واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: راپورت هاى المپيكى
قاره اى به نام فلپس!
داشتم با خودم مدال هاى طلاى مايكل فلپس آمريكايى را مى شمردم كه به عدد ۸ رسيدم. او به تنهايى توانسته تقريباً به اندازه تمام ورزشكاران ايرانى در تمام المپيك هاى قبلى و فعلى مدال طلا كسب كند. البته فلپس در المپيك فعلى نيز توانسته به اندازه تمام قاره آفريقا، آمريكاى جنوبى، آمريكاى مركزى، خاورميانه، جنوب شرقى آسيا (با صرف نظر از چين) و ... مدال طلا كسب كند. مجموع مدال هاى فلپس طى ۲ المپيك اخير ۱۴ طلا بوده است.
ورزشكاران سير شدند!
نمى دانيم كميته ملى المپيك و سازمان تربيت بدنى اين ورزشكاران نگون بخت را با چه تداركاتى به پكن فرستاده كه بنده هاى خدا در ميهمانى روز گذشته سفارت هر كدام اندازه ۳ نفر غذا خورده اند؟ سفارت ايران در پكن به مناسبت ميلاد صاحب الزمان (عج) يك وعده شام به آنان داد تا لابد بعد از چند روز گشنگى كشيدن، دلى از عزا دربياورند. راستى! چه كسى از ورزشكاران گرسنه انتظار مدال دارد؟
وزنه بردار چينى و يك اعتراف تلخ و شيرين
يكى از وزنه برداران زن چين كه موفق به كسب مدال طلا شده است در يك برنامه تلويزيونى اعتراف كرد به مدت ۲ سال نتوانسته خانواده اش را ببيند و طى اين مدت تحت شديدترين فشارها بوده است با اين حال كسب مدال طلا پايان اين دوران را براى او شيرين كرده است. نكته: برخى از ورزشكاران ما هم چند روزى است خانواده هاى خود را نديده اند و اين دليل اصلى مدال نگرفتن آنان است. واى از آن روزى كه آقايان ۲ سال خانواده هاى خود را نبينند آنگاه مدال كه سهل است، سيگارى هم مى شوند.
على آبادى همچنان به دنبال بليت!
محمد على آبادى بعد از چند روز تحمل شديدترين فشارها و خم نياوردن به ابرو ثابت كرد براى كسب مدال طلا به المپيك نرفته ايم با اين حال به يكباره به ايران بازگشت تا معلوم شود روحيه لطيفى دارد و بيش از اين نمى تواند بى مدالى را تحمل كند. البته او قبل از بازگشت به كشور از قره خانلو سراغ بليت هايى را گرفته كه قرار بود به تماشاگران ايرانى بدهند! لابد او هم گفته من اطلاعى ندارم. ديگر اينكه به خاطر ازدحام علاقه مندان در فرودگاه
امام خمينى، على آبادى به صورت مخفيانه به خانه اش رفته است.
يك مدال بر گردن هواپيما!
مى گويند بى مدالى آن قدر به كاروان ايران فشار آورده كه مسئولان تصميم گرفته اند با اولين مدالى كه كسب مى كنند به سمت كشور فرار كنند. آنان قصد دارند مدال مذكور را بر گردن هواپيماى حامل كاروان ايران بيندازند تا همه بدانند كه دست خالى به كشور بازنگشته اند.
اعزام ۲ مدير ديگر به پكن!
يك لشگر مدير و ارزياب كافى نبود شنيديم ۲ مدير ديگر به نام هاى رغبتى (يكى از مديران سازمان) و حسام (معاون ورزش همگانى) به پكن اعزام شده اند تا بر عملكرد ورزشكاران نظارت كنند. به هر حال وقتى مربيان چند رشته در تهران جا مى مانند و مديران و ارزيابان ايرانى چين را فتح مى كنند ديگر چه جاى انتظار از ورزشكاران براى كسب مدال طلا؟ پيشنهاد مى كنيم در المپيك بعدى هيچ مدير و ارزيابى را به المپيك اعزام نكنند تا تمام دغدغه هاى ما مختص ورزشكاران مى باشد. به اين ترتيب هزينه اى كه بابت اعزام اين مديران و ارزيابان كه از قرار معلوم هيچ خاصيتى لااقل در المپيك ندارند صرف ورزشكاران و مربيان مى شود.
رقابت در غربت
احسان حدادى و عباس صميمى در حالى رقابت هاى خود را شروع كردند و به پايان رساندند كه پرچمى از ايران روى سكوها به چشم نمى خورد. از سوى ديگر بليت ها در بازار سياه با رقمى بيش از ۷۵۰ هزار تومان معامله مى شد كه شنيديم اغلب آنان تعلق به تماشاگران ايرانى داشت و سازمان آنها را به يك شركت حراج كرده بود!
افزايش روحيه با افشارزاده
افشارزاده رئيس فدراسيون وزنه بردارى درخصوص رشيد شريفى و محسن بيرانوند گفت: اين ۲ نفر براى كسب تجربه آمده اند و شايد به مقام هاى ششم تا هشتم دست يابند. نكته: ورزشكارانى كه اميدوار براى طلا بودند اوت شدند حال بايد ديد افشارزاده كه به دنبال افزايش روحيه ورزشكارانى است با چه اميدى از هشتم شدن ورزشكاران صحبت مى كند؟ وقتى طلا تبديل به خاك مى شود مقام هشتمى تبديل به چه مى شود خدا مى داند؟
نمره ۲۰ براى افشارزاده
شايد در بخش قبلى سربه سر افشارزاده گذاشتيم اما جا دارد يك نمره ۲۰ به او بدهيم. چرا كه وى دستور داده به هر يك از تماشاگران ايرانى كه خواهان ديدن رقابت هاى وزنه برداران ايرانى در المپيك هستند يك بليت مجانى داده شود.
آزادكاران در پستو
كشتى گيران آزادكار ايران اين روزها در پستو به سر مى برند چرا كه مسئولان مى ترسند با حضور آنان در انظار عمومى، سرنوشتى كه براى فرنگى كاران رقم خورد براى آزادكاران هم تكرار شود.
شوخى چينى ها با ايرانيان
آن قدر مدال نگرفته ايم كه چينى ها هر كجا ايرانيان را پرچم به دست مى بينند با آنان شوخى مى كنند و سربه سرشان مى گذارند. هر از گاهى نيز نشريه روزانه المپيك را كه جدول توزيع مدال ها را چاپ مى كند نشان ايرانيان مى دهند و مى گويند اسم كشور شما را در جدول نمى بينيم. اسم كشور شما چى بود؟
حسين رضازاده روى تخته!
در هر كجاى پكن كه يك ايرانى به چشم مى خورد حاضران او را دور مى كنند و سراغ حسين رضازاده را مى گيرند. آنان باور ندارند كه قوى ترين مرد جهان به المپيك نيامده است. البته وزنه برداران دسته به اضافه ۱۰۵ كيلوگرم هر چند از بابت غيبت رضازاده مطمئن هستند اما از آن بيم دارند كه در روز مسابقات حسين را روى تخته مسابقه ببينند.
اختلافات سفارت ايران با كميته ملى المپيك
شنيديم سفارت ايران در چين با كميته ملى المپيك دچار اختلافات شديدى شده كه مهمترين علت آن مشكلات مربوط به نبود بليت براى تماشاگران ايرانى بوده است. از قرار معلوم مسئولان سازمان تربيت بدنى و كميته ملى المپيك بدون نياز سنجى بليت ها را به يك شركت فروخته اند. به همين خاطر حضور تماشاگران ايرانى در سالن ها و ورزشگاه هايى كه ورزشكاران ايرانى مسابقه دارند به هيچ عنوان چشمگير نيست. اين در حالى است كه تعداد ارزيابان كميته ملى المپيك در پكن سؤال برانگيز شده و حضور آنان درمحل مسابقات بيش از تماشاگران ايرانى است!
ابراهيمى هم قربانى شد!
اصغر ابراهيمى وزنه بردار خوب ايران كه از اميدهاى كسب مدال بود به خاطر ضعف هاى خاصى كه در تكنيك دچار آن شده بود در مهار وزنه ها ناكام نشان داد. كافى بود تا وى در انتخاب وزنه هاى دوم وسوم خود در يكضرب و وزنه سوم در ۲ ضرب نيز منطقى عمل كند تا روى سكو برود. البته ناراحت نباشيد. او هم باخت تا به آن دسته از ورزشكارانى كه باخته اند روحيه بدهد. افشارزاده هم با اين باخت با روساى فدراسيون هاى دووميدانى، جودو، تيراندازى، قايقرانى، دوچرخه سوارى، بسكتبال و... ابراز همدردى كرد.
كلى كتك خورديم!
وزنه بر داران ايرانى در المپيك آن قدر كتك خوردند كه نگو و نپرس. روز گذشته هم سپهوند از بوكسور اهل دومينيكن به قدرى مشت خورد كه ما دردمان گرفت. او هم به ديگر دلاوران ايرانى پيوست.
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]