تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835157424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درجلسه كميته ايمني خراسان‌جنوبي عنوان شد: هرهفته به‌اندازه سقوط يك هواپيما درجاده‌هاي كشورتلفات جاني مي‌دهيم افزايش50درصدي تلفات تصادفات جاده‌اي استان درمرداد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درجلسه كميته ايمني خراسان‌جنوبي عنوان شد: هرهفته به‌اندازه سقوط يك هواپيما درجاده‌هاي كشورتلفات جاني مي‌دهيم افزايش50درصدي تلفات تصادفات جاده‌اي استان درمرداد


خبرگزاري دانشجويان ايران - بيرجند
سرويس: شهرستان‌ها

فرمانده پليس‌راه نيروي انتظامي استان خراسان جنوبي گفت: هر هفته به اندازه سقوط يك هواپيما در جاده‌هاي كشور تلفات جاني مي‌دهيم.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در جلسه كميته ايمني استان خراسان جنوبي كه به رياست استاندار و با حضور مسئولاني از پليس راهور، راهنمايي و رانندگي، راه و ترابري، حمل‌ونقل و پايانه‌ها، اورژانس، پزشكي قانوني و حوزه‌هاي عمراني استانداري برگزار شد، شش نقطه حادثه‌خيز جاده‌اي استان معرفي و با دستور استاندار مقرر شد، ايمن‌سازي شود.

استاندار خراسان جنوبي با ابراز تأثر از تصادفات اخير جاده‌هاي استان، گفت: گر چه عامل مهم تصادفات، رانندگان متخلف هستند اما نبايد نقص پليس‌راه و خدمات امداد جاده‌اي را بي‌تأثير دانست.

سيدصولت مرتضوي ادامه داد: هر چند گستره جاده‌اي استان 100 هزار كيلومتر است اما با اين حال همه جاده‌ها نيازمند توجه و عنايت خاص دستگاه‌هاي درگير هستند.

وي به همه دستگاه‌هاي مسئول بخصوص پليس راه دستور اكيد داد تا با حضور پررنگ‌تر در جاده‌ها و به ويژه در نقاط حادثه‌خيز و گلوگاه‌ها از ميزان تلفات جاني و خسارات مالي تصادفات بكاهند.

استاندار خراسان جنوبي توجه ويژه به سه‌راهي شهيد زارع را از اهم اقدامات آتي دستگاه‌هاي ذيربط اعلام و مقرر كرد: با پرداخت 800 ميليون تومان از محل اعتبارات شركت برق، اداره راه و ترابري و اعتبارات توازن، اين نقطه حادثه‌خيز استان ايمن‌سازي شود.

مرتضوي، طي دستوري فوري به اورژانس، هلال‌احمر، شركت برق و پليس‌راه، استقرار موقت اين ارگان‌ها را تا پايان ماه مبارك رمضان در سه‌راهي شهيد زارع تاكيد كرد و از شركت برق نيز درخواست كرد طي دو ماه آينده مشكل برق حادثه‌خيزترين نقطه استان را به طور كامل رفع كند.

به گزارش ايسنا، مهدي عارف‌پور، معاون عمراني استاندار نيز در اين كميته، خواستار فرهنگ‌سازي گسترده در ميان مردم شد.

وي برپايي يك روز بدون حادثه را در استان از اقدامات مفيد و مؤثر پليس‌راه در جهت كاهش تلفات دانست.

مدير سازمان حمل و نقل و پايانه‌هاي استان نز در ادامه به بيان آمار و اطلاعاتي از تصادفات، مجروحان و كشته‌شدگان سال 86 پرداخت و گفت: تعداد تصادفات سال 86 در استان، 1160 فقره بوده كه طي آن 813 نفر مجروح شدند.

جواد وحدتي‌فر، محور بيرجند - سهل‌آباد را با 124 فقره و محور بيرجند - عرب‌آباد را با 102 تصادف حادثه‌خيزترين جاده‌هاي استان اعلام كرد و ادامه داد: محور بيرجند - سهل‌آباد و قاين – گناباد با 30 كشته و 76 مجروح بيشترين آمار كشته‌شدگان و مجروحان جاده‌اي استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وي همچنين يادآور شد: بيشترين تصادفات در ساعات 6 تا 10 و 10 تا 14 يعني در ساعات آغازين و پاياني كار ادارات رخ داده است و كمترين تصادفات جاده‌اي استان نيز بين ساعات 22 تا 2 بامداد اتفاق افتاده است.

مدير سازمان حمل و نقل و پايانه‌هاي استان زمان وقوع 70 درصد تصادفات را روز و 30 درصد ديگر را شب اعلام كرد كه وسايل نقليه سواري با 48 درصد بيشتر و اتوبوس‌ها و ميني‌بوس‌ها با 6 درصد كمترين تصادفات را داشته‌اند.

وحدتي فر عدم توجه به جلو را با 28 درصد و عدم رعايت حق تقدم را با 15 درصد بيشترين دلايل تصادفات دانست و افزود: بيشترين كشته شدگان نيز مربوط به گروه سني 31 تا 40 سال هستند كه 36 درصد اين جمعيت را تشكيل مي‌دهند.

وي تعداد تلفات جاده‌اي را در چهار ماه اول سال جاري 33 نفر اعلام كرد و گفت: اين آمار هيچ تغييري نسبت به سال گذشته نداشته است.

مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان در پايان از نصب اولين دوربين نظارتي در يكي از جاده‌هاي استان خبر داد و افزود: اين دوربين‌ها ايمني جاده‌هاي استان را افزايش مي‌دهند.

به گزارش ايسنا، مديركل راه و ترابري خراسان جنوبي نيز از رشد 80 درصدي تردد اتومبيل‌ها در جاده‌هاي استان طي سه سال گذشته خبر داد و گفت: برخي از جاده‌هاي استان با توجه به عدم وجود جاذبه‌هاي ديدني فاقد هرگونه مجتمع استراحتي و رفاهي هستند، همچون جاده كرمان – بيرجند يا بيرجند – زاهدان كه در مسافت‌هاي طولاني هيچ امكاناتي براي استراحت رانندگان وجود ندارد.

ابراهيم نصري، فرهنگ‌سازي بين مردم به ويژه رانندگان را امري مهم دانست كه باعث كاهش تلفات جاني خواهد شد و از مسئولان ذيربط درخواست كرد تا با هماهنگي در خصوص اطلاع‌رساني و فرهنگ‌سازي از بروز سوانح دلخراش بعد از وقوع تصادفات جلوگيري كنند.

وي در ادامه گفت : در سال 85، 64 نقطه حادثه‌خيز استان شناسايي شدند و ايمن‌سازي 5 نقطه حادثه‌خيز در سال گذشته انجام شد و شش نقطه ديگر نيز امسال انجام خواهد شد كه نيازمند اعتباراتي خاص است.

وي همچنين يادآور شد: 30 درصد تصادفات در ورودي شهر بيرجند رخ داده است و تقاطع شوكت‌آباد يكي از حادثه‌خيزترين نقاط است كه اداره كل راه و ترابري با نصب چراغ راهنما و تغيير جاده ورودي دانشگاه از جاده شوكت‌آباد به جاده پشت دانشگاه، توانسته تا حدودي از رقم تصادفات و تلفات اين تقاطع مرگبار بكاهد.

مديركل اداره راه و ترابري خراسان جنوبي از افزايش 50 درصدي كشته شدگان تصادفات جاده‌هاي استان در مرداد ماه سال جاري خبر داد و گفت: سه‌راهي شهيد زارع 28 درصد تعداد تصادفات جاده‌اي را به خود اختصاص داده است كه نبود روشنايي و امكانات امدادي و پليس‌راه مهم‌ترين عوامل ايجاد اين رقم بالاست.

نصري در پايان از استاندار درخواست كرد طي نامه‌اي اختصاص سه ميليارد تومان براي تسريع در ايمن‌سازي جاده‌هاي استان به خصوص محور شوكت‌آباد تا پليس‌راه علي‌آباد را از وزارت راه و ترابري كشوري درخواست كند.

به گزارش ايسنا، فرمانده پليس‌راه نيروي انتظامي استان خراسان جنوبي نيز گفت: هر هفته به اندازه سقوط يك هواپيما در جاده‌هاي كشور تلفات جاني مي‌دهيم.

سرهنگ عليرضا اميني افزود: در سال گذشته در استان خراسان جنوبي براي بالغ بر 15 هزار نفر گواهينامه رانندگي صادر شده است كه به دنبال آن اين تعداد افراد وارد خيابان‌ها و جاده‌هاي استان مي‌شوند پس بايد شاهد افزايش تردد و تصادفات نيز باشيم. با اين حال در چهار ماهه اول سال جاري شاهد كاهش تصادفات و كشته شدگان و مجروحان بوديم كه علت آن افزايش مسافرت‌هاي مردم يا بازگشت به شهرها به دليل آغاز ماه مبارك رمضان بود كه در واقع بار ترافيكي و تصادفات شهريورماه امسال به مرداد ماه منتقل شد.

وي، تعداد تصادفات مرداد ماه سال جاري در استان را 11 فقره اعلام كرد كه طي آن 19 نفر در محل حادثه و 8 نفر در مسير يا در بيمارستان فوت كرده‌اند.

اميني، شش نقطه حادثه‌خيز جاده‌هاي استان را تقاطع شوكت‌آباد تا پل الغدير، سه‌راهي شهيد زارع در محور فردوس – بشرويه، پيچ اصفاك و تقاطع اسديه برشمرد و افزود: عامل وقوع 40 درصد تصادفات جاده‌اي استان 15 نقطه حادثه‌خيز بوده است.

فرمانده پليس‌راه خراسان جنوبي بيان كرد: نيمي از تلفات جاني مربوط به واژگوني خودروهاست كه علت اصلي اين امر نيز عدم توانايي كنترل وسيله نقليه توسط راننده است.

اميني در پايان از استقرار پليس‌راه در سه راهي شهيد زارع خبر داد و افزود: حضور محسوس و غيرمحسوس پليس در جاده‌هاي استان از اين پس پررنگ‌تر خواهد شد و پليس با جديت بيش از پيش با رانندگان حادثه‌ساز برخورد خواهد كرد.

مدير مركز مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي بيرجند نيز از افزايش پنج برابري اورژانس در محل حادثه طي سال‌هاي 84 تا 86 خبر داد و گفت: اورژانس توانسته با حضور سريع‌تر در محل حادثه از افزايش تلفات جاني بكاهد ولي بعد مسافتي زياد بين محل وقوع سانحه با نزديك‌ترين بيمارستان عامل بالا رفتن رقم فوتي‌هاي تصادفات جاده‌اي بوده است.

دكتر محمدرضا حسيني، ازدحام مردم در صحنه تصادف را عامل ديگر كند شدن كمك‌رساني نيروهاي اورژانس اعلام كرد و ادامه داد: بايد با فرهنگ‌سازي در ميان مردم از ازدحام افراد و بعضاً اتومبيل‌ها در اطراف محل وقوع تصادف جلوگيري كرد تا مراحل امدادرساني نيروهاي اورژانس سريع‌تر صورت گيرد و مجروحان با صرف زمان كمتري به بيمارستان انتقال يابند.

وي در پايان از تجهيز يك سوم اورژانس‌هاي استان به سيستم واحد مراقبت‌هاي ويژه سيار خبر داد و اظهار اميدواري كرد، در آينده نزديك تمامي اتومبيل‌هاي اورژانس استان به اين سيستم مجهز شوند.

انتهاي پيام
 يکشنبه 24 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن