تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865160990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فصل خوب موسيقي تكرار نشد


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: فصل خوب موسيقي تكرار نشد


سرمايه ، سمابابايي: همه چيز از «دبو » شروع شد.گروه اندونزيايي - آمريكايي با تبليغات بسيار آمده بودند به مناسبت مبعث حضرت پيامبر به اجراي برنامه بپردازند. اتفاق اما به گونه اي ديگر رقم خورد. همان زمان كه مردم بليت به دست مقابل تالار بزرگ وزارت كشور ايستاده بودند تا اعضاي گروه در برنامه اي زنده در شبكه سوم سيما حضور داشتند و مقابل مجري خندان تلويزيون از مهمان دوستي ايرانيان مي گفتند.

كنسرت گروه «دبو» فقط دو ساعت مانده به اجراي برنامه در حالي لغو شد كه شركت پيغام سحر از جمله موسسات شناخته شده در برگزاري كنسرت هاي موسيقي پاپ و انتشار آلبوم هاي اين گونه موسيقايي است مجوزهاي لازم را هم از مركز موسيقي وزارت ارشاد گرفته بود. به هر روبرگزاركنندگان اين كنسرت به راحتي از كنار اين موضوع عبور نكردند و به ديوان عدالت اداري شكايت بردند.
اگر اجراي گروه موسيقي« دبو» در تالار كشور رنگ واقعيت به خود مي گرفت اين نخستين گروه موسيقي پاپ غير ايراني بود كه طي سه دهه اخير در فضايي غير از جشنواره موسيقي فجر به اجراي برنامه مي پرداخت.
پيش از اين اگر از گروه هاي موسيقي خارجي در سبك موسيقي هاي پاپ يا جاز، اجرايي صورت مي گرفت تنها در بخش بين الملل موسيقي فجر بود.
در همان زمان البته دو برنامه موسيقي ديگر نيز لغو شد. اول كنسرت پژوهشي دكتر داريوش صفوت و ژان دورينگ بود كه چند روز مانده به اجراي آن اعلام شد كه به دليل يك همايش ملي، برگزاري آن به نوبت ديگري موكول شد ولي بعدها مشخص شد در آن روز تالار وحدت خالي بود و هيچ برنامه خاصي در آن اجرا نشده است. همچنين كنسرت ليلي افشار گيتار نواز نامي كه دفتر امور موسيقي اعلام كرد آنها مجوز لازم را كسب نكرده اند اما «ليلي افشار» و مدير برنامه هاي او گفتند اين برنامه را به شكل قطع و يقين اجرا خواهند كرد كه اين كنسرت در خانه هنرمندان برگزار شد. اين در حالي است كه علي ترابي معاون دفتر موسيقي در خصوص چرايي لغو اين كنسرت گفته بود: «تالا ر وحدت بنا بر معذوريت هايي كه دارد مجاز نيست هر كنسرتي را اجرا كند ولي معمولاً صدور مجوز اجراي اين كنسرت ها در فرهنگسراها بلا مانع است.»
سعيد مكوندي نوازنده گيتار كه در ايتاليا سكونت دارد، نيز قصد برپايي كنسرتي را در ايران داشت اما وقتي با لغو برنامه هايش در تهران مواجه شد، تصميم گرفت كنسرت خود را در قالب يك تور در اروپا اجرا كند به همين خاطر او در ميان بهتي كه از اتفاقات پيش آمده برايش به وجود آمده است، مي گويد: «متاسفانه براي برگزاري يك كنسرت در ايران به سختي مجوز داده مي شود، اين در حالي است كه در كشورهاي اروپايي نه تنها هنرمندان با چنين مشكلاتي روبه رو نيستند بلكه حتي ساعت و محل اجراي اينگونه برنامه ها از پيش تعيين شده و اجراي كنسرت هاي موسيقي به راحتي امكان پذير است.»
اينها را البته مي توان تا حد زيادي توجيه كرد. در اين خصوص آنچه كه از همه چيز عجيب تر است، عدم صدور مجوز براي گروه موسيقي كامكار هاست. خبر را ابتدا يكي از خبرگزاري ها داد كه توجه بسياري را به خود جلب كرد. هوشنگ كامكار در اين خصوص مي گويد: « بيشتر از دو ماه است كه درخواست خود را براي اجراي كنسرت در شيراز به دفتر موسيقي ارائه داده ايم اما تا امروز به ما پاسخي نداده اند. حتي پس از آنكه چندين بار نيز موضوع را پيگيري كرديم اما باز هم جوابي دريافت نكرديم و به ما مجوز ندادند. براي اينكه در خارج از كشور كنسرتي برگزار كنيم، هيچ مشكلي نداريم اما متاسفانه براي دريافت مجوز و اجراي كنسرت در داخل كشور با مشكل مواجهيم.»
البته داريوش پيرنياكان دبير و سخنگوي خانه موسيقي در اين باره توضيح مي دهد: «خانه موسيقي پيگير اين ماجراها خواهد بود و مديرعامل خانه موسيقي قرار است با دست اندركاران دفتر امور موسيقي مذاكراتي را انجام دهد. صفوت يكي از ستون هاي تاثير گذار موسيقي به شمار مي آيد. بيشتر هنرمنداني كه امروز استادان موسيقي ايران به شمار مي آيند در گذشته شاگرد ايشان بودند و آثاري كه ارائه مي كنند حاصل تلاش اين هنرمند ارزشمند است. ما بايد پاسخگوي هنرمندان و هشت هزار عضوي خانه هنرمندان باشيم كه خواستار پيگيري اين موضوع شده اند. اميدواريم مسوولان وزارت ارشاد ترتيبي دهند كنسرت اين هنرمند كه مسوولان اعلام كردند به تعويق افتاده هر چه زودتر برگزار شود.»
اگر چه پيگيري خانه موسيقي مي تواند مهم باشد اما در عين حال بايد به اين نكته نيز توجه داشت اين خانه خود گرفتار چارچوب ها و محدوديت هايي هم هست. همانطور كه محمد سرير رئيس هيات مديره مي گويد: «ما در خانه موسيقي از لابيرنت هاي خاص بايد عبور كنيم و تابع مقررات مشخصي هستيم. بايد براي فعاليت هايمان توجيهاتي داشته باشيم.» اتفاقاتي كه در تابستان امسال رخ داد، باعث شد بر خلاف سال گذشته اهالي موسيقي خاطره خوشي از برگزاري كنسرت نداشته باشند و همانند سال گذشته آن را فصلي تازه در موسيقي ندانند. حميد عسگري كه قرار بود اولين اجراي كنسرت پاپ امسال را در هفته دوم ارديبهشت در تالا ر بزرگ كشور روي صحنه ببرد، پس از يك اجرا مجبور به لغو برنامه شد. البته او 14 تا 16 مرداد در كاخ سعدآباد به اجراي برنامه پرداخت. سرنوشت برگزاري كنسرت مشترك «كريس دي برگ» و گروه آريان هم كه با هياهوها و جنجال فراوان همراه بود و تاكنون حرف و حديث هاي بسياري به دنبال داشته است، كاملاً مبهم است و اين در حالي است كه دست اندركاران «ترانه شرقي» هزينه هاي بسياري براي حضور او در ايران و اجراي برنامه كرده اند. مشكلات پيش آمده براي اجراي برنامه ها البته فقط به مرحله صدور مجوزها محدود نمي شود. گروه هايي كه در اين مدت موفق به اجراي برنامه شدند باز با مشكلات ريز و درشت بسياري رو به رو بودند. براي نمونه گروه شمس براي برگزاري كنسرت اخير خود در سعد آباد با مشكلات فراواني روبه رو شد، چنانچه «كيخسرو پورناظري» در يكي از شب هاي اجراي برنامه خود گفت: «برگزاري كنسرت هميشه مشكلات خود را دارد اما ما هيچ سالي به اندازه امسال اذيت نشديم.»
مواردي همچون اشكال هاي كه به بيلبورد تبليغاتي كنسرت گرفتند يا ممانعت از اجراي سماع گران قونيه همراه با اعضاي گروه كه بسيار هم روي آن تبليغ شده بود و افزايش ناگهاني مبلغ قرارداد براي در اختيار گرفتن محل اجرا مهم ترين مشكلات گروه شمس براي برگزاري كنسرت در سعدآباد بود.قطعي پياپي برق طي دو شب در كنسرت «همايون شجريان» به همراه گروه دستان نيز اتفاقي بود كه به راحتي نمي توان از كنار آن گذشت. به طوري كه استاد «شجريان» با برافروختگي تنها به عذر خواهي از مردم بسنده كرد و اينكه: «چون دوست، دشمن است، شكايت كجا برم؟ »
گروه همنوازان مهر نيز در برپايي كنسرت خود با چنان مشكلات ريز و درشتي رو به رو شدند كه در جلسه مطبوعاتي كنسرت خود به اين مساله اشاره كردند كه در صورت تداوم اين شرايط به طور قطع اجراي برنامه هاي موسيقي با مشكلات فراواني روبه رو خواهد شد. البته معاون امور هنري وزارت ارشاد در اين باره مي گويد: «همگان مي دانند موسيقي ايراني بسيار اصيل است و ريشه در فرهنگ ما ايرانيان دارد بنابراين هم مردم و هم دولت بايد نسبت به آن حساس باشند. در حال حاضر آيين نامه هايي هم كه براي صدور مجوز انتشار آلبوم وجود دارد، بر همين اركان تاكيد دارند. افراد عضو شوراي صدور مجوز موسيقي وزارت ارشاد نيز همه از موسيقيدانان برجسته كشور هستند و تمام مجوزها بدون اعمال سليقه هاي شخصي در اين شورا صادر مي شود. كار اين شورا اين نيست كه به هر كسي علاقه داشت مجوز بدهد و به نفر بعدي از روي خصومت شخصي مجوز ندهد. شما اگر سري به آيين نامه ها و گزارش عملكرد اين شورا بزنيد، كوچك ترين خطايي در آن نمي بينيد زيرا كارشان بسيار دقيق و موشكافانه است.»
 سه شنبه 12 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن