تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866195934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امام جمعه اروميه:مهندسي اخلاق اجتماعي لازمه احياي امر به معروف و نهي از منكر است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه اروميه:مهندسي اخلاق اجتماعي لازمه احياي امر به معروف و نهي از منكر است
خبرگزاري فارس: امام جمعه اروميه گفت: مهندسي اخلاق اجتماعي لازمه احياي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه كنوني است.


به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، حجت‌الاسلام و المسلمين غلامرضا حسني امروز در جمع روحانيان و ائمه جماعت آذربايجان‌ غربي در اروميه اظهار داشت: در شرع اسلامي اجراي اين فريضه در دو بعد فردي و اجتماعي مورد تأكيد قرار گرفته است و اگر در جامعه شاهد بروز امور ناخوشايند براي نظام اسلامي هستيم، به خاطر بي‌توجهي و يا ترك امر به معروف و نهي از منكر است.
وي خواستار اهتمام فردي و اجتماعي در اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه كنوني شد و افزود: همه به ‌عنوان مسلمان بايد در بخش فردي و اجتماعي به احيا و اجراي اين فريضه بپردازيم و وظايف فردي و عمومي خود را به يكديگر محول نكنيم.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان ‌غربي با تأكيد بر اهميت نقش حكومت در روند اجرايي‌ شدن معروف در جامعه تصريح كرد: حاكم اسلامي بايد با تأسي از امام حسين (ع) با تدابير مختلف به نهي از منكر در جامعه بپردازد، البته اين مسئله به مفهوم انكار نقش افراد در نهادينه شدن معروف و منكر در جامعه نيست.
امام جمعه اروميه تأكيد كرد: نكته‌اي كه درباره تأسي از حماسه حسيني بايد مدنظر داشت، اين است كه مقتضيات زماني را در احياي اين دو فريضه لحاظ كرد چراكه امام حسين (ع) با توجه به شرايط حاكم شيوه خاصي از امر به معروف و نهي از منكر را انتخاب كردند.
حسني با تأكيد بر اينكه اين روش قابليت درك بيشتري در سطح عمومي دارد، تصريح كرد: امروزه كه دشمن تمام تلاش خود را براي ضربه زدن به جامعه اسلامي از طريق تهاجم فرهنگي به كار مي‌گيرد، بهترين راهكار براي هوشياري مردم نسبت به دسيسه‌هاي آنها اجراي اين فريضه الهي است.
وي يادآوري كرد: ايام محرم بهترين زمان براي آموزش و اجراي اين فريضه است به نحوي كه مي‌توان فلسفه حماسه حسيني را براي عموم مردم تبيين و در آنها انگيزه ايجاد كرد.
حسني در پايان اضافه كرد: براي اين منظور بايد مراجع و پژوهشگران ديني مردم را با شيوه و سيره زندگي امام حسين (ع) آشنا و نكات اخلاقي و تربيتي آن را بازگو كنند.
وي اجراي صحيح فريضه امر به معروف و نهي از منكر را مستلزم تعامل سه عنصر مجريان اين فريضه، مخاطب و نوع پيام عنوان و عنوان كرد: بايد با رفتار صحيح خود، اجراي صحيح معروف را در دستور كار خود قرار دهيم و با پرخاش زمينه آسيب به اين فريضه را در جامعه فراهم نكنيم.
انتهاي پيام/ح20
 يکشنبه 8 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن