تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834685094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختلاف ۱۸ ميليون نفري در آمار كاربران اينترنت/تعداد كاربران اينترنت از ۱۱ تا ۲۹ ميليون نفر اعلام مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: اختلاف ۱۸ ميليون نفري در آمار كاربران اينترنت/تعداد كاربران اينترنت از ۱۱ تا ۲۹ ميليون نفر اعلام مي شود
اقتصاد كلان - به نظر مي رسد با انتشار آخرين گزارش مركز آمار تعداد كاربران اينترنت در ايران 18 ميليون نفر كاهش پيدا كرده است.


علي پاكزاد: اينترنت در ايران مناقشه هاي زيادي را دامن زده است، از نحوه كاركرد آن گرفته تا فوايد و مضراتش همه و همه مورد تائيد و تكذيب قرار گرفته و مي گيرد ولي به هر صورت مانند تمامي امواج فناوري طي قرن هاي گذشته اين ابزار قرن 21 هم در تمامي ابعاد زندگي ما نفوذ كرده و حضور پر رنگش ديگر قابل كتمان و ناديده گرفتن نيست.

اما به نظر مي رسد فارغ از ابعاد نظري و اجرايي در بخش آماري وشاخص هاي مربوط به اينترنت نيز اختلاف نظرهاي جدي در كشور وجود دارد، تازه ترين گزارش مركز كه تحت عنوان آمارگيري تعداد كاربران اينترنت منتشر شده است تعداد كاربران اينترنت طي سال 89 در كشور را 11 ميليون نفر اعلام شده است كه بالغ بر 10.2 ميلون نفر از اين كاربران ساكن شهرها و حدود 800 هزار نفر در روستاها ساكن هستند، در اين گزارش ضريب نفود اينترنت در ايران معادل 14.7 درصد برآورد شده كه البته در شهرها اين ظريب حدود 19 درصد و در روستاها 4 درصد اعلام شده است.

امانكته جالب اينجاست كه در گزارش شركت مخابرات ايران تعداد كابران اينترنت در سال 89 را معادل 29 ميليون نفر اعلام مي كند و در جدول منتشر شده به عنوان گزارش عملكرد شركت مخابرات رقم 11 ميليون نفر كاربر اينترنت مربوط به سال 1385 است.

نكته جالب ديگر اينجاست كه سازمان فناوري اطلاعات ايران در گزارش سال 90 خود تعداد كاربران اينترنت را در ايران 24 ميليون نفر اعلام كرده و ضريب نفوذ را معادل 32 درصد برآورد مي كند.

اين تفاوت آماري در مقوله اي مانند فناوري اطلاعات بسيار جالب توجه است زيرا از يكسو فرمول محاسبه ضريب نفوذ مبناي تعريف شده بين المللي داشته و بر اساس نسبت تعداد افراد كار بر به كل جمعيت محاسبه مي شود از سوي ديگر تعداد پورت هاي اينترنت نيز در كشور مشخص و معين بوده و در بعد خانوار هم حداقل متوسط تعداد خانوارهاي كشور معين است.

البته يك نكته ظريف در اين ميان وجود دارد؛ آنهم اينجاست كه آمارهاي منتشره از سوي شركت مخابرات و سازمان فناوري اطلاعات به عنوان گزارش عملكرد منتشر مي شود، ولي مركز آمار ايران گزارش را از جايگاه ارزيابي عملكرد منتشر كرده است، بنابراين مي توان به خوبي تفاوت را در اين زمينه حس كرد؛ ولي سئوال اينجاست چرا بايد تا اين حد بين آمارهاي منتشر شده افراظ و تفريط صورت بگيرد؟

ولي يك واقعيت ديگر نيز در اين مورد نبايد به فراموشي سپرده شود، بر اساس اهداف تعريف شده در قانون برنامه چهارم توسعه در پايان سال 1388 و با اغماض سال 89 كه به دوره اجراي اين قانون اضافه شد تعداد كاربران اينتر نت در كشور بايد به 30 ميليون نفر مي رسيد ولي بر مبناي آنچه مركز آمار ايران منتشر كرده است و گزارش منتشر شده از سوي وزارت فناوري و اطلاعات بين سالهاي 84 تا 87 ضريب نفوذ اينترنت در ايران در حدود 11 درصد ثابت باقي مانده است كه البته بايد گفت اين نوع نگرش هم به نوعي اغراق است.

ولي درنهايت آنچه واقعا در فضاي فناوري اطلاعات در كشور اتفاق افتاده و قطعا مي توان آنرا اعلام كرد، عدم حصول به اهداف پيش بيني شده دربرنامه چهارم توسعه در بخش فناوري اطلاعات بلاخص در شاخص ضريب نفوذ اينترنت است، يعني شاخصي كه در جهان امروز به عنوان يكي از معيارهاي تفكيك بين كشورهاي توسعه يافته و كشورهاي عقب افتاده محسوب شده و براي كشوري كه قرار است در چشم انداز ايران 1404 به عنوان قطب توسعه در منطقه خاورميانه محسوب شود بي توجهي به اين شاخص جاي تعجب دارد.

/22231

دوشنبه|ا|19|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن