تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837611059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كوتاه و خواندني


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
داروي جديد حل كننده لخته خون، آمار مرگ و مير ناشي از سكته مغزي را كاهش مي دهد

دبير شانزدهمين كنگره نورولوژي و الكتروفيزيولوژي باليني از ورود يك داروي جديد به بازار دارويي كشور خبر داد كه استفاده به هنگام از اين دارو كه خاصيت حل كنندگي لخته خون را داراست، آمار مرگ و مير ناشي از سكته مغزي را كاهش داده از عوارض ناشي از اين قبيل سكته ها مي كاهد.
دكتر محمدرضا معتمد به مناسبت برپايي كنگره سالانه انجمن متخصصين مغز و اعصاب ايران (29 ارديبهشت تا اول خرداد 88) با اعلام اين خبر افزود: از آنجا كه پس از سكته هاي مغزي جريان خون در مغز به علت تشكيل لخته خون مختل شده، مغز دچار آسيب مي شود تا جايي كه در مواردي اين آسيب ها غيرقابل برگشت است، اين داروي جديد به شرط آن كه در سه ساعت اول وقوع سكته توسط پزشكان به فرد دچار سكته تزريق شود از فلج دست و پا، اندام ها، اختلالات بلع، بينايي، تكلم و در نهايت مرگ و مير بيماران جلوگيري مي كند.
وي با اشاره به اين كه شرايط بيمار براي استفاده از اين دارو توسط پزشك تشخيص داده مي شود، تصريح كرد: اين دارو كه پس از طي مراحل كارآزمايي باليني خوشبختانه با نتايج موفقيت آميزي در خارج كشور روبرو شده تاكنون در كشور امكان تجويز آن موجود نبوده كه اخيرا شرايط لازم آن فراهم شده است و هم اينك چند مركز دانشگاهي از آن براي درمان بيماران دچار سكته مغزي بهره مي گيرند. دكتر معتمد به كارگيري داروي حل كننده لخته خون را نيازمند آموزش هاي لازم و فراهم بودن امكانات خاص دانست كه در شانزدهمين كنگره نورولوژي و الكتروفيزيولوژي باليني بخش ويژه اي براي نحوه صحيح استفاده از اين دارو اختصاص داده شده است.
لازم به ذكر است، در شانزدهمين كنگره بين المللي نورولوژي و الكتروفيزيولوژي باليني ايران كه 29 ارديبهشت ماه تا اول خرداد ماه سال آينده با حضور جمعي از پزشكان متخصص داخل و خارج كشور در هتل المپيك تهران برپا مي شود، جديدترين دستاوردها در زمينه سكته هاي مغزي، آلزايمر و ام اس ارايه مي شود.

لزوم اجراي طرح غربالگري شنوايي
در نوزادان كمتر از 6 ماه

زمان مناسب جهت انجام طرح غربالگري شنوايي شناسي، در نوزادان كمتر از 6 ماه مي باشد.
معصومه روزبهاني دبيرعلمي هشتمين كنگره شنوايي شناسي ايران با بيان خبر فوق گفت: آنچه در حال حاضر به عنوان طرح غربالگري شنوايي به صورت مستمر و فراگير در حال اجرا است، مربوط به كودكان دبستاني بوده و در برخي مراكز به صورت پايلوت براي نوزادان انجام مي شود و هيچ غربالگري شنوايي سراسري در ارتباط با نوزادان و كودكان در مهد كودك ها انجام نمي شود و لازم است كليه برنامه هاي توانبخشي شنوايي براي كم شنواييهاي مادرزادي حداكثر تا سن 6 ماهگي انجام شود; چرا كه كودك در چند ماه اول تولد، تواناييهاي زباني بسيار شگرفي را ازاطراف خود كسب مي كند كه ناشنوايي باعث از دست رفتن آنها مي شود.
وي افزود: دوره بدو تولد تا 3 سالگي را دوره بحراني زبان آموزي براي كودك مي نامند و توانبخشي شنوايي در اين دوره، بيشترين تاثيرات را جهت غلبه بر عوارض سو» ناشنوايي مانند مشكلات زباني، گفتاري و درك شنوايي خواهد داشت، در غير اين صورت از همان ابتدا كودك با اختلالات زبان، گفتاري و عدم توانايي در صدا سازي مناسب روبرو بوده كه اين امر در سنين بالاتر تشديد شده و كار درمان توانبخشي سخت تر مي شود و در واقع درماني كه براي يك كودك 6 ماهه صورت مي گيرد به مراتب راحت تر و نتيجه بخش تر از يك نوجوان خواهد بود و قدرت بازسازي در سنين اوليه در مغز كودك بسيار بيشتر است.
روزبهاني تاكيد كرد: نتايج جديدترين تحقيقات در زمينه توانبخشي شنوايي كودكان در كنار مباحثي چون تشخيص، توانبخشي و پيشگيري، علوم پايه شنوايي شناسي و تعادل، تجويز وسائل كمك شنوايي، پروتزهاي قابل كاشت، توانبخشي در آسيب هاي شنوايي محيطي و شنوايي شناسي آموزشي در جريان هشتمين كنگره شنوايي شناسي ايران كه از 22 تا 24 ارديبهشت 1388 در مركز آفرينش هاي فرهنگي هنري كانون واقع در خيابان حجاب تهران برگزار مي شود، مورد نقد و بررسي انديشمندان قرار گرفته و كليه علاقمندان مي توانند جهت ارائه مقالات خود به اين كنگره، حداكثر تا تاريخ 20 اسفند ماه جاري به دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي ايران واقع در ميدان مادر مراجعه نمايند.

بدن ما، 10 برابر سلول هاي انساني، سلول هاي باكتريايي دارد!

محققان در آزمايش هاي جديد خود دريافته اند كه دست كم 600 گونه ميكروب در بزاق انسان وجود دارد.
بر اساس نتايج پژوهش "مركز تحقيقاتي ژنوم" اين باكتري ها و ميكروب ها عمدتا منحصر به فرد هستند و تعداد اندكي از آنها بين افراد مشترك هستند. هم چنين بر اساس اين پژوهش، بدن انسان 10 برابر بيشتر از سلولهاي انساني، حامل سلول هاي باكتريايي است.
به گزارش ايسنااين باكتري ها هم در شرايط سلامت و هم در هنگام بيماري در بدن وجود دارند.
دانشمندان در اين تحقيق گسترده نخستين مطالعات عميق و دقيق از تنوع جهاني در دانش ميكروب شناسي انساني را انجام دادند.
در اين تحقيق، دانشمندان ژن باكتريايي rRNA 16s را رمزگشايي كردند سپس با مقايسه رشته هاي DNA دريافتند كه اين ژن با انواع مختلفي در بزاق انسان ها وجود دارد.
به گفته محققان، اين باكتري ها بسيار متفاوت و گوناگون هستند اما بسياري از آنها بي خطر و حتي برخي مفيد هم هستند.

استفاده از سلولهاي پوست در توليد سلولهاي بنيادين جنيني

محققان دانشگاههاي تورنتو و ادينبورگ با استفاده از سيستمي جديد موفق به ارائه روشي شدند كه مي تواند سلولهاي پوست را با برنامه ريزي مجدد به سلولهاي بنيادين جنيني تبديل كند.
به گزارش مهر، دانشمندان پس از يافتن شيوه اي جديد در توليد سلولهاي بنيادين از پوست افراد بيمار يك قدم به توليد روشي انقلابي در درمان بسياري از بيماري هاي لاعلاج نزديكتر شده اند.
بسياري از دانشمندان معتقدند سلولهاي بنيادين كليد درمان بسياري از بيماري هايي است كه تا كنون لاعلاج باقي مانده اند زيرا اين سلولها توانايي تبديل شدن به هر سلولي را در بدن انسان دارند.
اما مشكلي كه در مسير استفاده از اين سلولها وجود دارد اين است كه سلولهاي اصلي بنيادين تنها از سلولهاي جنيني به دست مي آيند كه اين امر مشكلات عملياتي و اخلاقي فراواني را با خود به همراه آورده است.
اكنون گروهي از دانشمندان در انگلستان و كانادا به روشي جديد دست يافته اند كه مي توان اين سلولهاي اصلي را از پوست انسان به دست آورد. اين تحقيقات براي اولين بار روشي را ارائه كرده است كه بدون نياز به تخريب جنين مي توان به حجم گسترده اي از اين نوع سلولها دست يافت.
برنامه نويسي مجدد سلولهاي پوست باعث مي شود اين سلولها خواص سلولهاي بنياديني را كه در سلولهاي جنيني وجود دارد به خود گرفته و امكان تبديل آنها به تمامي سلولهاي موجود در بدن انسان به وجود آيد.
در گذشته تنها امكان خلق نوعي از اين سلولها با نام iPS با استفاده از ويروسهايي ممكن بود كه حاوي 4 ژن براي برنامه نويسي مجدد سلول بودند. اما اين ويروسها دي ان اي سلول را به گونه اي با تغيير مواجه مي ساختند كه احتمال ابتلا به سرطان در افراد را افزايش داده و استفاده از اين شيوه انسانها را در خطر جدي قرار مي داد. خطر ديگر استفاده از اين شيوه در توليد سلولهاي بنيادين جنيني تغييرات ژنتيكي منجر به ايجاد نا به هنجاري هاي فيزيكي است.
دستاورد جديد دانشمندان نه تنها استفاده از ويروسها را متوقف خواهد ساخت، بلكه ژنهاي دگرگون كننده را پس از اتمام مراحل تغيير از بين برده و خطر بروز انواع صدمات آتي را بر طرف خواهد ساخت.
دانشمندان اكنون مي توانند نگاهي جدي تر به دورنماي استفاده از سلولهاي بنيادين به منظور توليد نسوج جايگزين براي بيماران مبتلا به انواع بيماري ها داشته باشند.
با قرار دادن اين سلولها در معرض سيگنالهاي مناسب بيولوژيكي سلولهاي iPS مي توانند به رشته هاي عصبي مغز، سلولهاي ترشح انسولين پانكراس، سلولهاي استخوان يا غضروف، ماهيچه هاي قلب و بسياري از انواع ديگر سلولهاي حياتي تبديل شوند.
محققان دانشگاه ادينبورگ و تورنتو با ادغام دانش برنامه ريزي سلولها موفق به توليد اين سلولهاي جديد شدند. در اين شيوه به جاي استفاده از ويروسها محققان از شيوه اي به نام Electroporation استفاده كردند. بر اساس اين شيوه به دريچه هاي باز شده غشاي سلولها شوك الكتريكي وارد مي شود و در اين حال دي ان اي مي تواند از آن عبور كند.
براساس گزارش تلگراف، آزمايشها بر روي اين شيوه نشان مي دهد سلولهاي حاصل خصوصياتي كاملا مشابه سلولهاي بنيادين جنيني از خود بروز مي دهند و دانشمندان معتقدند اين شيوه قدمي بلند به سوي استفاده از سلولهاي برنامه ريزي شده و توقف استفاده از سلولهاي جنيني خواهد بود.

دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن