تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833957660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مراحل طراحی قالب تزریق


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مراحل طراحی قالب تزریق کلیات
مشکل عمده ای که مبتدیان درشروع کار طراحی قالب با آن روبرو هستند این است که چگونه و از چه بخشی از قالبطراحی را آغاز کنند.در این فصل یک روش مرحله ای در طراحی قالب ارائه خواهد شد.
در عمل،نقشه قالب شامل سه نما است:یک نما از نیمه متحرک ،یکنما از نیمه ثابت و یک برش جانبی از هر دو نیمه .در نقشه مونتاژ قالب بایستی جزئیاتتا اندازه ای ترسیم شود که نقشه کش بتواند با استفاده از آن نقشه های اجرائی قطعاتقالب را ترسیم نمایند معمولا این دو نیمه شامل یک نمای پلان از دو نیمه متحرک و یکنمای برش جانبی از هر دو نیمه است.
مراحل عملی طراحی یک قالب نمونه در هفت مرحلهو با یک صد عملیات کاری تا تکمیل قالب ارائه می شود.این مراحل از تعیین موقعیتمحفظه ها در قالب شروع و با کنترل نهایی نقشه ها تمام می شود .شماره عملیات درتمامی مراحل در نقشه ها و توضیحات مشخص شده است . مرحله A : تعیین موقعیت اولیهاینسرتها
تعیین موقعیت اینسرتها ،مشخص نمودن وضعیت محفظه ها نسبت بهخطوط محوری افقی و عمودی است.در این مرححله موقعیت و اندازه اینسرتهای حفره وماهیچه در دو نمای پلان و برش جانبی تعیین می شوند. مرحله B : سیستمپران
در این مرحله موقعیت و اندازه پین های پران برگردان تعیین میشوند.ابعاد کلی صفحه پران و صفحه نگهدارنده پران نیز در این مرحله مشخص می شود.قبلاز تعیین موقعیت اجزای پران ،بهتر است در این مرحله نوع سیستم خنک کاری برای کنترلدمای قالب بررسی شود.برای این طرح پایه ،یک سیستم سوراخکاری موازی در هر نیمه بکاربرده شده است .سوراخهایی در اینسرت قالب ایجاد می شود.با بررسی اولیه مسیرهای خنککاری در این مرحله از بسیاری مشکلات می توان جلوگیری نمود. مرحلهD : تکمیل نیمهمتحرک
سیستم گردش آب و میله های راهنما به نمای پلان اضافه می شوند تاشکل خارجی قالب و ابعاد نهایی آن تعیین شود.در مقطع برش جانبی نقشه بوش تزریق کاملمی شود .علاوه بر آن موارد دیگری مانند سیستم تغذیه،پین اسپرو،تکیه گاهها و صفحهنگهدارنده با جزئیات مربوطه ترسیم می شوند. مرحله E : تکمیل نیمهثابت
نمای پایینی پلان نیمه ثابت به صورت تصویر آئینه ای از نیمهبالایی پلان باید ترسیم شود.ابعاد خارجی و شکل قالب مشخص شده است .راهگاهها و پیناسپرو به مجموعه اضافه می شوند. به محض کامل شدن نمای پلان بایستی درباره ی نقشهنمای برش جانبی قالب تصمیم گیری نمود.در برش جانبی بایستی همه قطعات قالب ترسیمشوند .بنابراین در برش جانبی قطعاتی از قبیل بلوک های تکیه گاهی پین برگردان،پینپران و بقیه قطعات نمایش داده خواهند شد.موارد باقی مانده شامل میله ها و بوش هایراهنما و موقعیت سوراخهای عبور خنک کاری است .توجه داشته باشید که برش جانبی ازقطعات یکسان و همانند مزیتی ندارد. مرحله F : تکمیل نمای برشجانبی
در طی این مرحله نمای برش جانبی کامل می شود.برای مشخص کردن ونمایش دادن صحیح کلیه قطعات قالب،برش های موضعی در محل مناسبی روی نماهای پلانانتخاب می شوند. مرحله G : تکمیلنقشه
مرحله نهایی تمیزکاری نقشه است ،پاک کردن خطوط اضافی،کنترل نقشه و تعیین صفحاتی که بایستی به یکدیگر بسته شوند.در ادامه وجود حرف”P ” در کنار هر عملیات نشان دهنده نمای پلان و حرف” S ” نشان دهنده ی نمای برش جانبی است. مسئله
یک قالب دو محفظه ای برایتولید جعبه شکل زیرطراحی کنید.جنس جعبه از پلی استایرن مقاوم در برابر ضربهاست.نقشه بایستی شامل نمای پلان متحرک و نمای برش جانبی از دو نیمه قالب باشد.

شکل ۱:جعبه ای که قالب دو محفظه ای برای آن مورد نیازاست مرحلهA:تعیین موقعیت اولیه اینسرتها
کاغذ نقشه کشی را به دونیمه تقسیم کنید.سمت چپ رابرای ترسیم نمای پلان نیمه متحرک و سمت راست را برایترسیم نمای جانبی اختصاص دهید.
۲(p,s)خط محور افقی را روی کاغذ ترسیمکنید.
۳(s)در قسمت راستکاغذ یک خط عمودی ترسیم کنید.این خط،خط جدایش قالب است.
۴(s)دو خط افقی که نشان دهنده قطر بوش تزریق باشدترسیم نمائید.
۵(s)یک خط محور افقی برایمحفظه ترسیم نمائید.توجه کنید که فاصله این خط محور از خط محور افقی اصلی با توجهبه ابعاد زیر قابل محاسبه است.
۶(s)نمایبرش جانبی از موقعیت محفظه نسبت به خط مرکزی ترسیم شود.(عملیات۵).اصولا این عملیاتترسیم نمای طولی از قطعه است.خط جدایش قطعه با خط جدایش قالب منطبق است.(عملیات۳)
۷(s) دیواره خارجیقطعه را ترسیم کنید.ضخامت فولاد زیر حفره باید برای استفاده از پیچ و پین فضای کافیداشته باشد.
۸(s)بصورتمشابه دیواره خارجی اینسرت ماهیچه ترسیم شود.
۹(p)خط محور عمودی را در نمای پلان ترسیمنمائید.
۱۰(p)خطوط افقی دیواره ماهیچهرا ترسیم کنید.این خطوط را بایستی با استفاده از نمای برش جانبی تصویر داد.(برایاجتناب از سر در گمی،زاویه درافت نقشه کشی نبایستی در این نقشه در نظر گرفتهشود.)
۱۱(p)خطوط عمودی دیواری ماهیچه راترسیم کنید.فاصله این خطوط به نقشه قطعه بستگی دارد.
۱۲(p)خطوط محوری شعاعهای گوشه دار با توجه بهابعاد قطعه ترسیم کنید.
۱۳(p)شعاع را درهر گوشه ترسیم کنید.
۱۴(p)با استفاده ازنمای برش جانبی خط افقی محیط خارجی اینسرت ماهیچه را ترسیم کنید.
۱۵(p)دو خط عمودی با توجه به ابعاد اینسرت ماهیچهترسیم شود.فرض این است که ضخامت اطراف ماهیچه ثابت باشد.
۱۶(p)خطوط مرکزی شعاعهای گوشه ترسیمشود.
۱۷(p)یک شعاع به اندازه ۴میلی متر در هر گوشه اینسرت ترسیم شود.(عملیات ۱۶(.B.N این شعاع هم چنین در هر گوشه گودی نگهدارنده برای سهولت ماشین کاری ایجاد میشوند.

شکل2:نمای پلان نیمه متحرک تعیین موقعیت اولیهاینسرتها

شکل۳:نمای پلان نیمه متحرک تعیین موقعیت اولیهاینسرتها مرحلهB:سیستم پران
در بارهاندازه،تعداد و موقیت پین های پران تصمیم گیری شود.سه عدد پین به قطر ۵ میلیمتر( ۳/۱۶اینچ)برای پران این قطعه در موقعیت های تعیین شده مناسباست. خطوط مرکزی این پران ها ترسیم شود.
۱۹(p) سه دایره نشان دهنده پرانها ترسیم شود.
۲۰(p)مشابها دربارهاندازه،تعداد و موقعیت پین برگردانها تصمیم گیری شود.(پین بر گردان به قطر ۱۰میلیمتر مناسب است).خطوط مرکزی ترسیم شوند.
۲۱(p)دو دایره برای نمایش پین بر گردانها ترسیمشود.
۲۲(P)دو خط عمودی که نشان دهندهعرض صفحه نگهدارنده پرانها است در نمای پلان ترسیم شود.این صفحه زیر سطح جدایش قرارمی گیرد(رجوع به عملیات ۳۰،نمای برش خورده).بنابراین بایستی با خط ندید ترسیمشود.خطوط ندید با خط چین های کوتاه ترسیم شده است.
۲۳(p)خط افقی (خط چین ) برای اندازه بالایی صفحهنگهدارنده پرانها ترسیم شود.
۲۴(P)خطوطمحور پرانها از نمای پلان تصویر داده شود.
۲۵(s)دو خط دید برای پران ها از نمای پلان ترسیمداده شوند.
۲۶(s)خط محور پین برگردان ازنمای پلان به نمای مقطع تصویر داده شود.
۲۷(s)دو خط دید برای پین گردان از نمای پلانتصویر داده شود.
۲۸(s) خط بالایی صفحه نگهدارنده پران ها و صفحه پران از نمای پلان مقطع تصویرداده می شود.
۲۹(s)درباره ضخامت صفحهنگهدارنده تصمیم گیری شود.این صفحه بایستی در برابر نیرو های اعمالی مذاب که ازطریق اینسرت ماهیچه منتقل می شود استحکام مناسب داشته باشد.ضخامت ۳۵ میلیمتر برایاین طرح مناسب ست.
۳۰(s)سطح رویی صفحهنگهدارنده پرانها ترسیم شود.توجه کنید که یک فضای خالی بین این سطح و سطح پشتنگهدارنده بایستی وجود داشته باشد.(این فضا برای حرکت مجموعه پران مورد نیازاست).در اکثر طرحها این فاصله ۵میلیمتر بیشتر از ارتفاع طراحی میشود.
۳۱(s)درباره ضخامت صفحه نگهدارنده پران تصمیمگیری شده و سطح پشت این صفحه نیز ترسیم شود.(توجه کنید که این صفحه،سطح جلویی صفحهپران نیز است).در این طرح اندازه ۱۰میلیمتر برای ضخامت صفحه مناسب است.
۳۲(s) درباره ضخامت صفحه پرانتصمیم گیری شود و خط عمودی نشان دهنده سطح پشت این صفحه را ترسیم کنید.(توجه کنیدکه این خط سطح کفشک متحرک را نیز مشخص می کند.)بدلیل نیرویی که از طریق اجزاء پرانبه صفحه پران وارد می شود،ضخامت این صفحه باید مقاومت کافی در برابر خمش داشتهباشد.ضخامت ۱۹میلیمتر در این طرح مناسب است.

شکل4:نمای پلان که سیستم پران در آن ترسیم می شود

شکل5 :نمای برش جانبی که سیستم پران در آن ترسیم میشود






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4857]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن