واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رويكرد صهيونيستي هاليوود در زمان بوش
دوران رياست جمهوري بوش در آمريكا فارغ از جنگ افروزي هاي دولت او در جهان و حمايت هاي كوركورانه از جنايات صهيونيست ها به دوره تشديد رويكرد صهيونيستي هاليوود نيز در راستاي سياست هاي كاخ سفيد شهره است.
"جرج بوش" در هشت سال رياست جمهوري اش، جهان را دستخوش جنگ و خونريزي كرد و خود را به عنوان شخصيتي منفور در ميان آحاد ملت هاي جهان مطرح ساخت و همواره محور مضحكه توليدات سينمايي و تلويزيوني قرار داشت و بالاخره به پايان رسيد.
به گزارش خبرنگار ايرنا از پايگاه سينماي ايران، با پايان يافتن دوران رياست جمهوري بوش در آمريكا، نگاهي به شخصيت پردازي از او در سينما ، مي تواند ريشه هاي نفوذ و اراده صهيونيست ها و استفاده از هاليوود به عنوان سپرتبليغي - فرهنگي و زواياي ديگري را از سياسي بودن سينماي آمريكا نشان دهد.
دوران هشت ساله رياست جمهوري بوش، آميخته با حادثه مبهم 11 سپتامبر است كه بعد از آن هاليوود با پرداختن به ژانر "سينماي تروريسم" در جهت سياست هاي كاخ سفيد و صهيونيزم جهاني ايفاي نقش كرد.
اين سينما با محور قرار دادن رويداد 11 سپتامبر، تلاش خود را در القا و نسبت دادن اين حادثه به ديگران بويژه كشورهاي مسلمان و مستقل معطوف كرد، اما اين رويكرد در عمل رخ نداد و فيلم هايي سطحي و جعلي، دوران اين گونه سينمايي خاص هاليوود را به زوال كشيد.
ساخت قهرمانان آمريكايي و پرداخت به سينماي آخرالزماني كه ترسيم گر آمريكا به عنوان نجات بخش جهان از بدي ها باشد، رويكرد غالب هاليوود را در توليد و عرضه فيلم در چند سال اخير تشكيل مي دهد .
فيلم "من افسانه هستم" با چنين رويكردي توانست تبديل به پرفروش ترين فيلم سال 2007 در آمريكاي شمالي شود ، بازي بازيگر سياه پوست آمريكايي " ويل اسميت" در اين فيلم كمك بزرگي به اين فيلم بود كه بتواند به فروش آن كمك كند.
فيلم هاي "بتمن" ، "هنكوك" و "كلاورفيلد" از نمونه هايي است كه نشانگر تمركز هاليوود بر القاي موضوع يادشده به ديگران ازطريق ساخت آثار مختلف است .
بوش با كارنامه اي سياه و انبوه اظهارت نسجيده در مورد كشورهاي مستقل و ملت ها در دوران حضور در كاخ سفيد بيش از رييس جمهورهاي پيشين آمريكا محور موضوعي براي توليد فيلم نزد فيلمسازان جهان واقع شد كه اين مسئله حتي به سينماي مستقل آمريكا نيز با وجود ناخرسندي هاليوود و دست اندكاران صهيونيست بنگاه تبليغي غرب، سرايت يافت .
فيلم "دبيلو" از "اليور استون" از آثاري است كه زندگي خصوصي بوش را در سينما به تصوير كشيد. ساخت اين فيلم كه بوش را به عنوان يك الكلي به مردم جهان معرفي مي كرد، چالش هاي زيادي در ميان داشت. دستگيري بازيگران اين فيلم توسط اف بي آي و نيز ضرب و شتم بازيگران اين فيلم از مواردي بود كه بازخورد رسانه اي بسياري را به همراه داشت.
فيلم هاي مستند "مايكل مور" در انتقاد از سياست هاي خشونت آميز دولت بوش نيز جنجال هاي زيادي را در سراسر جهان به پا كرد و حتي مراسم اسكار را تحت الشعاع قرار داد.
مور در مراسم دريافت جايزه براي فيلم "بولينگ براي كلمباين" با انتقاد از سياست هاي جنگ طلبانه دولت بوش، ماهيت دولتمردان كاخ سفيد را در اين رويداد كه مخاطبان بسياري داشت، برملا ساخت.
رفتارهاي جنگ طلبانه بوش در ادامه موجب اعتراض بسياري از بازيگران وهنرمندان سينماي آمريكا و جهان شد كه از جمله كساني كه از رئيس جمهور سابق آمريكا انتقاد كردند، مي توان به "آنجلينا جولي" اشاره كرد. جولي با حمله شديد به جرج بوش او را متهم به ايجاد تنفر بر عليه آمريكا كرد و گفت دنيا بر عليه آمريكايي ها باهم متحد خواهد شد.
ساخت فيلم هايي كه جنگ هاي بوش در خاورميانه را اقدامي نفرت آميز و پرضرر براي ملت آمريكا ارزيابي كردند، مي توان به فيلم به سوي دره اله" اشاره كرد. پل هگيس براي كارگرداني اين فيلم از سال 2004 اقدام كرده اما با مخالفت روبه رو شد.
هيگس كارگردان اين فيلم در گفت وگويي بيان كرد كه من با صداي بلند ازبوش مي پرسم كه با اجازه چند نفر آمريكايي مجوز حمله به عراق و افغانستان را صادر كرده است؟ من به عنوان يك آمريكايي هيچ علاقه اي به حضور ارتش كشورم در عراق ندارم.
فيلم "حذف شده" از "برايان دي پالما" نمونه اي ديگر از اين فيلم ها به شمار مي آيد. در فيلم به خصلت وحشي پروري و بي رحمي هاي ارتش آمريكا اشاره و از سياسيت هاي بوش انتقاد مي كند.
بوش در دوران خود با بحران اقتصادي كه به وجود آورد، سيستم اقتصادي بازيگران و فيلمنامه نويسان را بغرنج كرد. سرمايه داران صهيونيست هاليوود با اجحاف در حق عوامل اصلي ساخت فيلم ها تنها به درآمد بيشتر به هر قيمت مي انديشدند كه اعتصاب ها و درگيري هاي فيلمنامه نويسان و انجمن بازيگران از اين گونه هستند.
ناهنجاري هاي اخلاقي بازيگران ، ساخت فيلم هاي خشونت آميز همراهي با صهيونيست ها با ساخت فيلم هايي با موضوع افسانه هولو كاست از جمله اتقافاتي است كه بارديگرخوي طرفداري محض هاليوود از صهيونيست ها را در دوران بوش نمايش داد.
هاليوود در دوران هشت سال رياست جمهوري آمريكا، كارنامه كدري در همراهي با سياست هاي جنگ طلبانه حاكمان خاك سفيد در مخدوش نشان دادن چهره كشورهاي مستقل و مسلمان جهان و جعل تاريخ و فرهنگ ديگران بر جاي گذاشت و بر فريب مخاطبان سينما در ترسيم چهره اي غير واقعي از نژاد پرستان صهيونيست دراين رسانه تاكيد داشت.
به عقيده كارشناسان، سياست هاي بوش علاوه برعرصه سياسي ، نظامي و اقتصادي كه موجب تشديد گرفتاري و انزواي آمريكا شد، درعرصه فرهنگي نيز كه در پيشاني آن هاليوود قرارداشت، با تهيه و توليد آثار جعلي و مخدوش موجب عيان شدن سياست هاي رياكارانه و نگرش دروغين آنها به جهان شد.
شنبه 5 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]