واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: ستون فراسو
العربيه (عربستان:) كروبي كانديداي حزب اعتماد ملي براي انتخابات رياستجمهوري
حزب اعتماد ملي كه يكي از احزاب اصلاحطلب ميانه در ايران است دبيركل خود آقاي كروبي، رئيس دوره پيشين مجلس شوراي ايران را كانديداي انتخابات رياستجمهوري اين كشور كرده است. به گزارش وبگاه حزب اعتماد ملي، اين حزب پس از انجام بيش از 10 ساعت بحث و تبادلنظر در 3 جلسه شوراي مركزي و اتاق فكر، به اتفاق آرا، كروبي را به عنوان كانديداي انتخابات رياستجمهوري برگزيده و از وي دعوت به عمل آمد تا در اين انتخابات شركت جويد. دبيركل حزب اعتماد ملي با بيان اينكه حزب وي در فعاليت و رقابت همه شرايط مذهبي و قانوني را رعايت ميكند، گفت: اگر بر فرض قدرتي را در دست داشته باشيم از همه نيروها استفاده ميكنيم اما به عنوان يك اصل، چارچوب يكحزبي را دنبال و تشكيلاتي عمل ميكنيم.
دبيركل حزب اعتماد ملي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه اگر خاتمي بيايد شما در انتخابات حضور پيدا ميكنيد يا خير، گفت: عدهاي وجود دارند كه ائتلاف نميكنند و اين امر اشكال ندارد. اگر خاتمي هم تشريف بياورند ما كار خودمان را به صورت حزبي انجام ميدهيم.
واشنگتنپست (آمريكا:) بايدن از طرفداران ارتباط با ايران است
باراك اوباما در انتخاب جو بايدن به عنوان يار انتخاباتي خود بر اهميت بحث سياست خارجي در انتخابات امسال تاكيد كرد. در پايگاه انتخاباتي وي نيز از بايدن به عنوان كارشناس سياست خارجي ياد شده است. بايدن به عنوان رئيس كميته روابط خارجي سنا در مباحث سياستگذاري بانفوذ است. بايدن در مورد جمهوري اسلامي ايران طرفدار پيگيري جدي تعامل با ايران در بيش از يك دهه گذشته بوده است. اين سياست البته خطرناك است چرا كه اين امر امكان ادامه برنامه هستهاي از سوي ايران را براي تهران فراهم ميآورد. بايدن در تلاش براي ناكام گذاشتن دولت بوش، به مخالفت با تحريمهاي سخت عليه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران پرداخته است. 11 سال پيش در 4 اوت 1997، محمد خاتمي، رئيسجمهوري ايران خواستار گفتوگوي تمدنها شد. جهان از اين امر استقبال كرد. بايدن از جمله كساني بود كه تلاش كرد از اين تعامل حمايت كند.
فايننشالتايمز (انگليس:) سايه جنگ گرجستان بر گفتوگوهاي هستهاي ايران
اعضاي دائم شوراي امنيت سازمان ملل متحد قرار است ماه آينده ميلادي گفتوگوهاي خود را درباره دور جديد تحريمها عليه برنامه هستهاي ايران آغاز كنند، موضوعي كه پتانسيل آن را دارد تا بحران گرجستان را به چيزي شبيه به باد در حال عبور تابستاني تبديل كند. ميزان نتيجه اين گفتوگوها احتمالا به ميزان آسيب وارده به اجماع بيشتر بينالمللي در نتيجه اقدامهاي روسيه در قفقاز و پاسخ غرب به آن بستگي دارد. روسيه همواره به عنوان يك شريك محتاط در سياست اعمال فشار صعودي عليه ايران براي اجبار آن در جهت تعليق برنامه غنيسازي خود، ميتواند از راي وتوي خود در شوراي امنيت استفاده كند تا سطح اقدامهاي ديگر جهاني را كاهش دهد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 7 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]