپرياليسم تاكيد كردند.
به گزارش ايسنا محمود احمدي نژاد شامگاه چهارشنبه به وقت محلي در ديدار رائول كاسترو رييس جمهور كوبا، ظرفيت همكاري بين دو كشور را گسترده و متنوع دانست و گفت: با شناسايي و فعال كردن ظرفيتهاي همكاري مي توان مناسبات دو كشور را تا حداكثر ممكن گسترش داد.
رييس جمهور، اهميت گسترش همكاريهاي منطقهاي ايران و كوبا را مورد تاكيد قرار داد و افزود: با گسترش و تقويت همكاري هاي منطقهاي مي توان در مسير مقاومت در مقابل دشمنان عدالت و انسانيت گام هاي موثري برداشت.
احمدي نژاد "سياك" (يكي از سازمان هاي همكاري منطقه اي آمريكاي لاتين) را نمونه بسيار خوبي از توانايي ملت هاي مستقل و عدالتخواه دانست و اظهار داشت: اين سازمان مبتني بر اعتماد به نفس ملي و منطقه اي شكل گرفته است.
رائول كاسترو رييس جمهور كوبا نيز در اين ديدار با اظهار رضايت از روابط رو به گسترش تهران – هاوانا تعميق و تحكيم روزافزون روابط دو كشور در ابعاد مختلف را مورد تاكيد قرار داد.
كاسترو همگرايي مثبت و سازنده اي را كه در منطقه آمريكاي لاتين بوجود آمده است، طليعه پيدايش آمريكاي لاتيني مستقل و آزاد دانست.
رييس جمهور كوبا، التزام و وحدت ملتهاي آزاده را سرمايه ارزشمندي براي استقلال و آزادي و دستيابي به صلح پايدار دانست.
كاسترو با تمجيد از سخنان احمدي نژاد در دانشگاه هاوانا آن را داراي مطالبي بسيار ارزشمند و حرف دل همه عدالتخواهان جهان دانست.
تاكيد برتقويت همگرايي كشورهاي انقلابي براي اصلاح
دكتر احمدينژاد و فيدل كاسترو در ديداري كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد مهمترين مسايل بينالمللي و منطقهاي بويژه موضوع تبعات نظام ناعادلانه حاكم بر جهان، ضرورت خلع سلاح هستهاي، تقويت روابط ملتهاي انقلابي، تلاش براي برپايي صلح و امنيت در جهان و مقابله با انتشار گازهاي گلخانهاي را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
به گزارش ايسنا، رييس جمهوري اسلامي ايران و رهبر انقلاب كوبا همچنين بر ضرورت همگرايي و اتحاد كشورهاي انقلابي و تلاش همه جانبه براي اصلاح مناسبات ناعادلانه حاكم بر جهان با ايستادگي و مقاومت ملتها در برابر زيادهخواهي مستكبران و قدرتهاي زورگو تاكيد كردند.
احمدينژاد در اين ديدار با تجليل از شخصيت انقلابي و برجسته فيدل كاسترو گفت: همه ملتهاي جهان بويژه انقلابيون با نام فيدل كاسترو آشنا بوده و براي شخصيت انقلابي و مردمي شما احترام فراواني قائل هستند.
رييس جمهور با بيان اينكه دو ملت ايران و كوبا آرمان و ديدگاه مشتركي نسبت به مسايل و موضوعات بينالمللي دارند، گفت: با توجه به اينكه نظام سرمايهداري به پايان راه خود رسيده است، دو ملت بزرگ ايران و كوبا، در شرايط كنوني مسئوليت سنگيني در برپايي نظم جديد جهاني بر محور عدالت و انسانيت دارند.
وي با اشاره به هجمه سنگين مستكبران عليه ملتهاي مستقل و عدالتخواهي مانند ايران و كوبا اظهار داشت: در شرايطي كه امپرياليسم همه توان خود را عليه ما بسيج كرده است، ملتهاي مستقل جهان با انسجام و همبستگي و تقويت همكاريها و تعاملات خود ميتوانند دشمنان را بيش از گذشته ناكام و مأيوس سازند.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: امروز به فضل الهي ملتها بيدار شده و از حق حاكميت و تعيين سرنوشت خود دفاع ميكنند و ديگر اجازه نخواهند داد اقليتي زورگو و زيادهخواه اراده خود را بر آنها تحميل كنند.
رييسجمهور در ادامه بر افزايش روزافزون مناسبات تهران – هاوانا تاكيد كرد و گفت: روابط گسترده و نزديك دو كشور در عرصههاي مختلف سياسي، اقتصادي و فرهنگي به نفع دو ملت و تمامي ملتهاي دوستدار عدالت و آزادي است.
فيدل كاسترو رهبر انقلابي كوبا نيز در اين ديدار مقاومت ملت ايران در مقابل امپرياليسم و قدرتهاي زورگو را ستودني و درسآموز توصيف كرد و گفت: جمهوري اسلامي ايران با ايستادگي و مقاومت در برابر مستكبران، جايگاه برجستهاي در مناسبات جهاني و در بين ملتها پيدا كرده است و اين جايگاه ارزشمند ميتواند كانون اميد ملتهاي جهان باشد.
وي با اشاره به اينكه اخبار ايران و سخنرانيها و مطالب دكتر احمدينژاد را به طور روزانه پيگيري ميكند، با تاكيد بر موافقت خود با ايدهها و نظريات دكتر احمدينژاد در خصوص مسايل جهاني اظهار داشت: بنده نيز معتقدم كه امپرياليسم در حال فرو پاشي است و چاپ دلارهاي بدون پشتوانه يك كلاهبرداري بزرگ از سوي سرمايهداران عليه ساير ملتهاي جهان ميباشد.
كاسترو با اشاره به اينكه ايران و كوبا از روابط استراتژيك و راهبردي برخودار هستند، بر ضرورت هماهنگي و تعاملات هر چه نزديكتر تهران – هاوانا در تمامي زمينهها تاكيد كرد.
رهبر انقلاب كوبا خاطرنشان كرد: دنيا به سمت ايدههاي عدالتطلبانه در حال حركت است و ملتها بايد در مسير رفع مشكلات جهاني، از جمله تلاش براي خلع سلاح هستهاي قدرتهاي زيادهخواه، با يكديگر همكاري و مشاركت كنند و امروز موضوع خلع سلاح هستهاي يك ضرورت جهاني است.
وي با بيان اينكه توطئههاي امپرياليسم به صورت غيرعادلانه عليه ملت ايران شكل گرفته است، اظهار داشت: همبستگي و همكاري كشورهاي انقلابي با يكديگر ميتواند گام مؤثري در شكست اينگونه توطئههاي مستكبران باشد.
احمدينژاد از كوبا عازم اكوادور شد
رييس جمهور كشورمان كه در سومين گام از سفر دوره اي به هاوانا پايتخت كوبا سفر كرده بود، با بدرقه رائول كاسترو فرودگاه اين شهر را به مقصد اكوادور ترك كرد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدي نژاد صبح روز پنجشنبه به وقت محلي در حالي كوبا را با بدرقه رييسجمهور اين كشور ترك كرد كه در سفر يكروزه اش علاوه بر ديدار و مذاكره با همتاي كوبايي خود، با فيدل كاسترو رهبر انقلاب كوبا نيز ديدار و مذاكرهاي مفصل و مشروح داشت و در دانشگاه تاريخي و باسابقه هاوانا نيز براي دانشگاهيان اين كشور به ايراد سخنراني پرداخت.
احمدينژاد وارد اكوادور شد
رييسجمهور كشورمان ظهر پنجشنبه به وقت محلي وارد كيتو ـ پايتخت اكوادور ـ شد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد در پنجمين روز از سفر دورهاي خود به آمريكاي لاتين پس از ترك كوبا وارد اكوادور شد و مورد استقبال وزير امور خارجه اين كشور قرار گرفت.
وي به كاخ رياست جمهوري اكوادور خواهد رفت تا مورد استقبال رسمي رافائل كرهآ، رييس جمهور اين كشور قرار گيرد.
اكوادور چهارمين مقصد رييسجمهور كشورمان و هيات همراه در سفر دورهاي به آمريكاي لاتين است.
پس از برگزاري آيين استقبال رسمي، مذاكرات خصوصي رييسان جمهور دو كشور، نشست هياتهاي مشترك و كنفرانس مطبوعاتي برگزار كردند.
به گزارش ايسنا، جمعي از مردم مناطق مختلف اكوادور با حضور در فرودگاه كيتو و سردادن شعارهايي از قبيل "زنده باد مبارز انقلابي ايران"، "مرگ بر آمريكا، مرگ بر امپرياليسم"،"درود بر ملت و دولت ايران" و "مبارزه تنها راه رهايي است" از هيات ايراني استقبال كردند.
آنان پلاكاردهايي با مضامين "اكوادور و ايران همراه با هم در جنگ عليه امپرياليسم" و "اكوادور با مقاومت ملت ايران اعلام همبستگي ميكند" و همچنين تصاويري از امام خميني (ره)، محمود احمدينژاد در كنار رافائل كرهآ و نيز پرچم ايران و اكوادور را در دست داشتند.
استقبال رسمي رييسجمهور اكوادور از احمدينژاد
رييسجمهور كشورمان در كاخ رياست جمهوري اكوادور مورد استقبال رسمي رييسجمهور اين كشور قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، هيات عاليرتبه سياسي ـ اقتصادي ايران به رياست محمود احمدينژاد ظهر پنجشنبه به وقت محلي وارد كاخ رياست جمهوري اكوادور واقع در ميدان استقلال شهر كيتو شد.
جمعي از مردم اكوادور با در دست داشت پرچمهاي ايران و اكوادور نظارهگر استقبال رافائل كرهآ ـ رييسجمهور اين كشور ـ از احمدينژاد بودند.
نمايندگان رسانههاي خبري نيز با حضور در محل كاخ رياست جمهوري، مراسم استقبال را گزارش كردند.
در اين مراسم ضمن پخش سرود ملي مهمان و ميزبان، كرهآ و احمدينژاد از يگانهاي حاضر سان ديدند و سپس دو هيات به يكديگر معرفي شدند.
مردم حاضر در ميدان استقلال همزمان با ورود رييسجمهور كشورمان به اين ميدان با تكان دادن پرچمهاي ايران و اكوادور، شعار زنده باد ايران و زنده باد اكوادور را سر دادند.
محورهاي ديدار و مذاكرات رييسان جمهور ايران و اكوادور، روابط دو جانبه و مسائل مهم منطقهاي و بينالمللي است.
مذاكرات خصوصي احمدينژاد با همتاي اكوادوري
مذاكرات خصوصي رييسجمهور كشورمان با همتاي اكوادورياش در كاخ رياست جمهوري اكوادور آغاز شد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد و رافائل كرهآ عصر پنجشنبه به وقت محلي پس از ضيافت ناهار وارد مذاكرات خصوصي شدند.
راههاي ارتقاي هرچه بيشتر روابط و مناسبات دوجانبه منطقهاي و بينالمللي، محور اين مذاكرات اعلام شد.
پس از استقبال رسمي رييسجمهور اكوادور از احمدينژاد در كاخ رياست جمهوري كه با ابراز احساسات مردم حاضر در ميدان استقلال شهر كيتو همراه بود، رييسجمهور كشورمان در ضيافت ناهار رافائل كرهآ حضور يافت.
حضور در نشست مشترك هياتهاي ايراني و اكوادوري و حضور در كنفرانس خبري براي پاسخ به سوالات رسانهها از ديگر برنامههاي احمدينژاد در سفر به اكوادور است.
نشست مشترك هياتهاي ايران و اكوادور
با اتمام مذاكرات خصوصي رييسان جمهور ايران و اكوادور كه چند ساعت به طول انجاميد، مذاكرات مشترك هياتهاي دو كشور با حضور چند تن از وزيران اقتصادي و سياسي ايران و اكوادور آغاز شد.
به گزارش ايسنا، در اين نشست كه به رياست محمود احمدينژاد و رافائل كرهآ برگزار شد، طرفين راههاي ارتقاي مناسبات دوجانبه را مورد بررسي قرار دادند و به توافقاتي دست يافتند.
آمريكاي لاتين ديگر حياط خلوت آمريكا نيست
در نشستي مطبوعاتي با حضور رافائل كرهآ رييسجمهور اكوادور و محمود احمدينژاد رييس جمهوري اسلامي ايران بر گسترش روابط اقتصادي ايران با اكوادور تاكيد شد.
به گزارش ايسنا رافائل كرهآ طي سخناني در نشست مطبوعاتي مشترك با حضور رييسجمهور كشورمان ضمن خوشامدگويي به محمود احمدينژاد و هيات همراه اظهار كرد: طي جلسه خصوصي كه برگزار شد، ايجاد يك جبهه مشترك براي حمايت از حقانيت جمهوري اسلامي ايران و دفاع از حقوق هستهيي آن و همچنين متوقف كردن فشارهاي قدرتهاي استعمارگر مطرح شد. همچنين ايجاد يك جبهه منسجم براي مقابله با اقدامات امپرياليستي كه قدرتهاي بزرگ نسبت به ايران انجام ميدهند. هر نوع حمايتي از ايران در راستاي احقاق حق و اثبات استقلال آن انجام خواهد شد.
رييسجمهور اكوادور افزود: به دنبال ادعاهاي گذشته، امروز واشنگتنپست مقالهاي را منتشر كرده و من را مفلوكي طرد شده از جامعه مطرح كرده است. البته اينگونه اقدامات براي ما تازه نيست و ما به اين ياوهگوييها عادت داريم. همچنين نكته خندهدار ديگر اينكه آنها مطرح ميكنند ايران به دنبال استخراج منابع اورانيوم اكوادور است و متاسفم كه آنها اين سفر پرمحتوا را با مطالبي خندهدار به سخره گرفتهاند. آنها همچنان در جهل به سر ميبرند.
وي با تاكيد بر تعميق و گسترش روابط دوجانبه، تصريح كرد: پروژههاي دوجانبه اثربخشي ميان دو كشور مطرح شد و اقتصاد و روابط ما مكمل يكديگر هستند. ايران كشور صاحب صنعت و فناوري است و از سوي ديگر اكوادور توليدكننده مواد غذايي و كشاورزي به شمار ميرود.
به گزارش ايسنا در ادامه، محمود احمدينژاد با بيان سپاسگزاري از خداوند براي توفيق سفر مجدد به كشور اكوادور، گفت: از دوست و برادر عزيزم آقاي رافائل كرهآ به خاطر دعوت، استقبال و پذيرايي از هيات سپاسگزارم.
رييسجمهور كشورمان خاطرنشان كرد: آنها هرچه ميخواهند بگويند. ما آقاي رافائل كرهآ را رييسجمهوري پاك و مردمي ميشناسيم. آنها به دنبال افرادي هستند كه تابع آنها باشد و حقوق ملت خود را در اختيار آنها قرار دهد. هر فردي بر روي عزت و استقلال كشورش پافشاري كند از نگاه آنها مطرود است.
وي ادامه داد: هركس بخواهد در ملت خود محبوب شود بايد كاري كند كه يانكيها به او بد و بيراه بگويند. افرادي كه با آنها مخالفت كنند محبوبيت بيشتري مييابند.
احمدينژاد با اشاره به برگزاري مذاكره دوجانبه و نشست مشترك هياتهاي ايراني و اكوادوري، يادآور شد كه در اين جلسات موضوعات منطقهاي و بينالمللي مورد بررسي قرار گرفت و نتايج خوبي حاصل شد. بايد بدانيم كه استعمارگران سابق، امروز با سلاح و ادعاهاي دروغين ميخواهند خود را تحميل كنند. آنها به دنبال اين هستند كه دموكراسي ادعايي خود را با بمب، موشك و تفنگ به ملتها بدهند و در حقيقت دموكراسي از لوله تفنگ، مدنظر آنهاست. روشن است كه اين برنامهها مانند گذشته با شكست مواجه ميشوند و ما در اين زمينه همنظر هستيم.
رييس قوه مجريه اظهار كرد: مصمم به گسترش روابط اقتصادي خود با اكوادور هستيم و اين به نفع دو ملت است و مطمئن هستيم كه به زودي شاهد گسترش روابط خواهيم بود.
وي با قدرداني از رافائل كرهآ به خاطر مواضع حقطلبانه و همچنين تشكر از ملت اكوادور گفت: سلام گرم ملت ايران را بپذيريد. ملت ايران دوست شما و در كنار شماست. تمام مردم اكوادور و رييسجمهور اين كشور در قلب ما جاي دارند. ما عدالت، آزادي و پيشرفت را حق همه انسانها ميدانيم.
بر اساس اين گزارش، خبرنگاري سوال خود را اينگونه مطرح كرد كه علت نگرانيهاي آمريكا از گسترش رابطه ايران و آمريكاي لاتين چيست و چشمانداز روابط اين دو كشور را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ رافائل كرهآ در پاسخ گفت: اين نگراني نشانه بيايماني و در راستاي حركتهايي است كه ميخواهد به شخصيتهاي مختلف ضربه بزند و در حقيقت ما در آمريكاي لاتين شاهد پديدهاي هستيم كه دنيا در حال رويت آن است.
رييسجمهور اكوادور ادامه داد: هرچقدر به شخصيتهاي تلاشگر تهمت بزنند آن فرد به طور طبيعي محبوبيت بيشتري به دست خواهد آورد.
كرهآ با اشاره به جنگ تبليغاتي رسانههاي غربي نسبت به سفر رييسجمهور ايران به آمريكاي لاتين گفت: بهرغم همه تلاشهاي مذبوحانه ما شاهد بوديم كه مردم در فرودگاه و ورودي كاخ با محبت و صميميت بسيار از محمود احمدينژاد استقبال كردند و بهرغم تلاشهاي آنها ما مطمئن هستيم كه محبوبيت بيشتري خواهيم يافت و روسياهي به آنان خواهد ماند.
وي با تاكيد بر اينكه روابط با ايران بسيار ثمربخش بوده است، يادآور شد: راه زيادي در پيش رو داريم؛ زيرا ما مديون ملت خود هستيم. تلاش ما اين است كه كارها را در همه زمينهها بهويژه گسترش روابط با ساير كشورها به صورت برد برد پيش ببريم. بهويژه كشور ايران در منطقه خاورميانه.
در ادامه رييسجمهور كشورمان تصريح كرد: از همين جا اعلام ميكنم كه آمريكاي لاتين ديگر حيات خلوت آمريكا نيست. ملتهاي آمريكاي لاتين داراي فرهنگ، تمدن و استقلال هستند و به آنها توصيه ميكنم كه به ملتها احترام بگذارند و آنها تا همين جا هزاران عذرخواهي به ملتها بدهكارند. آدم عاقل فهرست عذرخواهيهاي خود را طولاني نميكند. تاريخ سرشار از پشيماني قدرتهايي است كه از تاريخ تجربه نگرفتهاند.
رافائل كرهآ در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري درخصوص ظهور نشانههاي سقوط كاپيتاليسم گفت: امروز نظام سرمايهداري متحمل يك بحران شديد است. البته شايد اين پديده باعث افراطيتر شدن اين نظام باشد. امروز ما شاهد انزجار ملتهاي اروپايي از وضعيت اين كشورها هستيم. ما از رهگذر اين اعلام انزجار ميتوانيم بگوييم كه مردم خسته شده و ديگر قادر به تحمل كردن نيستند و اكنون نوبت اعلام انزجار كشورهاي توسعهيافته است.
رييسجمهور اكوادور تصريح كرد: ما به عنوان كشورهاي ترقيخواه و خدمتگزار، در مسير مطالبات مردم حركت ميكنيم و به دنبال دموكراسي و مردمسالاري هستيم. ايجاد دولتهاي مردمي و توجه به خواستههاي اجتماعي و اقتصادي از اهداف ما بوده و هست.
در ادامه خبرنگار رويترز سوال كرد كه آيا ممكن است ايران برنامه هستهيي خود را حتي به صورت متوقف كنار بگذارد و آيا ايران در راستاي گسترش تحريمها به بستن تنگه هرمز اقدام خواهد كرد؟
رييسجمهور كشورمان در پاسخ اظهار كرد: امروز همه ميدانيم كه آنان با استقلال كشورها مخالف هستند. مشكل ايران، مشكل هستهيي نيست بلكه مشكل پيشرفت و استقلال است. استقلال و پيشرفت ملتها نقطه مقابل مستكبران است.
احمدينژاد با بيان اينكه اگر ملتها پيشرفت كنند جيب سرمايهداران بيفرهنگ خالي ميماند، ادامه داد: 60 سال است كه دولت آمريكا عليه مردم ماست. دولت مردمي ما را كه با انتخابات مردمي سر كار بود با يك كودتا ساقط كرد و 25 سال حكومت ديكتاتوري خشني را در ايران حاكم كرد. حكومت شاه از ديكتاتورهاي معروف تاريخ است و در طول 25 سال حكومت، به طور كامل مورد حمايت آمريكا بود و بارها مردم ما را قتلعام كرد.
وي افزود: ملت ايران در آن شرايط نه حق انتخاب و نه حق آزادي داشت. در آن زمان دانشجويان دائما مورد ضرب و شتم آمريكاييها قرار ميگرفتند و حتي يك روزنامه آزاد در كشور ما وجود نداشت. اما آن زمان موضوع حقوق بشر و دموكراسي براي غربيها مطرح نبود.
رييسجمهور با بيان اينكه ملت ايران انقلاب كرد تا استقلال و آزادي خود را به دست بياورد، گفت: هنوز دو ماه از انقلاب نگذشته بود كه اولين انتخابات آزاد برگزار شد و تا امروز بيش از 30 انتخابات آزاد برگزار شده است. جالب آنكه در طول اين مدت كه ما هم جمهوري و هم آزادي را به دست آورديم دشمنيهاي آمريكا نسبت به ما بيشتر شده است. در منطقه دولتهايي هستند كه در طول تاريخ خود حتي يك انتخابات نيز نداشتهاند اما آمريكا به طور كامل از آنها حمايت ميكند.
احمدينژاد با تاكيد مجدد بر اينكه مشكل آنها هستهيي نيست بلكه استقلال و پيشرفت ايران است، يادآور شد: وقتي ايران آمريكاييها را بيرون كرد آنها گفتند كه ملت ايران پيشرفت نخواهد كرد و در اين راستا هر اقدامي كه توانستند انجام دادند تا ايرانيها پيشرفت نكنند و حتي جنگ هشت ساله را به ما تحميل كردند.
وي با تاكيد به اينكه موضوع هستهيي بهانهاي سياسي است، تصريح كرد: همه آنها ميدانند كه ايران به دنبال بمب نيست. ملت ايران مانند آنها بيعقل نيست كه پول خود را بدهند تا بمبي درست كنند كه نتوانند از آن استفاده كنند. ما از اساس به بمب اعتقاد نداريم و نيازي هم به آن نداريم؛ زيرا بمب ما فرهنگ، تمدن، محبت و عشق به ديگر ملتها است.
رييسجمهور كشورمان در ادامه كنفرانس خبري با حضور رافائل كرهآ رييسجمهور اكوادور گفت: ايران داراي سابقه تمدن 7 هزار ساله است. ما به بمب نياز نداريم بلكه كساني بمب ميخواهند كه به زور آمده و كشوري را اشغال و مردم بومي آن را كشتند. كساني كه عمر كشورشان به اندازه عمر يك دانشگاه ايراني هم نيست. آنهايي كه به دنبال بمب هستند ميخواهند به دنيا مسلط شوند.
احمدينژاد اظهار كرد: همه ملتها بافرهنگ هستند ولي يك مشت سرمايهدار بيفرهنگ ميخواهند خود را تحميل كنند و مسلم است كه ملت ايران مقاومت ميكند.
وي به مستكبران و استعمارگران توصيه كرد كه تاريخ را بار ديگر مطالعه كنند و افزود: تاريخ تعداد زيادي از متجاوزان به ايران را ثبت كرده كه ننگ پشيماني بر پيشاني آنها است. هركس با ملتهاي مستقل درگير شود، حتما پشيمان خواهد شد. ملت ايران در سرزمين خود زندگي ميكند و هيچكس نميتواند مردم را از كشور خود بيرون كند و در نهايت كساني بايد به خانههايشان بازگردند كه با زور و اشغال، خود را به مردم بومي تحميل كردند.
رييسجمهور در پايان خطاب به استعمارگران و مستكبران گفت: ما برخلاف آنها هرشب راحت ميخوابيم.
سوال پاياني كنفرانس خبري، ارزيابي رييسجمهور كشورمان از سفر دورهاي به آمريكاي لاتين بود و اينكه آيا اكوادور آخرين مقصد محمود احمدينژاد بوده است؟ كه وي پاسخ داد: اولين بار نيست كه به آمريكاي لاتين ميآيم. پنج بار به آمريكاي لاتين سفر كرده و بار دوم است كه به كشور اكوادور ميآيم. اين سفر در چارچوب مناسبات دوستانه ايران و كشورهاي آمريكاي لاتين انجام شد. تقريبا ما با همه آنها رابطه خوبي داريم.
احمدينژاد بيان كرد: طي پنج سفر روابط ما گسترش يافت و در اين سفر نيز بر دوستيها و پيگيري برنامههاي مشترك و همچنين توافقات گذشته تاكيد شد. در اين سفر به پيگيري برنامههاي مشترك و توافقات گذشته و همچنين برداشتن موانع از پيش پاي روابط و بررسي شرايط جهاني و اتخاذ تصميمات لازم تاكيد شد.
رييسجمهور در پايان گفت: مثل همه سفرهاي گذشته، اين سفر در جهت رسيدن به اهداف بوده و موفق بود و انشاءالله از اكوادور به تهران بازخواهيم گشت.
