واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كنعانيمقدم در گفتوگو با ايسنا: ـ معتقديم دولت آينده، يك دولت ائتلافي واقعگرا خواهد بود ـ حمايت از دولت براي مقابله با آمريكا و اسرائيل ضروري است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبير سياسي ائتلاف حزب الله ايران گفت: دخالت مجلس خبرگان به عنوان مرجعيت ديني و سياسي براي عبور از بحرانهاي آينده را خواستاريم.
كنعاني مقدم در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: در حال حاضر از گرايشهاي سياسي در طيف اصولگرايان شامل اصولگرايان تحولخواه، اصولگرايان مستقل، اصولگرايان اصلاح طلب، حاميان دولت، اصولگرايان فراگير، آبادگران، ايثارگران، جبهه پيروان خط امام و رهبري، شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي، حاميان مثلث(لاريجاني، قاليباف، رضايي) و در طيف اصلاح طلبان شامل مشاركتيها، حاميان خاتمي، حاميان كروبي، مليمذهبيها ، سازمان مجاهدين، كارگزاران هر كدام كانديداي خاصي را مطرح ميكنند.
وي ادامه داد: اعتقاد ما اين است كه دولت آينده، يك دولت ائتلافي واقعگرا مبتني بر تفكر اصولگرايي و اصلاحطلبي انقلابي در ساختار اداري و با شعار اميد به فرداي بهتر، با ساختار دولت كار و انديشه و با راهبرد اقدام ملي براي عبور از بحران با رضايت مردم از حاكميت خواهد بود. بر همين اساس ائتلاف حزبالله ايران با درك اين واقعيت كه چالشها در صحنه داخلي و بينالمللي روزبهروز افزايش خواهد يافت، معتقد است براي تبديل كردن اين چالشها به فرصت، براي رسيدن به چشمانداز 20 ساله كشور تمام نيروهاي معتقد به انقلاب اسلامي، مردم، امام و رهبري بايد دست در دست هم در يك اقدام ملي هم دل و همقدم شوند و از بحران عبور كنند.
وي ادامه داد: نكته مهم اين است در مجلس خبرگان درباره جايگاه مرجعيت ديني و مرجعيت سياسي در كشور در انتخابات خصوصا انتخابات آينده رياست جمهوري به يك دستورالعمل واحد بايد رسيد و كانديداها براساس تكليف شرعي بر قبول مسووليت و داشتن توانمندي مبني بر اينكه مديريت دولت با برنامه كامل و هيات دولت متناسب با برنامه را به مردم ونخبگان اعلام دارند، تا براين اساس اصلح انتخاب گردد. اين مساله كه در برخي محافل اعلام ميشود كه رييسجمهور براي دو دوره ميباشد، باعث حضور كمرنگ در انتخابات ميشود و بايد جريانهاي سياسي از استفاده روش يك رييسجمهور براي دو دوره براي كنار زدن رقيب پرهيز كنند.
دبير سياسي ائتلاف حزبالله ايران در عين حال خاطرنشان كرد: اين را نيز بايد بدانيم هيچ دولتي در ايران بدون حمايت مردم و رهبري قادر به ادامه حيات نميباشد.
وي ادامه داد: مساله مهم ديگر اين است كه با توجه به بحرانهاي جدي در صحنه سياسي و بينالمللي از جمله اينكه آمريكا ميخواهد با دستدرازي بر كشورهاي خليج فارس براي جبران شكست خود در عراق و افغانستان و گرجستان جزاير سه گانه را اشغال و يك جنگ ناخواسته را به ايران تحميل نمايد؛ لذا ضرورت حمايت از دولت براي مقابله با آمريكا و اسرائيل را كه مقام معظم رهبري هوشيارانه اعلام نمودند بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي معتقد است: در رابطه با سياستهاي اقتصادي دولت بايد توجه داشت كه در مقابل تحريمهاي بينالمللي، ما بايد داراي برنامه جنگ اقتصادي باشيم و دولت در مقابل تهاجم اقتصادي غرب بايد جبهه اقتصادي تشكيل دهد و اگر شرايط در مقابل تهديدات اسراييل و آمريكا جنگي است، پس بايد اقتصاد جنگي را طراحي و آماده اجرا براي مديريت بحران و جنگ داشته باشيم؛ لذا اصلاح ساختار اقتصادي كشور يكي از ضروريات دولتها ميباشد و بايد دولتها پاسخگو باشند. مثلا دولت نهم با هزينه چهار دوره بودجه كشور و ميلياردها دلار در ظرف چهار سال بايد نتيجه اين هزينهها را علاوه بر هزينههاي سياسي پاسخگو باشد و هزينه فايده كشور مشخص شود. آيا مي توان از تورم و گراني و افزايش قيمت مايحتاج مردم و بيكاري، مشكل جوانان و اعتياد، بهاي سنگين اجاره خانه سخن نگفت. دولت بايد در مقابل نتيجه اقدامات خود به مجلس و مردم پاسخگو باشد، بر همين اساس شوراي راهبردي ائتلاف حزب الله خواستار دخالت مجلس خبرگان به عنوان مرجعيت ديني و مرجعيت سياسي براي عبور از بحرانهاي آينده است.
انتهاي پيام
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]