تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن چون خشمگين شود، خشمش او را از حق بيرون نبرد و چون خشنود شود، خشنوديش او را به ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829516151




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جراحی پلاستیک - دست‌نزن، توزيبايی!


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: جراحی پلاستیک - دست‌نزن، توزيبايی!


روزگاري جراحي پلاستيك فقط براي ترميم ناهنجاري‌ها به كار مي‌رفت، اما امروز جراحي‌هاي زيبايي به‌عنوان ضرورتي براي بهتر زندگي كردن معرفي مي‌شوند
همين چند روز پيش، خبر انتقاد چاوز، رئيس جمهور ونزوئلا، از رواج اعمال زيبايي در دختران ونزوئلايي منتشر شد. اين اظهار نظر اگرچه به نظر غيرعادي آمد، ولي از كسي مثل هوگو چاوز خيلي عجيب نبود.
چاوز در يك برنامه تلويزيوني با ناگوار توصيف کردن رواج عمل زيبايي در بين دختران اين كشور گفت: مردم فكر مي‌كنند زماني كه دخترشان به سن بلوغ مي رسد بايد او را مورد عمل زيبايي قرار دهند، اين مسئله بسيار ناگوار است.
او با بيان اينکه اين پديده نماد مصرف‌گرايي فرهنگ غرب است، از تسهيلاتي که بانک هاي ونزوئلا براي جراحي زيبايي پرداخت مي‌كنند هم انتقاد کرد. اما چه اتفاقي افتاده كه صداي كسي مثل چاوز را هم درآورده است؟
جراحي پلاستيك، پديده جديدي نيست؛ اما در چند سال گذشته، پرده ديگري از نمايش جراحان پلاستيك آغاز شده. اگر روزگاري، جراحي پلاستيك فقط براي ترميم ناهنجاري‌ها به كار مي‌رفت، امروز در اروپا و آمريكا، جراحي‌هاي زيبايي، به‌عنوان ضرورتي براي بهتر زندگي كردن معرفي مي‌شوند.
مردم كشورهاي جهان سوم هم كه در اين موارد، دنباله‌رو و منفعل محسوب مي‌شوند، تحت تاثير اين تبليغات، روز به روز بيشتر به سمت جراحي‌هاي زيبايي «تزئيني» كشيده مي‌شوند. اين مسئله انتقاد متخصصان را، حتي در كشورهاي غربي، برانگيخته است.
همين چند ماه قبل، فعال شدن سايت‌هاي تجاري در بريتانيا كه زنان را به انجام عمل جراحي زيبايي تشويق مي‌كنند، موجي از اعتراضات را باعث شد. يك وب سايت تجاري با انتشار عكس هنرمندان زن، از زنان خواسته‌بود تا الگوي خود را انتخاب كنند و با عمل جراحي، اندام خود را به مدل دلخواه درآورند.
انجمن جراحي پلاستيك بريتانيا هم به اين آگهي واكنش نشان داد و در بيانيه‌اي نسبت به اطلاعات غلطي كه از سوي كلينيك هاي خصوصي و سايت‌هاي تبليغاتي شان به زنان داده مي‌شود، هشدار داد.
در اين بيانيه آمده بود: «موسسات و بنگاه هاي تبليغاتي، وعده هايي مي دهند كه در عالم پزشكي رايج نيست. انجمن جراحي پلاستيك بريتانيا در هر موردي كه زني تصميم به عمل جراحي بگيرد، از او مي‌خواهد در چندين مرحله در مورد تصميم خود فكر كند.
بر خلاف كلينيك هاي تجاري كه براي جلب مشتري از دادن اطلاعات دقيق به خوانندگان دريغ مي كنند، انجمن ما اين توصيه ها را مي‌كند: خودت تصميم بگير، اطلاعات موثق و همه جانبه جمع آوري كن، راحت باش و تحت فشار كسي قرار نگير، جراح خوبي را انتخاب كن و تحت تاثير تبليغات نباش، زمان مناسب را خودت انتخاب كن، با ديگران مشاوره كن، در آخرين لحظه، دوباره روي تصميم ات فكر كن و هراسي نداشته باش كه در آخرين لحظات و قبل از بي هوشي از روي تخت بلند شوي و از عمل جراحي منصرف شوي.»
بمب ساعتي
آمارها مي‌گويند مثلا عمل ليپوساكشن در يك سال گذشته ۹۰درصد در انگليس افزايش يافته است. اگرچه مي‌شود اين آمار را به افزايش آمار چاقي مربوط دانست (در انگليس، تداوم روند كنوني چاقي باعث مي‌شود تا 4 سال ديگر 22درصد از دختران و 19درصد از پسران 2 تا 5ساله هم در رده افراد چاق محسوب شوند!
