واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: عرضه مواد غذايي با قيمت پائين تر از بازار
مدير عامل سازمان ميادني ميوه و تره بار شهرداري تهران گفت: امروز هفت بازار جديد در شهر تهران افتتاح مي شود كه با اين تعداد تهران داراي 110 ميدان تره بار شده و عرضه مواد غذايي ارزان تر از بازار ارائه مي شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، مهندس حسين صفايي امروز در جمع خبرنگاران افزود: عرضه مواد غذايي شهروندان در ميادين ميوه و تره بار با قيمت پائين تر از بازار با افتتاح هفت بازار جديد عرضه مي شود.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران ادامه داد: بازار شهرك نفت در منطقه يك، بازار ديهيم منطقه هشت، بازار احمديه منطقه 14، بازار قيامدشت منطقه 15، بازار امين الملك و ابوذر منطقه 17 و بازار بنفشه منطقه 21 بازارهاي جديد سازمان ميادين هستند.
وي با اشاره به اينكه 15بازار ديگر در دست احداث است،گفت: در برنامه ريزي صورت گرفته 12 بازار از اين تعداد تا بهمن ماه به بهره برداري مي رسد كه با افتتاح آنها تعداد بازارهاي ميوه و تره بار تهران با تعداد نواحي شهرداري 122 ناحيه، برابري خواهد كرد.
صفايي گفت: اين 122 بازار به طور مساوي در نواحي تقسيم نشده اند و در آينده نزديك حداقل يك بازار در هر ناحيه ايجاد مي شود.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران خاطر نشان كرد: هم اكنون برخي نواحي فاقد بازارهاي دائمي و ساختارمند از كانكس هاي عرضه ميوه و تره بار استفاده مي كنند، به همين دليل تمامي اين كانكس ها تاكنون جمع آوري نشده و از 147 كانكس عرضه ميوه تره بار 47 مورد آنها به دليل ايجاد سد معبر و به وجود آوردن مشكلاتي براي شهروندان جمع آوري شده و 100 كانكس ديگر فعال هستند.
وي گفت: با وزارت بازرگاني و جهاد كشاورزي به توافق رسيده ايم كه در ماه رمضان مواد پروتئيني در 50 غرفه از بازارهاي سازمان ميادين عرضه شود.
صفايي با اشاره به اينكه ميزان عرضه برخي اقلام غذايي در طول ماه رمضان افزايش خواهد يافت افزود: علاوه بر مقاديري كه در طي سال از طريق بازارها عرضه مي شود 75 تن گوشت قرمز، 36 تن گوشت مرغ، 25 تن خرما، 600 تن قند و شكر و 200 تن زولبيا و باميه ارائه مي شودكه قيمت آنها پائين تر از بازار است.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران ادامه داد: قرار است كه شهروندان محصولات كشاورزي را از بازارهاي سطح شهر به قيمت ميدان مركزي خريداري كنند تا به حال نرخ گذراي بر اساس قيمت تمام شده انجام مي شد كه با اجراي اين تصميم فاصله قيمت ميان توليد كننده و مصرف كننده به حداقل مي رسد.
وي با بيان اينكه با اين كار فروشندگان متضرر خواهند شد اظهار داشت: براي جلوگيري از اين ضرر سياست ديگر واگذاري غرفه ها به توليد كنندگان است و اشخاص حقوقي يعني تشكل هاي توليدي محصولات كشاورزي به جاي اشخاص حقيقي غرفه هاي ميادين را در دست خواهند گرفت.
صفايي افزود: براي كنترل دقيق تر مبادلات داخل بازار 60 ميدان ميوه و تره بار به سيستم فناوري اطلاعات مجهز شده و كل مبادلات ثبت و ضبط خواهند شد.
وي با اشاره به ادغام سازمان سردخانه كشتارگاه ها با سازمان ميادين ميوه و تره بار گفت: با توجه به اينكه ابزار قانوني اين مسئله به صورت كامل در اختيار ما نيست تصميم به كنترل مواد غذايي وارد شده به بازارها گرفتيم كه به دنبال آن و با تصميم شهرداري و سازمان سردخانه و كشتارگاه هاي سازمان ميادين ادغام خواهد شد.
مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران تصريح كرد: امكانان و وظايف قانوني سازمان سردخانه وقتي كه به سازمان محول شود امكان كنترل كيفيت محصولات سازمان ميادين را نيز فراهم مي كند.
صفايي خاطر نشان كرد: قيمت مرغ در بازار عمده فروشي از كيلويي 2100 تومان به 2900 تومان افزايش يافت و ما با توجه به اينكه نمي خواستيم در بازارهاي تحت پوشش به اين افزايش برسيم و مرغ را تا كيلويي 2550 تومان افزايش داديم كه در اين مدت اختلافي پيش آمد و به اندازه كافي گوشت مرغ در بازار توزيع نشد، اما پيش بيني مي شود كه قيمت مرغ در ماه رمضان از وضعيت كنوني بهتر شده و با قيمت هاي مناسب تر از بازار عرضه مي شود.
وي با اشاره به شيوع بيماري وبا گفت: نظارت و كنترل سبزيجات وارد شده به ميادين براي پيشگيري از وبا در نظر گرفته شده و يك ايستگاه سبزي پاك كني در ميدان مركزي ايجاد شده است كه 60 درصد ضايعات همراه سبزي ها به ميادين وارد نشود، همچنين با كمك بخش خصوصي ايستگاه هايي در ديگر مراكز درحال احداث است و در جمع 50 غرفه در سازمان ميادين سبزي پاك كرده و بهداشتي عرضه مي كنند./س
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]