واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: پس از «عمان»، «مالزی» و «كنیا»، «تانزانیا» نیز به دنبال جذب گردشگران «هندی» است.
روز گذشته یكی از مقامات صنعت گردشگری كشور آفریقایی «تانزانیا» اعلام كرد دولت این كشور برنامههای ویژهای را برای جذب گردشگران «هندی» تدارك دیده و قصد دارد این كشور را به یكی از مقاصد گردشگران دومین كشور پرجمعیت جهان تبدیل كند.
به گزارش ال-افریكا، كشور تانزانیا به دلیل داشتن حیات وحش و سواحل زیبا، شهرت جهانی داشته و دولت این كشور قصد دارد از سال آتی و در قالب یك برنامهی چهار ساله، درآمدهای تانزانیا از محل صنعت گردشگری را به پنج درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) این كشور رسانده و زمینه اشتغال نیم میلیون نفر را در صنعت گردشگری و صنایع مرتبط فراهم كند، این در حالی است كه در ماههای گذشته كشورهای «عمان»، «مالزی» و «كنیا» نیز اقدامات زیادی در جهت جذب گردشگران هندی انجام دادهاند.
كشور آفریقایی «كنیا» از جاذبههای گردشگری بسیاری بهره میبرد كه در این میان پاركهای ملی این كشور شهرت جهانی داشته و هرساله میزبان هزاران طبیعتگرد است.
در این شرایط مقامات صنعت گردشگری كنیا قصد دارد با جذب سرمایهگذاری خارجی، این كشور را به قطب نخست گردشگری گلف قاره آفریقا تبدیل كند.
در این راستا دولت كنیا قصد دارد تا با احداث هشت زمین استاندارد گلف در مناطق مختلف این كشور، سالانه یك میلیارد و سیصد میلیون دلار ارز وارد اقتصاد كنیا كند.
این درحالی است كه سالانه هشت میلیون گلفباز كه اكثر آنها افراد ثروتمند هستند، برای بازی گلف به دیگر كشورها به ویژه كشورهای منطقه خاورمیانه، اروپا و آفریقا سفر میكنند.
در طول سالهای اخیر، درآمدهای حاصل از صنعت گردشگری، یكی از منابع اصلی درآمد دولت كنیا بوده است.
با این وجود به دلیل بحرانهای سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 كنیا، كارشناسان صنعت گردشگری بر این باورند كه صنعت گردشگری كنیا برای بازگشت به حالت پیشین به پنج سال زمان نیاز دارد.
كنیا در سالهای گذشته، قطب اصلی طبیعتگردی قارهی آفریقا محسوب میشد و هر سال، گردشگران زیادی برای دیدن جاذبههای طبیعی این كشور مانند جنگلهای بكر و دستنخورده و گونههای مختلف حیوانی مانند فیلها، شیرها و زرافهها به این كشور سفر میكردند.
با این وجود، كارشناسان صنعت گردشگری، وجود جادههای نامناسب و پرخطر را یكی از عوامل عدم رشد چشمگیر صنعت گردشگری كشور آفریقایی كنیا می دانند.
دولت «عمان» نیز برنامههای ویژهای را برای جذب گردشگران هندی تدارك دیده و قصد دارد این كشور را به مقصد نخست گردشگران دومین كشور پرجمعیت جهان تبدیل كند.
در این شرلیط دولت عمان از سال آتی و در قالب یك برنامهی پنج ساله، درآمدهای این كشور از محل صنعت گردشگری را به سه درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) عمان برساند و در این میان بر روی گردشگران دومین كشور پرجمعیت جهان حساب ویژهای باز كرده است.
در این راستا در آیندهی نزدیك شرایط صدور ویزا برای گردشگران هند تسهیل شده و پروازهایی از شهر مسقط، پایتخت عمان به مقصد شهرهای «احمدآباد» و «بنگلور» در هند برقرار خواهد شد.
وزارت گردشگری عمان در روز جهانی جهانگردی نیز برنامههای متنوعی را در راستای معرفی این كشور به عنوان یك مقصد طبیعتگردی جهانی به مرحله اجرا درآورد تا این كشور به عنوان یك مقصد جهانی طبیعتگردی به ویژه در «قایق سواری»، «اسبسواری» و «شكار» به طبیعتگردان جهان معرفی كند.
مقامات صنعت گردشگری كشور آسیایی «مالزی» نیز اعلام كردهاند كه برنامههای ویژهای را برای جذب گردشگران «هندی» داشته و قصد دارد این كشور را به به یكی از مقاصد گردشگران دومین كشور پرجمعیت جهان تبدیل كند.
دولت مالزی همچنین قصد دارد تا در قالب برنامهای ده ساله تعداد گردشگران این كشور را در سال 2020 به رقم 50 میلیون گردشگر در سال برساند و در این راه حساب ویژهای روی جذب گردشگران هندی باز كرده است، این در حالی است كه در حال حاضر بخش اعظم گردشگران مالزی از چین، كره جنوبی، ژاپن و ایران هستند.
مالزی در سال گذشته میزبان 17 میلیون گردشگر از چین و هنگ كنگ كه بخش قابل توجهی از این گردشگران به دنبال اقامت در مكانهای اقامتی لوكس بودند، این در حالی است كه گردشگران عرب به ویژه گردشگران كشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز كه به صرف مبالغ هنگفت مشهور هستند، در سالهای اخیر به سفر به مالزی علاقمند شده و هر ساله نیز به تعداد گردشگران ثروتمند اروپایی كه برای بازی گلف به مالزی سفر می كنند افزوده میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]