واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: عدم ايمني اكثر خودروهاي توليد داخل
رويانيان خبر داد:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:رئيس راهنمايي و رانندگي كشور به خودروسازان كشور جهت رفع نقص فني خودرو اولتيماتوم داد.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، سردار "محمد رويانيان" صبح امروز در جمع خبرنگاران ، علت 80 درصد تصادفات منجر به فوت را فرسودگي خودروها و نقص فني آنها ذكر كرد.
وي گفت: برابر تحقيقات صورت گرفته اكثر خودروهاي توليد داخل فاقد ايمني لازم هستند ، بنابراين به سازندگان خودرو هشدار مي دهيم در صورتيكه در ايمني خودروهاي در حال ساخت اقدامي نكنند اسامي خودروهاي فاقد ايمني خواهيم كرد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي كشور گفت: ترمز بعضي از خودروهاي توليد داخل باعث افزايش تصادفات و حتي منجر به مرگ سرنشينيان خودرو شده است.
وي همچنين درباره توليد بي رويه موتورسيكلت در كشور گفت: موتورسيكلت هاي داخل فاقد ايمني لازم است و در بعضي از شهرهاي كشور 50 درصد فوت ناشي از تصادف بر اثر تصادف با موتورسيكلت است.
رويانيان در رابطه با تعطيلات پايان تابستان گفت: با توجه به شروع ماه رمضان و پايان تعطيلات تابستاني طي 10 روز آينده افزايش سفر را خواهيم داشت . بنابراين پليس راهنمايي و رانندگي با حضور در جاده هاي سراسر كشور به شدت با متخلفان برخورد خواهد كرد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي با اعلام اينكه در شهريورماه سال 85 روزانه بيش از 100 نفربه علت تصادف در جاده ها كشته شده اند، گفت: در سال گذشته اين آمار روزانه به 85 نفر رسيد بنابراين پليس راهنمايي و رانندگي برنامه ويژه اي جهت كنترل ترافيك و پيشگيري از حوادث جاده اي دارد.
وي توصيه كرد مردم با خودروهاي فرسوده سفر نكنند و از سفر با خودروهاي داراي نقص فني خودداري كنند.
رويانيان همچنين از برخورد ماموران راهنمايي ورانندگي با رانندگاني كه شئونات اسلامي را رعايت نمي كنند خبر داد و گفت: در تعطيلات هفته گذشته تماس هاي زيادي با مركز 110 داشتيم كه مردم از وضعيت بد ظاهري رانندگان شكايت كرده بودند. به همين علت پليس در صورت مشاهده متخلفان آنها را به مراجع قضايي معرفي خواهد كرد.
رئيس پليس راهنمايي ورانندگي در رابطه با افزايش ترافيك در مهرماه گفت: ستاد مهر در حال حاضر جهت برنامه ريزي براي كنترل ترافيك مهر ماه تشكيل شده است اما شهرداري ها در سراسر كشور براي كنترل ترافيك همكاري لازم را بايد داشته باشد.
وي با اعلام اينكه ظرف يك روز 170 ون و 700 دستگاه تاكسي به علت كار نكردن و پرداختن به موضوعات ديگر متوقف و به پاركينگ انتقال داده شده اند ، گفت: شهرداري ها بايد از تمامي توان حمل و نقل عمومي خود استفاده كنند.
رويانيان گفت: در سال 1355 ، 117 پمپ بنزين در تهران موجود بود اين در حالي است كه در سال 1387 تعداد 110 پمپ بنزين در پايتخت وجود دارد.
وي با اشاره به افزايش سالانه يك ميليون خودرو در كشور گفت: اين طبيعي است كه اطراف پمپ بنزين ها هميشه پرترافيك باشد.
رويانيان گفت: در حال حاضر شهركي در تهران وجود دارد كه 15 هزار خودرو در آن رفت و آمد دارد اما اين شهرك مجهز به پمپ بنزين نيست.
وي از آغاز نهضت ساخت پمپ بنزين در كشور و كلان شهرها خبر داد و گفت: در حال حاضر مناطقي از تهران وجود دارد كه با داشتن 100 هزار نفر جمعيت ثابت حتي يك پمپ بنزين در آن منطقه ساخته نشده است.
رويانيان درباره علت ترافيك اطراف پمپ بنزين ها گفت: افزايش خودرو و نبود جايگاه هاي سوخت گيري ، عدم مديريت مناسب جايگاه و مشكلات جايگاه ها از دلايل ترافيك اطراف پمپ بنزين ها است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي گفت: با توجه به افزايش روزانه خودروها طبق بررسي صورت گرفته در روز خودروهاي جديد نياز به هفت ميليون ليتر بنزين دارند و تنها راه كاهش اين ترافيك ساخت 100 جايگاه جديد سوخت گيري است.
وي درباره ساخت جايگاه ها با شرايط جديد گفت: در طراحي جديد جايگاه ها در سه اندازه كوچك ،متوسط و بزرگ مشخص شده است و بنا به نياز منطقه و محله وحتي مراكز تفريحي و اداري جايگاه هاي سوخت ساخته خواهد شد.
رويانيان اصلي ترين مشكل ترافيك در شهرهاي بزرگ را عدم مديريت ترافيك ذكر كرد و گفت: پليس از اين پس با وسائل خطر ساز مانند خودروهاي داراي نقص فني و فرسوده برخورد مي كند.
وي درباره نصب GPS بر روي خودروهاي حمل و نقل عمومي گفت: تاكنون بيش از 90 درصد اتوبوسهاي مسافربري بين شهري و 40 درصد خودروهاي مسافربري بين شهري مجهز به GPS شده اند اما كاميونها كه 40 درصد تصادفات را تشكيل مي دهند به علت مخالفت وزارت راه تاكنون از نصب GPS خودداري كرده اند.
انتهاي پيام//
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]