تاكيد احمدينژاد و رافائل كرهآ بر لزوم تشكيل جبههاي منسجم براي حمايت از ملتهاي مستقل و انقلابي
روسايجمهور ايران و اكوادور بر لزوم تشكيل جبهه منسجم و مشترك به منظور حمايت از ملتهاي مستقل و انقلابي كه تحت فشار و تهديد سياستهاي استعماري و امپرياليستي هستند، تأكيد كردند.
به گزارش ايسنا دكتر محمود احمدينژاد در ديدار رافائل كرهآ همتاي اكوادوري خود، روابط تهران - كيتو را برادرانه و صميمي دانست و گفت: دو ملت ايران و اكوادور از ديدگاه مشتركي نسبت به موضوعات جهاني برخوردار هستند و هر دو به دنبال برپايي عدالت، صلح و امنيت ميباشند.
رييسجمهور با بيان اينكه سلطهگران به دنبال احياي سيطره خود بر جهان هستند، اظهار كرد: امروز بردهداران و استعمارگران سابق نقاب حقوق بشر، دمكراسي و دفاع از آزادي را به چهره زده و با اين شيوه به دنبال چپاول منابع و ثروت كشورها و سلطه بر جهان ميباشند.
احمدينژاد تصريح كرد: اگر چه نظام سرمايهداري بسيار پيچيده و فريبنده عمل ميكند اما ملتها ديگر بيدار شدهاند و اجازه نخواهند داد سلطهگران اراده خود را بر آنها تحميل كنند.
رييسجمهور در ادامه از مواضع قاطع و انقلابي رافائل كرهآ در دفاع از حقوق اساسي ملت ايران قدرداني كرد و گفت: اينگونه مواضع نشانه عمق روابط دوستانه و برادرانه بين دو ملت و روحيه حقطلبي ملت اكوادور است.
احمدينژاد گفت: استقلال، آزادي و كرامت حق همه انسانها بوده و همه بايد از حقوق مساوي برخوردار باشند.
رييسجمهور تصريح كرد: همه ملتها حق پيشرفت دارند و كسي اجازه ندارد حق ملتها را نقض كرده و اراده خود را بر ديگران تحميل كند. البته اين موضوعات در نقطه مقابل ماهيت امپرياليست قرار دارد چرا كه حيات اقتصادي و سياسي آنان به تبعيض و تضييع حق ملتها وابسته است.
وي تصريح كرد: بيترديد اگر ملتي بخواهد روي پاي خود بايستد و طعم عزت و پيشرفت را بچشد بايد در مقابل قدرتهاي زيادهخواه و استعمارگر مقاومت كند و امروز به فضل الهي اكثريت ملتها اين تصميم را گرفتهاند.
رافائل كرهآ نيز در اين ديدار با اظهار خرسندي از حضور دكتر احمدينژاد در كشورش گفت: اكوادور برخلاف تمايل امپرياليسم مصمم است روابط عميق و مستحكمي با جمهوري اسلامي ايران برقرار كند.
رييسجمهور اكوادور خاطرنشان كرد: ملت اكوادور معتقد است اتهاماتي كه برخي دولتهاي اروپايي و آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران مطرح ميكنند،صحت ندارد؛ همچنانكه پيش از اين چنين ادعاهايي را در خصوص عراق مطرح كردند كه بعدها دروغ بودن آن بر همگان آشكار شد؛ لذا معتقديم كه ملتها بايد هوشيار باشند و در مقابل اقدامات و ادعاهاي دروغين نظام سرمايهداري فريب نخورند.
جهان نيازمند انديشهاي جديد مبتني بر عدالت و ارزشهاي انساني است
رييسجمهور كشورمان با تاكيد بر اينكه امروز سرمايهداري و ماركسيسم به بنبست رسيدهاند، گفت: جهان نيازمند انديشهاي جديد مبتني بر عدالت و ارزشهاي انساني است تا بتواند سعادت و رفاه و حقيقت انسانها را تضمين كند.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد با حضور در مجلس ملي اكوادور و در ديدار با فرناندو كردروچرا ـ رييس مجلس ملي اين كشور ـ و برخي از نمايندگان اين مجلس، روابط و مناسبات رو به گسترش دو كشور و ملت عدالتخواه و آزاديطلب ايران و اكوادور را مورد اشاره قرار داد و تصريح كرد: ديدگاههاي مشترك و نزديك دولتها و مجالس دو كشور در ارتباط با يكديگر موجب شده كه جمهوري اسلامي ايران و جمهوري اكوادور در يك جبهه و در مسير عدالت، آزادي و خدمت به انسانها قرار گيرند؛ به گونهاي كه با وجود فاصله جغرافيايي زياد، هيچ فاصلهاي ميان انديشههاي عدالتطلب و آزاديخواه مردم ايران و اكوادور وجود ندارد.
وي اكوادور را سرزميني دوستداشتني همراه با مردمي صميمي توصيف كرد و با اشاره به ديدار خود با رافائل كرهآ ـ رييس جمهور اين كشور ـ و نشست مشترك مقامات عاليرتبه دو كشور به منظور بررسي موضوعات مختلف در خصوص انجام اقدامات لازم جهت بر طرف كردن موانع گسترش حداكثري روابط و همكاريهاي ايران و اكوادور، ابراز اميدواري كرد كه با حمايت مجلس ملي اكوادور و نمايندگان مردم در اين مجلس، تمامي ظرفيتهاي موجود براي گسترش همكاريها ميان دو كشور فعال و به كار گرفته شود.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود، تلاش انسانها براي رشد و تعالي و برقراري زندگي زيبا و سعادتمند در جوامع جهاني را از ماموريتهاي مهم بشر دانست و اظهار كرد: صلح، دوستي، حق حاكميت ملي و ايجاد جامعهاي كه در آن همه انسانها محترم باشند و حقي از هيچ كس ضايع نشود و ظلمي نسبت به كسي روا داشته نشود، از جمله حقوق همه انسانهاست كه بايد به آن دست يابند.
احمدينژاد تلاش براي برقراري عدالت را از مهمترين عوامل تحقق سعادت و رفاه در جامعه دانست و خاطرنشان كرد: برقراري عدالت در جامعه به معناي آن است كه همه انسانها از فرصتهاي مساوي و برابر برخوردار باشند و بدون هر گونه فقر و فاصله طبقاتي و تحقير و ظلم و بياحترامي به خاطر رنگ، نژاد، زبان و موقعيت جغرافيايي بتوانند رشد كنند و به سعادت برسند.
وي برقراري عدالت و تحقق كامل آن در جهان را به دليل وجود عدهاي زيادهخواه كه هيچگاه به حق خودشان قانع نبودهاند، كاري سخت و دشوار توصيف كرد و افزود: اجراي عدالت ضامن رشد و سعادت انسان است و كساني ميتوانند عدالت را در جهان برقرار كنند كه خود مظهر عدالت كامل باشند.
رييسجمهور يادآور شد: ملت ايران خواهان رفاه، صلح، دوستي و امنيت براي همه ملتها از جمله ملت استكبارستيز اكوادور است و يقينا دولت و ملت ايران تا رسيدن به مقصدي كه همه پاكان و صالحان جهان در آن به هم خواهند رسيد، در كنار ملت اكوادور خواهد بود.
احمدينژاد همچنين با اشاره به وضع كنوني جهان گفت: ما اطمينان داريم كه اوضاع ناهنجار كنوني تغيير ميكند و ظلمها، تجاوزها و تبعيضها جاي خود را به صلح، دوستي و عدالت خواهد داد زيرا امروز ملتها بيدار شدهاند و دست در دست يكديگر فرياد عدالت، آزادي و خداپرستي سر ميدهند.
رييس مجلس ملي اكوادور نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با رييسجمهور كشورمان با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران و اكوادور اشتراكات بسيار زيادي با يكديگر دارند و در راستاي دستيابي به توسعه با هم متحدند، تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران و اكوادور مصمم هستند مقابله عليه ظلم و فقر جامعه عدالتپيشه بينالمللي را براي همه ملتها و نژادها بر اساس صلح و احترام متقابل به حقوق انسانها و حق حاكميت ملي آنها ايجاد كنند.
فرناندو كردروچرا با تاكيد بر ضرورت گسترش روابط پارلماني تهران ـ كيتو، سطح تعاملات اقتصادي دو كشور را مثبت ارزيابي كرد و افزود: ملت ايران داراي فرهنگي اثرگذار و تمدنساز است و پيام ملت و نمايندگان مردم در مجلس اكوادور به مردم ايران و نمايندگان آنان در مجلس شوراي اسلامي پيام عشق، دوستي و برادري است.
وي همچنين از تلاش رييس مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان مجلس ايران در تشكيل گروه دوستي ايران و اكوادور تقدير كرد.
انتهاي پيام
شنبه|ا|24|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]
-
گوناگون
پربازدیدترینها