تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835217970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ببخشيد! انگيزه شما از امر مدرسه‌سازي چيست؟ مدرسه‌سازي وظيفه ديني و شرعي هر انسان است مدرسه‌سازي از عوامل موثر رشد علم‌وفرهنگ و زمينه‌ساز پيشرفت جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ببخشيد! انگيزه شما از امر مدرسه‌سازي چيست؟ مدرسه‌سازي وظيفه ديني و شرعي هر انسان است مدرسه‌سازي از عوامل موثر رشد علم‌وفرهنگ و زمينه‌ساز پيشرفت جامعه است


خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: شهرستان‌ها

دهمين «همايش ملي تكريم خيران مدرسه‌ساز كشور» در روزهاي 23 و 24 آذرماه در زيباكنار گيلان برگزار شد و محمدرضا حافظي، رييس جامعه خيرين مدرسه‌ساز كشور در اين همايش اعلام كرد كه 90 هزار خانوار خير مدرسه‌ساز كشور، 630 ميليارد تومان در سال جاري براي مدرسه‌سازي تعهد كرده‌اند و با توجه به اينكه اين رقم در سال گذشته 325 ميليارد تومان بود، با رشد قابل توجه مواجه شد.

وي اعلام كرد: در حال حاضر 350 مجمع خيرين مدرسه‌ساز در كشور فعال هستند كه اين رقم با تلاش مردم به 700 مجمع خواهد رسيد.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش و رييس سازمان نوسازي،‌ توسعه و تجهيز مدارس كشور نيز اعلام كرد: خيران مدرسه‌ساز طي ده سال گذشته، 37 هزار و 238 كلاس درس در قالب هشت هزار و 21 پروژه با زيربناي 6/4 متر مربع احداث كرده‌اند كه قيمت اين ساخت‌وساز به قيمت جاري بيش از يك هزار و 800 ميليارد تومان است و به عبارتي دولت‌ها به اندازه اين رقم مشاركت در مدرسه‌سازي، صرفه‌جويي كرده‌اند.

خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خزر، در گزارشي اهداف، انگيزه‌ها و نيات خيران مدرسه‌ساز را به تصوير كشيده است.

خير مدرسه‌ساز هرمزگاني:

خون‌بهاي فرزندم را خرج مدرسه‌سازي كردم

وي بيان كرد: به جاي خون‌بهاي فرزندم از خانواده قاتل كه ناخواسته فرزندم را به قتل رسانده بود، خواستار ساخت يك باب مدرسه شدم و هم اكنون با تلاش اين خانواده، خيرين مدرسه‌ساز و اداره كل نوسازي مدارس استان هرمزگان مدرسه‌اي به نام زنده‌ياد نواب زارعي ساخته شد.

گفتني است، در اين همايش، علي زارعي، پدر نواب زارعي با حضور علي احمدي، وزير آموزش و پرورش و استاندار گيلان مورد تجليل قرار گرفت.

خير مدرسه‌ساز گيلاني:

آنچه در دنيا به‌دست آورده‌ام، در راه مدرسه‌سازي و خدمت به فرزندان وطن خرج مي‌كنم

كار خير مدرسه‌سازي را از نعمت‌هاي الهي بر خود مي‌دانم

"نقي نمك‌فروش"، خير مدرسه‌ساز گيلاني در حاشيه برگزاري دهمين همايش ملي تكريم خيرين مدرسه‌ساز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا- منطقه خزر - گفت: 28 سال در آمريكا مدير شركت بودم و آنچه كه در دنيا به‌دست آورده‌ام، در راه مدرسه‌سازي و خدمت به فرزندان وطن خرج مي‌كنم.

وي با بيان اين مطلب كه كار خير مدرسه‌سازي را از نعمت‌هاي الهي بر خود مي‌دانم، افزود: تاكنون 12 مدرسه ساخته‌ام كه 8 مدرسه در استان گيلان ساخته‌ام و مدرسه حضرت رقيه(س) در استان لرستان نيز به زودي به بهره‌برداري مي‌رسد.

نمك‌فروش با بيان اين مطلب كه به‌علت ارادتي كه به اهل بيت(ع) به خصوص امام حسن مجتبي(ع) دارم موفقيت‌هاي خود را مرهون ايشان مي‌دانم، گفت: مدرسه‌اي به نام ايشان و همچنين هنرستان حضرت فاطمه زهرا(س) در تبريز ساخته‌ام و در زماني كه در آمريكا اقامت داشتم و كيفيت مدارس را در آن كشور مي‌ديدم با خود عهد كردم كه پس از بازگشت به وطن چنين مدارسي را در كشور خودم داير كنم تا فرزندان ايران نيز از مدارسي با امكانات و تجهيزات خوب برخوردار شوند.

وي خواستار رسيدگي مسئولان به مشكلات معلمان كه در ارتباط مستقيم با دانش‌آموزان و تعليم و تربيت آنها هستند، شد.

بانوي خير مدرسه‌ساز:

مي‌خواهم تمامي بچه‌هاي سرزمينم را فرزند خود بدانم و در جهت تعليم و تربيت آنان گامي كوچك بردارم

به گزارش ايسنا - منطقه خزر - "بهجت سراج"، بانوي خير مدرسه‌ساز هم، در خصوص انگيزه خود از اقدام به امر مدرسه‌سازي اظهار داشت: پس از اينكه تنها فرزندم، مرحوم دكتر افشين جنيدي را از دست دادم، خواستم به دور از خودمحوري، تمامي بچه‌هاي سرزمين‌مان را فرزند خود بدانم و در جهت تعليم و تربيت آنان گامي كوچك بردارم.

وي افزود: با چنين انگيزه‌اي، در محروم‌ترين منطقه استان سيستان و بلوچستان، مدرسه ساختم و امروز با وجود اينكه فرزندي فرزانه را كه خود همواره پيشگام امور خير بوده از دست داده‌ام، خوشحالم كه توانسته‌ام به فرزندان اين مرز بوم كمك كوچكي كنم.

اين بانوي خير تصريح كرد: وظيفه را تك‌تك ماست كه با استفاده از دارايي‌هاي خود، سعي در ترويج علم و دانش در اقصي نقاط كشورمان داشته باشيم و كودكان بي بضاعت مناطق محروم را تا رسيدن به مدارج عاليه تحصيلي حمايت كنيم.

خير مدرسه‌ساز همداني:

هر خير، چند تن از دانش‌آموزان بي بضاعت را تا رسيدن به مدارج عالي‌ تحصيلي حمايت مالي كند

"رضايي"، يكي از خيرين مدرسه‌ساز از استان همدان، كه در دهمين همايش ملي تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار شركت كرده بود، پيشنهادات خود را در حوزه مدرسه‌سازي ارائه كرد و گفت: همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز، بايد فرصتي جهت ارائه پيشنهادات و راهكارهاي جديد براي حفظ فرهنگ مدرسه‌سازي باشد.

به گزارش ايسنا - منطقه خزر - اين خير مدرسه‌ساز كه يك فرهنگي است، پيشنهادات خود را در 5 بند عنوان كرد:

1- با حضور 18 هزار خير مدرسه‌ساز، انتظار مي‌رود هر خير چند تن از دانش‌آموزان بي بضاعت را تا رسيدن به مدارج عالي‌ تحصيلي حمايت مالي كند.

2- خيرين جهت ترويج و تداوم فرهنگ مدرسه‌سازي در سراسر كشور به دنبال جايگزين كردن افرادي به جاي خود باشند.

3- جلسه‌هاي كاربردي در هر استان با مديران نوسازي به طور مداوم برگزار شود تا خيرين راهكارهاي علمي و عملي خود را با آنان در ميان بگذارند.

4- تعامل با دولتمردان، نمايندگان مجلس، ائمه جمعه در استان‌ها و شهرستان‌هاي مختلف كشور.

5- ايجاد ميزگردهاي تلويزيوني و تشويق اولياء و مربيان جهت رشد علم‌محوري در جامعه.

اين خير مدرسه‌ساز، برگزاري همايش‌هاي تكريم خيرين مدرسه‌ساز را فرصتي جهت ارائه راهكارهاي جديد جهت حفظ و توسعه فرهنگ مدرسه‌سازي در كشور دانست.

خير مدرسه‌ساز خوزستاني:

براي شادي روح دخترم كه به همراه خانواده‌اش در تصادف رانندگي جان باخت، تمام ارثيه‌ او را در راه مدرسه‌سازي خرج كردم

خانم "كتايون اسماعيلي"، خير مدرسه‌ساز خوزستاني، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا- منطقه خزر - گفت: براي شادي روح دخترم كه به همراه خانواده‌اش در تصادف رانندگي جان خود را از دست داد، تمام ارثيه‌اي كه از او به من رسيده، در راه مدرسه‌سازي خرج كردم.

وي با بيان اين مطلب كه در حال حاضر در يكي از روستاهاي اهواز مشغول مدرسه‌سازي هستيم، افزود: 200 ميليون تومان را به اين امر خير اختصاص داده‌ام و تصميم دارم دانش‌آموزان روستاي اين مدرسه كه از نظر امكانات در وضعيت خوبي به سر نمي‌برند را، تحت پوشش قرار دهم.

كتايون اسماعيلي با اشاره به اينكه نام اين مدرسه را به ياد دخترم "فرشته" نام‌گذاري كرده‌ام، در خصوص برپايي همايش ملي تكريم خيرين مدرسه‌ساز خاطرنشان كرد: برگزاري چنين همايش‌هايي مردم را از ارزش مدرسه‌سازي آگاه مي‌كند و خود من هم در همايش‌هاي گذشته تصميم گرفتم كه پول خود را در راه رفاه و آموزش فرزندان كشورم خرج كنم.

خير مدرسه‌ساز هرمزگاني:

با ديدن فقر در مناطق محروم، به فكر احداث مدرسه افتادم

يك خير مدرسه‌ساز هرمزگاني نيز گفت: هر ايراني در صورت داشتن تمكن مالي بايد ساخت مدرسه به خصوص در مناطق محروم را به عنوان يك تكليف الهي در سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار دهد.

"محمد خطيبي‌زاده"، در حاشيه دهمين همايش تكريم از خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار داشت: بنده يك فرهنگي بازنشسته هستم و چون در مناطق محروم علاوه بر تحصيل به عنوان معلم به كودكان اين مرز و بوم درس مي‌دادم با ديدن فقر موجود در اين مناطق ساخت مدرسه را آغاز كردم.

وي افزود: از سال 1341 تا 47 شش باب مدرسه را در بندر جاسك احداث كردم كه با توجه به شرايط فرهنگي آن زمان، چنين امري در كشور كمتر به وقوع مي‌پيوست كه شخصي با سرمايه خود اقدام به ساخت مدارس كند.

اين خير هرمزگاني خاطرنشان كرد: در حال حاضر مجمع خيرين مدرسه‌ساز هرمزگان در حال فعاليت هستند كه بنده يكي از آنهايي بودم كه اساسنامه اين مجمع را به امضا رساندم تا در آينده شاهد ساخت مدارس بيشتري در شهرستان‌هاي استان هرمزگان با كمك خيرين و مشاركت دولت باشيم.

خير مدرسه‌ساز مازندراني:

مدرسه‌سازي به‌ويژه در مناطق محروم ثواب بسياري دارد و كمتر از ثواب حج نيست

ساخت مدرسه را بيشتر در جهت بارور ساختن توان علمي جامعه انجام مي‌دهم

خير مدرسه‌ساز مازندراني گفت: با ديدن فرزندان تحصيل‌كرده در مملكت اسلامي ايران، انگيزه مضاعفي پيدا مي‌كنم تا با كمك به گسترش علم در كشور، به سمت جامعه‌اي پويا حركت كنيم.

"رحمت كمالي"، در حاشيه دهمين همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا- منطقه خزر - اظهار داشت: در روستاهاي مازندران و ساير روستاها و مناطق محروم ايران‌زمين، كودكان مستعدي وجود دارند كه در صورت فراهم آمدن حداقل امكانات، مي‌توانند در آينده عهده‌دار نقش‌هاي مهم اين اجتماع شوند. از اين رو ساخت مدرسه را بيشتر در جهت بارور ساختن توان علمي جامعه ايفا مي‌كنم.

وي افزود: مدرسه‌سازي به خصوص در مناطق محروم ثواب بسياري دارد و شك ندارم خداوند اجر بزرگي براي چنين بندگانش در نظر خواهد گرفت كه كمتر از ثواب سفر حج نخواهد بود.

اين خير بابلي خاطرنشان كرد: در حال حاضر جامعه ايران به سمت تحصيلات تكميلي در حال حركت است و درصدد هستيم با احداث دانشكده و دانشگاه در شهرستان‌هاي فاقد چنين فضاي آموزشي در مازندران، گام مهمي در رشد علمي و سطح تحصيلي اين خطه برداريم.

خير مدرسه‌ساز كرماني:

كار خداپسندانه مدرسه‌سازي كاملا رضايت‌بخش است

شور و نشاط زايدالوصفي براي احداث مدرسه در خود احساس مي‌كنم

يك خير مدرسه‌ساز كرماني گفت: تاكنون 14 مدرسه در نقاط مختلف استان كرمان احداث كرده‌ام و به واقع احساسي كه از اين كار خداپسندانه دارم، كاملا رضايت‌بخش است.

"كمال باباپور"، در حاشيه تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا- منطقه خزر - اظهار داشت: با افتتاح هر مدرسه‌اي كه با مشاركت بنده و ساير خيرين مدرسه‌ساز در كرمان به بهره‌برداري مي‌رسد، چندين نوجوان جوياي تحصيل در كلاس‌هاي آن به كسب علم مي‌پردازند كه در نهايت ثواب آن به سازندگان و معلمان خواهد رسيد از اين رو شور و نشاط زايدالوصفي براي احداث مدرسه در خود احساس مي‌كنم.

وي تصريح كرد: در ساخت مدرسه در كرمان مسئولان استان و سازمان نوسازي مدارس كشور تاكنون تعامل خوبي با خيرين داشته‌اند و درصدد هستيم با همكاري ساير اعضا مجمع خيرين مدرسه‌ساز استان كرمان، بار عملي اين منطقه را با احداث دانشگاه و تحصيل نوجواناني كه از اين مدرسه‌ها به دانشگاه راه مي‌يابند، بارورتر كنيم.

اين خير 64 ساله كرماني خاطرنشان كرد: متاسفانه در كشور جوانان بااستعداد زيادي هستند كه پس از پايان تحصيلات دبيرستان، به دليل عدم تكمن مالي قادر به حضور در دانشگاه نيستند از اين رو در حد توان خود به اين افراد كمك مي‌كنم تا زمينه رشد و تحصيل در مقاطع بالاتر را پيدا كنند.

خير مدرسه‌ساز كرمانشاهي:

مدرسه‌سازي يكي از آرزوهاي دوران كودكي‌ام بود

با ساختن مدارس، به تعداد فرزندانم افزوده مي‌شود

يك خير مدرسه‌ساز كرمانشاهي گفت: مدرسه‌سازي يكي از آرزوهاي دوران كودكي‌ام بود كه در حال حاضر از تحقق يافتن آنها بسيار خرسندم.

"مجتبي رستگار"، در جمع خيرين مدرسه‌ساز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر - گفت: با ساختن مدارس در كشور به تعداد فرزندانم افزوده مي‌شود.

وي با بيان اين مطلب كه همواره در قبال دانش‌آموزان مدارس احساس مسئوليت مي‌كنم و آنها را فرزندان خود مي‌دانم، افزود: در حال حاضر 3 فرزند دارم كه با احداث اين مدارس 26 دختر به تعداد دخترانم اضافه شد.

خير مدرسه‌ساز كهگيلويه‌وبويراحمدي:

هدفم فقط رضاي خدا بوده است

"ناصر بينايي"، خيري از استان كهگيلويه و بويراحمد نيز كه در امور تجهيز مدارس به ويژه مدارس استثنايي كشور كمك شاياني كرده است، گفت: هدفم از اين كار فقط رضاي خدا بوده است.

خير خراسان‌شمالي:

مدرسه‌سازي يكي از عوامل موثر رشد علم، فرهنگ و زمينه‌ساز پيشرفت جامعه است

"مقيمي"، خيري از استان خراسان شمالي، مدرسه‌سازي را يكي از عوامل موثر رشد علم، فرهنگ و زمينه‌ساز پيشرفت جامعه دانست و خاطرنشان كرد: خيرين بايد ضمن امر مدرسه‌سازي، در ارتقاي فرهنگ مدرسه‌سازي هم كوشا باشند.

خير مدرسه‌ساز اردبيلي:

مشكلات دانش‌آموزان مدارس روستايي را از نزديك حس كرده‌ام

يك خير مدرسه‌ساز اردبيلي گفت: چون خودم معلم بودم از نزديك مشكلات دانش‌آموزان مدارس روستايي را حس مي‌كردم.

"حكمت حسن‌زاده"، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا - منطقه خزر - گفت: در مدت 30 سال خدمت معلمي همواره دانش‌آموزان را در مدارس روستايي مي‌ديدم و با خود عهد بستم پس از بازنشستگي در امر مدرسه‌سازي روستايي تلاش كنم كه در حال حاضر موفق به ساخت 5 مدرسه در روستاهاي استان اردبيل شده‌ام.

وي با بيان اين مطلب كه برپايي چنين همايش‌هايي موجب ترويج كار خير مدرسه‌سازي در جامعه خواهد شد، افزود: 4 فرزند دارم كه به ياري آنها مي‌خواهم بقيه عمرم را در امر خير مدرسه‌سازي و مقاوم‌سازي و تكميل تجهيزات و امكانات مدارس روستايي بگذرانم.

خير مدرسه‌ساز كرمانشاهي:

ثواب و اجر ساختن مدرسه به‌ويژه در مناطق محروم كمتر از ثواب عبادت نيست

يك خير مدرسه‌ساز كرمانشاهي گفت: با ديدن كودكان مشتاق تحصيل و خانواده‌هاي كم‌بضاعت در روستاهاي كرمانشاه، به انديشه ساخت مدرسه افتادم و همواره از اين عمل رضايت داشته‌ام.

"عباس‌علي محمدي"، در حاشيه دهمين همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خزر - در خصوص انگيزه‌هاي خود از ساخت مدرسه اظهار داشت: در روستاهاي كرمانشاه مدارس كپري فراواني وجود داشت كه با همت مسئولان و تلاش جمعي خيرين سعي كرديم مدارس كافي در روستاهاي محروم احداث كنيم.

وي افزود: هم اكنون به لطف خداوند تعالي، درصد زيادي از مدارس كپري كرمانشاه به مدارس استاندارد با فضاي آموزشي مناسب تبديل شده‌اند و دانش‌آموزان زيادي از اين مدارس به مدارج عالي علمي و دانشگاهي دست يافته‌اند.

اين خير 57 ساله كرمانشاهي خاطرنشان كرد: تاكنون 9 مدرسه را با كمك مسئولان در نقاط مختلف كرمانشاه احداث كرده‌ام كه در مجموع بيش‌از 200 ميليون تومان بدين منظور كمك كرده‌ام و اعتقاد دارم ثواب و اجر ساختن مدرسه به‌ويژه در مناطق محروم كمتر از ثواب عبادت نيست.

خير مدرسه‌ساز در هرمزگان:

دانش‌آموزان نقاط محروم با وجود استعداد فراوان به‌دليل عدم تمكن مالي از حضور در دانشگاه باز مي‌ماندند

يك خير مدرسه‌ساز در هرمزگان گفت: ساختن مدرسه در جاي خود قابل تقدير است ولي اكثر اين دانش‌آموزان پس از اتمام تحصيلات دبيرستان، نيازمند حمايت مالي جهت رسيدن به مدارج بالاي علمي هستند.

"عبدالله كرم‌زاده"، خير مدرسه‌ساز ساكن چابهار، در حاشيه دهمين همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر - اظهار داشت: بنده از نخستين اعضايي بودم كه با تشكيل اساسنامه مجمع خيرين مدرسه‌ساز در هرمزگان زمينه را جهت تخريب مدارس كپري در نقاط مختلف هرمزگان و احداث مدارس جديد فراهم كردم و اميدوارم ثواب آن كار در آخرت نصيب خودم و تمامي تلاشگران اين عرصه شود.

وي افزود: دانش‌آموزان ايران‌زمين در نقاط محروم با وجود استعداد فراوان به‌دليل عدم تمكن مالي از حضور در دانشگاه باز مي‌ماندند. چه خوب است هر خير مدرسه‌ساز در كنار اين جهاد مقدس تعدادي از دانش‌آموزان را تا پايان تحصيلات دانشگاهي تحت پوشش مالي قرار دهد تا شاهد شكوفايي بيشتر علم و سوادآموزي در كشور باشيم.

خير مدرسه‌ساز تهراني:

نيت كرده‌ام نصف اموال منقول و غيرمنقول خود را صرف مدرسه‌سازي كنم

يك خير مدرسه‌ساز تهراني گفت: نيت كرده‌ام نصف اموال منقول و غيرمنقول خود را صرف مدرسه‌سازي در كشور كنم.

به گزارش ايسنا - منطقه خزر - حاج‌مهدي كياني‌فرد، گفت: بيش‌از پنجاه سال است كه در امر خير براي جامعه خدمت مي‌كنم و هر ساله حدود ده زنداني دربند را آزاد مي‌كنم و چهل سال قبل مسجد مهديه يوسف‌آباد تهران را ساختم تا اينكه از سوي رئيس‌جمهور پيشين به مدرسه‌سازي دعوت شدم و با افتتاح آموزشگاه امام حسن عسگري(ع) در لشت‌نشاء گيلان، احداث 13 مدرسه در مقاطع مختلف تحصيلي را در مناطق كپرنشين سيستان و بلوچستان، گيلان، سنندج و شهرري به اتمام برسانم.

وي با بيان اين مطلب كه عهد كرده‌ام به نام چهارده معصوم، 14 مدرسه در مناطق محروم كشور احداث كنم، افزود: در اين موضوع به مقتداي خود امام حسن مجتبي(ع) كه هر ساله نيمي از دارايي‌شان را صرف امور خيريه براي مستندان مي‌كردند، اقتدا كرده‌ام.

كياني‌فرد، همچنين افزايش سطح تحصيلي كودكان را بزرگ‌ترين عامل داشتن جامعه‌اي سالم دانست و به خبرنگار ايسنا گفت: به نظر من هيچ امر خيري بهتر و ارجح‌تر از مقوله علم و دانش نيست، از اين‌رو با عنايت پروردگار به ساختن مدرسه در مناطق محروم پرداختم.

وي با اشاره به اينكه مشوق ديگران جهت مشاركت در اين امر خير نيز هستم، گفت: من بيشترين دارايي‌ام را در اين راه هزينه مي‌كنم زيرا معتقدم اگر سطح علمي كودكان بالاتر باشد جامعه سالم‌تري خواهيم داشت و كودكان از تربيت بهتري كه حق آنهاست، برخوردار خواهند بود.

كياني‌فرد تصريح كرد: بهترين دارايي اين است كه در كارهاي خير هزينه شود و رضايت خداوند و مخلوقاتش را فراهم آورد و من بسيار خرسندم كه با عنايت پروردگار گام در اين راه نهاده‌ام و توانسته‌ام براي فرزندان اين مرز و بوم كاري انجام دهم و البته اين موفقيت را در پرتو خواست خداوند متعال و همراهي خانواده‌ام مي‌دانم و دوست دارم تا پايان عمر به كار مدرسه‌سازي بپردازم.

خير مدرسه‌ساز خوزستاني:

فريضه مدرسه‌سازي از بالاترين عبادات است

خيرين ‌بايد به‌دنبال جانشيني براي آينده باشند تا اين سنت حسنه بين نسل‌هاي آينده نيز تداوم يابد

يك خير مدرسه‌ساز خوزستاني گفت: هر خير با توجه به بضاعت مالي مي‌تواند در ساختن مدرسه با دولت مشاركت كند كه انجام اين فريضه از بالاترين عبادات است.

"خلف احسان‌زاده"، در حاشيه دهمين همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر - اظهار داشت: نياز به مدرسه‌سازي همواره در كشورمان احساس مي‌شود چرا كه از استعدادهاي خوبي به‌ويژه در مناطق محروم برخورداريم كه در آينده هم نياز به فضاي آموزشي براي تحصيل دارند. از اين رو خيرين در كنار امر مقدس مدرسه‌سازي مي‌بايد به دنبال جانشيني براي آينده باشند تا اين سنت حسنه بين نسل‌هاي آينده نيز تداوم يابد.

اين خير 71 ساله اهوازي خاطرنشان كرد: بنده با شوق فراوان تاكنون 11 مدرسه ساخته‌ام و در حد توان خود تلاش خواهم كرد تا در آينده در زمينه‌هاي ديگري نظير كمك به دانش‌آموزان بي‌بضاعت و كم‌بضاعت براي ادامه تحصيل، باقيات صالحاتي براي خود فراهم آورم كه در جاي خود از بهترين عبادات است.

زوج خير مدرسه‌ساز خراسان‌جنوبي:

با از دست دادن 2 فرزندمان، خواستيم با مدرسه‌سازي ده‌ها فرزند داشته باشيم

يك زوج خير مدرسه‌ساز اهل خراسان‌جنوبي گفتند: با از دست دادن 2 فرزندمان، خواستيم با مدرسه‌سازي ده‌ها فرزند داشته باشيم.

به گزارش ايسنا- منطقه خزر - اين زوج اظهار داشتند: پس از 26 سال زندگي مشترك، در يك روز، 2 فرزند جوان خود را از دست داديم. پس از اين واقعه من و همسرم تصميم گرفتيم كه ثمره مالي زندگي خود را به مدرسه‌سازي اختصاص دهيم.

آنها افزودند: فرزندانمان "محمد" و "مهدي" ثمره زندگي ما بودند و با از دست دادنشان با شركت در امر مدرسه‌سازي، سعي كرديم به جاي 2 فرزند از دست داده، ده‌ها و هزاران محمد و مهدي داشته باشيم.

خير مدرسه‌ساز همداني:

مدرسه‌سازي وظيفه ديني و شرعي هر انسان است

با ديدن انگيزه بالاي كودكان روستاها براي ادامه تحصيل، با شوق فراوان به ساخت مدرسه همت گماشتم

يك خير مدرسه‌ساز همداني گفت: با ساختن مدرسه درصدد گسترش علم و بهره‌مندي نونهالان اين مرز و بوم از امكانات آموزشي بودم و همواره از اين كار رضايت داشته‌ام.

"صفرعلي جوادي"، خير 59 ساله همداني، در حاشيه همايش تكريم خيرين مدرسه‌ساز در زيباكنار، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر - با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: وظيفه ديني و شرعي هر انساني است كه در صورت داشتن توانايي مالي به حد مقدور در ساخت اماكني نظير مدرسه، مسجد و بيمارستان مشاركت كند. وقتي انگيزه بالاي كودكان روستاها را براي ادامه تحصيل ديدم با شوق فراوان به ساخت مدرسه همت گماشتم.

وي خاطرنشان كرد: علاوه بر مدارس سطوح مختلف تحصيلي كه نياز به كار بيشتر براي احداث دارند، در استان‌هاي مختلف نياز به ساخت مدارس استثنايي نيز احساس مي‌شود كه اميدوارم با همت مسئولان و تلاش جمعي خيرين، مدارس كودكان استثنايي به حد نياز در سطح ايران احداث شود.

خير مدرسه‌ساز مازندراني:

از كار مدرسه‌سازي احساس آرامش و شعف فراواني مي‌كنم

خير مدرسه‌ساز مازندراني گفت: خيرين تنها بر ساخت مدارس اكتفا نكنند.

به گزارش ايسنا - منطقه خزر - "شاهسواراني"، در خصوص اقدام به ساخت مدرسه در نقاط محروم كشور، گفت: تاكنون 19مدرسه در نقاط محروم كشور ساخته‌ام و از اين كار احساس آرامش و شعف فراواني مي‌كنم.

وي گفت: خيرين بايد علاوه بر احداث مدارس، در زمينه تجهيز واحدهاي آموزشي ساخته شده نيز كمر همت ببندند تا دانش‌آموزان با بهره‌گيري از امكانات پيبشرفته به تحصيل بپردازند.

اين خير مدرسه‌ساز افزود: مديران، معلمان و مسئولان آموزش و پرورش، خيرين را حمايت كنند و دانش‌آموزان را با اقدام آنان آشنا سازند.

شاهسواراني عنوان كرد: اميدوارم معلمان تمامي تلاش خود را در رشد و شكوفايي استعدادهاي فرزندان اين آب و خاك به كار برند.

خير مدرسه‌ساز و عضو هيات مديره خانه مادر و كودك:

400 كودك بي‌سرپناه بر اثر زلزله بم را تحت پوشش قرار داده‌ايم

"حسين فتوت احمدي"، عضو هيات مديره "انجمن خانه مادر و كودك" گفت: اين انجمن، كودكان يتيم زلزله رودبار و بم را تحت پوشش دارد.

وي در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر - اظهار داشت: انجمن مادر و كودك توسط جمعي از خيرين بعد از زلزله رودبار كه در اثر آن 5 هزار و 500 كودك يتيم شدند، شكل گرفت و اين انجمن 550 كودك را به صورت مادرياري و پدرياري زير پوشش قرار داد.

وي افزود: با توجه به عمق فاجعه، نياز به اقدامات بنيادي‌تري احساس مي‌شد، لذا اين موسسه نسبت به ساخت و اجراي طرح‌هاي فرهنگي، آموزشي و عمراني همت گماشت كه شامل احداث مركز خانه مادر و كودك، جهت كار خدماتي بانوان، احداث سالن غذاخوري جهت اطعام كودكان، ساخت انباري به مساحت 200 مترمربع، ساخت 20 دستگاه منزل مسكوني، اسكان تعدادي از خانواده‌هاي فاقد مسكن، تعمير مسكن و ساخت حمام و سرويس‌هاي بهداشتي در بيش از 50 روستا، احداث هنرستان فني و حرفه‌اي به مساحت 3500 مترمربع و داراي 12 كلاس درس، كتابخانه، اتاق كامپيوتر و آزمايشگاه مجهز از سال 87 با پذيرش 280 هنرجو به بهره‌برداري رسيده و از سال 84 نيز دانشجوياني كه از طريق كنكور سراسري پذيرفته شده‌اند در اين مركز مشغول به تحصيل و اسكان هستند، است.

عضو هيات مديره انجمن خانه مادر و كودك، ادامه داد: ساخت كارگاه يك‌هزار متري جهت آموزش علمي دانشجويان رشته ماشين‌افزار و مكانيك خودرو، احداث خوابگاه با زيربناي 6600 مترمربع با گنجايش 400 دانشجو، كشت گردو و زيتون در زميني به مساحت 80 هكتار مجهز به سيستم آبياري قطره‌اي و احداث استخر با گنجايش يك‌ميليون و 200 هزار ليتر ذخيره آب، احداث مجتمع جهت مبارزه بيولوژيك با كرم ساقه‌خوار برنج، ساخت گلخانه سرپوشيده به مساحت 650 مترمربع و گلخانه انتظار به مساحت 2 هزار مترمربع در زميني به مساحت 5 هكتار جهت كشت نهال زيتون، از ديگر اقدامات انجمن خانه مادر و كودك است.

فتوت‌احمدي خاطرنشان كرد: خانه مادر و كودك در مسير خدمت به بازماندگان و آسيب‌ديدگان زلزله بم، 400 كودك بي‌سرپناه را به شيوه پدرياري و مادرياري تحت پوشش قرار داد و علاوه بر اين، طرح‌ها و پروژه‌هايي را در راس فعاليت‌هاي خود قرار داد كه مي‌توان به احداث ساختمان مركزي خانه مادر و كودك در بم، ساخت 16 واحد 60 متري، پرداخت كمك هزينه ماهانه و توزيع مايحتاج زندگي از سال 82 تاكنون و احداث 28 واحد 85 متري در زميني به مساحت 8 هزار و 800 مترمربع با معماري منحصر به فرد و مقاوم در برابر زلزله، نام برد.

انتهاي پيام
 شنبه 30 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن