واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه از ايران
ستاد ضربتي پايش سطح سلامت ويژه والدين شهدا تشكيل شد
معاون بهداشت و درمان بنياد شهيد و امور ايثارگران، از تشكيل ستاد ضربتي پايش سطح سلامت ويژه والدين شهدا خبر داد.
حسن عراقيزاده در گفتوگو با فارس افزود: طرح پايش سطح سلامت تاكنون براي 110 هزار نفر از والدين شهدا انجام شده است و در تلاش هستيم تا تمامي والدين شهدا را زيرپوشش اين طرح قرار دهيم.
وي اظهار داشت: اميدواريم بتوانيم تا پايان شهريور براي تمامي 200 هزار والدين شهدا طرح پايش سطح سلامت جانبازان را اجرا كنيم.
وي اضافه كرد: در طرح پايش سطح سلامت، براي هر 20 والدين شهدا يك پزشك سلامت در نظر گرفته شده كه با آنان به طور مرتب در ارتباط است و حداقل ماهي يكبار به والدين شهدا سر ميزند و خدمات كامل درماني را براي آنان انجام ميدهد.
پرداخت وام خوداشتغالي 10 ميليون توماني به ايثارگران
معاون اداره كل اشتغال و كارآفريني بنياد شهيد و امور ايثارگران، از پرداخت 6 تا 10 ميليون تومان وام به سه هزار تن از كارآفرينان فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان در سالجاري خبر داد.
برهان كرماللهي در گفت و گو با خبرنگار ما، مدت زمان بازپرداخت اين وام را 7 ساله و بدون كارمزد اعلام كرد و افزود: ميزان وام خوداشتغالي با توجه به طرح ارايه شده قابل افزايش هم است.
وي تصريح كرد: براي تقويت و حمايت از فعاليتهاي ايثارگراني كه طرحهاي خوداشتغالي اجرا ميكنند، دورههاي آموزشي و مشاورههاي تخصصي به صورت رايگان برگزار ميشود.وي در ادامه سخنانش، از تدوين آييننامه صندوق اشتغال و كارآفريني خبر داد و گفت: با تدوين اين آيين نامه بنيه اقتصادي كارآفرينان تقويت شده و سرمايه در گردش آنان افزايش مي يابد.
كرماللهي در بخش ديگري از سخنان خود، بيمه كارآفرينان فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان را از ديگر اقدامهاي بنياد شهيد و امور ايثارگران اعلام كرد و افزود: هدف از بيمه اين افراد، ماندگاري مشاغل ايجاد شده است.
آخرين وضعيت توليد انسولين خوراكي در ايران
معاون غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تشريح آخرين وضعيت توليد انسولين خوراكي در كشور گفت: انسولين خوراكي در كشور در مرحله تحقيقات قرار دارد و وارد مرحله توليد صنعتي نشده است كما اين كه در دنيا نيز انسولين خوراكي وجود ندارد.
دكتر رسول ديناروند در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انسولين خوراكي و زمان ارائه آن به عنوان يك فرآورده دارويي در كشور، خاطرنشان كرد: كارهاي تحقيقاتي كشور را بايد از كارهاي صنعتي در حوزه دارويي تفكيك كنيم و انسولين خوراكي هنوز در مرحله تحقيقات است. وي افزود: در حال حاضر هر روزه تحقيقات متنوعي در دانشگاههاي كشور انجام مي شود كه اين تحقيقات براي اينكه وارد مرحله صنعتي شوند به طي شدن فاصله زماني نياز دارند.
به گزارش مهر، تحقيقات توليد انسولين خوراكي در مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران در حال انجام است و اميد مي رود در صورت موفقيت اين طرح تحقيقاتي و رسيدن به مراحل صنعتي، كمك بزرگي به بيماران ديابتي انجام گيرد.
صدور 15 روزه پروانه ساخت كالا
مديركل نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت با عنوان اين مطلب كه هيچ محدوديتي براي ورود يك كالا وجود ندارد، تصريح كرد: وزارت بهداشت سياستگزار در امر واردات كالا نيست و اين در حيطه وظايف وزارت بازرگاني است.
دكتر هدايت حسيني در گفتگو با مهر اظهار داشت: هر چند محدوديتي در ورود كالا وجود ندارد منتهي شرط سلامت و ايمني يك كالا مهم است كه بايد به تاييد وزارت بهداشت برسد. وي در خصوص افزايش واردات انواع محصولات غذايي و بهداشتي و آرايشي به كشور، گفت: هم تقاضاي مصرف از لحاظ كمي وجود دارد و هم از نظر تنوع، اين تقاضا در بازار داخلي احساس مي شود.
حسيني با اشاره به صدور 28هزار پروانه ساخت كالا در كشور طي سال گذشته، از دو برابر شدن صدور پروانه ساخت كالا نسبت به پنج سال گذشته خبر داد و افزود: اين موضوع نشان دهنده تقاضاي مردم در ارتباط با تنوع محصولات و مقدار مصرف كالاهاي غذايي، بهداشتي و آرايشي است. وي مدت زمان صدور پروانه ساخت كالا را حداكثر 15 روزه اعلام كرد و افزود: اين مدت از زمان تقاضا براي پروانه ساخت لحاظ ميشود.
وزارت بهداشت با 900 ميليارد تومان كسري بودجه روبرو است
مديركل برنامهريزي منابع مالي و بودجه وزارت بهداشت با اعلام اين كه در صورت تاييد رياست جمهوري، 150 ميليارد تومان به صورت تنخواه به وزارت بهداشت كمك مالي ميشود، از تشكيل كميتهاي در اين نهاد به منظور بررسي مشكلات بودجه بخش بهداشت، درمان و بيمه و اصلاح اساسي اعتبارات اين بخش در سال 88 خبر داد.
مسعود ابوالحلاج در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به بدهي 150 ميليارد توماني وزارت بهداشت به شركتهاي دارويي، اين امر را ناشي از كمبود بودجه وزارت بهداشت دانست و اذعان كرد: در پي بروز بحران دارويي ناشي از كمبود بودجه، مبلغ مورد نظر با تاييد رياست جمهوري به منظور پرداخت بدهي به اين شركتها اختصاص مييابد.
وي ميزان كسري اعتبارات بخش بهداشت و درمان را در سال 87، 600 ميليارد تومان برآورد كرد و با اشاره به كسري 300 ميليارد توماني اين بخش در سال گذشته، گفت: كمبود 900 ميليارد توماني بهداشت و درمان موجب بروز مشكلات جدي نه تنها در بخش دارو بلكه در انجام تعهدات به پزشكان، پرداخت بدهي به شركتهاي طرف قرارداد و پيگيري طرحهاي بيمارستاني شده است.
يکشنبه 9 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]