همچنين 61درصد از مردم انگليس داراي اضافه وزن يا چاقي هستند كه بالاترين نرخ چاقي در اروپا محسوب مي‌شود.) اما برخي متخصصان، اساسا اين نوع عمل جراحي را با درمان چاقي بي‌ارتباط مي‌دانند. در واقع، عمل ليپوساكشن روشي براي درمان چاقي نيست.
با اين اوصاف، تعداد عمل‌هاي جراحي زيبايي در انگليس در سال گذشته با افزايشي 2/31درصدي از 22هزار و 41مورد در سال 2005به 28هزار و 921مورد در سال 2006رسيده است و 92درصد از اين عمل‌ها روي زنان انجام شده است.
در كشورهاي آسيايي، اگرچه اعمال جراحي هنوز به حد كشورهاي غربي نرسيده، اما نسبت به سال‌هاي گذشته، رشد چشمگيري داشته و روزبه‌روز بيشتر هم مي‌شود. در چين، ميانسالاني که در گذشته 10 تا 15 درصد داوطلبان جراحي زيبايي را تشكيل مي‌دادند، امروز 30 تا 40 درصد هستند.
در حالي‌ که در اکثر کشورهاي دنيا نامزدهاي جايزه دختر شايسته، نبايد عمل جراحي پلاستيک کرده باشند، در چين مسابقه اي فقط براي دختراني که اين کار را کرده اند برگزار مي شود. زناني که هرچه بيشتر تحت تاثير استانداردهاي زيبايي غربي قرار مي گيرند از شرکت کنندگان اين مسابقه هستند. آنها دنبال چشماني بزرگ تر، دماغ خوش ترکيب تر و اندام باريک ترند.
طبق آمار دولتي چين، بيش از 11 ميليون نفري كه در 5/1ميليون سالن زيبايي در اين كشور كار مي‌كنند، فقط در سال گذشته 20 ميليارد دلار و20 درصد بيش از سال قبل، درآمد داشتند.در گوشه ديگري از دنيا در برزيل، 13درصد عمل هاي جراحي پلاستيک روي نوجوانان زير 18 سال انجام مي‌شود!
از كجا پيدا شد؟
اصطلاح «پلاستيک» از کلمه يوناني پلاستيکوس ‎ مشتق شده است که به معني شکل دادن است. مورخان پزشكي، زمان به وجود آمدن جراحي پلاستيک ابتدايي را با توجه به پاپيروس‌هاي مصر باستان و متون سانسکريت هند باستان، بسيار قديمي ارزيابي مي‌کنند.
در يک پاپيروس مصري به نام پاپيروس «ادوين اسميت» که قدمتش به 3 هزار سال قبل از ميلاد مسيح مي‌رسد، نوشته‌هايي در مورد چگونگي مداواي آسيب‌هاي صورت يافت شده است. اين نوشته‌ها در مورد معالجه شکستگي بيني و استخوان فک هستند.
اما نخستين شواهد جراحي بازسازي پلاستيک در متون سانسکريت 2600 سال قبل يافت شده‌اند. در هند باستان بسياري از تبهکاران اعضاي بدن قربانيان خود را قطع مي‌کردند. همچنين نظام قضايي در آن زمان براي مجازات مجرمان يا خيانتکاران، دستور به قطع اعضاي بدن آنها از جمله بيني، مي‌داد. بنابراين نياز زيادي كه به جراحي ترميمي در آن زمان وجود داشت، منجر به ايجاد اشکال ابتدايي جراحي پلاستيک شد.
در نوشته هاي به جا مانده از يک نويسنده هندي به نام « Sushruta »، شرح داده شده است که چگونه مي‌توان لاله گوش صدمه ديده يا بيني را با استفاده از پيوند ترميم کرد.
جراحي پلاستيک طي قرن‌ها پيشرفت زيادي پيدا کرد تا اين‌كه در سال‌هاي اخير، يعني زماني‌كه پول، همه چيز را تحت‌الشعاع خود قرار داد و آمار افسردگي وساير مشكلات رواني بيشتر و بيشتر شد، برخي به اين فكر افتادند كه مي‌شود از اين وضعيت بحران سلامت روان استفاده كرد و چاره آدم‌هاي بي‌اعتماد به نفس و افسرده و پژمرده را در جراحي پلاستيك جست‌وجو كرد.
برهمين اساس هم برنامه‌ها و شوهاي تلويزيوني ساخته شد كه در آن‌ها نشان مي‌داد چه‌طور يك زن مفلوك مي‌تواند با صرف چند هزار دلار تبديل به يك ملكه زيبايي شود!
كاسه‌هاي داغ‌تر از آش
به رغم اين كه بيشترين تبليغات جراحي پلاستيك در آمريكا انجام مي‌شود، در اين كشور فقط 4 درصد از مردم عمل جراحي زيبايي انجام مي دهند و60 درصد از زنان و 35 درصد از مردان آن را فقط در صورت مطمئن بودن، مجاني بودن و مشخص بودن نتيجه کار انجام خواهند داد. بي‌خود نيست كه صداي چاوز درآمده.


منبع همشهری آنلاین (من از سایت بیرتک این رو خوندم)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 297]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن