محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826749021
رييس جمهوري در گفتگوي زنده تلويزيوني از شبكه يك سيما؛ نظام سرمايه داري كنوني قصد دارد كسري بودجه اش را به ديگر كشورها تامين كند
واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رييس جمهوري در گفتگوي زنده تلويزيوني از شبكه يك سيما؛ نظام سرمايه داري كنوني قصد دارد كسري بودجه اش را به ديگر كشورها تامين كند
تهران_خبرگزاري ايسكانيوز: دكتر محمود احمدي نژاد اعلام كرد،نظام سرمايه داري كنوني قصد دارد كسري بودجه اش را به ديگر كشورها منتقل كند و مكر ر به اقتصاد ساير كشورها ايده مي دهد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه سياسي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" رييس جمهوري شب گذشته با حضور در شبكه اول سيماي جمهوري اسلامي به طور مستقيم با مردم گفتگو كرد.
وي در اين گفتگو اعلام كرد، آسيب پذيري اقتصاد ايران در برابر بحران اقتصادي در جهان تقريبا صفر است و فرصت هاي خوبي را در اختيار ملت ايران ما قرار ميدهد كه بايد از آن استفاده كنيم.
دكتر محمود احمدينژاد افزود: امروز بخش مهمي از اقتصاد جهان و بلوك غرب و سرمايه داري دچار اين بحران شده است.
رئيس جمهور تصريح كرد: مديران و نظريه پردازان اقتصاد جهاني اكنون فقط از ياس و نااميدي سخن مي گويند . آنان از شش سال و پنج سال و گاهي از سه سال زمان براي بهبود وضع اقتصادي سخن مي گويند.
رئيس جمهور با بيان اينكه اين بحران داراي دو شكل ظاهري و باطني است افزود: شكل ظاهر آن اين است كه بانكهايي به افرادي كه اعتبار اجتماعي لازم را نداشتند براي تهيه مسكن واشتغال وام دادند و آنان اين وام ها را به بانك هاي بزرگ تر فروخته اند.
احمدي نژاد تصريح كرد: در مقطع زماني تعيين شده اقساط اين وام ها پرداخت نشد و مي بينيم كه اين بحران پس از بانك ها امروز به توليد و اقتصاد كشورها نيز كشيده شده است.
رئيس جمهور گفت: اين بحران از آمريكا آغاز شد و اكنون دامنه آن به اروپا و برخي كشورهاي بزرگ آسيايي رسيده است .
احمدي نژاد افزود: شكل باطني اين بحران به ويژگيهاي اقتصاد سرمايه گذاري مرتبط است كه بايد آن را بشناسيم .
وي با بيان اينكه در مقطعي اقتصاد سوسياليسم و سرمايه د اري با تناقض دروني مواجه و از جريان خارج شد گفت: امروز نيز تناقض دروني در اقتصاد سرمايه داري مشاهده مي شود.
**اقتصاد سرمايه داري به بن بست رسيده
رئيس جمهور در ادامه گفت: به اعتراف همه انديشمندان و متفكران دنياي غرب اقتصاد سرمايه داري به بن بست رسيده است.
احمدي نژاد ، با اشاره به بحران اقتصادي امريكا و تاثير آن بر مناسبات اقتصادي جهان افزود: برخي ادعا مي كنند طرح بحران اقتصادي امريكا دستاويزي بوده است كه ثروت ها را به كشورشان منتقل كنند.
وي پايه اقتصاد سرمايه داري را بر سود نامحدود دانست و گفت: اين ديدگاه برخاسته از نوع نگاه به انسان و جامعه بشري است چرا كه آنها گمان مي كنند انسان خلق شده است تا حداكثر لذت فردي را در دنيا ببرد.
رئيس جمهور افزود: بر همين اساس آنها ارزش هاي اخلاقي، عدالت و حلال و حرام را كنار گذاشته اند.
وي ايجاد طبقات اجتماعي در اقتصاد سرمايه داري را طبيعي خواند و گفت: از ديدگاه آنها فقط بايد گروهي خاص حداكثر سود را ببرد.
احمدي نژاد پايه ديگر اقتصاد سرمايه داري را ربا دانست و افزود: خلق پول و دارايي هاي كاغذي در اين نوع اقتصاد شايع است.
رئيس جمهور اين گونه دارايي ها را شبيه حبابي دانست كه عده اي بهره اش را مي برند.
احمدي نژاد گفت: چون در نظام سرمايه داري اساس بر سود است هيچ قانوني حاكم نيست.
وي افزود: بر همين اساس هنوز مشخص نشده است بانك مركزي امريكا چقدر دلار تقلبي منتشر كرده است؛ برخي گزارشها رقمي معادل 29 هزار ميليارد دلار اعلام كرده اند.
رئيس جمهور گفت: نظام سرمايه داري كنوني قصد دارد كسري بودجه اش را به ديگر كشورها منتقل كند و مرتبا به اقتصاد ساير كشورها ايده مي دهد.
احمدي نژاد اضافه كرد: آنها قصد دارند تورم ايجاد شده در كشورشان را به كشورهاي هدف منتقل و ثروت آنها را چپاول كنند.
رئيس جمهور گفت: چاپ اسكناس هاي بدون پشتوانه تا مدت زماني در اقتصاد جهان جذب مي شود و به نقطه اي مي رسد كه اين جذب متوقف مي شود و انعكاس آن به كانون اصلي برمي گردد.
احمدي نژاد اعتماد را مهم ترين اصل در اقتصاد دانست و افزود: زماني كه اعتماد مردم از يك نوع اقتصاد از بين برود جبران آن غيرممكن است.
وي افزود: از اينكه مردم اروپا و امريكا در فشارند خوشحال نيستيم اما از به پايان رسيدن انديشه غلط ضد بشري خوشحاليم.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال كه آيا بحران اقتصادي امريكا رفع شدني است يا نه گفت: به اعتقاد همه انديشمندان اين بحران پايان راه است و اگر قرار بود شدت آن كم شود با تزريق 2500 ميليارد دلار برطرف مي شد.
وي افزود: در شرايطي كه قدرت هاي ديگري شكل گرفته اند بحران اقتصادي امريكا مهار نخواهد شد اگرچه آنها سعي مي كنند اين بحران را به ديگر كشورها منتقل كنند.
رئيس جمهور با بيان اينكه پيش از جنگ امريكا با عراق، اقتصاد امريكا در حال فروپاشي بود گفت: آنها با حمله به عراق در پي فعال كردن اقتصادشان بودند اما نه تنها مشكلاتشان برطرف نشد بلكه روند بي اعتمادي درباره آنها افزايش يافت.
**تكيه بر استعدادهاي داخلي نقطه قوت اقتصاد ايران
رئيس جمهوري در ادامه گفت: با توجه به اينكه اقتصاد ما درون زاست، با دور انديشي مديران كشور در اقتصاد جهاني هضم نشديم.
احمدي نژاد با اشاره به بحران اقتصادي در جهان و تاثير پذيري كشور از اين بحران افزود: حجم مبادلات ما با اقتصاد جهاني زياد نيست به همين دليل آسيب پذيري ايران از اين بحران تقريباً صفر است.
رئيس جمهور به برخي فرصت هايي كه اين بحران در اختيار ايران قرار داده است اشاره و اضافه كرد: كاهش قيمت مواد واسطه براي توليد، براي كشوري مثل ما كه در حال سرمايه گذاري هستيم فرصت مغتنمي است.
احمدي نژاد گفت: از ناحيه قيمت نفت ممكن است تا حدي به كشور فشار بيايد اما توانايي مديريت آن را داريم.
رئيس جمهور اضافه كرد: برخي كشورهاي به ظاهر قوي در اقتصاد جهاني بدهي شان تا دو برابر توليد ناخالص ملي كشورشان رسيده است و از اين بحران آسيب هاي زيادي ديده اند.
احمدي نژاد به علت هاي آسيب نديدن ايران از اين بحران اشاره كرد و گفت: يكي از اين علت ها اين بود كه كشور ما در تحريم است اما علت اصلي سياست هاي خوبي بود كه در كشور پيش گرفته شد كه شايد اين سياست ها نيز متاثر از تحريم بود.
رئيس جمهور اضافه كرد: نوع نگاه انقلاب اسلامي به خودكفايي كشور و تكيه بر استعدادهاي داخلي از ديگر نقاط قوت اقتصاد ماست.
احمدي نژاد تصريح كرد: حتي قبل از اينكه نشانه هاي اين بحران بروز كند پيش بيني همكاران اين بود كه اوضاع اقتصاد جهاني روبه بحران است بنابراين در بخش هاي مختلف برنامه ريزي شد.
رئيس جمهور صيانت از منابع داخلي و منابع ايرانيان مقيم خارج از كشور و همچنين شناخت آسيب ها و جلوگيري از ورود اين آسيب ها به كشور را از جمله اقدامات دولت براي مقابله با اين بحران خواند.
احمدي نژاد با اشاره به تشكيل كارگروه ويژه اي در دولت براي بررسي تاثيرات بحران اقتصادي در جهان بر اقتصاد ايران گفت: وقتي نشانه هاي اين بحران آشكار شد، در فراخواني از همه صاحب نظران اقتصادي خواستيم به پرسش هاي مختلفي كه در اين زمينه مطرح است پاسخ دهند.
رئيس جمهور افزود: سوال هاي مشخصي مطرح شده و مشاركت نخبگان اقتصادي در اين كارگروه بسيار خوب است.
**وضع ارزي كشور بسيار مطلوب است
رئيس جمهور گفت: خوشبختانه وضع ارزي كشور بسيار مطلوب است و از اين لحاظ حتي براي سه سال آينده اگر قيمت نفت به نزديك صفر هم برسد نگراني نداريم.
احمدي نژاد افزود: در مسائل پولي اگر ارتباطات ما با دلار بود همه دلارها بايد از بانك مركزي آمريكا دور بزند كه اين به ضرر ماست و حتي در نگاهي كلان موجب تقويت دشمن اصلي مي شود.
رئيس جمهور اضافه كرد: ما در قطع ارتباط با دلار سود سياسي و اقتصادي داشتيم زيرا ديگران نيز در پي ما ارتباطشان را با دلار قطع كردند و به تدريج به دلار ضربه وارد شد.
احمدي نژاد گفت: در چنين وضعي عرضه دلار در بازار افزايش يافت و چون تقاضا نبود اوضاع كنوني (بحران اقتصادي در جهان) به وجود آمد.
رئيس جمهور افزود: در تبديل به ارزهاي ديگر نيز ما سود زيادي كرديم و تصميم ما در اين باره درست بود؛ زيرا حجم ذخاير ارزي ما افزايش يافت و اكنون هم سبد ارزي داريم و اتكاي كشور فقط به يك ارز نيست و اين حاكي از تصميمي عالمانه در اين باره است.
احمدي نژاد درباره اجلاس اخير در قطر كه با هدف تامين منابع مالي براي توسعه برگزار شد گفت: برگزاري چنين نشست هايي پس از واقعه 11 سپتامبر آغاز شد زيرا بر اساس تحليل ما اين موضوع با بحران اقتصادي آمريكا بي ارتباط نيست.
وي ماجراي 11 سپتامبر را مشكوك دانست و اضافه كرد: اين ماجرا بهانه حمله به عراق و حمله به آن كشور نيز معالجه و مسكني براي اقتصاد بيمار آمريكاست.
رئيس جمهور ظاهر برگزاري چنين نشست هايي را يافتن راهكارهايي براي توسعه كشورهاي صنعتي دانست و اضافه كرد: اما در نشست قطر10 تا 12 سخنران بر اين نكته تاكيد مي كردند كه اجراي توصيه كارشناسان بين المللي وضع اقتصادي آنها را بدتر كرده است.
احمدي نژاد گفت: همچنين آنان با ابراز نااميدي از آينده به وضع كنوني اعتراض مي كردند.
رئيس جمهور افزود: حرف ما نيز همين است كه شما اگر دچار مشكل اقتصادي هستيد نبايد آن را به ديگران منتقل كنيد و با دروغگويي و ايجاد جنگ مشكلات خود را بپوشانيد.
وي اضافه كرد: البته اعتقاد ما اين است كه نظام اقتصادي آنان ربوي و دچار رشد كاذب است يعني همان كه از آن با عنوان حباب نام مي برند اما حباب بخشي از آن است و رشدهاي كاذبي كه خلق پول مي كند بادكنكي است.
احمدي نژاد افزود: در چنين شرايطي به كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس فشار مي آورند تا 300 ميليارد دلار از آنان بگيرند در حاليكه اقتصاد اين كشورها در حال نابودي هستند.
رئيس جمهور افزود: بورس برخي از اين كشورها تا 80 درصد سقوط كرده و در بخش مسكن 80 درصد كاهش يافته است و اين يعني متلاشي شدن و در چنين شرايطي بانكها نيز نابود مي شوند.
وي اضافه كرد: علت اين امر آن است كه بانكها 60 تا 70 درصد وام داده اند و دريافت كنندگان تسهيلات آن را بازپرداخت نمي كنند.
رئيس جمهور گفت: وقتي بانكها دچار ركود شوند بنيه اقتصادي نيز به تبع آن متوقف مي شود اما در چنين شرايطي با پررويي و فشار مي خواهند از آنان پول بگيرند.
احمدي نژاد گفت: اين نشست ها با هدف تنظيم زيرساخت هاي رفت و برگشت دو طرفه است تا كشورها را به خود بدوزند و منابعشان را بگيرند.
طرح تحول اقتصادي لايحه اي پخته است
رئيس جمهور در ادامه در پاسخ به سوالي درباره ديدگاه هاي مختلف در زمينه طرح تحول اقتصادي گفت: دولت در قبال قوانين، هم موظف است و هم مختار.
احمدي نژاد طرح هدفمند كردن يارانه ها را طرحي بزرگ و نيازمند عزم ملي دانست و افزود: در اين خصوص با دوستانمان در مجلس شوراي اسلامي بحث كرديم و قرار شد اين طرح در مجلس نيز مطرح شود كه ما نيز پذيرفتيم لايحه بدهيم .
وي اضافه كرد: در بخش هايي از جمله نظام توزيع، ماليات، گمرك و بانك ها و مسائلي كه نياز به لايحه نداشت بررسي را آغاز كرده ايم.
رئيس جمهور در پاسخ به برخي اظهار نظرها از جمله برگزاري همه پرسي درباره طرح تحول اقتصادي گفت: البته افراد در اظهار نظر آزادند ولي ما در شهريور اعلام كرديم كه در اين زمينه به مجلس لايحه ارائه مي كنيم.
وي طرح تحول اقتصادي را كاري بزرگ در متن تصميم گيران، كارشناسان و مردم خواند و افزود: براي بررسي اين طرح صدها جلسه كارشناسي برگزار و از صاحبنظران به صورت دعوت يا مكاتبه نظرخواهي شده است.
احمدي نژاد گفت: دو هدف را دنبال مي كرديم اول اينكه بتوانيم اين طرح را به سرعت و با دقت بررسي كنيم و ديگر اينكه تبعات منفي آن را به صفر نزديك كنيم.
وي اضافه كرد: دوستان ما در مجلس نيز براي بررسي اين طرح جلسات متعددي چه در كارگروه ويژه و چه با ديگر نمايندگان برگزار كردند و ما هم موضوع را تقريبا با همه نمايندگان مطرح كرده ايم .
رئيس جمهور افزود: اين طرح را با گروه هاي مختلف از جمله صنعتگران، تاجران، صادركنندگان، روستاييان، علما، جوانان و انجمن هاي كشاورزي مطرح كرده ايم.
احمدي نژاد گفت: پس از اين بررسي ها طرح تحول اقتصادي به صورت لايحه اي پخته درآمده است تا پس از تصويب در مجلس كار سنجيده و سنگيني در كشور انجام شود.
رئيس جمهور رابطه دولت با مجلس را بسيار صميمي و مستمر خواند و ابراز اميدواري كرد با همكاري نمايندگان مجلس چنانچه نقصي در اين طرح وجود داشته باشد برطرف تا هر چه زودتر براي اجرا آماده شود.
وي در پاسخ به سوالي در اين باره كه آيا كاهش ارزش بورس تهران متاثر از كاهش بورس هاي جهاني است گفت: بورس ما ارتباطي به بورس هاي جهان ندارد بلكه كاهش در بورس ما مربوط به كاهش قيمت هاست .
رئيس جمهور با اشاره به اينكه موفق ترين بورس دنيا بورس ما معرفي شد افزود: بورس ما تقلبي نيست كه سقوط كند و نوسانات داخل آن تنها متأثر از قيمت هاست.
**بستر خوبي براي اجراي طرح تحول فراهم است
رئيس جمهور گفت:پيچيدگي و بزرگي طرح هدفمند كردن يارانه ها سبب شد به رغم تاكيد برنامه هاي سوم و چهارم توسعه، دولت ها ترجيح دهند به آن نزديك نشوند.
احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه دولت نهم براي تامين منافع ملي اجراي اين طرح را در دستور كار خود قرار داده است افزود:طرح هدفمند كردن يارانه ها طرح بزرگي است كه همه آحاد كشور را تحت تاثير قرار مي دهد بنابراين اجراي آن نيازمند برنامه ريزي دقيق و ايجاد آمادگي در ساختارهاي اجرايي است .
رئيس جمهور اظهار داشت:براي هدفمند كردن يارانه ها دو سال و نيم تلاش صورت گرفته است تا نتايج آن به طور دقيق استخراج شود و در اين باره اسناد پشتيبان آن مستند و مستدل است.
وي تصريح كرد: تقريبا همه كارشناسان و صاحبنظران ضرورت هدفمند كردن يارانه ها را پذيرفته اند.
احمدي نژاد اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها را با اصلاح و تغيير قيمت همراه دانست و افزود: اجراي اين طرح نيازمند ايجاد بسترهاي اقتصادي، اجتماعي و اجرايي است.
وي تصريح كرد: دولت بستر اجراي اين طرح را فراهم كرده است و از نظر ايجاد بستر اجتماعي هم بايد گفت 65 ميليون نفر با لبيك به فراخوان دولت و نام نويسي، آن را پذيرفته اند.
رئيس جمهور زمان حاضر را كه قيمت هاي جهاني در قوس نزولي قرار دارند بهترين زمان براي اجراي اين طرح دانست.
وي افزود: در سي سال گذشته قوس نزولي قيمت ها را شاهد نبوده و در پنجاه سال اخير غير از مقطع انقلاب، اين گونه كاهش قيمت مسكن را تجربه نكرده ايم.
احمدي نژاد سهم بالاي مصرف نفت در بودجه كل كشور را يكي از معضلات و ريشه مشكلات اقتصادي كشور دانست و گفت: دولت نهم در اين باره تلاش هايي انجام داده و در سه سال اخير سهم درآمدهاي نفتي در بودجه را از شصت و دو و هفت دهم درصد به پنجاه و دو درصد كاهش داده است.
وي كاهش درآمدهاي نفتي را در هزينه هاي جاري كشور، يكي از آرزوهاي مسئولان دانست و افزود: بايد تلاش كنيم درآمدهاي نفتي براي تقويت پايه هاي اقتصاد كشور به مصرف برسد و حتي در بخش عمراني هم كمتر به درآمدهاي نفتي متكي باشيم.
رئيس جمهور يكي از اهداف هدفمند كردن يارانه ها را كاهش سهم ارز نفتي در بودجه كل كشور دانست و گفت:اگر با قيمت هر بشكه نفت 30 دلار بودجه سال آينده بسته شود بايد بسياري از فعاليت ها را مختل كنيم.
وي افزود:با توجه به ادامه يافتن روند نزولي قيمت نفت در بازارهاي جهاني، ضروري است اتكاي خود را به درآمدهاي نفتي در بودجه كل كشور كاهش دهيم./198/110
چهارشنبه 13 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
-
گوناگون
پربازدیدترینها