واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: پشتيباني و حمايت به معناي دخالت در حوزهها نيست
گروه خبرنگاران افتخاري / محمود بابايي سواسري: مشاور رئيسجمهور در امور روحانيون ديروز در نشستي خبري با نمايندگان خبرگزاري در ادارهكل تبليغات اسلامي مازندران با بيان اينكه دولت حمايت از مراكز ديني، فرهنگي، آموزشي به ويِژه حوزههاي علميه را تكليف قانوني براي خود ميداند، افزود: اين پشتيباني و حمايت به معناي دخالت در حوزهها نيست.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در مازندران، حجتالاسلام «ناصر سقايبيريا» مشاور رئيسجمهور در امور روحانيون صبح امروز در نشستي خبري با نمايندگان خبرگزاري در ادارهكل تبليغات اسلامي مازندران با بيان اينكه دولت حمايت از مراكز ديني، فرهنگي، آموزشي به ويِژه حوزههاي علميه را تكليف قانوني براي خود ميداند، افزود: اين پشتيباني و حمايت به معناي دخالت در حوزهها نيست.
سقايبيريا تمركززدايي را يكي از مهمترين مزاياي اجراي اين طرح در استانها دانست و گفت: در حال حاضر يكي از مشكلات ما تمركز طلبههاي كليه استانها در قم است.
وي همچنين گفت: هيچ برنامهاي براي دخالت در اجراي مدارس نمونه نداريم و در صورت اجرا از اين طرح حمايت و پشتيباني لازم را خواهيم داشت.
مشاور رئيس جمهور در امور روحانيون با بيان اينكه قبل از اغاز به كار دولت نهم هيچ بودجه اختصاصي عمراني براي حوزههاي علميه كشور وجود نداشت، از اختصاص بودجه اختصاصي از سال گذشته براي برنامههاي عمراني حوزههاي علميه كشور خبرداد.
حجتالاسلام سقايبيريا ادامه داد: قبل از اختصاص بودجه عمراني اختصاصي به حوزههاي علميه، تقاضاهاي بسياري از مدارس علميه شهرستانها براي اختصاص اعتبارات عمراني براي تكميل و ساخت حوزهها صورت ميگرفت كه در حال حاضر كليه تقاضا به شوراي عالي حوزه ارائه ميشود.
وي همچنين از اختصاص 90 ميليارد تومان اعتبار عمراني امسال به حوزههاي علميه كشور خبرداد وگفت: اين اعتبار به طور متمركز در اختيار شوراي عالي مديريت قرار خواهد گرفت و آنها براساس اولويت در اختيار مدارس علميه سراسر كشور قرار خواهند داد.
مشاور رئيس جمهور در امور روحانيون با اشاره به اينكه امسال جهش خوبي در بحث عمراني حوزههاي علميه اتفاق خواهد افتاد افزود: با اختصاص اعتبار عمراني متمركز به شوراي مديريت بسياري از حوزههاي علميه سراسر كور تجهيز و نوسازي خواهند شد.
وي ازوجود حدود 200 حوزه علميه فعال در سراسر كشور خبر داد و گفت: برخي از اين حوزه نياز به باز سازي و نوسازي دارند.
سقايبيريا همچنين در پاسخ به سؤال ديگر در خصوص سفرهاي استاني هيات و اختصاص اعتبار براي حوزههاي علميه گفت: ميزان اختصاص اعتبار در سفرهاي استاني حوزههاي علميه، مساجد و مصلاها اندك است.
مشاور رئيس جمهور در امور روحانيون همچنين به امضاي تفاهمنامه ميان وزارت كشور و سازمان تبليفات اسلامي براي احداث 500 خانه عالم در مناطق مختلف كشور اشاره كرد و گفت: امسال بسياري از اين خانههاي عالم در كشور به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي همچنين از حمايت دولت از مركز خدمات حوزه علميه خبر داد و گفت: بودجههاي اختصاصي به مراكز خدمات حوزههاي علميه توسط دولت نهم چند برابر شده است.
حجتالاسلام سقايبيريا همچنين، خواستار توسعه و تقويت صندوق قرضالحسنه طلاب و روحانيون همانند صندوق رفاه دانشجويي شد.
مشاور رئيس جمهور در امور روحانيون با بيان اينكه حركت دولت در جهت اتصال دادن به حوزههاي علميه است گفت: كمكهاي اعتباري دولت از اين پس به صورت متمركز خواهد بود.
وي همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص دستاوردهاي سفر رئيس جمهور به آمريكا گفت: دكتر احمدي نژاد در سفر خود به آمريكا ديوار رسانهاي آمريكا وغرب را شكست و در آن نفوذ پيدا كرد.
وي با بيان اينكه رئيس جمهور با هنر رسانهاي خود خبرنگاران و مخاطبين خود در آمريكا را تشنه كرد و بعد به بيان حرفهاي جديد پرداخت افزود: ايشان در اين سفر كليه اظهار نظرات خود را به صورت كتبي به دبيركل سازمان ملل ارائه كرد و خواستار اجراي آن شد.
همچنين، در پايان مشاور رئيس جمهور در امور روحانيون، مهمترين عامل سفر خود به مازندران نشست با تعدادي از جوانان فرهنگي در راستي سفرهاي استاني خود مطرح كرد.
سه شنبه 9 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]